ARCTIC Oversigt & Accelero Hybrid III-gennemgang

I denne ARCTIC Accelero Hybrid III gennemgang og guide vil jeg vise dig, hvordan du samler den med AMD Radeon RX480, se på nogle benchmarkresultater og evaluere, om det er værd at få en, hvis du ser på entusiast alt-i- en vandkølemulighed.

PROS

  • Fantastisk firma med fantastiske produkter
  • Brugerdefineret GPU-køling annullerer garanti
  • Visuelt uattraktiv
  • VRM heatsinks er ikke det bedst designede

ULEMPER

  • Nogle dårlige punkter
  • Kom her

Om ARCTIC

ARCTIC (oprindeligt Arctic Cooling) er et schweizisk firma, der har eksisteret siden 2001 og leverer entusiastkøleløsninger til enkeltpersoner over hele verden. Jeg vil ikke gennemføre en detaljeret gennemgang af dem, da der er masser af virksomheder, der er mere kvalificerede til dette, såsom Linus Tech Tips og JayzTwoCents. Virksomheden har imidlertid været venlig nok til at give os fire Accelero Hybrid III - 140 mm udgaver til brug sammen med vores Ethereum Mining Rig. Accelero Hybrid III er en AIO GPU vandkøleløsning, der giver dig mulighed for at få alle fordelene ved vandkøling uden besværet med reservoirer og mulighederne for at dryppe.

Siden har jeg haft en fryser i30 kørt i min hjemme-pc i over tre år nu, med fremragende ydelse og uden forringelse, havde jeg store forhåbninger til Accelero Hybrid III. Jeg er glad for at sige, at det ikke skuffede.

Prisfastsættelse

Accelero Hybrid III er på 99 dollar. Sammenlignet med andre køleløsninger på markedet er dette den samme kuglepark som andre tilbud, og vandblokke også. Naturligvis skal du med vandblokke have et helt kølekredsløb klar, mens det med dette er stort set plug and play.

ARCTIC Prisfastsættelse

ARCTIC sælger også en række andre vandkøleløsninger såvel som luftkølere med forbedret ydelse sammenlignet med lagerversionerne.

Videoinstallation

Se på videoen herunder for at se, hvor let det er at samle Accelero Hybrid III.

ARCTIC hævder betydeligt køligere tempererede temperaturer (går helt ned til 42-46C) samt betydelig mere støjsvage drift. Under denne gennemgang har jeg haft fornøjelsen af ​​at opleve, at begge disse påstande ikke kun er sandt, men køleren har også succesfuldt mine forventninger! Se videoen ovenfor for at se alle disse for dig selv.

Support

I det store og hele var støtten fra ARCTIC-teamet fantastisk. Desværre var den største svigt, at de ikke leverer generiske instruktioner til grafikkort. Selvom dette ikke var et problem for mig, for dem, der bruger en AIO-køler for første gang, kunne dette være problematisk. Heldigvis er der masser af tutorials på YouTube rettet mod dette.

Installation og test

Samlet set fandt jeg processen med at samle Accelero Hybrid med RX 480 en meget enkel opgave, hvilket tog mig ca. 30 minutter (ekskl. Tørringstiden på 60 minutter for den termiske lim).

Du starter med at adskille lagerkøleløsningen. På RX480 går dette som følger. Seks små skruer til plastikdækslet. Fire skruer til GPU-køleblokken. 11 bagerste skruer og to forreste skruer til kølepladen og ventilatoren. Når du kun er ned på PCB, skal du rense den vigtigste GPU-chip med et papirhåndklæde.

RX480 Vandkøling

Når adskillelsen er gennemført, kan du starte monteringen af ​​AIO-vandkøling. Først PCB op, med vandkøleblokken og den tilpassede bagerste køleplade, der leveres. Påfør nu en lille dukke af den termiske forbindelse / pasta på GPU'en. Justér blokken, PCB, og kølelegemet og skru dem sammen ved hjælp af de medfølgende skruer, fjedre og skiver. Sørg for at spænde hver skrue et par sving ad gangen og gå rundt med uret. Du skal gøre dette, så den termiske forbindelse er jævnt fordelt, og at blokken og kølelegemet sidder korrekt. Når den er samlet, forsøg forsigtigt at flytte køleblokken rundt for at sikre, at den passer godt sammen.

Nu skal du tilføje VRM-heatsinks. Desværre leverer de for RX480 det generiske sæt. For at finde ud af, hvor kølelegeme skal hen, kan du se, hvor varmepuderne er på den originale kølelegemet. Find ud af, hvor du placerer hver køleplade, og lav dig et diagram (mentalt eller på papir). Påfør hver køleplade med en lille mængde termisk lim, sørg for, at den forbliver på plads, og at du ikke bygger bro mellem elektriske komponenter med kølepladen. Når den termiske pasta er tør, kan du tilføje VRM-køleventilatoren.

Tilslut ventilatorerne, og nu kan du indsætte GPU'en i dit system.

Ydeevne

Jeg testede ydelsen af ​​ARCTIC Accelero Hybrid III ved hjælp af et par forskellige benchmarks og vores brugerdefinerede 'test' - Ethereum mining. Til benchmarks anvendte jeg: PassMark og 3D Mark. Aktieydelsen var henholdsvis 74C og 81C, mens det med AIO-systemet kun var 38C og 40C.

Den mest pålidelige test er imidlertid Ethereum Mining. Ethereum Mining kræver, at din GPU kører med 100%, 24/7. Jeg kørte ikke en stresstest, da det ville se mere på GPU-ydelsen snarere end afkøling. Naturligvis kan du bruge den bedre køleydelse til at opnå bedre GPU-ydelse.

Accelero Hybrid III - RX480 Ydeevne

Resultaterne viser, at Accelero Hybrid langtfra giver en overlegen køleopløsning. Desværre har jeg ikke nogen vandkøleløsninger at sammenligne det med, men at bedømme resultatet. Jeg vil anbefale det til alle. Selv med blæserhastigheden indstillet til 10%, gik temperaturen ikke over 45C! Desuden kørte systemet også betydeligt mere støjsvage. Medmindre din pc er låst i et skab, ville du aldrig have lyst til at køre den i så høje hastigheder, da den er ganske øredøvende.

Andre produkter

Ved siden af ​​GPU-afkøling (både luft og vand) sælger ARCTIC også CPU- og hukommelseskøleløsninger og tilbehør til at hjælpe dig. De sælger også skærmfester, hovedtelefoner og et par andre ting. Hvis du gerne vil kigge på nogen af ​​disse, så gå over til det ARCTIC-websted.

ARCTIC Konklusion

Samlet set er Accelero Hybrid III fra ARCTIC en god løsning, hvis du ønsker at opnå bedre og mere støjsvag køling på din GPU. Uanset om det er AMD Radeon RX 480, som for mig, eller en anden understøttet GPU. Jeg vil dog ikke anbefale det, hvis du planlægger at bruge AIO på mere end komponenter, da det kan blive fiddly og den brugerdefinerede VRM-heatsinks personligt er en enorm modstrøm. I det tilfælde er du sandsynligvis bedre med at bruge et brugerdefineret vandkølesystem. Men afslutningsvis er Accelero Hybrid III for en eller to GPU'er fantastisk, og ARCTIC har også masser af andre AIO-kølesystemer med formodentlig sammenlignelig ydelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me