49 Fantastiske 3D-udskrivningsprojekter og -ideer

3D-udskrivning har taget verden med storm!3D-udskrivningsprojekter

Mange af os drøm om at have en 3D-printer og om udskrivning derhjemme.

Ikke kun er hjemmeprintere store, der er også fantastisk 3D-printudvikling jorden rundt!

På denne liste har vi samlet nogle af de bedste projekter fra hele verden, og nogle af disse kan du endda prøve selv.

Brug menuen nedenfor til at se, hvad der er i vente, og hvis du finder et fantastisk 3D-udskrivningsprojekt, der ikke er inkluderet, så fortæl os det i kommentarerne.

SLO: 3D-trykt kamera

SLO 3D-trykt kamera

Tjek denne sjove 3D-udvikling (ordspil beregnet)! I dette projekt finder du filer til 3D-udskrivning af dit eget kamera. De grundlæggende elementer er alle inkluderet. Lukkeren og linsen er moduler, så du kan udskifte dem til forskellige dem uden at skulle trykke kameraet igen. Nyd nostalgien ved at arbejde med 35 mm film. Den mest udfordrende del af dette projekt er at udskrive linsen. Da det skal være perfekt glat, kan du forvente at lægge masser af tid og smøre polerne på albuen. Selvom du ikke har alle de bekvemmeligheder, der findes på et digitalt kamera, kan du stadig optage billeder i høj kvalitet med dit 3D-trykte kamera.

Mobilkonstruktion 3D-printer

Byggeindustrien gennemgår en revolution. 3D-udskrivning bruges til at konstruere huse på kortere tid og for mindre penge. Selvom dette ikke er blevet mainstream-teknologi endnu, er det blevet brugt til at bygge boliger i dele af verden, hvor det er vanskeligt at få sikre boliger. Apis Cor er det første firma, der udvikler en mobil konstruktions 3D-printer, der kan bruges fuldstændigt på stedet. Virksomheden planlægger at fortsætte med at udvikle deres tjenester, indtil alle på kloden har råd til sikre og overkommelige boliger. Med dagens nye byggematerialer kan huse konstrueres i 24 timer med 3D-udskrivning.Mobilkonstruktion 3D-printer

Shoetopia

Shoetopia

Shoetopia er et miljøbevidst projekt udviklet af Zuza Gronowicz og Barbara Motylinska. Konceptet er enkelt, og mulighederne er uendelige. Fleksible og bionedbrydelige glødetråd og naturlige tekstiler bruges til at skabe komposterbare og funktionelle sko. Takket være den anvendte trykteknik er der ikke brug for syning eller limning. De, der er interesseret i at designe deres egne sko, kan bruge online-fodtøjsapplikationen, hvor de kan forberede en personlig printfil, købe dem og derefter enten udskrive skoene selv eller sende dem til et lokalt 3D-printcenter. Selvom dette er et sjovt projekt, kan det også bruges til at levere sko til mindre heldige dele af kloden.

Skulpturer i fuld farve

Skulpturer i fuld farve

Eric van Straaten er en kunstner, der er dygtig i håndskulpturerede statuer. Men når han lærte kunsten at 3D-udskrivning, tog han sine designs til et nyt niveau. Eric mener, at der ikke er nogen anden teknik, der kan nå niveauet for hyper-surrealisme, som 3D-udskrivning gør. Han udvikler sit eget design, men tager imod anmodninger, når det er muligt. En af de bedste egenskaber ved 3D-udskrivning er det unikke ved hvert stykke, hvilket er tydeligt i Eriks arbejde. Alle ansigtsfunktioner, hårlås og tilbehør er designet med præcision. Mens 3D-udskrivning har flere anvendelser, kan dens kunstneriske værdi ikke overses.

Madblæk.

Spiser du stadig mad, der er dyrket på gammeldags måde? Hvorfor ikke behandle dine smagsløg med trykt mad? Hos Food Ink kan du nyde at sidde på trykte møbler, mens du bruger trykte redskaber til at spise trykt mad. Pop-up middagsserien kombinerer kunst og teknologi for at skabe en virkelig unik spiseoplevelse. Ideen om, at mad kan udskrives, ser ud som noget lige ud af fremtiden, men med Food Ink er fremtiden her. Mens de fleste restauranter fortsat vil bage, grille og sauté, kan ideen om trykt mad muligvis miste noget af deres stigma, da virksomheder som Food Ink fortsætter med at introducere deres kreationer rundt om i verden.Madblæk

3D-trykt blød, firbenet robot

Ingeniører ved University of California San Diego har udviklet den første robot i sin slags ved hjælp af 3D-udskrivning. Selvom der er meget at udvide inden for robotik, er et almindeligt problem en robots manglende evne til at navigere gennem uslebne terræn. Men den 3D-trykte robot, der er produceret af universitetet, kan bryde gennem forhindringer og let håndtere ujævnt terræn som sand eller klipper. I øjeblikket er roboten bundet til en luftpumpe og open source-kort, men der er design i værkerne, så robotten kan gå uafhængigt. Dette 3D-udskrivningsprojekt kunne omdanne robotikens verden og gøre robotter til en del af vores daglige liv før vi tror.Blød firbenet robot

Carbon 3D-udskrivning

Brug af kul fra kul har gjort det muligt for 3D-printproducenter at hjælpe den medicinske verden, bilindustrien og luftfartsindustrien og vokse lokale jobstyrker. Ved at bevare minearbejde og alligevel bruge kul til et formål, der ikke skader planeten, vinder alle. Ramaco Carbon er fast besluttet på at bruge kul på omkostningseffektive og smartere måder. Som modtager af et tilskud på $ 3,7 millioner, der er godkendt af det amerikanske energidepartement, har Ramaco Carbon arbejdet på at revolutionere fremstillingen af ​​dele og komponenter, vi bruger hver dag. Ramaco Carbon har forestillet sig en verden, hvor kul bruges til at redde planeten og bringe fordele for vores sundhed og samfund.Carbon 3D-udskrivning

3Space Classroom

3Space Classroom

Mød James Madison University 3SPACE klasseværelset, det første universitetsuddannelseshøjskole i 3D-udskrivningsklasse i landet. Dets studerende har designet og produceret nogle unikke projekter siden grundlæggelsen i 2003. Der er for mange projekter til at liste på dette rum, men nogle af vores favoritter inkluderer Coronation Cube Puzzle og Fidget Star. Hvis du leder efter noget lidt anderledes, kan den spiralvase eller en af ​​de kunstneriske skulpturer muligvis gøre det. Download filerne, og udskriv dine egne, eller brug projekterne som inspiration til dine egne kreationer. Vi kan ikke vente med at se, hvad studerende vil designe næste gang.

Projekt AME & 3D-trykt Shelby Cobra

Shelby Cobra

Oak Ridge National Laboratory (ORNL) er ansvarlig for to monumentale 3D-udskrivningsprojekter. Den første, Shelby Cobra, er et 3D-trykt chassis og karosseri af en 194 Shelby Cobra. Projektet demonstrerer evnen til at fremstille stærke, men alligevel lette kompositdele. ORNL samarbejdede med TruDesign for dette projekt, og Shelby Cobra har rejst verden rundt. Det er endda blevet set af tidligere præsident Barack Obama. Det andet projekt, AME, er et samarbejde mellem ORNL og flere partnere, herunder Georgia Tech, University of Minnesota og Department of Energy. Det er en fuldt funktionel, delvist 3D-trykt gravemaskine. Disse projekter viser potentialet ved 3D-udskrivning i tunge projekter.

Handske One

Handske One

Mobiltelefoner har ændret den måde, vi lever på. Lige når vi synes enheden er blevet avanceret så meget som den kan være, kommer et projekt som Glove One rundt. Glove One er en bærbar mobil kommunikationsenhed, der omdanner din hånd fra understøttelsen af ​​din telefon til din telefon. Projektet mødes ikke natten over for dig, hvis du beslutter dig for at lave dit eget. Det tog skaberen cirka to måneder at afslutte hans. Når du har nået det gennem alle trinene, har du en futuristisk mobil kommunikationsenhed, der er sikker på at dreje et par hoveder.

3D-konditor

Kunst wienerbrød

Her er et sødt projekt, der er sikker på at fange din opmærksomhed. Dinara Kasko gik sammen med Jose Margulis, en kunstner i Miami, der er kendt for sine 3D-skulpturer, der bruger farverige plastikplader. Sammen skabte de en række fristende tærter med designs næsten for gode til at spise. Topper af hver terte ser ud til at ligne unikke landskaber. Afhængigt af den vinkel, hvor du ser stykket, vil du bemærke præcise snit og dybder, der tilsyneladende ikke var der før. Nogle af de bedste kunst mødes sammen, når mere end en forstand bruges. Ved at kombinere de imponerende visuelle elementer med smag er dette 3D-projekt virkelig en af ​​en slags.

Mycelium stol

Mycelium stol

Det anslås, at næsten otte millioner ton plastaffald ender i havene hvert år. Hvad hvis der var en måde at udskifte plast uden at gå på kompromis med dens alsidighed? Hollandske designere Eric Klarenbeek og Maartje Dros mener, at vi er tættere på, end de fleste tror på at gøre det. Holdet dyrker alger og behandler det derefter til et materiale, der kan bruges til 3D-udskrivning af genstande. De bruger også andre materialer til at udvikle miljøvenlig udskrivning. Et eksempel er den levende myceliumstol, bygget og styrket med svampe og råvarer. Dette er noget, du skal se for at tro.

1800 3D Covered Wagon

Overdækket vogn

Ioan Florea er en kunstner med en unik evne til at kombinere to tilsyneladende modsatte materialer og skabe et sømløst kunstværk. Et godt eksempel på dette er hans 1800 3D Covered Wagon stykke. Kunstneren bruger en stor skala 8 'x 4' industriel 3D-printer til sine kreationer. Dette bestemte kunst i livsstørrelse bruger den autentiske treramme i en overdækket vogn, mens toppen er et 3D-trykt stykke. Når de er placeret sammen, ser det ud til, at de var designet til at komplimentere hinanden, og at topdækslet på en eller anden måde er lige så gammelt som dets base. Brug Ioan's kreativitet til at inspirere din egen kunst eller blot udforske hans unikke online galleri.

Kunstneriske skulpturskulpturer

Kunstneriske skulpturskulpturer

Ikke alle 3D-trykte kunst oprettes lige. Når du ser disse trykte kranier, kender du den kunstneriske værdi, de har. Kunstneren bag dem, Joshua Harker, er en billedhugger og opfinder, men betragtes også som en pioner og visionær i den 3D-trykte kunstverden. Filigrandesignet har en vintage fornemmelse, men alligevel ligner brikkerne noget ud af en fremtidsdrøm. De fængslende stykker beskrives som "umiskendelige", men Joshua fortsætter med at gøre det umulige til en kunstnerisk virkelighed. Udforsk hans portefølje for dig selv, og du kan se, hvorfor hans arbejde er blevet så godt modtaget.

Digital grotesk II

Digital grotesk

Hvad får du, når du blander en talentfuld arkitekt med syv tons trykt sandsten? Svaret er Digital Grotesque II, en fuldskala 3D-trykt grotte. Stykket er designet af Michael Hansmeyer og er en fest for avanceret arkitektur, der ville have været tænkt umuligt for et årti siden. Den digitale groteske II kan ses på Center Pompidous udstilling "Imprimer le monde" i Paris. Hvis du ikke kan tage turen, er der masser af billeder at se online. Vi tvivler imidlertid på, at billederne nøjagtigt repræsenterer den enorme detalje og tekstur, der vises af stykket.

XOCO chokoladeprinter

XOCO chokoladeprinter

Teknologiske fremskridt har gjort livet lettere. F.eks. Har sundhedsteknologi reddet utallige liv. Men hvad vi virkelig er begejstrede for er XOCO, en 3D-printer, der gør alt hvad du kan drømme om ud af ... chokolade. Dette er et ideelt produkt til 5-stjernede restauranter og kagekunstnere. Printerens lille profil er ideel til virksomheder i alle størrelser. Det kan endda finde et sted på din hjemmebænken. XOCO er ikke i øjeblikket til salg, men designet åbner døre til den mad 3D-printbølge, der begynder at feje industrien.

Pandekage Bot

Pandekage Bot

Hvis du nogensinde har ønsket at lave designerpandekager i dit eget hjem, er PancakeBot det, du har ventet på. PancakeBot er designet af Miguel Valenzuela og sidder over en bageplade og udskriver enten dit eget design eller et fra biblioteket med cirka 300 billeder. Nye billeder tilføjes hver uge. Uanset om du bare vil have det sjovt hjemme eller tilføje kunstneriske pandekager til din restaurants menu, er PancakeBot fuld af præcision, kunst og overraskelse. Udforsk den finurlige side af 3D-madtryk ved hjælp af PancakeBot.

Bronze solsikker

Bronze solsikke

3D-udskrivning har ændret verden på mange måder. Men hvad det er gjort med kunstverdenen er virkelig imponerende. Bare kig på Sunflowers, en 3D-trykt skulptur designet af Rob og Nick Carter, et mand og hustrusteam, der har lavet kunst i over 20 år. Inspireret af Vincent van Goghs olie fra 1888 på lærred med samme navn har denne bronzestatue både moderne og historiske detaljer. Hvert kronblad virker som om det kunne komme til live. Hvis du vil have et sandt eksempel på den effekt, 3D-udskrivning har til kunstnere, er Sunflower et smukt sted at starte.

3D-trykt Gripper

Trykt Gripper

Mød Jerry, en alsidig robotikplatform. Som enhver god robot kan Jerry udføre flere opgaver, nogle han bruger en aftagelig grebarm til. Det er her 3D-udskrivning kommer i spil. Jerrys 3D-trykte griber består af fem trykte stykker. Det fungerer som sin egen enhed og er ideel til større robotikprojekter. Styrken er imponerende og fast. Udviklet af Slant er deres robotfunktioner (både trykt og ikke) designet med tanke på fungerende robotter i tankerne. Slant ønsker at få robotterne ud af laboratoriet og ud i verden, og 3D-udskrivning hjælper.

Birdsnest Eggcup

Birdsnest Eggcup

Morgenen er hård. At komme i morgenmad, inden du løber ud af døren, kan være en kamp. Men fuglekornæggen kan hjælpe med at gøre disse tidlige morgentimer lidt lettere. Denne legende ægkopper er inspireret af naturen og leveres sammen med 3D-udskrivning. Selvom det fleksible materiale er designet til at holde et medium æg, kan det understøtte de fleste ægstørrelser. Æggekoppen er designet af Studio Gijs og giver en god gave til en ven eller for dig selv at øge dit humør på barske morgener. Hver ægkopper trykkes efter behov. Dette er en fantastisk måde at få dit første stykke 3D-udskrivning på.

Håndledsbrudprotese

Håndledsbrudprotese

I 2007 brudte en lille pige sit håndled. Det kræver seks uger i en rollebesætning. Traditionelle kast kan være smertefulde at placere og ubehagelige at have på. Med 3D-udskrivning, der tog sundhedsindustrien med storm, virkede udskrivning af en rollebesætning som et logisk skridt for Anais. Hendes arm blev scannet, og en tynd rollebesætning blev trykt. Staget blev belagt med en kobber- og nikkelblanding for at undersøge andre helende egenskaber. Nikkelbelægningen gjorde afstiveren køligere, hvilket hjalp med til at hjælpe komforten under heling. Men det var også et eksperiment for at sløre grænserne mellem medicin og smykker.

Nogle problemer med denne proces er, at forsinkelsen mellem scanning og udskrivning ikke er ideel. Placeringen af ​​bruddet kan være hævet, hvilket kan føre til en unøjagtig udskrivning. Disse kast er imidlertid åbne, kan bæres i bruser, og heling af væv kan overvåges korrekt.

Print din by

Udskriv din by

Print din by! er en opfordring til handling for byer overalt. Beboere opfordres til at omdanne deres husholdningsplastaffald til råmateriale til 3D-udskrivningsprojekter, som offentlige møbler. Kick-startet i 2016, projektet er stadig i sin spædbarn. Men den første feedback har været positiv. Borgere er blevet mere engagerede i at mindske deres miljøaftryk. Amsterdam kommune var den første til at omfavne programmet og byggede en fælles bænk ud af hvad der ellers ville være spildt materiale. Hvis du vil medbringe Print Your City! til din hals i skoven, kan du besøge deres hjemmeside for mere information.

Toyze - Få dine yndlingsspilkarakterer til live som tilpassede legetøj!

Toyze

Mød Toyze, en sjov og hurtig applikation, der giver dig mulighed for at fremstille personlige og unikke 3D-spilfigurer. Uanset hvad dit yndlingsspil er, kan du designe din figur, som du finder passende. Vælg mellem forskellige positioner og størrelser, eller tilføj sjove tilbehør som hatte og briller. Når du har tilpasset din karakter, skal du placere din ordre. Din figur sendes direkte til dig. For tiden er Toyze dedikeret til mobilspil, men der er planer i værkerne om at inkludere video- og computertegn sammen med tegneserier og filmtegn. Har du en favoritkarakter? Få din hånd på nogle 3D-trykte memorabilia.

3D-trykt hundeskalemaske

Hundeskallenmaske

Mands bedste ven - de bringer os glæde og trøst. Men hvad sker der, når det er dem, der har brug for helbredelse? Det var her Loca befandt sig, en 4 måneder gammel hvalp, der blev bidt så hårdt af en anden hund, at to knogler i hendes ansigt blev brudt. Ligesom hvordan en rollebesætning hjælper armen eller benet med at heles efter brud, blev en ansigtsmaske tilpasset til udskrivning ved hjælp af en CT-scanning af UC Davis College of Engineering. Exo-K9, som masken blev kaldt, lod Loca heles i løbet af de næste flere måneder uden at blive sat i fare for mere alvorlige skader. 3D-udskrivning har hjulpet menneskelige patienter, men nu kan den også bruges til at hjælpe furrier.

Freeform 3D Printed House

Freeform 3D Printed House

Takket være 3D-udskrivning ser fremtidens fast ejendom ganske lys ud. WATGs Chicago-baserede hold vandt førstepræmien i Freeform Home Design Challenge. Deres 3D-trykte hjem, kaldet ”Curve Appeal”, blev erklæret som en tankevækkende tilgang og skubber kuvertet på hvad der er muligt. Hjemmet har køkken, bad, opholdsstue og soveværelse. Det giver mulighed for rigeligt naturligt lys og imødekommer alle krav til elektrisk, VVS og belysning uden at begrænse mulighederne for solenergi. Selvom hjemmet måske ser ud af sted i dit kvarter, tror vi, det er et design, der kunne vinde hjertene i Amerikas kvarterer.

Solsystemarmbånd

Solsystem armbånd

Vi lever i et samfund, der stadig tøver, når en ung pige udtrykker interesse for ingeniørvidenskab eller videnskab. Build IT @ SDSU Library håber dog at kunne ændre dette. På Girl Day, en dag under organisationernes Engineer Week, fik en ung gruppe af mellemskole i alderen piger chancen for at designe deres helt eget 3D-trykte armbånd. Designet skulle være noget, pigerne ønskede, men også et, der kunne udskrives 45 gange i det lille udskrivningsvindue, de havde til rådighed. Projektet krævede også, at designet var STEM-relateret. Resultatet blev et armbånd med det komplette solsystem, der går over. Pigerne malede også deres armbånd efter udskrivning. Se hvad bygger IT ellers gør for at inspirere unge sind!

Projekt AMIE & Den første 3D-trykte nedsænkning

Navy Submersible

Et nyligt Navy-partnerskab udviklede den første 3D-trykte nedsænkningsbåde. Prototypen kom sammen på under fire uger, og der er i øjeblikket planer om at producere flådeklare prototyper, der kunne være tilgængelige allerede i 2020. Partnere i projektet omfattede Oak Ridge National Laboratory (ORNL), Naval Surface Warfare Center, Carderock Division's Disruptive Technology Laboratory, Picatinny Arsenal, Defense Advanced Research Projects Agency, Naval Air Systems Command, Johns Hopkins University Applied Physics Laboratory, Naval Surface Warfare Centers from Crane, Panama City, Philadelphia, Naval Undersea Warfare Center Newport og Portsmouth Naval Shipyard. Det andet projekt, ORNL var involveret i, var trykning af AMIE, et af verdens første 3D-trykte hjem, der også fungerer som et køretøj og et integreret energisystem.

Første 3D-printede bro

Første 3D-printede bro

3D-udskrivning i infrastruktur kan spare tid og penge. Dette var netop tilfældet i opførelsen af ​​verdens første 3D-trykte bro i Madrid. Organet af instituttet for avanceret arkitektur i Catalonien målte broen 12 meter lang og 1,75 meter bred. Det anvendte materiale var mikroarmeret beton. Råmateriale blev genanvendt under opbygningen, hvilket minimerede mængden af ​​affald under maksimal strukturel ydeevne. Mens 3D-udskrivning traditionelt er blevet brugt til små projekter, udvider installationen af ​​denne bro mulighederne for 3D-udskrivning tilbyder byggeriet.

Biometriske skulpturer

Biometriske skulpturer

Monica Horcicova er en tjekkisk kunstner, der er kendt for sine komplekse skulpturer, alle skabt af 3D-trykningsteknologi. Kunstnerens temaer er en metafor for død og liv. At udforske hendes galleri tager dig med på en enestående rejse. Med de fleste stykker, der involverer trykte menneskelige knogler, er den indledende reaktion svært at beskrive. Kunstværket er smukt, men alligevel råt og kraftfuldt. Fra komplicerede stykker til store udendørs udstillinger omfavner Monica kraften ved 3D-udskrivning fuldt ud. Oplev hendes kunst for dig selv og se, hvor detaljeret og nøjagtig 3D-udskrivning kan være.

Kinematic Petal Dress

Kinematic Petal Dress

For de damer, der foragte tid tilbragt i et passende rum, bør dette projekt udløse en vis interesse og nysgerrighed omkring modeens fremtid. Nervous System blev bestilt af Museum of Fine Arts i Boston til at designe en kjole, der viste forbindelsen mellem mode og teknologi. En 3D-scanning blev brugt til at bestemme den nøjagtige måling af bærerens krop. Kinematic Petals Dress blev inspireret af naturlige elementer som kronblade og fjer. Den har over 1.600 unikke stykker, men kjolen udskrives fuldstændigt samlet og klar til at have på. Udforsk billederne for at se, hvordan en brugerdefineret trykt kjole ser ud.

Den første autonome, helt bløde robot 4D-udskrivning af shapeshifting-enheder

4D-formskiftende enheder

Forestil dig en robot. Indeholder det dramatiske vinkler, kolde materialer og skarpe hjørner? Et team af forskere fra Harvard University ændrer antagelsen om, hvordan en robot skal se ud. De designet en lille 3D-trykt robot, der ikke indeholder elektronik eller traditionelle robotmaterialer. Projektet blev betragtet som den første autonome, helt bløde robot, og kaldet projektet "octobot", da det ligner en blæksprutte. Enheden drives af en kemisk reaktion, som blæser robotens arme op. Fremtidige design vil ideelt set være i stand til at svømme og interagere. "Octobot" var designet til at inspirere robotikere og forskere til at udforske blød robotik.

Trykt Wi-Fi

Trykt WiFi

Forestil dig en flaske vaskeopløsningsmiddel, der bestiller udskiftning til dig. Forestil dig nu det samme koncept, men uden behov for batterier eller elektronik. Hvis dette ser ud som hekseri, vil du blive overrasket over at vide, at det er arbejdet med 3D-udskrivning. Trådløse sensorer, input widgets og smarte kommunikative objekter kan 3D printes og integreres i vores daglige liv. Mens dette projekt har masser af plads til vækst og udvikling, har et team bestående af to studerende og et fakultetsmedlem ved University of Washington designet fuldt 3D-trykte vægt skalaer, flow sensorer og anemometre. Der er flere prototyper, som du også kan få inspiration fra.

Equus

Equus

3D-vægkunst er ikke ualmindeligt. Sammenlignet med malerier eller lærredsprinter giver 3D-vægkunst masser af fordele. Se på dette stykke designet af Dominik Raskin. Det 3D-trykte hestehoved og to forben ser ud til at sprænge ud fra væggen. Dette stykke kunne finde et hjem i en række indretningstilarter. Equus-kunstværket findes i flere forskellige størrelser og farver, der matcher individuelle behov. Da det er 3D-trykt, er den lette trådramme-struktur let at hænge uden at beskadige vægge. Besøg webstedet for at se, hvor enkelt det er at få dine hænder på et stykke 3D-trykte illustrationer, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed.

Lego Minifig raketadapter

Lego raketadapter

AirRocketWorks arbejder med skoler, STEM-klubber, spejdere, biblioteker, museer og læringscentre for at bringe deres kærlighed til raketter til mennesker i alle aldre og evner. Et af deres projekter anvendte 3D-udskrivning på en nem og sjov måde, der gør opbygning af en hjemmraket til en mulighed for næsten enhver. Deres 3D-trykte raketadaptere kan bruges med et plastiklegeme, skumnæse og et sæt klistermærker. For en sjov twist er der plads til at tilføje din foretrukne LEGO-figur. Send din figur på en uforglemmelig tur med dette projekt og oplev det sjove ved raketter.

Kunstigt hjerte

Kunstigt hjerte

ETH News og ETH Zurich har rapporteret fabrikationen af ​​det første silikone menneskelige hjerte. Evnen til at fremstille menneskelige organer til transplantation er en af ​​de mest lovende anvendelser af 3D-udskrivning. Silikonhjerte ligner et menneskeligt hjerte, både indvendigt og udvendigt. For eksempel har den en højre og venstre ventrikel og kan trække sig sammen efter behov for at pumpe blod. Der er dog et hovedproblem med prototypen. Det kan kun vare i ca. 3.000 slag, hvilket ville være mindre end en time hos et menneske. Materialet kan ikke håndtere belastningen længere end dette. Men dette første afgørende trin til 3D-orgletryk burde helt sikkert inspirere ingeniører og forskere til at fortsætte med at arbejde på en prototype, der en dag kan erstatte menneskelige organdonationer.

3D-trykt automatisk vejrstation

Automatisk vejrstation

3D-PAWS, eller 3D Printed Automatic Weather Station, blev lanceret af University Corporation for atmosfærisk forskning og US National Weather Service International Activity Office. Målet med initiativet er at opbygge lave omkostningssystemer, der er holdbare og pålidelige for at samle og kommunikere vejrdata gennem landdistrikterne. En af de vigtigste fordele ved disse systemer er, at de 3D-trykte komponenter kan genoptrykkes efter behov, når systemer mislykkes. Med traditionelle vejrsystemer er udskiftninger dyre og reparationer undertiden umulige. Evnen til at overvåge vejret nøjagtigt holder beboerne i sikkerhed.

Let rytter

Let rytter

Tilbringer du varme, solrige dage med at krydse motorvejen på din motorcykel? I så fald vil du nyde dette næste projekt. The Light Rider er verdens første 3D-trykte prototype til en elektrisk motorcykel. Planen er at udvikle en eksklusiv lille serie af Light Rider, der vil være gade lovlig. Designet gifter sig med flere koncepter i et design. Først blev en luftfartsgodkendt tilgang anvendt til at designe rammen. Det blev derefter 3D-trykt ved hjælp af materiale af flykvalitet. Cyklens styrke-til-vægt-forhold er lig med en superbil, hvilket gør den perfekt til enhver hastighedsdemon. Cyklen er også miljøbevidst og frembringer ingen emissioner. En stærkere, hurtigere og sikrere motorcykel er mulig med 3D-udskrivning.

3D-trykte linser

3D-trykte linser

Luxexcel krediteres som det første og eneste firma i verden, der kan skabe 3D-trykte oftalmiske linser. Disse linser kræver ikke polering eller slibning og er i øjeblikket tilgængelige for øjenlaboratorier. Traditionel fremstilling af oftalmiske linser involverer flere trin og overdreven materiale, alt sammen fører til højere omkostninger. 3D-trykte versioner er lige så effektive og pålidelige, men med et lavere prismærke. Dog var løsningen ikke designet omkring omkostninger. I stedet udviklede Luxexcel teknologien til uafhængige øjenlaboratorier og deres kunder, så tilpassede linser kunne være tilgængelige for alle.

3D-trykte mobiler

3D-trykte mobiler

Marco Mahler, en kinetisk billedhugger, gik sammen med Henry Segerman, en lektor ved Oklahoma State University, for at udvikle verdens første fuldt 3D-trykte mobiler. Deres stykker er mildest talt detaljerede, med et design med 1.365 stykker. Uden muligheden for 3D-udskrivning af disse mobiler ville de være tidskrævende og økonomisk ude af rækkevidde for nogle. Mobilerne udskrives på bestilling ved Shapeways ved hjælp af Marco og Henrys design. Overvej en af ​​disse 3D-trykte mobiler til et unikt stykke til dit hjem. Deres design er sofistikerede, og historien bag dem er inspirerende.

3D-trykt rustfri stålcykel

Arc Cykel

Dette tre-måneders projekt udført af studerende ved Industrial Design Engineering 3D Building Field Lab anvendte nyere teknologi, når 3D udskrives på en rustfri stålcykel. Fremskridtene gjorde det muligt for materialerne at blive trykt midt i luften i enhver retning og uden behov for støttekonstruktioner. "Arc Bicycle" vejer det samme som en normal cykel, men har et imponerende design og upåklagelig styrke. Denne type projekt viser, at begrænsningerne falder, når det gælder udskrivning af mellemstore og store skalaer. Formfrihed giver mulighed for udskrivning af næsten alt, inklusive denne pålidelige transportform.

Første 3D-trykt forstærket bro

3D-trykt bro

Holland er hjemsted for verdens første 3D-trykte armerede, forspændte betonbro. Broen er 8 meter lang og 3,5 meter bred. Dens styrke blev testet med en belastning på fem ton, meget tungere end den daglige belastning, det skal kræves for at modstå. Det er en del af en cykelrute for beboerne og antages at bære hundredvis af cyklister om dagen. Under ledelse af BAM Infra samarbejdede teamet med forskere ved Eindhoven University of Technology om at udvikle en måde at inkorporere stålarmeringskabel under udskrivning. Projektet koster mindre penge, brugte mindre materiale og reducerede mængden af ​​CO2-emissioner under byggeriet.

3D-udskrivning er en konkurrencefordel for snemaskiner

Sne maskiner

Der er ikke mange industrier (hvis nogen) 3D-udskrivning ikke kan hjælpe. En sådan virksomhed, der indså dette, er Snow Business, producenter af avancerede sneforarbejdningsmaskiner. Ydeevnen og holdbarheden af ​​deres maskiner er afgørende funktioner, som kan sikre forretning eller ødelægge dem. Ved at bruge 3D-printere til at fremstille deres dyser, fremskyndede Snow Business udviklingen og reducerede omkostningerne. Denne konkurrencefordel gør deres produkter bedre designet, billigere og mere ønskelige af forbrugerne. Brug deres historie som inspiration, når man tænker på en måde, 3D-udskrivning kan hjælpe dit job eller virksomhed.

3D-udskrivning i nul-G-teknologi

Space 3D Printed

3D-udskrivning er ikke længere begrænset til et laboratorium. Printere kan tages ud i marken og leverer løsninger, der engang blev antaget som umulige. Men kan 3D-printere fungere i rummet? Det er spørgsmålet, som NASA havde. Hvis International Space Station var i stand til at udskrive i 3D, ville de have kapacitet til at udskrive værktøjer på efterspørgsel og arbejde bedre med begrænset flyvevægt. Efter test af 3D-printhardware på parabolsk flyvning, startede testen på rumstationen. Resultaterne viste, at 3D-udskrivning faktisk fungerer i rummet og åbner døren for nye missioner, eksperimenter og muligheder.

Gradient Stol

Aluminium Gradient Stol viser, hvordan aluminium kan bruges i digital tids møbeldesign. Stolen er en let aluminiumsstruktur med fordelene ved skum og styrken af ​​metal. Designet anvender en unik udskrivningsteknik, der giver strukturel styrke, samtidig med at den nødvendige mængde materiale reduceres. Aluminium Gradient Stol kan findes i den permanente samling på National Gallery of Victoria i Melbourne, Australien sammen med Vitra Design Museum i Tyskland. Evnen til at fremstille lette, men alligevel holdbare møbler til en overkommelig pris kan transformere møbelindustrien og tvinge fabrikanter til at se efter forbrugervenlige produktionsmetoder.Gradient Stol

3D-udskrivbare våben

3D-trykte våben

Defense Distribueret er styrken bag 3D-trykte våben. Den 27. juli 2012 frigav virksomheden filerne til verdens første trykbare pistol. Når vi står overfor sin andel af juridiske og politiske kampe, vendte Defense Distribution sig mod Bitcoin-samfundet for finansiering. Ideen om trykte våben er revolutionerende, men også kontroversiel. Virksomheden kæmper stadig for det amerikanske udenrigsministerium om lovligheden af ​​at levere privat genererede pistolfiler til befolkningen. Sagen kunne snart komme til højesteret. Hvis det sker, og uanset resultatet, vil det helt sikkert blive mødt med debat fra det amerikanske folk.

En kop om dagen

En kop om dagen

Træt af at drikke din kaffe fra den samme kop hver dag? One Coffee Cup a Day-projektet har du dækket. Projektet var et sjovt og vellykket eksperiment med kreativitet og hurtig fremstilling. Projektet var åbent for samarbejde, så enhver kunne lege rundt og designe deres egen kaffekop. Når de foretrukne 30 designs blev valgt, blev de vist i en butik og kunne købes. Designerne var en blanding mellem morfede kopper, interessante men ikke-funktionelle kopper og kopper dækket af forskellige strukturerede funktioner. Projektet blev betragtet som vellykket og beviste, at 3D-udskrivning kan have en sjov og finurlig anvendelse.

Meshu

Meshu

Meshu blev startet af to designteknologer i San Francisco. Deres design inkluderer linjer, der repræsenterer geodata, som giver forbrugerne en unik måde at kortlægge øjeblikke og minder, uanset hvor de forekom i verden. Smykkets subtilitet er en del af dets charme. Modtageren ved nøjagtigt, hvad linjerne står for, selvom ingen andre gør det. Mens de ikke længere accepterer ordrer, lavede Meshu halskæder, ringe, øreringe og plakater til minde om forbrugernes anmodninger. Brug deres arbejde som inspiration til dine egne 3D-trykningskreationer. I dette tilfælde kan 3D-udskrivning bruges til sentimentale formål.

Første Desktop Metal 3D Printer

Desktop Metal

Desktop Metal blev designet med en ting i tankerne. Grundlæggerne ønskede at give en løsning til ingeniørhold, der ledte efter tilgængelig 3D-udskrivning i metal. Virksomheden tilbyder to separate 3D-udskrivningssystemer. Virksomheder kan bruge disse systemer til alt fra prototyper til masseproduktion. Studio-systemet er designet til ingeniører og giver brugerne mulighed for at udskrive komplekse metaldele in-house. Sammenlignet med andre udskrivningssystemer er Studio-systemet op til ti gange billigere. Men når du har brug for hastighed på din side, er produktionssystemet ideelt. Det er designet til gennemstrømning og er 100 gange hurtigere end andre udskrivningssystemer. Produktionssystemet skal indledes i 2020.

3D-trykt mikrokommuterekøretøj

Micro Commuter Vehicle

Kabuku Inc. samarbejdede med Honda Motor Co., Ltd. for at udvikle et 3D-trykt køretøj. Toshimaya Corp. havde brug for et tilpasset leveringskøretøj, der kunne bruges til både levering og reklame. Deres lokale infrastruktur gjorde nogle leveringer vanskelige. Smalle veje var den største skyldige. Kabuku og Honda gik ud på at udvikle en trykt bil, der stadig imødekom deres behov, men blev dimensioneret passende. Udviklingsprocessen varede kun to måneder, hvor trykningen blev håndteret af Rinkak, en 3D-printtjeneste, der ejes af Kabuku. Toshimaya blev forsynet med et originalt køretøj, der opfyldte deres størrelse, produktion og reklamebehov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me