De bedste apps til rodfæstede Android-telefoner

Hvis du for nylig har rodfæstet din Android-telefon, eller overvejer, om du skal rodfeste din Android-telefon, spørger du måske, hvad de bedste apps derude til en rodfæstet Android er.

Android-robot

Selvom der ikke er en enorm mængde supernyttige apps på markedet for rodfæstede telefoner, er der nogle apps, der er ekstremt populære. I denne guide vil vi lede dig gennem de mest nyttige apps til rodfæstede Android-telefoner.

Husk at lave en Nandroid-sikkerhedskopi af din ROM (en kopi af alle de data, der er gemt i din Android-enheds NAND-flashhukommelse), før du installerer nogen apps eller blinker din enhed med en ny ROM, ROM-moduler eller ROM-ændringer af enhver art. Dette giver dig mulighed for at få din telefon tilbage til sin tidligere tilstand, hvis noget går galt.

De bedste rodningsapps til Androids

 1. Titanium-sikkerhedskopi
  Titanium logo

  Denne app er et ekstremt populært værktøj til rodfæstede Android-telefoner. Det tillader brugere at tage backup af hele deres ROM - inklusive systemfiler og brugerapplikationsdata samt personlige data såsom videoer, fotos og kontakter - på en ekstern lagerenhed efter eget valg. Når du har rodfæstet din telefon, anbefales det stærkt, at du sikkerhedskopierer din telefon (Nandroid-sikkerhedskopi). Dette gør det muligt for dig at gendanne din enhed tilbage til, da du lige havde rodet den. Dette kan være en livredder, hvis noget senere går galt. En flash af din ROM giver dig også mulighed for at gendanne en anden telefon til nøjagtigt den samme tilstand, som din gamle telefon var i - skulle du skulle udskifte den på grund af tab eller tyveri.

 2. Xposed Framework
  Xposed til Android-logo

  Denne app giver dig mulighed for at installere moduler, der giver dig mulighed for at tilpasse udseendet og funktionaliteten på din Android-enhed. Det fine ved Xposed er, at du ikke behøver at foretage masser af massive systemomfattende ændringer bare for at få de få tilstande, du faktisk ønsker - i stedet kan du vælge hvilke bestemte tilstande, der skal installeres. Tjek denne artikel for en liste over populære Xposed Framework-tilstande.

 3. Greenify
  Greenify Logo

  Denne populære app er tilgængelig i Google Play Store. Det er imidlertid kendt at arbejde meget bedre på en rodet enhed, der kører Xposed Framework. Det sparer batteri og reducerer brugen af ​​RAM (gør din enhed hurtigere) ved at bruge Android's oprindelige funktioner til automatisk dvaletilstand af apps, der ikke er i brug. Denne app skal kun bruges i overensstemmelse med udviklerens råd.

 4. SuperSU
  Super SU-logo

  Denne app giver dig mulighed for at styre, hvilke apps der (og ikke) får superbrugeradgang. Når du rodder på en enhed er det vigtigt at bevare kontrollen over, hvilke apps der har fuld root-tilladelse, og denne app giver dig mulighed for at gøre netop det.

 5. ROM Manager
  ROM Manager-interface

  Denne app er nyttig for alle, der ønsker at holde sig informeret om nye ROM'er, der frigives til Android-enheder. Appen indeholder en liste over alle de populære ROM'er, der er tilgængelige til din enhed. Appen tillader dig også at downloade ROM'erne, hvilket sparer dig besværet med at skulle søge efter ROM'er selv.

 6. Root Firewall Pro
  Root Firewall-logo

  Denne app kan spare dig for båndbredde ved at blokere visse apps fra at oprette forbindelse til internettet.

 7. System App Remover
  System app remover pro

  Denne nyttige app tillader dig nemt og hurtigt at slette den irriterende bloatware, der er installeret på din telefon af producenten.

 8. Trickster Mod
  trickster mod logo

  Denne app er populær, fordi den giver dig mulighed for at overklokke din Android-telefon for at gøre den hurtigere. Derudover er det muligt at underklokke det for at få batteriet til at vare længere. Selvom der er mange apps af denne art på markedet, har denne app den bedste brugergrænseflade og support.

 9. Apps2SD
  Apps2SD

  Denne app tillader brugere at nemt skifte data fra deres interne hukommelse til et SD-kort. Dette er nyttigt til at flytte applikationer (såsom store spil) inklusive alle obb-filer (normalt findes i Android Data obb i telefonens interne lager). Nyere Android OS-versioner (8.0 Oreo) tillader folk at flytte apps til SD, men det fungerer ikke altid med alle apps.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Denne app er ikke gratis, men den er populær. Det giver dig mulighed for at tilpasse udseendet på din Android-enhed. Det har mere end 150 temaer at vælge imellem, så du kan ændre udseendet på alle navigeringsknapper på din telefon.

 11. DiskDigger Pro
  DiskDiggerPro-logo

  Dette er en fantastisk app til rodfæstede telefoner, der giver dig mulighed for at gendanne data. Hvis du ved et uheld sletter et foto eller nogle andre data, giver denne app dig mulighed for at få det tilbage og kan være en absolut livredder.

 12. Solid Explorer
  Solid Explorer-app

  Denne filudforsker gør det lettere at flytte filer takket være dobbeltpanelfunktionalitet. Med denne app behøver du ikke længere at huske filstier for at flytte filer, du kan blot trække og slippe dem til det sted, hvor du vil have dem.

 13. SD Maid
  SD Maid

  Dette er et andet værktøj til styring af filerne på din telefon. Det er især godt til at rydde op i uønskede spøgelsesfiler, der hænger rundt på din enhed, og hjælper dig med at få mest muligt ud af enhver hukommelse.

 14. Magisk
  Magisk logo

  Denne app giver dig mulighed for at skjule rod for at bruge apps og tjenester, der er specifikt designet til ikke at fungere på rodfæstede telefoner. Dette giver dig mulighed for at gøre ting som at se Netflix, på trods af at du har en rodfæstet telefon. Det er værd at bemærke, at den seneste version ser ud til at få dårlige anmeldelser i app-butikken på grund af indgribende annoncer.

 15. Tasker
  Tasker-logo

  Denne app er kan være ganske skræmmende for dem, der ikke er teknisk tænkt. Det er imidlertid et nyttigt værktøj, som mange mennesker vil nyde at bruge til at automatisere forskellige system- og applikationsniveauopgaver.

 16. Rec
  Skærmoptagerlogo

  Denne nyttige app giver dig mulighed for at optage skærmen på en rodfæstet telefon. Dette er fantastisk til at optage dig selv at spille spil eller til at dele problemer, når du søger teknisk hjælp.

 17. Hurtig genstart (med rod)
  Hurtig genstart

  Denne app giver dig mulighed for at starte op på måder, som brugerdefineret Android ikke gør. Dette giver dig mulighed for at starte op til gendannelse eller starte til bootloader. En simpel app, som alle skal være nødt til at genstarte eller slukke for deres telefon hurtigt.

 18. Viper4Android
  Viper4Android-logo

  Denne fremragende app giver dig mulighed for at tage kontrol over lydindstillingerne på din Android-telefon. Brug for at skrue op lydstyrken? Denne app er til dig! Derudover kommer det med en equalizer, masser af effekter og evnen til at påvirke lyden anderledes via hovedtelefonudgangen eller Bluetooth.

 19. Wakelock detektor
  Wakelock detektor interface

  Wakelocks er den mest almindelige årsag til batteriafladning på en enhed. Denne app overvåger for wakelocks og advarer dig, når en app er gået i haywire. En fantastisk måde at bestemme, hvor dit batterilevetid går - og hvordan man forhindrer det i at tømme væk.

For at holde din Android-enhed sikker og privat, kan du kigge på vores bedste VPN til Android-guide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me