15+ digitale nomader om bedste teknik, gadgets og lokaliteter

At blive en digital nomad er et livsmål for mange mennesker, der voksede op i en tids globalisering.

Men det kan være vanskeligt logistisk.

Når den varme kokon på et kontor fuld af mennesker med specialiserede roller forsvinder omkring dig, kan de mest basale krav til at få gjort arbejde blive en udfordring.

At finde en stabil internetforbindelse, holde styr på dit arbejde og udgifter, valutakurser, planlægge fly, indkvartering og så videre - ting, som de fleste kun behøver at tænke på, når de rejser til ferier, bliver daglige gøremål. Og hvor godt du udfører dem påvirker direkte din professionelle succes, følelse af komfort og i sidste ende om du kan få den digitale nomad-livsstil til at fungere.

Men rolig, uanset om du tænker på at skifte eller en digital nomad, der ønsker at oprette dit spil, har vi dig dækket.

Vi har bedt 15 veteran digitale nomader om at dele deres forretningshemmeligheder om de bedste tech, gadgets og placeringer for at få noget arbejde udført som en nomad.

Højdepunkter fra Digital Nomad-interviews

15 interviews er meget at fordøje, så tjek dette resume af de mest almindelige svar på hvert spørgsmål for nogle hurtige konklusioner.

Hvilke apps finder du de mest nyttige til at arbejde som en digital nomad?

Der var meget variation i denne kategori, som var at forvente. Men en ting til fælles mellem alle de nomader, vi spurgte, og sandsynligvis de fleste rejsende af enhver art, er at tage billeder og uploade dem til internettet. Og selvfølgelig det afgørende skridt derimellem: redigering. Der er en klar vinder i denne kategori. Som Dave Dean udtrykte det: "hvis du deler fotos online fra en mobilenhed, og du ikke bruger Snapseed at redigere dem først, skal du være."

Et andet almindeligt problem for de nomader, vi spurgte, var at oprette og organisere tekst. Til dette synes de to mest almindeligt anvendte værktøjer at være Grammarly og Scrivener. Førstnævnte har en browserudvidelse, der automatisk påpeger fejl, mens du skriver, mens sidstnævnte er fantastisk til at organisere enten lange tekster, såsom en roman, eller store mængder korte noter. asana gjorde det også godt med tidsstyring.

Hvad er dine uvurderlige rejsestykker?

Pakning af terninger synes uvurderlig for de fleste nomader og sandsynligvis med god grund. At have flere ting og bære en mindre rygsæk er ubestridelige fordele. Men hvad der gør pakning af terninger til en no-brainer, er, at hvis du formår at tage en mindre rygsæk på kun én flyvning, har du sandsynligvis allerede gemt prisen på kuberne på bagageomkostningerne.

Smartphones, laptops og deres forskellige tilbehør er også meget populære. Pointen med disse enheder er alsidighed og bærbarhed, som er åbenlyse fordele på vejen, og eksterne batterier, strømadaptere, routere og støjdæmpende øretelefoner gør dem endnu mere pålidelige.

E-læsere er også gode. Mange mennesker romantiserer lugten og berøringen af ​​virkelige bøger, men seriøse læsere foretrækker sandsynligvis adgang til tusinder af bøger til bagagebehovet i en bærbar.

Hvad er den bedste destination for digitale nomader, som du nogensinde har besøgt?

Den ubestridelige vinder her er Thailand. Landet har været i spidsen for alle former for turisme i Sydøstasien i årtier, og det ser ud til, at det i stedet for at blive ødelagt af det eller blive for mainstream, er blevet et overkommeligt paradis for en bred vifte af rejsende. Digitale nomader eller mennesker, der ønsker at bo og arbejde i et varmere klima, er især almindelige her, trukket ind af den hellige treenighed af tropiske strande, billig indkvartering og højhastighedsinternet.

Bali er også meget populær som et relativt overkommeligt tropisk paradis. Endelig for rejsende, der leder efter en mere traditionel vestlig storby med fantastiske priser, pulserende kultur og natteliv og et amalgam af mennesker fra hele verden, Berlin er stedet at gå.

Dave Dean fra for mange adaptere

Dave Laptop Belize 1 1024X518

Dave Dean er den mest geek hos Too Many Adapters, teknologisiden for rejsende. På vejen i over seks år skriver han om rejser og teknik overalt med halv anstændigt internet og en fantastisk udsigt.

Tech

Det er svært at indsnævre det til kun tre gode apps til nomadiske forfattere og bloggere, men jeg bliver sandsynligvis nødt til at inkludere følgende, som jeg bruger hele tiden:

 • Speedtest: intet ødelægger en arbejdsdag som crappy Wi-fi, så jeg bruger altid Speedtest til at kontrollere hastighederne, før jeg går på en café eller walk-in værelse på et hotel.
 • LastPass: Det er dybest set umuligt at komme med og huske unikke, stærke adgangskoder til alle websteder og onlinetjenester, jeg bruger, så jeg opgav at prøve og begyndte i stedet at bruge denne adgangskodemanager. Jeg lader det skabe supersterke, tilfældige 16+ tegnadgangskoder til alt sammen og skal bare huske den ene hovedadgangskode til appen. Det vil automatisk udfylde loginskærmen til stort set ethvert websted eller app automatisk, kobles til Chrome og andre browsere og synkroniseres på tværs af desktop og mobil.
 • Snapseed: Hvis du deler fotos online fra en mobilenhed, og du ikke bruger Snapseed til at redigere dem først, skal du være det. Det er kraftfuld, men alligevel super nem at bruge, og det tager kun et par sekunder for at få næsten ethvert foto til at se mærkbart bedre ud - uden det kunstige look, du får med de forpakkede filtre i f.eks. Instagram. Grib det i app- eller Play-butikkerne.

Gadgets

 • Hootoo rejseruter: denne lille gadget er så nyttig. Jeg bruger det mest til at øge Wi-fi-signalet, når jeg er for langt fra den nærmeste router (dvs. i næsten hvert hotelværelse, jeg nogensinde bliver i), og som et bærbart batteri til at holde min telefon tændt på lange rejsedage. Det gør mere end det - du kan bruge det til at sende filer til og fra et USB-drev eller streame video fra et USB-drev til dine enheder - og koster under $ 50 på Amazon. Samlet køb.
 • Olixar 4-USB rejseadapter: dette lille tilbehør giver mig mulighed for at oplade op til fire USB-enheder fra en enkelt stikkontakt og kommer med klip-on-stikadaptere, der fungerer i ~ 150 lande over hele verden. Hvis jeg rejser uden en bærbar computer på en bestemt tur, er dette nu den eneste oplader, jeg skal tage.
 • Shure SE 215 støjisolerende øretelefoner: Jeg har mistet og udskiftet disse øretelefoner flere gange nu, fordi jeg virkelig ikke kan lide at tage ture uden dem. De har god lyd, skåret mest mulig udvendig støj uden batterikravene til aktiv støjdæmpning og håndterer alt det misbrug jeg kaster på dem. Jeg ville bare ønske, at jeg ikke fortsatte med at efterlade dem på fly!

Placeringer

Mine behov fra en digital nomaddestination ændres med tiden, så jeg kan ikke give dig et eneste bedste sted - jeg har aldrig fundet et sted, der har alt, hvad jeg nogensinde har brug for. For samfund, overkommelig levevis og god mad, går jeg normalt hen til Chiang Mai eller Saigon, eller et eller andet sted Playa del Carmen I Mexico. Hvis jeg følger efter nogle af de bekvemmeligheder i det vestlige liv uden at bruge en total formue, Lissabon er et fantastisk sted sammen med andre byer i Portugal og Spanien som Porto, Granada, Madrid, og andre. Jeg er dog temmelig fleksibel og har fundet ud af, at så længe internettet og strømmen er pålidelige, kan jeg få de fleste steder i verden til at arbejde for mig, i det mindste i et stykke tid!

Erin fra Never Ending Voyage

Simon og Erin fra Never Ending Voyage

Erin McNeaney og Simon Fairbairn er et digitalt nomadepar, der solgte alt, hvad de ejede og forlod Storbritannien i 2010 for at rejse verden for evigt. De skriver om deres langsomme rejser verden rundt, den lækre vegetariske mad, de spiser, og op- og nedture i nomadisk liv på Never Ending Voyage. De er skabere af iOS-appen Trail Wallet, som hjælper rejsende med at holde budgettet, og bogen The Carry-On Traveller, der lærer dig, hvordan man pakker lys til enhver tur.

Tech

 • Jeg bruger Grammatisk browserudvidelse at tjekke min stavemåde og grammatik på blogindlæg i WordPress og alt hvad jeg skriver online.
 • Scrivener er fantastisk til at skrive bøger og andre store skriveprojekter. Det giver dig mulighed for at gemme noter, konturer, forskning og selve udkastet et sted og nemt organisere det. Du kan eksportere det endelige arbejde i mange formater, herunder .mobi, der skal publiceres på Amazon.

Gadgets

 • Kindle Paperwhite: Jeg læste meget, og det at være i stand til at gemme tusinder af bøger på en enhed mindre end en paperback var revolutionerende for mig.
 • Pakning terninger: Disse giver os mulighed for at organisere vores tøj og spare plads i vores bagage. Det er en af ​​grundene til, at vi er i stand til at rejse på fuld tid med kun en taske på størrelse. Vi har skrevet mere om, hvordan man bruger pakningsterninger her.
 • iPhone 7: Jeg ved ikke, hvordan vi nogensinde har rejst uden en telefon (det gjorde vi de første par år som digitale nomader). Vi bruger det til retninger, som et WiFi-hotspot, kamera, notebook og så meget mere.

Beliggenhed

 • Ubud, Bali: Ubud er vores foretrukne digitale nomaddestination. Det er overkommelig (vi lejede et hus med to soveværelser med en privat pool), er omgivet af smukke rismarker, har fantastisk mad (især for vegetarer), masser af yogaklasser, og WiFi er godt, hvis du lejer et sted med fiberoptik.
 • Cape Town, Sydafrika: Det er ikke så billigt som SE Asien, men det er meget mere overkommeligt end Europa eller USA for en lignende livskvalitet. Landskabet er spektakulært med en fantastisk beliggenhed mellem bjergene og havet. Der er så meget at gøre i området, herunder strande, vandreture, madmarkeder, picnic, vingårde, kystdrev, se pingviner, surfing og utrolige restauranter. Ulemperne er den relativt dyre indkvartering (Airbnb var den eneste virkelige mulighed) og det forholdsvis langsomme WiFi (det forbedrer dog).
 • Koh Lanta, Thailand: Et af de bedste steder at arbejde ved stranden. Det er en smuk ø, der ikke er for udviklet, men har alle de faciliteter, du har brug for, herunder et samarbejdsområde.

Gary fra alt overalt

Gary Arndt fra alt overalt

Gary Arndt er en prisvindende blogger og rejsefotograf, der har rejst verden rundt siden 2007. Hans rejser har ført ham til 190 lande og territorier i Traveler's Century Club og 120 FN-lande. Han har også besøgt over 335 UNESCOs verdensarvssteder og alle 50 amerikanske stater.

Hans blog Alt overalt betragtes bredt som en af ​​de mest populære rejseblogs i verden. I 2010 udnævnte Time Magazine det til en af ​​de 25 bedste blogs på Internettet, og det vandt en guldmedalje i kategorien Rejseblog i den nordamerikanske rejsejournalistforening (NATJA) priser. Han er en af ​​de mest tildelte rejsefotografer i dette årti. Han blev udnævnt til årets SATW rejsefotograf samt årets NATJA rejsefotograf 2013 og 2015. Han er den eneste rejsefotograf, der er blevet kåret til årets fotograf af begge organisationer. Han er også en 3-gang vinder af Lowell Thomas Award i fotoillustration af rejser og en 2x Northern Lights Award-vinder inden for fotografering.

Tech

 • Adobe Lightroom til fotoredigering
 • Google Chrome
 • Microsoft Word

Helt ærligt bruger jeg en masse webapplikationer, så antallet af faktiske applikationer, jeg bruger, krymper hele tiden.

Gadgets

 • Min iPhone er den vigtigste gadget, jeg rejser med. Jeg begyndte at rejse i 2007, før iPhone blev frigivet, og det har fuldstændig revolutioneret, hvordan jeg rejser.
 • Mit kamera (Sony a7rii)
 • Min bærbare computer (MacBook Pro 15")

Placeringer

 • Der er en god grund til Thailand er blevet populært. Det er billigt, infrastrukturen er god, og vejret er godt. Når det er sagt, tror jeg, det også er blevet gjort til døden.
 • Berlin er også en fantastisk by for digitale nomader Buenos Aires, og mange mindre byer i USA.
 • Når internettet bliver hurtigere rundt om i verden, åbnes antallet af steder, du kan arbejde fra, virkelig. At gå og arbejde et sted som Samoa er ikke længere ude af spørgsmålet.

Erik fra Notes From The Road

Erik Gauger Noter Fra Vejen

Erik Gauger bor i Portland. Hans blog, notesfromtheroad.com, er oprettet med et stort format 4x5 kamera, håndmalet skitser, akvarelkort og rejsebeskeder.

Tech

Jeg holder bevidst med at skrive, mens jeg rejser helt organisk. Når jeg er på farten, skriver jeg udelukkende i tidsskrifter. Der er noget ved det, der er meget vigtigt for mig. I vores hjemmeliv er vi hele tiden foran skærme. Rejse får os væk fra det.

Ikke desto mindre bruger jeg apps, mens jeg rejser, og der er især tre, der er en stor del af min rejsearbejde.

 • Den første er Tåge af verden. Fog of World er en kort-app, der sletter en tåge, når du går eller kører gennem områder. Det gør et godt stykke arbejde med at dokumentere, hvor du har været, og du kan bruge det aktivt på rejse for at få en fornemmelse af, hvilke områder af en by du har dækket, men det er også en fantastisk historisk rekord.
 • Den anden er eBird app. Dette er en app, der giver dig mulighed for at registrere de fuglearter, du har set overalt, hvor du går. Dataene uploades til eBird, hvor ornitologer bruger observationer til dataforskning. Jeg holder konstant eBird-poster, mens jeg rejser, og det er en af ​​mine største glæder under rejsen.
 • Til sidst bruger jeg en app, der hedder FlashCards, som giver mig mulighed for at lave tilpasselige quizzer til mig selv. Jeg laver flash-kort på for eksempel alle sommerfuglearter i en region. Når jeg er på et fly eller en bus, kan jeg åbne appen, og den giver mig et foto af en sommerfugl og fem multiple choice-svar. Dette hjælper virkelig med at stramme dine identifikationsevner for en ny region.

Gadgets

Når jeg er på rejse, kopierer jeg en masse af de bagvedbesparende teknikker hos backpackere, hvilket betyder, at jeg holder alt til et minimum. I denne tilgang skal alt hvad du fører med dig være ensartet og pålideligt og repareres på vejen.

 • Mijello Fusion vandtæt vandfarvepalet: Jeg har brugt den samme vandtætte vandfarvepalet i årevis. Den er stor nok til at bevare et robust sæt maling, og når jeg lukker det, kommer ingen af ​​den våde maling ud. Jeg opbevarer dette i min fotografirygsæk og kan trække den ud på enhver café og bare begynde at tegne.
 • Patagonia quandary bukser: Patagonia laver et fantastisk par hurtigtørrende bukser, der tjener så mange forskellige funktioner under rejsen. Du kan slippe af sted med at gå til middag i dem, men vandre i dem også. Hvis du har rigtig gode, multifunktionelle bukser, skal du pakke mindre.
 • Heftige fryser glider tasker: Disse fryseposer fungerer bedre til at organisere gear end alle de kommercielle arrangørprodukter. Jeg bruger dem religiøst til at organisere lille udstyr og toiletartikler. Jeg opbevarer også det, jeg kalder 'wockets' bag på min bil. Jeg opbevarer cirka ti af disse på bagsiden af ​​Jeep, så enhver, der udforsker eller vandrer med mig, kan have et lille overlevelsessæt til dagen. Det er dybest set en lille frysepose med en ernæringsbjælke, en pakke oliven, en pakke solcreme, en pakke servietter og en pakke våddude. Folk glemmer altid ting, når de rejser. Jeg har bemærket, at det at have ikke en ting kan få folk til at føle sig utilpas eller ønsker at vende sig tidligt. Når jeg først giver dem en wocket, er de gode at gå.

Placeringer

Internettet er fyldt med folk, der fortæller råd om de bedste steder nogensinde, men jeg har aldrig engang tænkt på det selv, og jeg afskrækker rejser ved gennemgang generelt. Jeg kan godt lide at tro, at hvor som helst kan være det bedste sted, handler det mere om dit humør og din syn. Hvis du er i godt humør, er du organiseret og motiveret og ophidset til at være der, det er det bedste sted. Der er nogle steder, der måske er mere behagelige, men jeg synes, det er vigtigt som rejsende at lære at være komfortabel overalt. Der er denne fornemmelse derude, at visse steder er varme eller op og kommer, og der er en masse brummer omkring disse steder, og alle går der i et par år. Jeg vil virkelig undgå disse steder og se i stedet på et kort og sige, hvor vil jeg hen??

Dan fra Uncornered Market

Dan og Audrey fra Uncornered Market

Daniel Noll og Audrey Scott er manden og kone-historiefortællingsteamet bag den prisvindende rejseblog, Uncornered Market. Mere end 10 år og 90 lande senere går de stadig ... og er stadig gift.

Tech

 • Lomme (for at gemme artikler at læse senere)
 • Evernote
 • asana

Gadgets

 • Silikone ørepropper: søvn er vigtig, idet du slipper for støj afgørende
 • Pakning terninger: organisation er nøglen
 • iPhone batteri / etui som dette: alle drages til min. Lidt voluminøs, men helt værd, især hvis iPhoneography er din ting

Placeringer

Vi gik med Thailand - Bangkok / Chiang Mai: hurtigt internet, billig indkvartering, fabelagtig (& billig) mad. Eller måske Oaxaca, Mexico af lignende grunde, inklusive forbløffende mad.

Nora Dunn fra The Professional Hobo

Nora Dunn Professional Hobo

Nora Dunn var en digital nomad, før det endda var en ting; du kan endda kalde hende en "pioner" i branchen eller "bedstemor" til rejseblogging!

Hun solgte alt, hvad hun ejede (inklusive en travl økonomisk planlægningspraksis) i Canada i 2006 og har boet over hele verden siden. Hun kugler det populære rejsewebsted The Professional Hobo, der lærer folk, hvordan man rejser på heltid på en økonomisk bæredygtig måde, og hendes bøger inkluderer værker som Sådan får man gratis indkvartering rundt om i verden og arbejde på vejen: Den ukonventionelle guide til fuld -Tidsfrihed.

Tech

Jeg er ikke nogen steder i nærheden af ​​lige så teknisk kyndige som andre bloggere og digitale nomader, jeg er sikker på. Mine top apps er mere rejserelaterede end blogger / skriverelaterede. De er:

 • Trail tegnebog: til let at spore udgifter på tværs af flere valutaer
 • XE-valuta: at skifte placering / valuta ofte kan være en bjørn at holde styr på
 • Citymaps: en online / offline kortapplikation, der bruger din telefons GPS (i stedet for data / wifi) til at spore din placering - praktisk sørger for, at taxachauffører ikke tager dig den lange vej fra lufthavnen, eller at du ikke går galt retning

Gadgets

Bortset fra min bærbare computer, som jeg selvfølgelig siger:

 • Hoboroll. Jeg er en stor fan af kreative pakkeværktøjer, og jeg bruger min Hoboroll hver eneste dag. Det er en segmenteret taske til at organisere et væld af ting, som derefter lukkes og komprimeres. Tjek min ultimative pakkeliste for digitale nomader.
 • Smartphone. Det er ikke kun en telefon; det er også et stillbillede, videooptager, kort, forskningsværktøj, fitness tracker, udgifts tracker og mere. Se hvilken anden elektronik jeg anbefaler her.
 • Forlygte. Selvom jeg ikke har brug for det hele tiden, når jeg gør det, er det uvurderligt for alt fra vildmark vandreture om aften / nat til midnatsture til badeværelset på steder, jeg ikke er bekendt med

Placeringer

Jeg har været en ensom ulv i de fleste af mine 11 år som digital nomad, og foretrækker ofte at bo semi-landligt og få gratis indkvartering med husmødet, frivilligt arbejde osv., Mens jeg bor på en mere ”lokal” måde. I det sidste år har jeg dog befundet mig i et par digitale nomad-hotspots, specifikt Ubud (Bali) og Chiang Mai (Thailand). Af de to vil jeg sige, at Chiang Mai er bedre oprettet med hensyn til infrastruktur / internet / nomad samfund, men Ubud tager prisen for adgang til smuk natur. Begge har dejlige lokale kulturer, køkkener og en billig leveomkostninger; Chiang Mai har råd til dig et par mere komfortable bekvemmeligheder.

Agness og Cez fra Etramping

Agness Cez Etramping

Vi er Agness og Cez, to bedste venner, der besluttede at forlade vores 9-5'ere bagefter og starte livet som digitale nomader. Vi har rejst over hele verden og vil fortsætte med at gøre det, indtil vi enten ikke kan flytte, eller de siger, at vi ikke kan. Selv da vil vi sandsynligvis prøve at finde ud af et sted, hvor vi kan gå. Gå over til eTramping for at se, hvad vi får op til, og hvordan du kan gøre det selv.

Tech

 • Grammarly: Den vigtigste app til digital nomad-bekvemmelighed er Grammarly. Sandsynligvis fordi vi er et par forfattere og driver en blog. Vi laver alle grammatiske fejl. Det betyder ikke noget, hvor stor indsats du lægger på, der er altid noget, du går glip af eller ikke henter eller måske ikke engang ved om. Grammatisk løser det ved at fortælle os, hvor fejlene er, og hvordan vi løser dem. Det er som Microsoft Office stavekontrol, medmindre det også gør grammatik. Det er ikke altid rigtigt, så du er nødt til at holde øje med, hvad du ændrer. Desuden er en fortvivlet gennemlæsning af indhold stadig en god idé, men Grammatik gør bestemt processen meget lettere.
 • pepo: Pepo er en app, der tillader forbindelse med rejsende og eksperter inden for deres felt. Det handler om ekspertrådgivning, og som sådan er det uvurderligt for nogen, der ønsker at tjene til livets ophold online. Det er det sted, hvor man virkelig kan få kontakt med mennesker, der allerede har opfyldt deres drømme om at leve digital nomad-livsstil og kan besvare eventuelle spørgsmål.
 • EN øverste VPN: Vi har boet i Kina (begge af os) og kender den frygtede følelse af at prøve at kontrollere dine e-mails via Gmail, kun for at finde ud af, at Kinas store firewall forhindrer dig i at gøre det. Der er så mange andre onlinetjenester, som vi har brug for, som vi ikke ville have haft adgang til uden en VPN. Der er faktisk endda rygter om, at Skype er på vej mod at blive blokeret. Det er som en af ​​de vigtigste tjenester for digitale nomader, der ønsker at komme i kontakt med venner og familie derhjemme. Der er gratis VPN'er, men de betalte er altid bedre - især hvis du også vil bruge højere båndbredde-tjenester som YouTube og Netflix. En god VPN er en livredder.

Gadgets

 • Strutspude: Når du har flyvet så meget som vi har, bliver flyvning noget, du er tilbøjelig til at frygte noget for, og ikke den spændende ”Jeg er en million miles over jorden, der rejser med en million miles per sekund” hyperbolisk oplevelse. Det er ubehageligt, og på langdistanceflyvninger kan det være svært at komme i dvale. Alle har i det mindste prøvet en typisk rejsehalspude. Problemet er, at de er vrøvl. Din hals ender med at læne sig for meget, den begynder at skade, og til sidst giver du bare op på ideen om at sove helt (medmindre du er supertræt). Ostrich Pillow stopper dette, og det har endda et cool navn.
 • Rejseadapter: Digital nomadkomfort bliver ikke bedre end dette. Det skyldes, at når du har tendens til at gå overalt som en digital nomad, har du også en tendens til at have dine elektriske apparater med dig. Rejseadaptere betyder, at du kan tilslutte dem, uanset hvor du er. En god rejseadapter er lige så vigtig for en digital nomad, som en skruetrækker er for en bygherre. Vi har en tendens til at finde ud af, at en god rejseadapter er lille, let og ikke skaber en irriterende summende støj. Mange af de billigere modeller brummer, når du bruger dem. Dette gør det muligt at sove ved siden af ​​din ladetelefon som at være i et rum fuldt af myg. Dette er bestemt noget, du skal investere i og ikke gå i budgettet på.
 • E-Reader: du genkender sikkert navnet Kindle, ikke? Amazon-behemoths mest populære produkt. Det behøver ikke være en Kindle, men en slags E-Reader er normalt et godt køb. Ud over at være i stand til at læse, mens du venter på steder (måske en togstation eller lufthavn?), Kan du også indlæse nogle af dine arbejdsinfo på den og læse gennem et projekt uden øjenbelastning. Disse er perfekte, hvis du er på langrejse og har brug for noget for at holde din optaget. For eksempel var en af ​​Cezs første togrejser i Kina en 21-timers stående billet. De havde bare ikke pladser tilbage. Nå, en e-læser ville have passet perfekt som en måde at få denne rejse til at gå lidt hurtigere. Eller i det mindste ser ud til.

Placeringer

I øjeblikket var et af vores foretrukne steder at bo som digitale nomader Kina. Det er billigt, praktisk (relativt), og du får god adgang til internettet - så længe du har en VPN. Kina har nogle problemer, men alt i alt er det sandsynligvis et af de lettere steder at bo og flytte rundt, så længe du har et visum. Dette er sandsynligvis den sværeste ting at få, hvis du er en 'ren' digital nomad, der arbejder freelance for klienter online.

Vi lærte faktisk engelsk et stykke tid der, og dette dækkede os på Visa-fronten. Du
kan normalt arbejde "deltid" som lærer, og dette dækker dine visumbehov og giver dig nok tid til at forfølge andre projekter. På trods af den forurening, der ofte rapporteres, har Kina - hvad vi synes er - nogle af verdens smukkeste seværdigheder og naturskønne områder. Derudover har landet i de senere år investeret en enorm mængde penge i infrastruktur, hvilket betyder at rejse rundt kun bliver lettere og lettere.

Hvis du er villig til at bo et sted lidt dyrere Taiwan er også en god indsats. Lige ved siden af ​​fastlandet har du stadig mange fordele ved Kina minus visum-besværet. Det er også relativt lettere at bare hoppe over til Sydkorea eller Japan også.

Stefan og Seb fra Nomadicboys

Stephan og Seb Nomadic Boys

Nomadic Boys er homoseksuelle par Stefan (græsk) og Sebastien (fransk), der mødtes i London i 2009. De afslutter deres liv og job i 2014 og har rejst lige siden, og arbejdede på fuld tid som digitale nomader på deres homoseksuelle rejseblog - Nomadic Boys.

Tech

 • XE-valuta: når din bankkonto er baseret i Storbritannien, og du har kunder, der bruger canadiske / amerikanske dollars eller euro, har du brug for en app, der hjælper dig alle med at tale det samme sprog. XE er så vigtigt, når du sender e-mails, der udskriver tilbud og derefter når du hæver fakturaer.
 • Skyscanner: dette er vores go-to-app for at starte vores forskning for at kontrollere og sammenligne alle flymuligheder til vores planlægning. Vi kan godt lide det, fordi det inkluderer alt det budget / lavpris / lokale luftfartsselskaber, som du ellers ikke ville vide om.
 • Instagram: Instagram er blevet så meget mere end bare en social mediekanal. Nu er enhver klient og brand besat af det og har det som deres mål nr. 1 på sociale medier. Det er også hvor mange virksomheder finder os, så det er så vigtigt at investere den rigtige tid i vores Instagram-galleri. Det er stort set blevet vores "portefølje" som påvirkere.

Gadgets

 • Laptops / smartphones: for Seb er det noget, der ikke er Apple. Han mener, at Apple er djævelen og gør et punkt med at få den nyeste Samsung-smartphone. Stefan er dog en slave for Apple og er stolt over at have en MacBook Air og den nyeste iPhone.
 • kameraer: Seb har en Sony 6500 til videoer. Stefan bruger sin iphone til fotos på sociale medier såvel som en Panasonic TZ100.
 • Pakning af terninger: disse er blevet så vigtige, når de pakkes. Det er en fantastisk måde at organisere dine ting i din taske og sikre, at alt er godt placeret, intet glemt og let tilgængeligt. Du kan købe et sæt billigt på Amazon, og vi anbefaler dem bestemt.

Beliggenhed

Thailand! Mest kærlighed Chiang Mai, som vi er enige med. For homoseksuelle digitale nomader er Bangkok imidlertid langt bedre. Det er meget billigt at bo der, fantastisk internet, et fremragende transportknudepunkt i Asien og en af ​​de bedste homoseksuelle scener i Asien. Vi vil vende tilbage med et hjerteslag (og overvejer det bestemt!)

Charli fra Wanderlusters

Charli fra Wanderlusters

Charli Moore er en eventyrentusiast, der har været uafhængig af steder siden 2011. Freelance forfatter og redaktør af rejsebloggen Wanderlusters, hun har en forkærlighed for adrenalinhøjder og crunchy jordnøddesmør. Følg hende på Instagram for at fodre din vandrende lyst.

Tech

 • asana. Som freelancer skifter jeg konstant mellem projekter, og ofte kæmper jeg for at holde styr på mine 'to do'-lister, så jeg bruger en app kaldet asana for at hjælpe mig med at være ude af mine frister. Det har dybest set hjulpet mig med at organisere min arbejdsgang og hjælpe min produktivitet. Jeg kunne ikke leve uden det.
 • CloudFlare. Jeg kunne heller ikke leve uden CloudFlare. Kort sagt, det holder min blog sikker og indlæses så hurtigt som muligt; noget, som enhver blogger ved, er vigtigt, hvis du vil rangere godt og holde dine læsere på dit websted.
 • TrustedHouseSitters. Uden tvivl er mit endelige valg det, jeg føler giver mig den største værdi, mit medlemskab af verdens største hus- og kæledyrssiddeplatform TrustedHousesitters. Jeg er 30 år gammel, og det har været et stykke tid, siden jeg virkelig nød at bo i billig indkvartering. Gennem TrustedHousesitters finder jeg muligheder for at leje gratis i lande over hele verden. Læs min vejledning til husmødet i udlandet for at finde ud af mere.

Gadgets

Dette lyder utroligt kedeligt, men det første er min søvnmaske. Da jeg først begyndte at rejse, fandt jeg det udfordrende at sove på flyvninger og ville kæmpe for at slappe af, når jeg blev i en ny seng. Så købte jeg en søvnmaske og trænede mig selv til at forbinde mig med at bære masken med at gå i dvale. Jeg kan nu sove hvor som helst og når som helst. Det er en livredder.

Som blogger er jeg forfatter og fotograf, og jeg har konstant mit kamera tæt på, bare hvis jeg ser det perfekte billede. Min Spider Camera Holster tillader mig at holde mit kamera fastgjort til stroppen på min rygsæk eller rygsæk, så jeg kan forblive håndfri, mens jeg rejser og have mit kamera ude og klar til at fange handlingen.

Et godt par støjdæmpende hovedtelefoner er noget, jeg bestemt ikke kan leve uden. At have evnen til at tilslutte mig eller drukne en særlig irriterende støj, kan gøre forskellen mellem at nyde en flyvning og kæmpe gennem hvert minut, hvis lufttid.

Placeringer

Fordi jeg forbliver leje gratis, når jeg rejser med hus og dyrepassager, har jeg været heldig nok til at bo på et antal off-beat destinationer, som de fleste digitale nomader kun kunne drømme om. Som sådan har jeg et andet syn på, hvad der skaber et godt arbejdsmiljø. Sikker, samarbejdsområder er store, men jeg synes, det har opmuntring til at afbryde forbindelsen og investere lidt tid i mig selv, som virkelig hjælper mig med at maksimere min produktivitet. For mig steder som St. Kitts & Nevis, Molokai Hawaii, og New Zealands Coromandel-halvø er ideelle.

John Michael Eubank

John Michael Eubank

I øjeblikket i Buenos Aires, Argentina, arbejder jeg eksternt som Lead Network Engineer for Secom, Inc - en telekommunikationsudbyder i det sydøstlige Colorado, USA. Jeg besluttede at starte en blog om personlig udvikling og samfundsliv og rejser, og skrev en gang om ugen på mandage i løbet af fjernåret. 12 byer rundt om i verden + 1 måned i hver by = 1 års fantastisk perspektiv.

Tech

 • Medium: min blog er vært her. Det er en elegant grænseflade til skrivning, der kommer ud af din måde. Helt gratis. Fantastisk skrivende samfund. Jeg får en masse motivation fra andre forfattere, der udgiver på Medium som Benjamin Hardy, Ryan Holiday, og alle, der skriver for The Mission.
 • Google Fotos: Hvert foto, jeg tager, samles automatisk her. Når jeg har brug for inspiration til, hvad jeg skal skrive om, åbner jeg blot for mine nylige fotos.
 • Skov: Dette er en app, der låser min telefon i en bestemt periode. Som digital nomad er jeg nødt til at afbalancere mit behov for at holde kontakten med venner og familie med et behov for at arbejde distraherende frit. Jeg afsætter 30 minutter til en time til skrivning, indstiller timeren i Forest og har den mentale frihed til at vide, at min telefon ikke kan distrahere mig, før jeg er færdig med at skrive.

Gadgets

 • Analog bagageskala. Jeg havde en digital skala, men det holdt op med at virke. Det giver mig mulighed for at få den maksimale nytte af min tilgængelige bagageplads uden at skulle betale overdrevne overskudsgebyrer til flyselskaberne.
 • PowerCube udvidet - Oprettet af Allocacoc, fundet på Amazon: en perfekt forlængerledning med 5 stikkontakter, der let håndterer store klodsede mursten. Livredder i lufthavne. Leveres i forskellige internationale plug-stilarter, ikke kun nordamerikansk.
 • Google Chromecast. Altid dejligt at være i stand til at smide et dias på en skærm til erhvervslivet eller en film til filmaften - og jeg bruger det hver morgen til at streame musik til mit tv.

Placeringer

Chiang Mai, Thailand er et tilflugtssted for digitale nomader. Thai mad er billig og lækker, lejen er ca. halvdelen af ​​dets amerikanske ækvivalent. Du kan besøge et vilkårligt antal smukke parker og templer i nærheden, og der er en million dejlige øer og strande en billig flyrejse væk. Jeg elskede at vandre frem og tilbage mellem det mere turistede gamle byområde og de rigelige caféer og arbejdsområder i Nimman-distriktet. Grundlæggende et godt sted at møde andre nomader og udstationerede og samtale, samarbejde og skabe.

Laurence Norah fra Finding the Universe

Laurence og Jessica Norah fra Finding the Universe

Tidligere IT-udvikler og med en grad i datalogi, er Laurence Norah i dag en professionel rejsefotograf & blogger, der driver to blogs med sin kone Jessica: fotografering & eventyrfokuseret Finding the Universe & par luksusfokuserede uafhængige rejsekatte. Han er den mest fulgte rejseblogger på facebook, med over en million følgere. Han kører også et online fotograferingskursus.

Tech

Jeg finder mig selv i brug Dropbox, snapfrø og Google kort for det meste. Dropbox lader mig hente mine dokumenter fra uanset hvilken enhed jeg er på, holder dem alle sikkert sikkerhedskopieret og tillader mig at dele dem med min bloggpartner (og kone!) Jessica. Snapseed er uvurderlig for hurtig fotoredigering mens du er på farten. Google Maps, ja, jeg ville gå tabt uden det.

Gadgets

Jeg rejser altid med en strømstik, -en multiværktøj, og gaffatape. Ikke nøjagtigt højteknologiske ting, men jeg finder altid, at jeg har brug for flere stikkontakter end der er til rådighed, og at være i stand til at sætte tingene sammen igen på vejen, enten med min multitool eller med duct tape har været praktisk ved flere lejligheder..

Placeringer

Den bedste destination er sandsynligvis Thailand. Maden er god, folket er venligt, leveomkostningerne er rimelige, og hurtigt internet er let tilgængeligt.

Michael Turtle fra Time Travel Turtle

Michael Turtle fra Time Travel Turtle

Michael Turtle arbejdede i ti år som tv- og radioreporter i Australien, før han besluttede at slippe af med alle sine ejendele og rejse verden ubestemt. Han etablerede sin blog, Time Travel Turtle, for at fortælle historierne om de mennesker, han mødte, steder han opdagede og kulturer, han oplevede. Han har rejst og skrevet i mere end seks år nu og har ingen planer om at stoppe!

Tech

Jeg tror, ​​at konceptet 'blogging' har ændret sig meget i den tid, jeg har gjort det, og det er nu meget vigtigt at gøre mere end bare at skrive. Fotografering er naturligvis vigtig, men video og lyd er også virkelig gavnlige. Af denne grund er det program, jeg bruger mest Adobe Lightroom - og jeg bruger også Photoshop, Premiere og Audition ganske meget at skabe multimedieindhold. Til min faktiske skrivning bruger jeg Scrivener som en måde at organisere alle mine forskellige blogindlæg og tanker. Og jeg bruger Google-e-mail-appen Indbakke for at holde al min korrespondance organiseret og overlade påmindelser til mig selv.

Gadgets

Min gadget nummer én - jeg kunne ikke leve uden den - er en strømadapter Jeg har der vil tage enhver form for stik, vil gå i enhver stikkontakt og har også to USB-opladere. Det er perfekt til at sikre, at alt mit udstyr altid er opladet. Jeg har også et sæt Bluetooth-hovedtelefoner der er ret billige (og ser lidt dorky ud), men de er designet til træning, så de er fantastiske til alle slags situationer som vandreture, løb, sov eller arbejde. Og det har jeg også en lille rygsæk der kan foldes ned til størrelsen på en kasse med kort, som jeg kan trække ud og bruge som en dagpakke, hvis jeg bare vil have en vandflaske eller en springer med mig - og redder mig fra at pakke ud alt andet fra min større almindelige dagsække.

Placeringer

Jeg tilbringer det meste af min tid i Asien eller Europa i disse dage. I Asien kan jeg virkelig godt lide Bangkok som et arbejdssted. Det er ekstremt godt forbundet til rejser, men har også overkommelig indkvartering, gode kontorkontorer og fantastisk mad. Det hjælper også, at digitale nomader altid passerer, så der er et pulserende samfund. Når det kommer til Europa, er der bestemt mange muligheder i London for netværk og inspiration, og jeg går der ret regelmæssigt - men det er tydeligvis ikke billigt. For mere overkommelige og afslappende byer har jeg ret haft den tid, jeg har tilbragt i Tallinn og Berlin.

Linda Martin fra Indie Travel Podcast

Linda Martin er en New Zealander og fuldtidsrejser, der har rejst verden rundt med sin mand Craig siden februar 2006. I slutningen af ​​2006 startede de Indie Travel Podcast for at dele tip og historier om uafhængige rejser; de driver også en webstedsudvikling og hostingvirksomhed, Performance Foundry.

Tech

Personligt holder jeg tingene ganske enkle - hvis jeg skriver på min telefon, har jeg en tendens til at bruge standard noter app! Post og Safari er de to andre apps, jeg bruger mest til blogging. På min bærbare computer finder jeg Scrivener virkelig nyttigt til at organisere noter, og jeg planlægger indlæg direkte i WordPress snarere end at gå gennem en app. Et tidsstyringssystem er også temmelig vigtigt - vi bruger Wrike.

Gadgets

Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden min Kindle - det er min gå til fritidsenhed. Til arbejde, min Roost bærbar stativ holder min kropsholdning sund, mens jeg arbejder. Og til vores podcast, the Zoom H2-optager hjælper os med at registrere på vejen.

Placeringer

Et af mine yndlingslande, som jeg kunne besøge som digital nomad, var Colombia. Vi fandt fremragende samarbejdsrum i begge dele Bogotá og Medellín - selvom jeg må sige, var vejret meget bedre i Medellín! Mad og indkvartering var rimelig pris, og folk var meget venlige i begge byer.

Chase Guttman

Chase Guttman

Tre-gangsmodtager og første amerikaner til at vinde Årets Unge Rejsefotograf, en prestigefyldt international konkurrence bedømt af museumskuratorer og magasinredaktører, blev Guttman udnævnt til verdens bedste rejsefotograf af Condé Nast Traveler, en Rising Star af Instagram og vandt 2017 Walter Cronkite Award for fremragende fortælling og efterforskning - en ære for en livstid på præstationsniveau. Hans nylige bog, The Handbook of Drone Photography, var en af ​​de første, der blev skrevet om emnet og modtog kritisk anerkendelse fra publikationer som Travel + Leisure, The Telegraph, Business Insider, The Daily Mail og New York Post, blandt andre.

Tech

Roadtrippers for at hjælpe med at planlægge alle mine store langrendeventyr, Sky Guide for at tilskynde mig til at glæde sig over nattehimlen og Smuk Planet HD til inspirerende vandrerlyst og en kærlighed til kulturer rundt om i verden.

Gadgets

Mine tre mest uvurderlige gadgets på vejen er mine kamera, min drone, og min computer.

Placeringer

San Francisco er en af ​​mine foretrukne byer i verden, da det er inden for en markant afstand fra nogle af kontinentets smukkeste udsigter.

Miguel fra Travelsauro

Miguel Travelsauro

Hej, jeg er Miguel, eventyrrejsende og vandretusker. Jeg har rejst verden rundt i de sidste fem år og altid forsøgt at udforske og vandre i nogle af de mest fjerntliggende regioner. Følg mig på min blog Travelsauro og nyd spændende eventyr på steder som Papua, Timor, Himalaya, Afrika og Caribien!

Tech

Jeg bruger ikke mange apps selv. Dog finder jeg Later, Grammarly og Google Analytics meget nyttige. Jeg bruger Senere til Instagram. Det gør opgaverne med planlægning og publicering af indlæg og indstilling af tags meget let. Grammatik er fantastisk til at kontrollere mine engelske tekster. Jeg er ikke en Anglo-højttaler, så dette er bestemt et must for mig. Google Analytics er en vigtig app til kontrol af trafik, detaljeret efter land, sprog, alder, artikler osv.

Gadgets

Min bærbare computer er den første, helt sikkert. Ellers ville det være vanskeligt at holde op med alt arbejde. Andenpladsen går til min DSLR-kamera. Jeg elsker fotografering, så jeg lægger meget vægt på, hvordan mine indlæg ser ud. Jeg skriver hovedsageligt om vandreture, så udover alle praktiske oplysninger kan jeg godt lide at vise folk, hvordan stierne ser ud, udsigten fra bjergene, dalene osv..

En anden uvurderlig gadget er mit par vandresko. Den første ting, jeg spørger, når jeg kommer et sted, er: "Hvad er det højeste bjerg rundt her?" Jeg klatrer op og skriver en artikel om oplevelsen!

Placeringer

Jeg prøver altid at rejse væk fra den slagne vej, så jeg har aldrig været for længe på populære nomadestinationer som f.eks Chiang Mai eller Bali. Mit foretrukne sted for digitale nomader ville være San Pedro de la Laguna i Guatemala. Stedet er simpelthen spektakulært. Det er en lille by foran en gigantisk sø omgivet af vulkaner. Du kan nyde imponerende solopgange og solnedgange. Ud over dets naturlige skønhed er det et billigt sted, og selvom internetforbindelsen ikke er stor, er det acceptabelt, så længe du ikke behøver at lave meget upload. Der er et lille samfund af rejsende, eventyrere og andre digitale nomader, så det er virkelig nemt at få venner, hænge ud osv..

Jeremy Scott Foster fra Travel Freak

Jeremy Scott Foster fra Travel Freak

Jeremy Scott Foster er rejseskribent, fotograf og professionel eventyrer. Han har rejst verden rundt i 7 år, stillet de hårde spørgsmål og lært om både verden og sig selv i processen.

Hans eventyrrejse-blog, rejseFREAK, har ført ham til 35+ lande på seks kontinenter - han vandrede gletsjere i New Zealand, partier indtil solopgang på strande i Montenegro, underviste i engelsk i Kina, erobrede verdens højeste bungee jump, krydsede Europa med tog og klatrede inde i de store pyramider i Giza.

Tech

De tre apps, der i øjeblikket er mest vigtige for min virksomhed, er asana til teamsamarbejde, Google Dokumenter til indholdssamarbejde og Wave Apps til fakturering af klienter. Når det er sagt, er forretningen altid under udvikling, så disse kan ændres ethvert sekund!

Gadgets

Jeg kan selvfølgelig ikke rejse nogen steder uden min smartphone. Jeg bruger Google Pixel 2 XL (kameraet er bemærkelsesværdigt), og med T-Mobile forbliver jeg tilsluttet i 140+ lande over hele verden. Til redigering af fotos er min Wacom Intuos en uvurderlig del af min arbejdsgang. Til sidst rejser jeg aldrig uden musik, og mine Jaybird X3'er er langt de fleste mine favoritter.

Placeringer

Der er så mange over hele verden—Bukarest, Chiang Mai, Playa del Carmen...men jeg synes Medellin, Colombia er langt bedst. Der er en pulserende scene med digitale nomader, forbløffende mad og vigtigst af alt nogle af verdens bedste kaffe!

Digital nomadteknologi, gadgets og lokationer Omfatter

Hver rejsende har forskellige behov og præferencer, og hver tur kræver forskelligt udstyr og tiltrækker forskellige mennesker. Men der er visdom i antal, så hvis du gerne vil bruge lidt tid som en nomad eller tage en arbejdstung ferie og stadig er ubestemt med hensyn til detaljerne, skal du bare downloade Snapseed, få fat i nogle pakningsterninger og gå til Thailand. Åh, og glem ikke at medbringe en VPN!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me