5 bedste BitTorrent-klienter i 2020 – Top torrent-downloadere

BitTorrent-protokollen er et meget effektivt og effektivt middel til deling og "download" af indhold. Online streamingtjenester som dem, der tilbydes via Kodi-appen eller via streamingwebsteder, griber alle overskrifterne i disse dage, men traditionel torrenting er stadig meget populær. Ved at bruge en VPN kan du forblive sikker på websteder. For mere information kan du besøge vores bedste guide til VPN til torrent-websteder.

For at torrent har du brug for en BitTorrent-klient. Dette er den software, der giver dig mulighed for at dele filer på din computer med andre BitTorrent-brugere for at "downloade" indhold. Den gode nyhed er, at der er masser af gode BitTorrent-klienter derude.

Advarsel: Selve Torrenting er teknisk lovligt, forudsat at du har tilladelse til indholdsejere. Hvis du ikke har tilladelse, anbefales det, at du ikke torrent på grund af den måde, BitTorrent-protokollen fungerer på, er det let for indehaverne af ophavsret at opdage IP-adressen til alle, der downloader deres intellektuelle ejendom. De kan derefter underrette din internetudbyder eller tage retssager mod dig.

Det er derfor vigtigt at beskytte dig selv med en VPN, når du downloader fra nedenstående websteder. En VPN skjuler din rigtige IP og krypterer din trafik, så din internetudbyder ikke kan se, hvad du laver. Det er også en god ide at bruge en kill-switch for at beskytte dig, hvis VPN frakobler under download. For en mere detaljeret artikel om de bedste VPN'er, du kan bruge, se denne artikel.

Men tilbage til det aktuelle emne, hvad er den bedste klient?

Hvad er det bedste?

Editor Choice

Vinder

qBitTorrent

Qbittorrent Mac

PROS

 • Åben kilde
 • Letvægts
 • Effektiv
 • Kan binde til VPN
 • Fuldt udstyret

ULEMPER

 • Kan ikke tænke på noget

Som en langvarig Vuze-fan krævede det noget for dette letvægt open source BitTorrent-klient til at erstatte Vuze på mit skrivebord. En af grundene til, at jeg sad sammen med Vuze så længe, ​​er evnen til at binde torrent-klienten til min VPN-interface.

Selvom det ikke er strengt nødvendigt, hvis din VPN-software indeholder en kill switch, har jeg altid værdsat dette ekstra lag af sikkerhed. Det forhindrer, at klienten downloader torrenter, når VPN ikke er aktiv.

qBitTorrent understøtter ikke kun denne funktion, det gør det meget lettere at implementere. Dette var en stor faktor i, at jeg foretog ændringen, ligesom qBitTorrent's mager og gennemsnitlige 100 MB eller mindre installationsstørrelse (nøjagtig størrelse afhængigt af platformen). Der er ingen oppustethed med qBitTorrent!

På trods af dette har qBitTorrent stort set alt, hvad de fleste torrentere har brug for. Dette inkluderer BitTorrent-protokollekryptering, torrentprioritering, torrent-forespørgsel, selektivt indhold download, torrent oprettelse, fjernadgang og RSS-abonnement. Du kan søge efter torrenter inden for klienten, og den indbyggede medieafspiller er praktisk.

qBitTorrent er 100% gratis og annoncefri. Det er tilgængeligt til Windows, MacOS og Linux. For et mere detaljeret kig på denne fremragende software, herunder instruktioner om, hvordan man binder qBittorrent til din VPN-interface, kan du tjekke de 5 bedste VPN'er til qBittorrent.

2. plads

Transmission

Transmissionsklient

PROS

 • Åben kilde
 • Letvægts
 • Masser af funktioner
 • Smuk
 • Fås naturligt på mange obskure OS'er

ULEMPER

 • Ikke meget (sårbarheden bør rettes, når de fleste af jer læser dette)

Transmission startede livet som en Mac- og Linux-kun BitTorrent-klient, hvor det opbyggede et formidabelt omdømme. Windows-brugere kan nu også komme ind på handlingen. Selvom en meget kapabel BitTorrent-klient, er Transmission's vigtigste træk dens smukke brugergrænseflade komplet med Growl-meddelelser til Mac-brugere.

Men det handler ikke alt om at se pænt ud. Transmission har support af webfrø, BitTorrent-protokolkryptering, overvågningskataloger, tracker-redigering, globale hastigheder og hastigheder inden for per-torrent og mere. Det understøtter også valgfri tilføjelser, der kan udvide dets funktionssæt. Disse inkluderer RSS-abonnementsværktøjer og et Kodi-plugin.

Transmission har for nylig ramt overskrifterne takket være en sårbarhed, der kan udnyttes af hackere. Jeg diskuterer dette lidt senere i artiklen, men en patch er tilgængelig, og problemet er alligevel meget let at løse dig selv. Jeg har derfor besluttet ikke at lade dette problem påvirke Transmissions placering i denne 5 bedste vejledning.

Transmission er 100% fri og open source. Det er tilgængeligt for Windows, Mac OSX / MacOS, Linux (mange distros), FreeBSD, Gentoo og mere.

3. plads

Vuze

Vuze klient

PROS

 • Latterligt fuldt udstyret
 • Kan binde downloads til VPN
 • Masser af plugins tilgængelige for at øge funktionaliteten
 • Indbygget videoafspiller
 • Store Android-apps

ULEMPER

 • Noget klodset og ressurstungt
 • annoncer
 • Forsøger at installere crapware
 • Kun delvis open source
 • Grænsefladen kan være pænere og mere intuitiv

Vuze er en bedstemor til BitTorrent-klienter. Det er ikke længere open source, og det knækker noget under vægten af ​​dets mange funktioner. Det er med andre ord den polære modsætning af lette klienter som qBitTorrent.

Men hvem sagde, at en mængde funktioner er nødvendigvis en dårlig ting? De fleste torrentere vil aldrig bruge alle de tilgængelige værktøjer, men der er virkelig næsten intet Torrent-relateret, som Vuze ikke kan gøre. Dette inkluderer at være i stand til at binde Vuze til din VPN-adapter, men indlæser også mere funky ting såsom indholdsopdagelse gennem automatiserede abonnementer, have en integreret medieafspiller, fjernstyring og meget mere.

Du kan konvertere filer til flere formater ved hjælp af Vuzes træk-og-slip-interface og analysere dine downloads ved hjælp af et væld af statistikker og visualiseringer. Vuze er en strømbrugeres drøm.

På den nedadrettede side er Vuze ressurstung og temmelig grim (især sammenlignet med transmission!) Dens klumpede interface viser også sin alder. Denne situation er ikke hjulpet af optagelsen af ​​annoncer i den gratis version, eller af det faktum, at du skal være forsigtig under installationen, hvis du ikke ønsker at installere en masse crapware også.

Selvom Vuze primært er gratis, er en premium-version også tilgængelig for $ 29,90 USD pr. År. Et Vuze Plus-abonnement fjerner annoncerne og giver indbygget anti-virusscanning, en DVD-brænder og "Spil nu" support. Det er ganske vist temmelig funky!

Dette bringer mig også til det punkt, at trods dens open source-rødder, er Vuze nu proprietær software til lukket kilde. Det er værd at bemærke, at rapporter om Vuzes bortgang synes at være meget for tidlige. Vuze 5.7.6.0 blev udgivet i oktober 2017 og er fuldt funktionsdygtig.

I modsætning til desktop-klienten er den fremragende Android-app let og annoncefri. En pro-version er nu tilgængelig via køb i appen (ca. $ 4), men jeg har ikke været i stand til at bestemme, hvilke funktioner dette tilføjer (og er for skinflint til at afskaffe de nødvendige penge for at finde ud af!).

Vuze Remote er en praktisk app til Android, der giver dig mulighed for fjernbetjening af dine desktop torrent-downloads.

Vuze er tilgængelig til Windows, Mac OSX / MacOS, Linux og Android.

4. plads

Popcorn Time

Popcorn Time januar 2018

PROS

 • Øjeblikkelig streaming af BitTorrent-indhold af høj kvalitet!
 • Åben kilde
 • Meget smart interface
 • Chromecast, Airplay og DLNA support
 • Fås på næsten enhver platform

ULEMPER

 • Kun til videoindhold

Alle de andre programmer på denne liste er BitTorrent-klienter. Du henter en .torrent-fil eller klikker på et magnetlink, og indholdet downloades til din computer, hvor det gemmes lokalt.

Popcorn Time er anderledes; Det er en open source-app, der bruger BitTorrent-teknologi til at streame videoindhold af høj kvalitet til alle større platforme. Dette betyder, at i modsætning til traditionelle BitTorrent-klienter, kan du se en film eller et show uden at vente på, at downloadet er afsluttet. Du tænker måske "er Popcorn tid sikker?", det kan være farligt for din computer, men at bruge en VPN kan holde din maskine sikker.

Det er bemærkelsesværdigt for at have en meget glat og intuitiv grænseflade og for at give adgang til et enormt bibliotek med opdateret indhold.

Selvom det primært er en streamingplatform, kan indhold også downloades lokalt (og noget indhold cacheres altid). Der findes forskellige versioner (gafler) af Popcorn Time, men jeg anbefaler stærkt kun at bruge en af ​​gaflerne, der anbefales i Best VPN for Popcorn Time guide.

Specifikke funktioner varierer lidt afhængigt af hvilken gaffel du bruger, men dampning til dit storskærms-tv via Chromecast, Airplay og DLNA er temmelig standard.

Popcorn Time er gratis, og respektable versioner er fri for annoncer og anden crapware. Det er tilgængeligt for Windows, Mac OSX / MacOS, Linux og Android. PopcornTime.to har endda en iOS VPN-app, der kan installeres uden at jailbreaking din enhed.

5. plads

Syndfloden

Deluge klient

PROS

 • Åben kilde
 • Letvægts
 • Masser af funktioner
 • Kan udvides via plugins (inkl. RSS)

ULEMPER

 • Mindre fuldt udstyret end nogle andre klienter

Ligesom qBitTorrent er Deluge en temmelig konventionel, men let og open source BitTorrent-klient. Dens funktionsliste er ikke enorm, men skal være mere end nok til at tilfredsstille de fleste brugere. Funktioner inkluderer fjernstyring af web og support til magnetlink.

Funktionaliteten kan udvides yderligere med en række både interne og tredjeparts plugins. Højdepunkter inkluderer plugins til RSS-support, Growl-underretninger, streaming under download og mere.

Deluge er helt FOSS uden annoncer eller crapware. Det er tilgængeligt for Windows, OSX, Linux (forskellige distros) og FreeBSD.

Ofte stillede spørgsmål om klient

Hvad er BitTorrent?

BitTorrent er en populær peer-to-peer (P2P) fildelingsprotokol. I stedet for at blive gemt på en centraliseret server, hvorfra du downloader, deles torrentede filer mellem mange andre BitTorrent-brugere. Populære filer kan let deles mellem hundreder af brugere på denne måde.

Når du "downloader" (hvilket er noget af en fejlnummer, når det kommer til torrenting) en fil ved hjælp af BitTorrent-protokollen, er det, du faktisk gør, at dele små stykker af den med alle andre, der downloader den samme fil.

En fil "downloades", når du har alle de nødvendige stykker til at samle filen igen. Det betragtes som god form at “frø” (fortsætte med at dele) filen i et stykke tid, efter at den er blevet downloadet, for at hjælpe andre med at nå 100% færdig.

Hvorfor bruge en klient?

Selvom BitTorrent-brugen stadig er meget populær, er de faldet noget i de senere år. Dette er delvis takket være det væld af lovlige streamingindstillinger, der er tilgængelige fra udbydere som Netflix og Amazon Prime. Populariteten af ​​ulovlige indstillinger, såsom Kodi og streamingwebsteder, er også en faktor. For de bedste tip og den bedste VPN til streaming kan du kigge på guiderne nedenfor:

 • VPN amazon prime
 • VPN Netflix
 • VPN Kodi
 • iPlayer VPN

Den mere traditionelle metode til download ved hjælp af en BitTorrent-klient tilbyder dog fortsat nogle store fordele:

 • BitTorrent-indhold downloades lokalt, så det er tilgængeligt for evigt og kan let overføres fysisk mellem enheder.
 • Bogstaveligt talt kan enhver form for digitalt indhold downloades - ikke kun videoindhold. Dette inkluderer software, billeder, e-bog, spil og ... du kalder det!
 • Men når det kommer til videoindhold, er kvaliteten ofte betydeligt højere end streamet indhold. Dette skyldes, at der ikke er behov for at holde filstørrelser nede for at undgå problemer med buffering, da indholdet spilles lokalt.
 • BitTorrent er en meget effektiv og ressourcelys måde at dele og markedsføre dit eget indhold med andre.

Linux Torrents

Mange Linux-distros finder, at torrent-links er den bedste måde at distribuere deres software uden at skulle være vært for på dyre servere.

Brug en VPN, når du torrenser

BitTorrent-indhold deles mellem flere hjemmecomputere. Dette er ikke godt for privatlivets fred, fordi deling af filer med en masse andre tilfældige “downloadere” på internettet næppe er privat.

Ved hjælp af den rigtige software (som inkluderer mange populære BitTorrent-klienter) er det meget let at se den unikke Internet Protocol (IP) -adresser for enhver anden person, der også deler (“downloader”) den samme fil.

Peers liste

Som vist i Vuze ovenfor kan jeg se IP-adresserne for enhver anden person, der downloader de samme filer som mig.

VPN beskytter dig

En VPN vil beskytte dig, mens du downloader, fordi:

 • En VPN skjuler dine IP-adresseoplysninger for andre downloadere.
 • En VPN krypterer al internettrafik mellem din computer og VPN-serveren.
 • Ovenstående betyder, at din internetudbyder ikke kan se, hvad du downloader.

VPN'er med robust logningspolitik vil ikke have noget at udlevere til myndighederne, uanset hvilket pres de måtte komme under. En VPN vil også fjerne blokering af websteder, hvis de censureres af en eller anden grund.

Så længe P2P er tilladt, er en VPN meget effektiv til at beskytte dit privatliv under download.

For et mere dybtgående kig på, hvordan VPN'er fungerer, kan du tjekke VPN'er for begyndere - Hvad du har brug for at vide. For en mere dybdegående guide til brug af en VPN under torrenting, se Best VPN for Torrenting-guide.

BitTorrent-kryptering af protokol

Nogle BitTorrent-klienter understøtter BitTorrent-protokolkryptering. Disse inkluderer transmission, qBitTorrent og Vuze. Det er en funktion, der er designet til at skjule det faktum, at du strømmer fra din internetudbyder (ISP).

VPN'er gør også dette såvel som at skjule din rigtige IP-adresse for andre torrentbrugere og alle andre, der ser på Internettet. Desuden:

"Analyse af BitTorrent-protokollens kryptering har vist, at statistiske målinger af pakkestørrelser og pakkeretninger for de første 100 pakker i en TCP-session kan bruges til at identificere den tilslørede protokol med over 96% nøjagtighed."

Dette betyder, at selv de mest basale Deep Packet Inspection (DPI) teknikker kan bestemme, at du bruger BitTorrent. Nu er det rigtigt, at DPI også let kan registrere VPN-brug (medmindre du er tilsløret), men selvom der er mange legitime grunde til at bruge en VPN, er der kun en grund til at bruge BitTorrent-protokolkryptering ...

Brug af BitTorrent-protokolkryptering er derfor sandsynligvis bedre end ikke at bruge noget overhovedet, men at bruge en VPN giver meget bedre beskyttelse, mens du downloader.

Hvordan bruger jeg en BitTorrent-klient?

En af grundene til populariteten af ​​online streamingtjenester (inklusive via brug af Kodi-bokse) er opfattelsen af, at torrenting er et nørdigt tidsfordriv, der kræver teknisk know-how. I virkeligheden er torrenting imidlertid meget let.

 1. Download og installer en BitTorrent-klient fra listen ovenfor.
 2. (Valgfrit, men anbefales kraftigt) Sørg for, at du har en VPN, der kører. Dette vil omgå censur af torrentwebsteder, skjule din IP for andre, du filshare med, og skjule dine downloads fra din internetudbyder. Se vores VPN for Torrents-guide for en liste over anbefalede tjenester.
 3. Besøg et BitTorrent-websted. Disse websteder er vært for links til torrentfiler. Du kan søge efter indhold, der interesserer dig, eller søge efter noget specifikt. Mange websteder inkluderer brugeranmeldelser af torrenter, som kan hjælpe dig med at vælge gode torrenter.
 4. Når du har fundet det ønskede indhold, skal du blot klikke på torrentlinket eller magnetlinket. Torrenten åbnes i din BitTorrent-klient og begynder at downloade.
 5. Når download er 100% afsluttet, skal du nyde! Nogle BitTorrent-klienter har medieafspillere indbygget, men VLC spiller stort set alle mediefiler, du kan smide på det.

seeding

BitTorrent er en decentral fildelingsplatform. For at det skal fungere, deler brugerne filer med andre brugere. Dette sker, mens du downloader en fil, men det betragtes som en god form at lade din BitTorrent-klient være åben, efter at du er færdig med at downloade en fil for at komme andre brugere til gode.

Dette kaldes såning, og det betragtes som god netiquette til frø til et forhold på mindst 1: 1 (dvs. upload for andre brugere den samme mængde data, som du downloader.) De fleste BitTorrent-klienter viser frøforholdet for downloadede filer.

Andre ting

Du behøver ikke, for at være ærlig, nogensinde at vide meget mere om torrenting end ovenstående oplysninger. Hvis du nogensinde ønsker at udforske emnet yderligere, er denne ordliste imidlertid en god introduktion til den anvendte jargon.

Især filmtorrenter har en hel del jargon forbundet med dem. For at tage informerede beslutninger om det indhold, du planlægger at downloade, er det nyttigt at gøre dig bekendt med det.

Én ting at holde øje med på offentlige torrent-websteder er sponsorerede links. Disse vises ofte fremtrædende og er ofte bevidst designet til at forvirre. De peger typisk på enten kommercielle direkte downloadwebsteder eller Usenet-tjenester. Se efter et link, der specifikt siger "Torrent" eller "Magnetlink."

uTorrent

uTorrent (og dets næsten identiske søskende den officielle BitTorrent-klient) er stadig den mest populære BitTorrent-klient i verden. Det er derfor rimeligt at spørge, hvorfor jeg ikke har medtaget det på denne 5 bedste liste.

uTorrent er en lukket kilde og understøtter sig selv med annoncer. Disse annoncer kan slukkes, hvis du dykker dybt nok ind i softwarens indstillinger, men det er stadig meget irriterende. Det er min personlige opfattelse (og hey, denne liste er et personligt valg), at dette betyder, at uTorrent har alle ulemperne med Vuze, men ikke så mange nyttige funktioner.

Så hvis du vil have en lidt clunky annonce-understøttet BitTorrent-klient med lukket kilde, men en, der kompenserer for dette ved at tilbyde et væld af funktioner, så brug Vuze. Andre udtalelser er tilgængelige.

Sårbarhed ved transmission

En sikkerhedsforsker har opdaget en fejl i transmission, der kunne give hackere mulighed for at udføre ondsindet kode på måls computere. I teorien kunne dette give dem mulighed for fuldstændigt at overtage det inficerede system.

Fejlen drager fordel af slap sikkerhed i Transmissions fjernwebadgangsfunktion. Bemærk, at dette er et bevis på konceptangreb, og at der ikke er noget bevis for, at det bliver udnyttet i naturen. En patch er allerede tilgængelig, og Transmission har annonceret, at en opdatering snart vil være tilgængelig, der vil inkorporere den.

Mac transmissionsfix

Alternativt er fejlen let nok til at løse for dig selv. Hvis du ikke bruger fjernadgangsfunktionen, skal du blot slukke den! Gå til Præferencer -> Fjern og fjern markeringen fra "Aktivér fjernadgang." Hvis du bruger funktionen til fjernadgang til internettet, skal du ændre standardadgangskoden til noget sikkert. Let!

Bemærk, at sikkerhedsforskeren, der opdagede fejlen, har antydet, at andre BitTorrents-klienter også kan være sårbare. Det er derfor sandsynligvis en god ide at kontrollere lignende indstillinger i hvilken klient du bruger.

Konklusion

Hvis noget, betjenes den torrenting tilskuerne af store BitTorrent-klienter! Faktisk skraber denne top fem liste næppe engang overfladen på de mange, der er tilgængelige. Det faktum, at de fleste af dem er gratis og open source-software (FOSS), varmer mit hjerte!

Med et sådant væld af tilgængelige muligheder er jeg sikker på, at mange af jer vil have en favorit, der ikke er vist her. I så fald, skriv venligst ind for at fortælle mig og andre læsere, hvorfor du synes det er så godt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me