ARCTIC Oversikt & Accelero Hybrid III gjennomgang

I denne ARCTIC Accelero Hybrid III-gjennomgangen og -guiden skal jeg vise deg hvordan du kan montere den med AMD Radeon RX480, se på noen referanseresultater og vurdere om det er verdt å få en hvis du ser på entusiast-alt-i- ett vannkjølingsalternativer.

PROS

  • Flott selskap med flotte produkter
  • Tilpasset GPU-kjøling annullerer garanti
  • Visuelt lite attraktivt
  • VRM koblinger ikke den best designet

ULEMPER

  • Noen dårlige poeng
  • Kom hit

Om ARCTIC

ARCTIC (opprinnelig Arctic Cooling) er et sveitsisk selskap som har eksistert siden 2001 og tilbyr entusiastkjølingløsninger for enkeltpersoner over hele verden. Jeg vil ikke gjennomføre en grundig gjennomgang av dem, siden det er mange selskaper som er mer kvalifiserte for dette, for eksempel Linus Tech Tips og JayzTwoCents. Imidlertid har selskapet vært snill nok til å gi oss fire Accelero Hybrid III - 140 mm-utgaver til bruk sammen med Ethereum Mining Rig. Accelero Hybrid III er en AIO GPU-vannkjøleløsning, som lar deg få alle fordelene med vannkjøling, uten problemer med reservoarer, og muligheter til å dryppe.

Siden har jeg hatt en Freezer i30 kjørt på hjemme-PCen min i over tre år nå, med god ytelse, og uten forringelse, hadde jeg store forhåpninger om Accelero Hybrid III. Jeg er glad for å si at det ikke skuffet.

Priser

Accelero Hybrid III klokker inn på $ 99. Sammenlignet med andre kjøleløsninger på markedet er dette den samme ballparken som andre tilbud, og vannblokker også. Selvfølgelig, med vannblokker, må du ha en hel kjølekrets klar, mens det med dette er ganske mye plug and play.

ARCTIC Prising

ARCTIC selger også en rekke andre vannkjøleløsninger samt luftkjølere med forbedret ytelse sammenlignet med lagerversjonene.

Videoinstallasjon

Ta en titt på videoen nedenfor for å se hvor enkelt det er å sette sammen Accelero Hybrid III.

ARCTIC hevder betydelig kjøligere temperaturer (går så lavt som 42-46C), samt betydelig roligere drift. I løpet av denne gjennomgangen har jeg hatt gleden av å oppleve at begge disse påstandene ikke bare stemmer, men at kjøleren har lyktes betydelig også med forventningene mine! Sjekk ut videoen over for å se alle disse selv.

Brukerstøtte

I det hele tatt var støtten fra ARCTIC-teamet fantastisk. Dessverre var den største svikt at de ikke gir generiske instruksjoner for grafikkort. Selv om dette ikke var noe problem for meg, for de som bruker en AIO-kjøler for første gang, kan dette være problematisk. Heldigvis er det mange tutorials på YouTube rettet mot dette.

Installasjon og testing

Totalt sett fant jeg prosessen med å sette sammen Accelero Hybrid med RX 480 en veldig enkel oppgave, noe som tok meg omtrent 30 minutter (eksklusiv 60-minutters tørketid for termisk lim).

Du starter med å demontere aksjekjøleløsningen. På RX480 går dette som følger. Seks små skruer til plastdekselet. Fire skruer til GPU-kjøleblokken. 11 bakskruer og to frontskruer for kjøleribben og viften. Når du bare har kommet til PCB, må du rengjøre hoved GPU-brikken med et papirhåndkle.

RX480 Vannkjølingsenhet

Når demonteringen er fullført, kan du starte monteringen av AIO-vannkjøling. Først må du sette opp kretskortet, med vannkjølingsblokken og den tilpassede bakvarmen. Påfør nå en liten dukke av termisk forbindelse / lim på GPU. Still opp blokken, PCB, og kjøleribben og skru dem sammen med skruene, fjærene og skivene som følger med. Forsikre deg om at du strammer hver skrue noen svinger om gangen, og går rundt medurs. Du må gjøre dette slik at den termiske forbindelsen blir jevnt fordelt og at blokken og kjølerommet sitter riktig. Når du er montert, kan du forsøke å bevege kjøleblokken rundt for å sikre at den passer godt sammen.

Nå må du legge til VRM-koblinger. Dessverre, for RX480 gir de det generiske settet. Hvis du vil finne ut hvor kjølevannene trenger å gå, kan du se på hvor varmeklossene er på den originale kjøleribben. Finn ut hvor du vil plassere hver kjøleribbe og lag deg et diagram (mentalt eller på papir). Bruk hver kjølevæske med en liten mengde termisk lim, sørg for at den holder seg på plass og at du ikke bygger bro mellom noen elektriske komponenter med kjøleribben. Når den termiske pastaen er tørr, kan du legge til VRM-kjøleviften.

Koble opp viftene, og nå kan du sette GPU inn i systemet ditt.

Opptreden

Jeg testet ytelsen til ARCTIC Accelero Hybrid III ved hjelp av noen få forskjellige benchmarks og vår tilpassede ‘test’ - Ethereum mining. For referansemerkene brukte jeg: PassMark og 3D Mark. Aksjeresultatet var henholdsvis 74C og 81C, mens det med AIO-systemet bare var 38C og 40C.

Den mest pålitelige testen er imidlertid Ethereum Mining. Ethereum Mining krever at GPU-en din kjører 100%, 24/7. Jeg kjørte ikke en stresstest da det ville se mer på ytelsen til GPU fremfor avkjøling. Selvfølgelig kan du bruke den bedre kjøleytelsen for å oppnå bedre GPU-ytelse.

Accelero Hybrid III - RX480 Ytelse

Resultatene viser at Accelero Hybrid langt på vei gir en overlegen kjøleløsning. Dessverre har jeg ingen vannkjølingsløsninger å sammenligne det med, men å dømme ut fra resultatene; Jeg vil anbefale det til alle. Selv med viftehastigheten satt til 10%, gikk temperaturen ikke over 45C! Videre kjørte systemet betydelig roligere også. Med mindre PC-en er låst i et skap, vil du aldri ønske å kjøre den i så høye hastigheter som den er ganske øredøvende..

Andre produkter

Ved siden av GPU-kjøling (både luft og vann) selger ARCTIC også CPU-, og minnekjølingløsninger og tilbehør for å hjelpe deg. De selger også skjermfester, hodetelefoner og noen få andre ting. Hvis du vil se på noen av disse, kan du gå til ARCTIC-nettstedet.

ARCTIC Konklusjon

Totalt sett er Accelero Hybrid III fra ARCTIC en flott løsning hvis du ønsker å oppnå bedre og roligere avkjøling på GPU-en din. Enten det er AMD Radeon RX 480, som for meg, eller en annen støttet GPU. Imidlertid vil jeg ikke anbefale det hvis du planlegger å bruke AIO på mer enn komponenter, da det kan bli fiddly og den tilpassede VRM-koblingen er en stor offset personlig. I så fall er du sannsynligvis bedre med å bruke et tilpasset vannkjølingssystem. Avslutningsvis er Accelero Hybrid III fantastisk for en eller to GPU-er, og ARCTIC har også mange andre AIO-kjølesystemer med antagelig sammenlignbar ytelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me