De 50 bedste Kodi-tilføjelser 2020 – Sådan installeres Kodi-tilføjelser

Kodi medieafspiller kan indeksere alle de underholdningsfiler, du har på din computer, og skabe et centralt bibliotek, der giver dig en app til at få adgang til alle dine videoer og musik. Muligheden for at kanalisere streaming video over internettet til Kodi udvider dine underholdningsmuligheder yderligere.

Tilføjelser giver dig adgang til al denne ekstra underholdning. Hvis du har et abonnement på en premium underholdningstjeneste, såsom NowTV, Netflix eller HBO Now, kan du linke disse konti til din Kodi-afspiller og få adgang til dem der. I begge tilfælde har du brug for en bestemt tilføjelse for at få din abonnementstjeneste til at spille via Kodi.

Se vores bedste Netflix VPN-guide.

Vær forsigtig, når du kigger efter Kodi-tilføjelser, fordi ikke alle af dem spiller efter reglerne. Mediefirmaer og regeringer bliver meget varme under kraven om Kodi lige nu på grund af tilføjelser, der gør copyright-beskyttet materiale tilgængeligt gratis uden tilladelse fra ejerne af disse videoer.

Således læser du måske, at Kodi er ulovlig. Det er dog ikke tilfældet. Ulovligheden stammer fra nogle tilføjelser.

ProPrivacy.com udelukker ikke krænkelse af copyright. Selvom vi er opmærksomme på, at VPN'er kan bruges til at forfalske din placering til et andet land og dermed overvinde geobegrænsninger, er deres primære formål at give dig online sikkerhed og privatliv. Først og fremmest anbefaler vi, at du bruger en VPN på Kodi.

Læs vores liste over de bedste Kodi-tilføjelser pr. December 2017. Hvis du aldrig har installeret et tilføjelse før, kan du læse instruktioner om opgaven længere nede i denne anmeldelse.

Contents

Bedste Kodi-tilføjelser til amerikansk tv

1. USTVNow

USTVNow er en abonnementstjeneste, der kanaliserer et antal amerikanske tv-stationer. Disse inkluderer CBS, NBC, Fox News og ESPN. Hvis du allerede har et USTVNow-abonnement, skal du bare logge på, når du først starter add-on. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tilmelde dig fra Kodi-tilføjelsen. Virksomheden tilbyder en gratis prøveperiode.

Stream Super Bowl 53 på CBS med en VPN!

2. Film Emporium

Som navnet antyder er Film Emporium en god kilde til film. Imidlertid inkluderer denne tilføjelse også en masse live-streams, herunder mainstream amerikanske og britiske tv-stationer. Du finder denne tilføjelse i Dandy Media-arkivet.

3. SmoothStreams

SmoothStreams tilbyder mere end 50 kanaler, inklusive de største amerikanske sportsstreamingtjenester. Udover live-streams af sportsbegivenheder, såsom NFL, NBA og MLB-spil, kan du få adgang til specialudbydere og alle de store amerikanske tv-netværk.

Bedste Kodi-tilføjelser til britisk tv

4. iPlayer

BBC er berømt over hele verden for sin programmering af høj kvalitet. Du kan se alle BBC-kanaler over internettet gennem din browser ved at åbne BBC iPlayer. Denne tilføjelse får iPlayer til Kodi. Kodi iPlayer giver dig adgang til et bibliotek med on-demand-videoer og æskesæt samt livestreams fra BBC TV-kanaler.

5. UK tyrkere

Denne tilføjelse giver dig adgang til en techies egen playlist. Det omtalte geni bor i England, men er af tyrkisk ekstraktion, så hans videosamling stammer hovedsageligt fra disse to lande. Bibliotekerne med videoer er så godt kategoriseret, at denne tilføjelse er blevet et hit hos offentligheden. Hent denne tilføjelse fra Cerebro TV Repository.

Bedste Kodi-tilføjelser til verdens-tv

6. Maverick TV

Du får live streams af tv-stationer og videostreamingtjenester fra hele verden med denne tilføjelse. Ud over disse livestreams har systemet et omfattende bibliotek med videoer, der inkluderer film, dokumentarer og fitnessvideoer. Opbevaringsstedet for denne service er tilgængeligt på Maverick TV-webstedet.

7. StreamHub

StreamHub indeholder Mobdro, der giver adgang til live tv-streams fra hele verden. Disse kanaler inkluderer både gratis og premium-tv-tjenester, såsom sportsfranchisekanaler og HBO. Dette system har sit eget lager, der også kaldes StreamHub.

8. Ultra IPTV

Ultra IPTV inkluderer internet-streamingtjenester fra hele verden. Biblioteket med kanaler inkluderer specialtjenester, såsom streaming af sportsbegivenheder og nyhedskanaler. Webstedet har også en masse filmkanaler og shows på mange forskellige sprog, så hvis du er langt hjemmefra, har du en god chance for at finde underholdning på dit eget sprog med denne tilføjelse. Du kan få Ultra IPTV fra Cazlo-arkivet.

9. SkyNet

SkyNet er et andet omfattende bibliotek, der giver adgang til live-streams af tv-kanaler fra hele verden. Denne tilføjelse inkluderer også adgang til on-demand underholdningsvideoer, der inkluderer film, shows og dokumentarer. SkyNet-tilføjelsen er tilgængelig fra Maverick TV-arkivet.

10. cCloud TV

cCloud TV tilbyder et bibliotek med underholdning. En tilknyttet tilføjelse, der pakkes i det samme lager, kaldes cCloud Live TV. Det giver dig adgang til live-streams af tv-stationer fra hele verden. Du får denne tilføjelse fra Cazwall-arkivet.

11. Ultimate IPTV

Denne samling af IPTV-kanaler giver dig adgang til underholdning fra hele verden. Disse kanaler inkluderer både gratis-til-luft- og premium-tv-stationer på en lang række sprog. Selvom denne tilføjelse kan få dig til disse oversøiske kanaler, kan det ikke komme dig omkring deres regionale begrænsninger. Du kan installere denne tilføjelse fra Super Repository.

Bedste Kodi-tilføjelser til film

12. BIR løsrevet

BOB Unleashed, også kendt som BOB Unrestricted, giver adgang til en lang liste med streamingtjenester, men mange af dem kræver et abonnement, som BOB ikke kan komme rundt. Som sådan skal du tilmelde dig premiumkanaler for at få mest muligt ud af denne tilføjelse. BIR Unleashed er tilgængelig i Noobs og Nerds-arkivet.

13. Specto

Specto er en gaffel med Exodus, som du kan læse om nedenfor. Filmdatabasen er en stor attraktion, og der er også videoer fra Sky TV-kanaler, skønt ikke et live feed af disse stationer. Add-on vil kigge rundt på nettet efter alternative kilder til hver listet video. Når du vælger en, giver menuen dig en liste over indstillinger, som du kan vælge at se på fra.

14. Safehouse-film

Safehouse-film holder sig til dens kerneaktivitet og viser bare film (de fleste andre større Kodi-tilføjelser inkluderer shows og live-tv-streams). Denne tilføjelse er tilgængelig fra Dandy Media-arkivet.

15. Hæng filmer

Denne tilføjelse er en fantastisk kilde til Bollywood-film. Der er også fantastisk underholdning fra andre forskellige kilder, herunder film fra Afrika og dramaer fra Korea.

16. SALTS (Stream alle kilder)

"SALTE" står for "stream alle kilder." Som de fleste tilføjelser i denne filmkategori, giver SALTS dig også adgang til populære tv-shows og dramaer. Denne tilføjelse er tilgængelig fra Kodil-arkivet.

17. F.U.B.A.R.

F.U.B.A.R.'s bibliotek har et stort udvalg, med kategorier inklusive underholdning til børn og også Bollywood-film. Dette er en fantastisk pakke film. Tilføjelsen er tilgængelig fra Mucky Duck-arkivet.

18. Poseidon

Poseidon er en af ​​Kodis stjerner og hyldes som den nye udvandring. Du kan få denne tilføjelse fra et antal lagre, herunder Kodil og Noobs og Nerds.

19. Udvandring

Eksodus var øverst på træet, indtil dens understøttelsesmekanisme på TVAddons.ag blev lukket ned. Nu kan du installere tilføjelsen Exodus, men ingen af ​​de valgte videoer vises. På trods af at være ude af drift distribueres Exodus stadig gennem Super Repository og Kodil.

20. Pagt

Covenant er den officielle erstatning for Exodus. Mange af dens links er imidlertid blevet fjernet af lukningen af ​​dens hosting-websteder, hvilket har givet Poseidon kanten i løbet om at erstatte Exodus. Covenant er tilgængelig fra Kodil- og XvBMC-oplagrene.

Bedste Kodi-tilføjelser til sport

21. Levering

Levering er en særlig god tilføjelse til fodboldjunkies. Systemets menu inkluderer et ligabord til den engelske Premier League, og der er masser af højdepunkter fra de seneste kampe. Andre kanaler leverer sportsrelaterede film og shows. Levering handler ikke kun om sport; det tilbyder også underholdning til børn, komedier, dokumentarer og sæsonprogrammering.

22. Rising Tides

Rising Tides er et godt sted at få adgang til live sportsbegivenheder, men de fleste af disse er kun tilgængelige med et abonnement på tv-kanalen. Kanaler, der er anført i denne tilføjelse, inkluderer BT Sports, ESPN, Fox Sports og Bein Sports. Du kan få denne tilføjelse fra Mulla Fabz-arkivet.

23. Elektra Vault

Ligesom Rising Tides er Elektra Vaults en god kilde til adgang til live sportsbegivenhedsstrømme. Højdepunkter i de seneste kampe er også tilgængelige via denne tilføjelse.

24. VidTime

VidTime giver adgang til live-streams af sportsbegivenheder og er en god kilde til hockey, basketball og UFC kampe. Selvom tilføjelsen er specialiseret i live-streams, er der også et bibliotek med indspillede kamphøjdepunkter.

25. Gentag fodbold

Fodbold Gentag er specialiseret i fodbold. Denne tilføjelse giver ikke live dampe af kampe, men den har en imponerende liste over ligaer i sit bibliotek, herunder Premier League, Champions League, Tysklands Bundesliga og Serie A fra Italien.

26. Halow Live TV

Halow trækker fans med sit imponerende bibliotek med links til live-streams af sportsbegivenheder, som det giver adgang til gratis. Der er mere ved denne tilføjelse end bare sport, selvom biblioteket også inkluderer kanaler til underholdning for børn, film og mere. Halow inkluderer også radiokanaler.

27. Sports Mania

Hvis du er glad for at betale for adgang til underholdning på Kodi, bør du tage et kig på Sports Mania. Denne abonnementstjeneste til England giver dig uafbrudt streaming, fordi virksomheden har investeret meget i sin serverkapacitet og videotransmissionsteknologi.

Bedste Kodi-tilføjelser til musik

28. Bandicoot Vids

Bandicoot Vids er specialiseret i videoer af live begivenheder. Det betyder ikke streaming af begivenheder i realtid, mens de sker, men optagelser af liveoptræder, såsom scenespil og musekoncerter. Når det er sagt, har kanalen også livestreams, som inkluderer dækning af sportsbegivenheder. Denne tilføjelse har også et filmbibliotek med klassikere, skønt der ikke er nogen nyere blockbusters.

29. MP3-streams

Dette er en tilføjelse til streaming af musik, som du kan få fra Super Repository. Biblioteket er godt indekseret efter genre, som giver dig mulighed for at sammensætte din egen playliste.

30. BeatZ

BeatZ har et meget stort musikbibliotek, som holder dig uendelig underholdt. Denne tilføjelse til streaming af musik stammer fra sit eget lager, der er produceret af Stream Army.

31. Rave Player

Rave Player har et fantastisk musikbibliotek med en markant sektion af DJ-sæt og mixer. De lange sæt giver dig en forud blandet musikstrøm, der fortsætter i timevis uden at du behøver at vælge individuelle melodier.

32. Musikkilden

Musikkilden har masser af forskellige musikalsk underholdning. Tilføjelsen giver adgang til et bibliotek med digitale musikfiler såvel som videomusikkanaler. Du kan få adgang til digitale radiostationer via add-on og stream DJ-sæt.

33. TuneIn Radio

TuneIn er en populær digital musik-app. Denne tilføjelse gør tjenesten tilgængelig inden for Kodi. Du har brug for en TuneIn-konto for at få adgang til systemet via Kodi. Du kan dog få en konto gratis.

Bedste Kodi-tilføjelser til Anime

34. AnimeGo

AnimeGo er en fantastisk kilde til japansk animation. Tilføjelsen giver adgang til film og animerede serier. AnimeGo-kilder tilbyder gode overførselshastigheder.

35. AnimeFTW.tv

Denne anime-tilføjelse har et større bibliotek end AnimeGo, så hvis du er en stor fan af anime og manga, er dette sandsynligvis et bedre valg for dig.

36. KissAnime

KissAnime er den øverste hund blandt Kodi-anime-tilføjelser. AnimeGo har 500 titler, mens AnimeFTW.tv har 700. KissAnime har mere end 6.000. KissAnime opdateres konstant, så moderne underholdning er altid tilgængelig såvel som meget ældre titler.

Bedste Kodi-tilføjelser til børn

37. Tegnefilmklovn

Cartoons Clown fås fra Super Repository og Kodil. Denne tilføjelse er ikke kun en god kilde til tegnefilm, men har også film og børneshows for at holde dine børn limet på skærmen.

38. Tegneserier På

CartoonsOn fokuserer på tegnefilm til børn. Biblioteket inkluderer klassikere, serier og film. Denne Kodi-tilføjelse er tilgængelig fra Noobs og Nerds-arkivet.

39. Nickelodeon og Nickelodeon Jr

Nickelodeon og Nickelodeon Jr er meget populære børne-tv-stationer. Takket være denne tilføjelse er disse to kabel-tv-kanaler nu tilgængelige i Kodi.

40. Cartoon HD

Cartoon HD har et fantastisk bibliotek, der inkluderer uddannelsesmateriale sammen med klassisk børneunderholdning. Denne tilføjelse er godt vedligeholdt og fri for dårlige links. Du kan få adgang til tjenesten via Xunity Talk-depotet.

41. Super Cartoons Kodi

Super Cartoons Kodi er et tilbud fra det fremragende Dandy Media og er tilgængeligt gennem virksomhedens eget lager. Navigationsstrukturen i dette tilføjelse var designet til at være let at bruge, så dine børn kan styre kontrollerne og vælge videoer.

Bedste Kodi-tilføjelser til dokumentarer

42. Brettus Documentaries

Hvis du foretrækker faktuelle videoer, giver dette bibliotek med hundreder af dokumentarer dig masser af mad til tanke. Denne Kodi-tilføjelse har eksisteret i lang tid med sit velkategoriserede bibliotek og pålidelige links, der tjener det til et loyalt band med tilhængere.

43. Decado-dokumentarer

Dette er en anden stor ressource til dokumentarer. Som med mange tilføjelser til underholdning bruger Decado Documentaries YouTube som en af ​​dens kilder. Således skal du have YouTube-tilføjelsen installeret for at bruge dette system. Denne og andre understøttende tilføjelser installeres automatisk sammen med Decado Documentaries. Denne tilføjelse er tilgængelig fra Super Repository og også fra Kodil.

44. Film til handling

Tilføjelsen Films For Action giver adgang til et bibliotek på mere end 2.500 film og dokumentarer. Kilderne til disse film er presgrupper og aktivister, der ønsker at fremhæve en sag for at hjælpe med at ændre verden. Du kan installere denne ad-on fra standard Kodi-arkivet.

45. NASA Kodi-tilføjelse

NASA producerer en masse videooutput, både for at forklare sin mission for offentligheden og som et resultat af efterforskning og forskning. En masse af denne video er tilgængelig til publikum at se via denne Kodi-tilføjelse. Ud over video får tilføjelsen adgang til live-strømme af satellitbilleder. Denne tilføjelse er tilgængelig i standard Kodi-arkivet.

Bedste Kodi-tilføjelser til premiumkanaler

46. ​​Nemesis Kodi tilføjelser

Nemesis er en betalt tjeneste, der bruger en række videokilder, inklusive torrenter, via et system kaldet Real-Debrid. Videoer fås i 4K-format i høj kvalitet og leveres i høje hastigheder. Indhold tilgængeligt gennem denne tilføjelse inkluderer film, shows, anime, tegneserier, lydbøger og voksent materiale. Tjek vores bedste VPN til torrent-websteder for at få flere oplysninger om brug af en VPN, når du torrenser.

47. Vader Streams

Vader Streams er en premium-service, der leverer premium-kanaler. Disse inkluderer HBO, Hulu og AMC HD. Sportsbegivenheder, der normalt kræver en betaling pr. Visning, er også inkluderet i gebyret for Vader Streams add-on abonnement.

48. UFC Finest / Planet MMA

Planet MMA er det nye navn for UFC Finest. Denne add-on-pay-per-view leverer live UFC-kampe og inkluderer også et bibliotek med jagerprofiler, tidligere kampe, dokumentarer og UFC-relateret underholdning. Denne tilføjelse er tilgængelig gennem Ares-projektets magi-arkiv.

49. SportsAccess

Du skal betale et abonnementsgebyr for at bruge denne tilføjelse, og virksomheden accepterer kun Bitcoin. Dette gebyr giver dig dog adgang til live-begivenheder, herunder NBA- og NHL-spil, sammen med fodboldkampe fra hele verden.

50. FilmOn TV

Dette er et britisk-filmbibliotek, der leveres gennem browsere til abonnenter: Du kan også få adgang til det via Kodi takket være en tilføjelse. Du skal åbne en konto hos FilmOn TV for at få tilføjelsen til at streame. Du kan få adgang til denne tilføjelse via Cazwall-arkivet.

Sådan installeres Kodi-tilføjelser

Der er tre forskellige stier til at få en tilføjelse. Du kan downloade en zip-fil med plugin eller en zip-fil til et depot, eller du kan oprette forbindelse til et depot via internettet. Følg nedenstående trin for at installere hver.

Ilæg en tilføjelse med en zip-fil

Hvis din søgen efter en tilføjelse starter en zip-filoverførsel, skal du installere filen i Kodi. En enkelt tilføjelse, som også kan installere understøttende programmer, findes i en fil med ordet "plugin" i begyndelsen af ​​dets navn. Et arkiv indeholder mange tilføjelser, og dens navn vil begynde med ordet "opbevaringssted."

Trin et

Skriv en note om det bibliotek, som zip-filen er hentet til.

Trin to

Åbn Kodi, og klik på Add-ons i sidemenuen på hovedskærmen. Klik på symbolet med åbent felt øverst til venstre på skærmen Tilføjelser for at komme til add-on-browseren.

Kodi Add-ons Browser adgang

Trin tre

Klik på Installer fra lynlås. Naviger gennem din katalogstruktur for at vælge den downloadede fil.

Kodi installerer tilføjelse fra zip-fil

Klik Okay.

Hvis zip-filen er et plugin, installerer den nu add-on. Hvis det er et arkiv, skal du installere tilføjelsen fra depotet (se nedenfor).

Indlæs en tilføjelse fra en webadresse

Trin et

Tryk på tandhjulssymbolet øverst til venstre for hovedstrømmen i Kodi. Dette kommer dig til siden med indstillinger.

Kodi-indstillinger adgang

Trin to

Klik på Filhåndtering ikon.

Kodi File Manager-adgang

Trin tre

Dobbeltklik på Tilføj kilde.

Kodi tilføj kilde

Trin fire

Klik på det relevante ord i skærmbilledet Tilføj kilde, og skriv URL-adressen til depotet. Dette skal starte med "http: //" eller "https: //" og skal have en skråstreg ("/") i slutningen af ​​adressen.

Kodi tilføj kildeside

Klik Okay.

Trin Fem

Indtast et navn på linket, og klik på Okay.

Kodi repository fra linket er oprettet

Trin seks

Tryk på Escape-knappen to gange for at komme tilbage til hovedskærmen i Kodi. Klik på Add-ons i sidemenuen.

Kodi-tilføjelsemenu

Klik på symbolet med åbent felt øverst til venstre i menuen.

Trin syv

Vælg Installer fra zip-fil i tilføjelsesbrowser. Vælg det link, du har oprettet i File Manager, og tryk på Okay.

Kodi installerer et arkiv

Du skal nu installere tilføjelsen fra det depot, du lige har gjort tilgængeligt for systemet.

Installation og tilføjelse fra et arkiv

Trin et

I tilføjelsesbrowser skal du klikke på Installer fra depot.

Kodi-tilføjelsesbrowserinstallation fra depot

Dette vil give dig en liste over tilgængelige oplagringssteder - både dem, der blev hentet gennem links, og dem, der blev installeret fra zip-filer.

Trin to

Klik på depotet, der indeholder det tilføjelsesprogram, du vil installere. Du får præsenteret en liste over tilføjelsestyper.

Kodi-lagerindeks

Trin tre

Rul gennem listen over tilgængelige tilføjelser. Klik på den du ønsker.

Kodi vælger tilføjelse fra depotet

Trin fire

Trykke Installere på detaljeskærm.

Kodi installerer tilføjelse

De fleste tilføjelser kræver yderligere programmer; du vil blive fortalt om disse på det næste skærmbillede. Klik på Okay at fortsætte.

En række meddelelser fortæller dig, at hvert element er installeret.

Konklusion

Tilføjelser gør Kodi meget mere interessant. De kan give dig underholdning fra hele verden. Imidlertid er mange kanaler begrænset, så det kun er personer i de lande, hvor hver tjeneste er baseret, har adgang til dem.

Du kan omgå disse regionale begrænsninger ved at installere et Virtual Private Network (VPN). VPN giver dig mulighed for at vælge en placering. Når du tænder for den, vil enhver, der kontrollerer din placering, tro, at du er i det land, du valgte. Dette trick giver dig adgang til alle de kanaler, der kun er tilgængelige for andre lande. Se vores bedste Kodi VPN-guide for mere information om denne teknologi.

Kombiner en VPN med Kodi for at udvide dine underholdningshorisonter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me