Varför du behöver ett VPN för resor

En av de största sakerna med internetåldern är att oavsett var vi är i världen är vi aldrig mer än några klick bort från våra nära och kära. När du reser utomlands är offentliga WiFi-hotspots ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma online och kommunicera med vänner och familj hemma. Tyvärr är det inte så säkert att använda gratis WiFi på flygplatser, hotell, kaféer - eller någon annanstans som många av oss tror.

Resekampanj Pic

Cyberbrottslingar lanserar alltmer sofistikerade attacker. En populär metod som används av hackare är att skapa en falsk WiFi-hotspot på en plats där du kan förvänta dig att hitta den. Hackaren märker smart nätverket för att det ska verka officiellt. Denna "onda tvilling" -teknik gör det mycket svårt att veta om du ansluter till en officiell hotspot eller en som tillhör en hacker.

Den goda nyheten är att turister kan skydda sig med ett Virtual Private Network (VPN). Dessutom kan vem som helst få 77% rabatt på ett VPN-abonnemang just nu genom att klicka på följande länk till NordVPN .

Resa genom tiden

Infografin nedan visar hur de saker som människor tar med sig på semester har förändrats genom åren ... Glöm inte ditt 21: a århundradet som är ett VPN! Bläddra nedåt för mer information!

varför du ska använda ett VPN för resor

Håll dig säker på semester med ett VPN för resor

Om du av misstag ansluter till WiFi som tillhör en internetkriminell, kan de potentiellt se allt du gör online. De kommer också att kunna stjäla all information som du anger - till exempel dina inloggningsuppgifter, lösenord, privat information och PayPal- eller kreditkortsuppgifter. De kan visa filer som du laddar ner, foton som du laddar upp och omdirigerar dig till webbplatser som innehåller skadlig kod.

Det enda sättet att vara säker på att dina data förblir säkra medan du reser är att använda ett VPN. En VPN krypterar alla dina data säkert innan de reser till internet via WiFi-hotspot. Den VPN-krypteringen säkert krypterar dina data så att hackare inte kan stjäla något från dig.

Avblockera innehåll utomlands

Det fantastiska med att använda ett VPN för att resa är att det inte bara skyddar dig från hackare. Det låter dig också låtsas vara hemma så att du kan få åtkomst till geobegränsade tjänster.

Med ett VPN kan du till exempel titta på Netflix eller få tillgång till din online-bank. Du kan också logga in på lokalt blockerade tjänster som Facebook eller Twitter.

Vpn på semester

Dessutom kan du undvika fruktansvärda lokala TV och istället titta på geobegränsade TV-strömmar hemifrån. Till exempel kan en Aussie som reser till Storbritannien låtsas vara tillbaka i Australien för att titta på tio. En brittisk semesterfirare i Spanien kan titta på BBC iPlayer. Och en amerikansk medborgare på semester i Grekland kan titta på USA: s Netflix eller ESPN.

I själva verket kan du använda en VPN låtsas vara var som helst i världen - och du kan avblockera alla onlinetjänster ... Digital världs-trav från ditt hotellrum!

Vilket innehåll kan jag avblockera?

När du reser utomlands blockeras alla geobegränsade tjänster hemifrån automatiskt. Detta beror på att dessa tjänster ska vara tillgängliga för utlänningar. Dessutom är vissa länder mycket stränga och censurerar ett antal onlinetjänster. Genom att använda våra VPN-guider kan du snabbt och enkelt ta reda på vilka populära tjänster som är blockerade runt om i världen.

De bästa VPN: n för resor?

Om du vill skydda din digitala integritet och få säkerhet för dig och din familj när du är på semester - finns det några VPN som är helt idealiska:

  • ExpressVPN betraktas som crème de la crème för VPN: er. Det är snabbt, säkert, tillgängligt för alla plattformar och har en 30-dagars återbetalningsgaranti utan tvivel så att du kan testa tjänsten och få tillbaka dina pengar om du inte vill fortsätta!
  • NordVPN har starka krypterings- och säkerhetsinställningar. Det ger snabba hastigheter för att strömma alla dina favoritprogram medan du är borta. Det är ett absolut fynd på bara $ 2,75 per månad (om du köper ett årligt prenumeration). Kom ihåg att de har en 30-do-tillbaka-garanti. Så om du bestämmer dig för att du inte vill ha det hela året; du kan få en återbetalning.
  • ibVPN (Invisible Browsing VPN) är en annan tjänst som är gillad av alla våra granskare här på ProPrivacy.com. Den är snabb, har många servrar och ger dig den säkerhet du behöver när du är borta. Bäst av allt ibVPN har för närvarande en speciell sommaravtal som sänker VPN-priset till en mycket konkurrenskraftig $ 2,42 per månad.

För mer VPN för resor se våra 5 bästa VPN-tjänster för reseguide.

Resetävling

Resetävling med ibVPN

Bildkrediter: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me