35+ Bedste gratis hjælpeprogrammer til din computer

Med hundreder af gratis forsyningsselskaber på markedet kan det være vanskeligt at vælge den rigtige.

Heldigvis for dig har vi gjort vores research og valgt de bedste gratis værktøjer i over 30 kategorier.

Jeg viser dig de bedste gratis værktøjer, der spænder fra enkle firewalls til unzip-værktøjer og meget mere derimellem.

Contents

Liste over de bedste gratis værktøjer

Gå igennem denne liste, eller brug indekset nedenfor til at springe til den kategori, du er mest interesseret i.

De fleste af disse gratis værktøjer fungerer til alle moderne operativsystemer, herunder Windows 10 og Mac OSX.

En god gratis VPN - TunnelBear

TunnelBear er den bedste gratis VPN der er sikker på. Der er en god mængde data, du kan bruge, de har servere over hele kloden og har nogle af de bedste sikkerhed rundt omkring.

Vi vil dog ikke gå nærmere ind på, som om du ønsker at finde ud af mere om gratis VPN'er, bør du tjekke vores fantastiske bedste gratis VPN-liste! Hvis du leder efter en VPN til Android eller en VPN til iPhone, er du heldig! TunnelBear har apps til begge enheder.

Bedste gratis VPNS

 1. TunnelBear
 2. Gem mig
 3. ZoogVPN

Bedste gratis firewall - ZoneAlarm

Mens antivirus- og malware-værktøjer er store, er det endnu bedre at undgå problemerne i første omgang. Når hackere og bots bliver smartere, øges vigtigheden af ​​firewalls konstant. Når Internet of Things fortsætter med at vokse, bliver det endnu vigtigere, da vi er nødt til at sikre os, at alle vores enheder er beskyttet. Bedste gratis firewall - ZoneAlarm

ZoneAlarm er den bedste gratis firewall rundt. Ikke kun går det langt fra at holde uønskede forbindelser, men det hjælper dig også med at blive usynlige for hackere. På toppen af ​​dette har de oprettet yderligere lag, som hjælper med at beskytte dit trådløse netværk og endda mens du bruger WiFi på et offentligt sted. Bare for at top det hele, kan de endda give dig identitetsbeskyttelse og en sikker sikkerhedskopi-løsning. Brug for jeg siger mere?

Bedste gratis firewalls

 1. ZoneAlarm
 2. Comodo
 3. OpenDNS

Bedste gratis pc-renser - CCleaner

Jeg har prøvet en hel del kommercielle produkter designet til at rense ubrugte, midlertidige og unødvendige filer fra din harddisk, men må sige, at det gratis værktøj CCleaner rangerer som den bedste gratis computer / pc-renser.Bedste gratis pc-renser - CCleaner

Det er hurtigt at konfigurere og giver dig mulighed for at finpusse en hel del indstillinger, så du kan fjerne lidt eller en masse midlertidige filer. Hvis du desuden gerne vil se, hvilke filer der optager din harddiskplads, vil jeg anbefale at bruge SpaceSniffer.

Bedste gratis pc-rengøringsmidler

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disk Cleaner

Bedste gratis Unzip-program - 7ZIP

Da jeg sidst kiggede på unzip-programmer, checkede jeg ud seks værktøjer: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius og 7-Zip. Det produkt, der imponerede mig mest, var Open Source-programmet 7-Zip. Det var det eneste produkt i gruppen, der kunne pakke ud et RAR-volumen i flere dele, der var indlejret i et ZIP-arkiv, og det eneste produkt, der gav en meningsfuld fejlmeddelelse, da der blev forsøgt at pakke ud et 256bit krypteret WinZip-arkiv.

Det understøtter 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB og et par andre filtyper, men desværre ingen ISO-support. I det store og hele en robust og gratis filarkiver og absolut det bedste gratis unzip-program, der er tilgængeligt

Bedste gratis Unzip-programmer

 1. 7Zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

Bedste gratis billedstitcher - Microsoft ICE

Selvom de fleste billedredaktører i dag har billedstingfunktioner, har du nogle gange brug for et specialiseret værktøj. Eller måske har du ikke en editor endnu, og når du er sikker på, at syning er det eneste, du nogensinde vil gøre, foretrækker du at lære en enkel og mager app, der lige er nok til det aktuelle job. I alle tilfælde, hvis du leder efter den bedste billedstinger på markedet, har Microsoft ICE fået dig dækket.Microsoft Image Composite Editor

Hvis du er interesseret i en komplet billedredigerings- eller visningssuite, skal du rulle længere nede.

Bedste gratis billedstingere

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

Bedste gratis billedredigeringsprogram - GIMP

Digitale fagfolk sværger ved Photoshop og Adobes anden software. Hvis du har en Mac og du har pengene, er det sandsynligvis den bedste mulighed, du kan vælge. Desværre har de fleste af os ikke råd til denne luksus.Gratis billededitor - GIMP

Derfor er der GIMP. GIMP er en gratis og open source digital billedredigerer, der er en solid konkurrent til premium-tilbud. Dens layout ligner Photoshop, og da det er open source-interface har en omfattende række funktioner med brugergenererede plugins oprettet hele tiden for endnu mere funktionalitet.

Bedste gratis billedredaktører

 1. Gimp
 2. Paint.net
 3. Photo Pos Pro

Bedste gratis billedfremviser - XnView

Alle operativsystemer leveres nu med en standardbilledvisning. Desværre er disse alle begrænsede på en måde eller form. Mange af os gennemsnitlige brugere vil have en billedvisning, der giver mulighed for hurtige billederændringer uden den nødvendige viden om Photoshop.Bedste gratis billedfremviser

Det er her XnView kommer ind. Det kan åbne hundreder af billedtyper, eksportere dem til over 70 formater, udføre hurtige redigeringer, batchredigering og meget mere. Hvis du vil have den bedste gratis billedfremviser, behøver du ikke at se nærmere.

Bedste gratis billedvisere

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

Bedste gratis ikoneditor - Gratis-ikoneditor

Da der er så mange billedredaktører derude nu, bliver ikonredaktører noget af en fjern fortid. De har dog stadig deres brug. Som deres navn antyder, Free-Icon-Editor, er bestemt den bedste i sin klasse, ingen uønskede klokker og fløjter, og gør nøjagtigt hvad det siger på tin.

Bedste gratis ikoneditorer:

 1. X-ikoneditor
 2. aaIco
 3. Icon Developer (30 dages gratis prøveversion)

Bedste webbrowser - Chrome

Google Chrome dominerer browsermarkedet, da det er let at bruge, sikkert, meget tilpasningsdygtigt og kompatibelt med enhed. Sidstnævnte er af største vigtighed, da ingen anden browser har implementeret dette med succes.Bedste webbrowser - Google Chrome

Nedadrettede er det ressourcekrævende, så hvis du har en gammel computer, er det måske ikke det bedste. Hvis privatlivets fred er vigtig for dig (som det er for os), vil jeg anbefale at bruge Firefox i stedet for det er open source.

Firefox er stadig et solidt andet valg, og selvom Microsofts Edge stadig er relativt ny, har den allerede fået en kultfølger på grund af dens lethed og skønhed.

Bedste webbrowsere:

 1. Chrome
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

Bedste gratis antivirus-software - Bitdefender

Bedste gratis antivirus - Bitdefender

Med nye vira, malware og farlig kode, der vises hver dag, bliver det stadig vigtigere at have robust antivirus-software, der ikke kun kører på din pc, men også på dine mobile enheder..

Bitdefender er den bedste gratis antivirus-software i øjeblikket. Det er hurtigt, rent og ekstremt effektivt. Som en nedfældet version af den betalte bror holder den din computer sikker døgnet rundt og vil gøre en lang vej til at hjælpe dig med at undgå uønskede ture til en computerreparationstjeneste.

Hvis du har nogle penge at bruge på et Antivirus, er den betalte version af Bitdefender også den bedste på markedet, kort efterfulgt af F-Secure og Kaspersky.

Bedste gratis antivirus-software

 1. Bitdefender
 2. Avast
 3. AVG

Bedste gratis malware-fjernelse - Malwarebytes

Bedste gratis malware beskyttelse - Malwarebytes

Hvis din antivirus ikke har fanget et stykke malware, adware eller anden spyware, kan det være svært at fjerne. Mens mange AV-værktøjer har indbygget malware-fjernelse, har jeg fundet, at disse er mindre effektive end dedikeret software.

Malwarebytes har dedikeret deres liv og sjæle til at slippe af med malware. Selvom jeg vil sige, at deres påstand om at gøre AV forældet er for meget anført, er deres glatte platform, og flerlags beskyttelse og fjernelse et fantastisk stykke arbejde.

Som den førende operatør i feltet har de desuden en tendens til at identificere og fjerne malware, før noget andet firma gør, hvilket sikrer integriteten af ​​dine data og de omkring dig. For ikke at nævne det faktum, at det er kompatibelt med de fleste af dine enheder, noget der ikke kan siges om de fleste andre gratis værktøjer til fjernelse af malware.

Hvis du leder efter betalte optioner, er Malwarebytes også vinderen med Bitdefender og AVG lidt bagpå.

Bedste gratis malware-fjernere

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender gratis
 3. Ad-Aware

Bedste gratis værktøj til beskyttelse af browsere - Bitdefender

Selvom webbrowsere bliver smartere og mere sikre, er det alt, hvad det kræver, et nøjeregnende websted eller et indlæst shareware, hvor din Chrome eller Internet Explorer kan gå overalt og være fuld af pop-ups.

Ikke overraskende, da det rangerer godt som et malware- og antivirusværktøj, vil din bedste mulighed for at beskytte dine browseaktiviteter være Bitdefender. Det giver dig et sikkert browsermiljø og giver også et trafiklyssystem til websteder, så du har en klar indikation om webstedet er sikkert eller ikke.

Dit største forsvar vil dog være at holde dine browsere opdaterede, kun ved hjælp af pålidelige og nødvendige plugins og bruge forsigtighed og sund fornuft, når du gennemser. Desuden kan du tage yderligere skridt for at beskytte din webbrowsing.

Bedste gratis browserbeskyttelsesværktøjer

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. McAfee Internet Security

Bedste gratis Trojan Remover - Malwarebytes

Trojanske heste er ikke et så stort problem, som de plejede at være. De er dog stadig omkring og bør ikke glemmes, da de kan være en af ​​de mest problematiske ting, der skal fjernes fra din computer. Trojanere er malware, der er installeret i form af en anden software, i nogle ironiske tilfælde en antivirus, og inficerer derefter din computer med endnu mere skadeligt indhold.

Den bedste måde at undgå trojanere er altid at sikre dig, at du kan stole på den software, du downloader, især du har fået den via P2P eller Torrenting. Heldigvis fungerer det samme sæt værktøjer, som jeg vil anbefale til fjernelse af malware, også for trojanere.

Bedste gratis trojanske fjernere

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender gratis
 3. Ad-Aware

Bedste gratis Rootkit-scanner / -fjerner - Avast aswMBR

Da detekteringen af ​​malware, vira, trojanere og anden skadelig software er blevet mere avanceret, har det desværre også den ondsindede software og deres udviklere. En af de største udfordringer er rootkits.

Rootkits er en speciel form for softwareværktøj, der bruges til at skjule trojanere, vira og anden malware fra din antivirus-scanner og andre sikkerhedsprodukter. Så selvom du læser dette og tror, ​​at du er i sikkerhed, har du måske helt forkert.

Mens chancerne for at blive smittet er små (især hvis du allerede bruger et godt beskyttelsesniveau), er det mere end værd at tage fem minutter til 100% at sikre det. Avasts aswMBR er ekspertudviklet og bruger yderligere trin, såsom virtualiseringsteknologi, til at forsøge at registrere endnu flere rootkits.

Bedste gratis rodkitfjernere

 1. Avast aswMBR
 2. Bitdefender Rootkit Remover
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

Bedste gratis software til forebyggelse og detektion af indtrængen - Snort

Så nu, hvor du har anti-virus og anti-spyware-produkter på din computer, tror du, at du er sikker. Selvom disse dramatisk reducerer risikoen for infektion, fungerer de desværre kun, når truslen er gennem døren.Gratis software til forebyggelse af indtrængen - SNORT

Intrusion Detection Software (IDS) fungerer ved at overvåge din netværksaktivitet i realtid og lukke den ned, hvis den opdager en trussel. Selvom disse er afgørende for virksomheder, er det et mindre problem for husejere, men som ordsprogene siger “hjælper alt lidt.”

Snort er den bedste freeware mulighed derude. Det har et stort community af brugere, der kan hjælpe dig og er relativt let at konfigurere og komme i gang med. Desværre har den ingen GUI, så hvis du ikke har nogen teknisk erfaring, kan det medføre nogle problemer. Selvom jeg har nævnt yderligere to muligheder nedenfor, hvis du leder efter en let at bruge og sikker indtrængende detekteringssoftware, vil jeg anbefale at få den betalte version af Webroot Internet Security Plus.

Bedste gratis indtrædesdetektionssoftware

 1. Snøfte
 2. Suricata
 3. OpenWIPS-ng

Bedste gratis anonyme surfingtjeneste - Tor

Der er mange grunde til at ville surfe anonymt, lige fra enkel selvopbevaring til at ville undgå regeringer og hackere. Vores VPN'er for begyndere og ultimative privatlivsguider har omfattende information om, hvorfor anonym surfing er så vigtig for alle.

For en gratis anonym surfing-mulighed forbliver Tor det bedste alternativ. Ved at dirigere din forbindelse gennem flere lag (deraf løglogo), bliver det ekstremt vanskeligt at finde ud af, hvor dataene kommer fra. Desværre er det med den ulempe, at det er ekstremt langsomt og kun beskytter din webbrowsing. Hvis du er seriøs med anonym browsing, vil jeg anbefale at se på vores bedste VPN-liste. Selvom ingen tjenester giver dig ægte anonymitet (især hvis du bruger noget socialt netværk eller Google), vil VPN'er og anonym surfing gå langt.

Bedste gratis anonyme surfingtjenester

 1. Tor
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

Bedste gratis softwarepakke - Ubuntu

Hvis du kan tænke på applikationssoftware, er der mere end sandsynligt en gratis version af det. Mange af disse freebies erstatter deres kommercielle kolleger. Mens de kan gå langt for at skabe den samme oplevelse, er det vigtigt at huske på, at de måske ikke er de bedste.Gratis softwarepakke - Ubuntu

For eksempel er der OpenOffice i stedet for MS Office, GIMP i stedet for Photoshop, VLC i stedet for Windows Media-afspiller, og listen fortsætter.

Ubuntu er en af ​​de mest populære versioner af Linux, der indeholder mange af disse software, og gør en lang vej til at hjælpe dig med at oprette en gratis softwarepakke uafhængig af store samarbejdsaktioner. Jeg vil også anbefale at se på Software Freedom Day-projektet, der sigter mod at uddanne verden om FOSS og det er vigtigt.

Bedste gratis filhåndtering - FreeCommander

Windows Stifinder er fint til enkle filhåndteringsaktiviteter, men når du har et seriøst arbejde at gøre, har du brug for en filhåndtering i to sider. Selvom der er mange muligheder derude, har jeg fundet FreeCommander som den bedste. Det er let at bruge, intuitivt, har en god vifte af funktioner, og vigtigst af alt, holdes ajour og bug-fri.

Bedste gratis filadministratorer

 1. FreeCommander
 2. Total Commander
 3. Multi Commander

Bedste gratis e-mail-klient - eM-klient

Hvis du er som os, har du sandsynligvis mindst fem forskellige e-mail-konti og ikke nødvendigvis hos den samme e-mail-udbyder. Endnu værre er det, at du måske har nogle, der er POP, og nogle, der er IMAP. Uanset hvad, kan det være udmattende at holde styr på dine e-mails, møder og kontakter.Bedste gratis e-mail-klient - eM-klient

Heldigvis er eM Client her for at hjælpe dig. I modsætning til de fleste af de andre indstillinger derude, er den smukt designet, nem at bruge, har integreret chat og meget, meget mere. Naturligvis integreres det også med en enorm vifte af e-mails

Bedste gratis e-mail-klienter

 1. Em Client
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Mailbird Gratis

Bedste gratis udklipsværktøj til udklipsholder - PhraseExpress

Det almindelige udklipsholder i Windows har begrænsninger. Ét element ad gangen og ingen tilbageholdelse efter at have logget af. Hjælpeprogrammer til udskiftning af udklipsholder giver mulighed for at opbevare flere genstande og gemme dem til fremtidig brug, selv efter at du er logget af. Der er mange gratis værktøjer til udskiftning af udklipsholder tilgængelige, inklusive PhraseExpress.

PhraseExpress er tilgængelig på tværs af flere platforme og har sikker cloud-synkronisering for at hjælpe dig med at holde styr på de elementer, du har kopieret mange andre enheder. Mens de har sikker kryptering, er det vigtigt at huske, at ethvert udskiftningsværktøj til udklipsholder udgør et sikkerhedsproblem, da hvis nogen får adgang til det, kan de muligvis stjæle dine adgangskoder.

Bedste gratis klippebordhjælpeprogrammer

 1. PhraseExpress
 2. ArsClip
 3. 1Clipboard

Bedste gratis HTML Editor - CoffeeCup

Gratis HTML Editor - CoffeeCup

Selvom det bliver stadig lettere at oprette et websted, kan værktøjer som WordPress, Squarespace og mange andre WYSIWYG-redaktører, lære af HTML og kodning af dit eget websted stadig være en udfordring.

Desværre har mange begyndere og hobbyister ikke råd til omkostningerne ved en ubegrænset HTML-editor. Heldigvis er der en masse gode muligheder derude, hvor CoffeeCup utvivlsomt er en af ​​de bedste.

Det leveres forudindlæst med en masse nyttige funktioner, har nyttige tutorials og er tilgængelig til både Windows og Mac. På toppen af ​​dette har de også nogle gode tutorials og fora, der kan hjælpe dig.

Bedste gratis HTML-redaktører

 1. Kaffekop
 2. Sublime
 3. notepad++

Bedste gratis spamfilter - SPAMFighter

Denne kategori kan betragtes som nærmest defunct, da de fleste e-mail-udbydere nu har indbygget spamfiltrering. Imidlertid er disse ikke altid de mest nøjagtige, og hvis du downloader dine e-mails til en mail-klient på dit skrivebord, kan et spamfilter komme ind praktisk.

SPAMfighter er den bedste i denne kategori. Det er let at bruge, understøtter de fleste e-mail-indbakke og de fleste e-mail-klienter. Desværre understøtter det ikke Windows 8 eller nyere officielt (selvom det kører på det), så hvis dette er det operativsystem, du bruger, så tjek de andre indstillinger nedenfor.

Bedste gratis spamfiltre

 1. Spamfighter
 2. Cloudmark
 3. CleanMail Home

Bedste gratis pop-up-blokering - Adblock

Behovet for pop-up-stoppeprogrammer er faldet væk i de seneste måneder, da mange browsere som Firefox nu har denne funktion indbygget. Dog dedikerede pop-up og AdBlockers gør et meget mere effektivt job - med AdBlock som den bedste alle rundere.

Der er dog masser af andre problemer med tracking og privatliv, når det kommer til din browser. Vi har tidligere oprettet artikler om de bedste plugins til Chrome og Firefox, så hvis du ønsker at finde ud af mere om, hvordan du stopper dit digitale fodaftryk, vil jeg anbefale at læse disse.

Bedste gratis pop-up-spærre

 1. AdBlock
 2. AdblockPlus
 3. Privatbrevdrev

Bedste gratis desktop-søgeværktøj - Lookeen

Mens standardsøgealgoritmerne til både Windows og Mac er forbedret i årenes løb, føler jeg personligt stadig, at de kan være langsomme. Når du prøver at finde en fil eller e-mail, er den sidste ting, du vil gøre, at sidde der og vente på, at resultaterne indlæses. For ikke at nævne, at resultaterne i de fleste tilfælde indlæses i et uforståeligt format.Gratis desktop-søgeværktøj - Lookeen

Lookeen hjælper med at overvinde dette ved at integrere med din platform, søge hurtigere og vise resultater i et let at se format. Det giver dig også et eksempel på filen, så du kan bestemme, om det er det, du leder efter eller ikke. Kort sagt, Lookeen er det bedste desktop søgningsværktøj rundt.

Bedste gratis desktop-søgeværktøjer

 1. Lookeen
 2. Copernic
 3. Listary

Bedste gratis fotoorganisator - Google Fotos

En gang Picasa er Google Fotos, det nye tilbud fra Google, der hjælper dig med at holde dine billeder synkroniserede. Selvom jeg er enig i, at Fotos er fantastisk, hvis du har en Mac, hvis ikke alle dine enheder er Apple, så kan det forårsage en smule problem. Ligesom med Google Chrome, ejes Google Fotos af Google og kan derfor være indtrængende på dit privatliv, så du kan eventuelt overveje XnView i stedet, hvis dette er vigtigt for dig.

Google Fotos er tilgængeligt for alle operativsystemer og kan hjælpe dig med nemt at administrere og sikkerhedskopiere dine fotos på samme tid.

Bedste gratis fotoarrangører

 1. Google Fotos
 2. XnView
 3. Phototheca

Bedste gratis Notepadudskiftning - Notepad++

Der er masser af tekstredaktører og Notepad-udskiftninger. Nogle af disse stræber efter at være programmeringsredaktører, mens andre prøver at være tekstbehandlere. Hvad jeg elsker ved Notepad ++ er, at den i modsætning til de andre koncentrerer sig om blot at være en bedre almindelig tekstredigerer, og i den rolle lykkes det strålende. Det har en Notepad-lignende interface kombineret med fanebladede dokumentvinduer og muligheden for at åbne så mange dokumenter, som du vil uden filstørrelsesbegrænsninger..Gratis udskiftning af notesblok - Notepad ++

Oven i det har det plugins, der hjælper dig med at se din tekst lettere, f.eks. Til programmeringssprog, og hvis du lukker vinduet, gemmer det eventuelle ikke-gemte tekstfiler til fremtidig brug.

Bedste gratis notesblokudskiftninger

 1. notepad++
 2. Elfima Notepad
 3. PSPad

Bedste gratis hotkey-værktøj - AutoHotkey

Tastaturgenveje og genvejstaster er en fremragende måde at fremskynde den måde, du arbejder på. Vi er alle klar over klassen Ctrl + C, Ctrl + V til at kopiere og indsætte elementer, og der er mange andre indbygget i både Windows og Mac-operativsystemer.Gratis hotkey-værktøj - AutoHotkey

Med AutoHotkey kan du tilføje endnu flere tastaturgenveje. Dog ikke kun vil du være i stand til at udføre enkle foruddefinerede opgaver, men du vil også være i stand til at oprette kode for at køre mere komplekse opgaver med et klik på en knap!

Bedste gratis hotkey-hjælpeprogrammer

 1. AutoHotkey
 2. Hotkey Utility
 3. Qliner

Bedste gratis registreringsrenser - CCleaner

Ofte kan dit register være fuldt af oppustede og uønskede poster. Selvom det generelt ikke medfører nogen skade, er det en god vane at rydde det hver gang, så ofte det kan fremskynde din pc og fjerne uønskede filer.

Piriforms CCleaner er det bedste værktøj, jeg har brugt. Det har en bærbar version, der ikke engang kræver installation. Det er let at bruge og renser hurtigt og effektivt din registreringsdatabase og endda dine midlertidige filer - både på Windows og Mac.

Bedste gratis register Cleaners

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

Bedste gratis BitTorrent-klient - qBitTorrent

Gratis Bittorrent-klient - qBitTorrent

Det er utroligt, hvor hurtigt BitTorrent er blevet et af de største downloadformater. Også med god grund: det er hurtigt, retfærdigt og effektivt. Hvis du endnu ikke har installeret en BitTorrent-klient på din pc, skal du, da der er nogle gode gratis bittorent-klienter til rådighed.

qBitTorrent er en hurtig og ressourceeffektiv BitTorrent-klient, der forsøger at levere fuld uTorrent- eller Vuze-funktionalitet i en strømlinet open source-pakke. Det er ikke lige så fuldt udstyret som andre, men qBitTorrent indeholder torrentprioritering, torrentforespørgsel, download af selektivt indhold, oprettelse af torrent, fjernadgang, RSS-abonnement, en medieafspiller og indbygget torrentsøgning. Det vigtigste er måske, at denne frivilligt udviklede software har ingen annoncer og forsøger ikke at samle crapware i installationen. Se en liste over VPN til Torrent-websteder for en liste over VPN'er, der er gode til at torrente.

Bedste gratis BitTorrent-klienter

 1. qBitTorrent
 2. Transmission
 3. Vuze

Den bedste gratis FTP-klient - FileZilla

Det ligner måske ikke meget, men FileZilla er den bedste gratis FTP-klient. Det er multiplatform-kompatibelt og kan ekstremt tilpasses til dine behov. Dertil kommer, at det har alt, hvad du kunne forvente af en FTP-klient af høj kvalitet, inklusive kryptering og meget fleksibel filoverførsel.

Bedste gratis FTP-klienter

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

Bedste gratis bogmærke manager Chrome - SuperSorter

Hvis du er som mig, skal du gemme det hver gang du ser noget nyttigt, på dine bogmærker. Selvom du muligvis vender tilbage til nogle af disse i fremtiden, vil mange af disse blive ubrugelige. Det er her SuperSorter kommer ind. Det sorterer automatisk dine bogmærker, sletter duplikater og hjælper dig med at rydde uønskede links. På denne måde vil din bogmærkesmappe kun indeholde de links, der er vigtige for dig.

Bedste gratis bogmærkeadministratorer

 1. SuperSorter
 2. Bogmærkeadministrator og fremviser
 3. Hurtig bogmærke-scanner

Bedste gratis traceroute-værktøj - Monitis Visual Trace

Visual Trace Route viser grafisk internetruteinformation grafisk. Du kan bruge det til tekniske opgaver såsom diagnosticering af langsomme forbindelser eller til almindelig snooping som f.eks. Bestemmelse af placering og ejer af et websted eller sporing af spammere.

Bedste gratis værktøj til traceroute

 1. Monitis Visual Trace Route Tool
 2. Åben Visual Traceroute
 3. VisualRoute

Bedste gratis skærmoptagelsessoftware - PicPick

Har du nogensinde ønsket at sende et annoteret skærmbillede til en ven eller kollega hurtigt? Jeg ved, at jeg har det. Det kan være en smerte i a **.Gratis skærmoptagelsessoftware - PicPick

Med PicPick kan du hurtigt tage et skærmbillede af din skærm, redigere og annotere det og sende det til dine venner, sociale netværk eller køre uden at skulle åbne flere typer software. Det er hurtigt og nemt at bruge og meget tilpasses.

Bedste gratis skærmoptagelsessoftware

 1. PicPick
 2. Jing
 3. Greenshot

Bedste gratis download manager - Ninja download manager

Ninja Download Manager er en relativt ny på scenen med downloadstyringsværktøjer. Dog er det hurtigt blevet en af ​​de vigtigste. Det er især perfekt til multimedieelskere, da det kan hjælpe med at downloade videoer og musik hurtigere ved at opdele dem i mindre bidder.Gratis download manager - NinjaDownloadManager

Det har også indbygget YouTube- og Vimeo-download, så du behøver ikke have et andet værktøj bare til det. For at afslutte det hele med dets sekventielle indstilling kan du afspille en fil, mens den stadig downloades.

Bedste gratis download-administratorer

 1. Ninja Download Manager
 2. Gratis download manager
 3. Internet Download Manager

Bedste gratis ressourcemonitor - regnmåler

Der er mange værktøjer såsom CPU-Z og GPU-Z, der kan hjælpe med at overvåge ressourceforbruget på vores enhed. Desværre er mange af disse ressourcekrævende og viser ikke data i baggrunden.Gratis ressourcemonitor - regnmåler

Det er her Rainmeter kommer ind. Det giver dig mulighed for at placere gadgets på dit skrivebord, der overvåger alt fra temperaturer til brug af harddisk til at bytte plads. På toppen af ​​dette er der hundredvis af andre gadgets, som du kan downloade og integrere, og som samlet set lave en baggrund, der giver dig alt, hvad du nogensinde kan drømme om.

Bedste gratis ressource skærme

 1. Rainmeter
 2. Proceslinjemåler
 3. TinyResMeter

Bedste gratis værktøj til sikker sletning - Eraser

Eraser er et gratis GNU-licensværktøj, der sikkert sletter filer, mapper eller endda hele diske fra enhver Windows- eller DOS-pc. Eraser overskriver dataområdet med valgbare vilkårlige datamønstre og sletter også data i personsøgerfilen, internetcache, midlertidige filer, internet cookies, ubrugt diskplads og nogle andre steder, hvor data i hemmelighed kan lure. Den håndterer FAT16, FAT32 og NTFS-partitioner også. Sletning af filer med høj sikkerhed vil altid være en udfordrende og tidskrævende opgave og kan aldrig tilbyde 100% sikkerhed. Viskelæder gør imidlertid jobbet let med et sikkerhedsniveau ud over de fleste tænkelige krav.

Bedste gratis sikker sleteprogrammer

 1. Viskelæder
 2. Sikker viskelæder
 3. CCleaner

Bedste gratis registreringseditor - Resplendence Registry Manager

Jeg har brugt den fulde version af Resplendence Registry Editor i årevis og har aldrig haft nogen grund til at se efter et alternativ. Til at begynde med fungerer det fuldstændigt pålideligt - en vigtig funktion for enhver registreringsdatabaseeditor. Dertil kommer, at brugergrænsefladen er enkel, funktionaliteten fremragende, og måske vigtigst af alt, det har en hurtig søgning. Hvis du nogensinde har brug for noget bedre end standardregEdit, som Windows leveres med, skal du ikke se nærmere.

Bedste gratis registereditorer

 1. resplendence
 2. Regmagik
 3. Regedit

Bedste netværksinventar software - Spiceworks inventar

Spiceworks er en helt gratis at bruge software, der hjælper dig med at overvåge din pc og dit netværk.Netværk inventar software - Spiceworks

Det vil holde styr på alle dine enheder, ændringer og nøjagtigt hvad der kører og hvor.

Selvom det er nyttigt derhjemme, hvis du arbejder på et kontor, er dette værktøj uundværligt.

Bedste gratis netværksinventar software

 1. SpiceWorks Inventory
 2. ManageEngine
 3. Open-Audit

Bedste gratis bulk-omdøbeværktøj - Avanceret renamer

Har du nogensinde ønsket at omdøbe en hel række filer på én gang? Jeg ved, at jeg har det. Avanceret Renamer gør netop det. Det er et hurtigt, let og brugervenligt stykke software, der giver dig mulighed for at omdøbe alle filer baseret på de regler, du har leveret.

Bedste gratis redskaber til omdøb af bulker

 1. Avanceret Renamer
 2. Bulk Renamer
 3. PFrank

Konklusion

Jeg håber du nød at læse denne artikel og fandt, at nogle af disse værktøjer var nyttige.

Er der et værktøj, som du gerne vil se, som vi ikke har nævnt? Efterlad en kommentar nedenfor, så tilføjer vi den til listen.

Hvis du har haft glæde af at læse denne liste, skal du sørge for at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller dele den med dine venner.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me