Den ultimative guide til Ethereum Mining (alle operativsystemer)

I denne guide har vi dækket alt fra bunden op, så uanset om du er nybegynder eller er professionel, skal du være i stand til at hente noget nyttig indsigt og lære noget nyt.

Det betyder ikke noget, hvis du planlægger at drive minedrift ved hjælp af Linux, ethOS eller Windows. Jeg har sørget for at dække trinnene for hver. Du kan også finde nogle gode tip, tricks, optimeringer og løsninger på almindelige fejlfindingsproblemer.

Hvis du ikke har tid til at læse det hele i dag, skal du bogmærke denne side eller tilmelde dig vores e-mail-liste og modtage det som en gratis e-bog!

Hvis du er interesseret i privatlivets fred, skal du bruge en VPN når crypto mining. Se vores bedste VPN-guide for en liste over de hurtigste, mest sikre og private VPN'er.

Contents

Hvad er Ethereum?

Ethereum er en åben blockchain-platform, der ligner Bitcoin, men med yderligere indbyggede fleksibiliteter. Med Ethereum kan blockchain betragtes som intelligent takket være Ethereum Virtual Machine og Smart Contracts. Mens det med Bitcoin er en forhøjet hovedbog.

Smarte kontrakter

Med Ethereum kan du udføre kode på blockchain på en distribueret måde. Disse kaldes smarte kontrakter. Disse giver dig mulighed for at oprette et system, hvorved en person kun modtager betaling på visse betingelser. Når Ethereum vokser, forventes omfanget og kompleksiteten af ​​disse kontrakter at stige. Smart Contracts er det, der har givet Ethereum et så solidt fodfæste, som med http://www.gridcoin.us/GridCoin, blockchain har en funktionel anvendelse.

Hvis du er interesseret i, hvordan Ethereum blev til og ville finde ud af mere om det, så se denne YouTube-video af COO, Stephan Tual.

Ethereum Mining Rentabilitet

Før du bestemmer dig for, om du skal gå på dit Ethereum-mineeventyr; skal du beslutte, om det vil være rentabelt eller ej.

Selvom det på overfladen er utroligt let, som jeg viser nedenfor, skal du være opmærksom på, at minedrift er meget som handel. Cryptocurrency-priserne svinger, dit udstyr kan muligvis gå i stykker osv. For eksempel, da jeg begyndte at sammensætte dette projekt, var det grove antallet af skøn, at jeg ville tilbagebetale min investering inden for seks måneder. Nu, med de samme beregninger, ville det tage otte måneder. Fordelen ved minedrift frem for handel er, at møntpriserne kan være noget mere stabile, og i slutningen af ​​dagen har du stadig udstyret. Hvilket, hvis du har valgt med omhu, ikke ville have mistet for meget af sin værdi.

Ethereum Mining Rentabilitet

Beregn dit forventede hashrate og udbetaling

Først skal du beregne, hvor meget din hashkraft vil være. Hvis du allerede har nogle GPU'er, som du planlægger at bruge, kan du bruge Google til at finde ud af dens hashhastighed. Alternativt kan du bruge et websted som CryptoCompare til at bestemme, hvad GPU's bedste værdi for pengene er. Imidlertid har jeg endnu ikke fundet en database med en fuld liste, så du måske ønsker at starte din egen Excel-fil og sammenligne hashraten, du får pr. GPU-priserne kan også variere markant fra land til land, så sørg for at tage dette også i betragtning.

Jeg har valgt at gå med RX480, da det forventes at give 25 MH / s på lagerindstillinger med en pris på $ 200. Derfor betaler jeg $ 8 / MHs, og målet er at få denne pris så lav som muligt. Derfor, hvis du ser brugte GPU'er, hvor du betaler mindre end det, kan de muligvis være et højt værd.

Baseret på dit hashrate kan du bruge CoinWarz til at beregne din forventede udbetaling, dette ville være 4,2Eth / måned i øjeblikket. Dette er værd cirka 42 dollars i øjeblikket.

Beregn dine elektricitetsomkostninger

Når du først har dine GPU-kort, har de brug for strøm. Derfor er den næstvigtigste faktor, hvor meget dit kort vil forbruge, og hvor meget du skal betale for dette. For at beregne dette skal du finde ud af, hvor meget strøm det bruger, og hvor meget du skal betale pr. KW / h. Disse er henholdsvis 150W og $ 0,10 per KW / h for mig. For at beregne omkostningens peer-time skal du bare konvertere W til kW (ved at dykke med 1000) og formere sig sammen, så for mig ville riggen koste 0,15 * 0,1 = $ 0,015 / time for at holde sig i live. Dette beløber sig til $ 0,36 / dag eller $ 10,80 / måned.

Beregn din fortjeneste og tab, og returner

Så nu ved du, hvor mange penge du tjener, og hvor meget du bruger. Med ovenstående tal tjener jeg $ 42- $ 10.80 = $ 31,20 om måneden med en RX480.

Beregningerne forsømmer den elektricitet, der bruges af de andre computerkomponenter, men disse er normalt ubetydelige, især hvis du har flere GPU'er i en enkelt rig. I mit tilfælde er det minedrift med flere RX480'er og forventer at generere omkring $ 200 om måneden. Da alt udstyr koster mig $ 2000, går jeg i stykker efter ti måneder og tjener $ 400 eller 20% ved udgangen af ​​året.

Ethereum Mining Hardware

For at starte minedrift er alt hvad du behøver en utrolig enkel computer. Du har også brug for en mus, et tastatur og en skærm til det, men dette er kun påkrævet til opsætningen, så du skal være i stand til at bruge de eksisterende, du måtte have.

Nedenfor har jeg skitseret de overvejelser, du skal huske på, når du vælger disse basekomponenter og de populære muligheder for hver. Du kan bruge et websted som PCPartPicker for at sikre, at de dele, du har valgt, fungerer sammen. Hvis du gerne vil, kan du købe komplette CPU-, RAM- og bundkortbundter fra gpuShack.

Bundkort

Bundkortet er det vigtigste aspekt af enhver minerigg. Årsagen til dette er, at det skal være i stand til at understøtte alle dine GPU'er. Hvis du kun planlægger at have en eller to, er det ikke så vigtigt. De fleste mennesker vil imidlertid sigte mod at maksimere og have 6 GPU'er i en enkelt rig. Der er meget få bundkort, der understøtter kørsel af 6 GPU'er. Den store fordel med minedrift er, at du kan køre GPU'erne fra x1 PCIe-slots, så du ikke behøver at finde et bundkort med 6 x16 PCIe-slots.

H81 Pro BTC

Siden gruve 'dille' er startet, har ASRock produceret bundkort, der er nøjagtigt rettet mod minedrift. Det er af denne grund, der uden tvivl er det bedste og mest populære bundkort at købe H81 Pro BTC eller H97-jubilæum.

Andre populære bundkort er: Gigabyte GA970, Gigabyte 990FXA, MSI Z97 Gaming 5 og Biostar TB85. Du kan også finde flere anbefalinger her.

CPU

Når du vælger CPU, behøver du kun det blotte minimum. Jeg vil ikke anbefale at få det absolut billigste, men et eller to punkter ovenfor. Årsagen til dette er, at en vis ekstra processorkraft er nyttig, når du konfigurerer og gør genstarter lidt hurtigere. Jeg valgte at gå med Intel Celeron G1840.

vædder

Igen har du brug for det blotte minimum, 4 GB gør det. Jeg valgte at gå med 8 GB for bare tilfældet. Hvis du skal lave solo mining, er det en god ide at have så meget som muligt i starten, da det vil gøre synkronisering af blockchain meget hurtigere. Når det er slut, kan du naturligvis fjerne det overskydende.

GPU

Jeg har skitseret valg af GPU ovenfor. I øjeblikket er RX480'erne et af de mest populære minekort, men hvis du ser dig omkring Ethereum-fora, vil du være sikker på at finde masser af flere anbefalinger.

Radeon RX480

PSU

For at beregne størrelsen på den PSU, du har brug for, skal du tilføje strømkravene til alle dine komponenter. Et websted som PCPartPicker vil gøre dette perfekt for dig. Tilføj 20% på det krævede som en sikkerhedsfaktor. Sørg også for, at du bruger en PSU af høj kvalitet, anerkendt og høj standard, som om den blæser, kan du sige farvel til noget meget dyre udstyr.

Harddisk

For harddisken er det nødvendigt at bruge en SSD. Mens SSD'er er dyrere, har du kun brug for en 16 GB, hvilket sætter dig tilbage under $ 30. Hvis du planlægger at solo min, anbefales det, at du køber en 32 eller 64 GB, men igen vil dette kun være et par dollars mere.

Andre komponenter

Bortset fra hovedkomponenterne har du også brug for GPU-stigerør. Jeg vil anbefale at få USB-drevne 1x til 16x stigerør, som du kan få fra Amazon, for et par dollars. På nogle bundkortmodeller skal du korte nogle stifter til bundkortet for at genkende stigerøret.

Powered PCI Riser

Det anbefales også, at du køber nogle ekstra PCIe til Molex (eller SATA) stik, så du kan forbinde stigerørene til forskellige skinner på din PSU. Igen kan du finde disse på Amazon og koster kun et par dollars.

I det store og hele bør din hardware, ekskl. GPU'er, ikke koste dig mere end $ 500, og den store del af dette vil være din PSU. Nedenfor er en anbefalet købsliste fra Amazon. Det samlede beløb uden GPU'er udgør $ 472,21. Med 6 RX480s ville dine samlede omkostninger være $ 1702,15 sans forsendelsesomkostninger.

Ethereum Mining Guide

Så nu, hvor vi har dækket rentabilitet og hardware, er det tid til at få minedrift.

Selv med minedrift er der imidlertid tre vigtige overvejelser, der skal tages: operativsystem, solo eller pool og minesoftware.

Hvilket operativsystem du skal vælge?

Når det drejer sig om at vælge din Ethereum-minedriftssoftware, er der tre vigtigste konkurrenter: Windows, Linux og ethOS. Hvis du er Mac-fanboy, er det muligt, men det anbefales af flere grunde.

vinduer

Hvis du er vant til Windows og ikke nogensinde er gået i nærheden af ​​Linux, skal du blive hos Windows. Hvis du planlægger at bruge 6 GPU'er, anbefales Windows 10, da det har indbygget support naturligt. Windows 7 & 8 kræver noget at lege med. Hvis du er vant til at kommandere linjestil-systemer, og minedrift vil være det eneste mål med riggen, vil jeg varmt anbefale at se på ethOS.

Derudover har Windows fordelen med mere universel support og generelt set bedre overklokkeværktøjer. Desuden er det absolut let at få adgang til det med noget som TeamViewer. Det har ulempen med lidt mere kompliceret opsætning, men intet for vanskeligt, især hvis du ikke planlægger at finpasse GPU'erne.

Desuden, hvis du kun søger at mine Ethereum som en hobby med din normale pc, giver MinerGate dig mulighed for at gøre dette ekstremt let.

Ethos

ethOS er en fjernet version af Linux (Ubuntu 14.04 for at være specifik), der har det enkle mål at udvide Ethereum (og et par andre kryptokurser). Ikke kun er det utroligt nemt at opsætte, men det er også nemt at bruge og vedligeholde. Jeg har også bemærket, at det kører mere optimalt end Windows. Det har de ulemper, at du ikke kan bruge din rig til meget andet, men de fleste mennesker har alligevel ikke det. Desuden er fjernadgang kun via SSH, så du skal være komfortabel med ikke at have en GUI. For $ 39 er det dog en no-brainer efter min mening.

ethOS Hjem

Linux

Nogle minedriftentusiaster sværger, at Linux er det bedste operativsystem til minedrift. Selvom dette tidligere var tilfældet, er der stærkere uenigheder om emnet end tidligere. Selvom jeg foretrækker Windows, har Linux sine fordele og at være et slankere system, det kan have sine upsides. Desuden leveres Windows normalt med et prismærke, så hvis du leder efter en gratis mulighed, så er Linux det for dig.

Solo vs. poolminedrift

Når det kommer til cryptocurrency mining, er situationen meget lig en rigtig mine, når du betragter hver GPU som en person, der er minedrift.

Solo Mining

Solo-minedrift er, når du mine selv. Fordelen ved dette er, at alt, hvad du finder, er helt dit at beholde. Desværre, hvis du kun har et par minearbejdere, kan det tage meget lang tid at finde "guld." Desuden kan hyppigheden af ​​at finde guld også variere meget. Du har måske en uge, hvor du rammer guld tre gange, men derefter intet i en hel måned. Hvis du har en masse minearbejdere (GPU'er), er resultatet tydeligt mere stabilt, men under 1GH / s minedrift er det ikke tilrådeligt med Solo mining, hvis du ønsker et stabilt afkast. Hvis du ikke er bekymret over forskydninger, når du finder Eth, så er Solo-minedrift en god mulighed over 100Mh / s, da du ikke behøver at betale gebyrer til nogen.

Pool Mining

Med poolminedrift går mange minearbejdere sammen i et forsøg på at finde mønten. De fundne mønter fordeles derefter lige mellem minearbejdere, skønt forholdene i nogle puljer kan variere fra nogle få faktorer. Du skal dog betale et mindre gebyr (normalt mindre end 1%) til pooloperatøren for at opretholde tjenesten. Ulempen er, at du får en konsekvent udbetaling og derved foretage penge-relaterede beregninger mere nøjagtige.

Hvis du læser denne guide, har du sandsynligvis lyst til at mines på en enkelt rig, så jeg vil primært dække Pool-minedrift, men vil også berøre Solo-minedrift.

Ethereum Mining Pool

Ethereum Mining Pools

  1. http://ethereumpool.co/ - 0,8% gebyrer. Udbetalinger, der frigives 2 gange om dagen for saldi over 0,5 ETH.
  2. http://dwarfpool.com/ - 2% gebyrer. Udbetalinger frigives 4-6 gange om dagen for saldi over 1 ETH.
  3. http://weipool.org/ - 0% gebyrer. Udbetalinger, der frigøres hver 24. time for saldi over 1 ETH.
  4. http://ethpool.org/ - Forudsigelig Solo Mining pool. 0% gebyrer. Udbetalinger efter 10 bekræftelser. Mere info om @dr_pra kommentarer nedenfor.
  5. http://nanopool.org/ - PPLNS 1% gebyrer. Udbetalinger, der frigives 2 gange om dagen for saldi over 0,1 ETH.
  6. https://www.alpereum.ch - 0% gebyrer. Udbetaling hvert 30. minut for saldi over 0,2ETH.

Kræver registrering

  1. https://eth.suprnova.cc/ - 1% gebyrer. Udbetalinger er op til miner (manuel eller automatisk fra 0,01 ETH).

Minesoftware

Når man går tilbage til analogien med den virkelige verden-minedrift, kan man i cryptocurrency-minedrift bruge forskellige værktøjer til at finde guldet, den såkaldte minesoftware. Hver minesoftware har udviklet sig i årenes løb, men nogle har udviklet mere end andre. De primære konkurrenter til Ethereum-minedrift er Claymore og Genoil.

geth

Geth er den originale software fra Ethereum-teamet. Hvis du ønsker at solo mine, vil dette være din bedste mulighed. Det er enkelt og ligetil at bruge. Det kan også oprette din tegnebog til dig, men som diskuteret nedenfor, skal du også få Mist / Ethereum-tegnebog, hvis du foretrækker en GUI-mulighed.

MinerGate

MinerGate anbefales ikke, hvis du planlægger at have dedikerede minerigge. Hvis du dog ønsker at mines på en eksisterende computer som en hobby eller af interesse, er det perfekt.

Selvom det kræver et gebyr fra din minedrift, er det GUI hurtigt og enkelt at bruge, og når du installerer det, kan du øjeblikkeligt mines. Det har også nogle udfordringer, der tilskynder dig til at mine, og hvis du er en absolut begynder, så vil denne softwares enkelhed få dig til at hoppe af glæde. Hvis enkelhed er noget, du foretrækker, er NiceHash også en meget solid mulighed.

Genoil

Genoil er en kontinuerligt udviklende og meget optimeret miner til Ethereum. Det kører glat, og du kan komme i gang med det meget hurtigt. Personligt har jeg haft et par problemer med DAG-generation, men et par justeringer løste hurtigt dette. Hvis du kun planlægger at udvide Ethereum, er Ethminer fra Genoil en stærk konkurrent.

Claymore

Personligt har jeg fundet Claymore som den stærkeste og bedste all-round miner. Det er let at konfigurere, jeg har aldrig haft problemer med det, og det har masser af tilføjet funktionalitet (f.eks. Fanstyring), som jeg ikke har set med andre minearbejdere. Det har også den bonus, at det kan udnytte to mønter på en gang, som nogle mennesker har fundet meget nyttige for at optimere deres indkomst. Der har været rapporter om overalt mellem 3 og 10 procent ekstraindkomst.

Claymore Mining Windows

For hvert operativsystem vil jeg give installationsvejledningen til den foretrukne miner.

Ethereum tegnebog

Når du starter minedrift, bliver du også nødt til at opbevare din Ethereum på et sikkert sted. Dette er muligt på to måder, en lokal tegnebog eller en online tegnebog. En lokal tegnebog har bedre sikkerhed, da den altid forbliver under din kontrol. Hvis du dog bruger en lokal tegnebog, skal du enten installere den på en computer, der ikke er din minearbejder, eller regelmæssigt overføre penge andre steder. Årsagen til dette er, at hvis din computer skulle gå ned; Det kan være svært at gendanne ethvert Ether, der holdes der.

Mist / Ethereum tegnebog

Mist og Ethereum Wallet er den officielle udvikling fra Ethereum-teamet. Selvom det i hjertet af det er let at bruge, pakker det en masse ekstra funktioner. Da det er integreret med ShapeShift, kan du også acceptere betalinger fra Bitcoin andre altcoin-konti. Det giver dig også mulighed for at udvikle Ethereum-baserede apps og tjenester - bl.a. Smart Contracts.

Mist Ethereum tegnebog

Geth (med Etherwall)

Geth er den underliggende kode for Mist-tegnebogen og er kernetjenesten til synkronisering af Ethereum-blockchain. Desværre er det en kommandolinjetjeneste, som kan gøre det svært og irriterende at bruge. http://www.etherwall.com/Etherwall tilføjer en GUI-frontend til det, hvilket gør det lettere at bruge.

Min EtherWallet

MyEtherWallet er en open-source klient-side Ether-tegnebog, der kører på Javascript. MyEtherWallet gør det nemt at oprette sikre tegnebøger uden kommandolinjen eller behovet for at køre en Ethereum-klient på din computer. Ved at køre MyEtherWallet på en offline computer kan du oprette sikre papir tegnebøger til dine æterhold.
Ethereum-Wallet.net er en lignende udvikling, som det også er værd at tage et kig på.

Poloniex og Kraken

Poloniex og Kraken er online cryptocoin-handelsplatforme. Du kan bruge deponeringsadresserne der til at overføre ethvert Ether, du opretter direkte der.

vinduer

Så nu, hvor jeg har diskuteret alle forudsætningerne, her er alle de trin, du skal bruge for at starte minedrift på Windows.

1. Installer Windows og C ++ Redistributables

Dette er stort set en given. Jeg troede dog, at jeg ville nævne det, da det altid er bedst at starte med en ren installation. Hvis du bruger mere end 4 GPU'er, vil jeg anbefale at bruge Windows 10, eller du bliver nødt til at lave nogle justeringer. Hvis du vil bruge Windows 7 eller 8, skal du også installere 6xGPU Mod-softwaren. Et vigtigt faktum at huske med friske installationer er, at du skal deaktivere din computer fra nogensinde at gå i dvale eller dvale.

Du bliver også nødt til at installere C ++ -distribuerbare pakker til Visual Studio.

2. Download drivere og pakker

Download drivere og kontrolpakker til dine GPU'er. Selvom det er muligt at have en rig med både Nvidia og AMD GPU'er, anbefales dette ikke, da det kan føre til flere problemer.

For NVidia skal du installere driveren 347.52 og den nyeste OpenCL CUDA-pakke, som er CUDA 8.0 på dette tidspunkt.

For AMD skal du installere Radeon Software Crimson Edition 15.12 og OpenCL SDK-pakken. Afhængig af din GPU er dette muligvis ikke den rigtige driver. Så hvis du har problemer, skal du tjekke Ethereum Forum for råd.

3. Installer yderligere software

Inden du starter minedrift, anbefales det, at du installerer noget ekstra software, der hjælper med at overvåge og optimere ydeevnen på dit system.

Afinstallationsprogram til skærmdriver. DDU hjælper med at skabe rene afinstallationer af skærmdrivere. Dette kan hjælpe, hvis du har problemer med videodriverne. I Windows 10 deaktiverer den også de automatiske opdateringer af displaydriveren, der kan forårsage problemer med kompatibilitet og minedrift.

GPU-Z. GPU-Z er et værktøj til at overvåge statistikkerne over dine GPU'er og vise kerneoplysninger om det. Du kan nemt plotte statistikken og logge / eksportere dem, hvis du ønsker det.

TeamViewer. Hvis du planlægger at få fjernadgang til din rig til at overvåge den og kontrollere den, så er den gratis version af TeamViewer den nemmeste at bruge.

Overklokkeværktøj. Hvis du planlægger at optimere ydelsen på din rig (som du burde være), anbefales det, at du får et overklokeringsværktøj af en eller anden art. De fleste GPU-producenter leverer en, du kan bruge. Afhængig af hvilken minesoftware du vil bruge, har du brug for den til at kontrollere blæserhastigheden på GPU'erne. Desuden har AMDs nye WattMan vist sig at være en meget godt designet software, der justerer dine GPU-indstillinger.

Wattman

4. Opsæt din tegnebog

Bestem, hvilken service du vil bruge til din tegnebog, og tilmeld dig den. Jeg har oprettet en Poloniex-konto, da jeg planlægger at handle med Ether-minen for at forsøge at øge min fortjeneste yderligere. Skriv din adresse. Det skal se sådan ud: 0x7b5eff562ee17b9e27a7af6afc26944266c8b025.

Poloniex tegnebog

Hvis du vil have en lokal adresse, skal du downloade Mist-tegnebogen, lade blockchain synkronisere og oprette din konto der. Alternativt kan du downloade Geth og gemme det i en mappe som C: Ether. Skriv derefter "geth-konto nyt". Uanset hvilken metode du går efter, skal du sørge for at gemme din adgangskode med en sikker software som KeePass.

5. Opsæt Geth (valgfrit til Solo Mining)

Hvis du gerne vil Solo mine, skal du være synkroniseret med blockchain. For at gøre dette skal du downloade Geth og gemme det i en mappe som C: Ether. Åbn derefter en kommandoprompt, og naviger til denne mappe vha. Cd-kommandoen. Først, hvis du ikke bruger en lokal tegnebog, skal du synkronisere blockchain. Den hurtigste måde er at bruge kommandoen:

geth - hurtig - cache = 1024 - jitvm konsol

Cache-værdien er den mængde RAM, du har, 1 GB i eksemplet ovenfor. Jo mere RAM du har, jo hurtigere kan du synkronisere blockchain.

Opret en fil med nedenstående tekst i Notepad og gem den som en gethsync.bat i din Ether-mappe. Start denne bat-fil hver gang, inden du begynder at mines. Du kan også oprette en genvej til den på din hjemmeskærm.

geth --rpc

6. Opsæt din miner

For Windows har Genoil-minearbejderen vist sig at være den mest effektive, og jeg vil vise dig, hvordan du konfigurerer dette. Men hvis du er interesseret i andre alt-mønter, skal du også overveje at se på Claymore miner.

Når du har downloadet Genoil, skal du gemme og udpakke den til en passende mappe, f.eks. C: Ether.

Åbn Notepad og opret en fil kaldet genoil.bat med følgende tekst i den samme mappe. Disse indstillinger optimerer din minedriftkapacitet og starter selve minedriften. Sørg for at udskifte pool og tegnebog adresse med det, du bruger. Hvis du Solo-minedrift, skal du udskifte den sidste linje ved hjælp af kommandoen "ethminer.exe -G".

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

G --Farm-genkontrol 200 --cl-lokalt arbejde 256 --cl-globalt arbejde 8192

Start genoil.bat, så begynder minedrift. Hver gang du starter det, vil der være et lille stykke tid, hvor systemet siger 0Mh / s som dit hashrate. Vær ikke urolig. Normalt betyder dette, at din DAG-fil stadig genereres. Jo flere GPU'er du har, jo længere vil det tage.

7. Overvåg din rig

Når du er minedrift, skal du sørge for at se din rig. De første 24-48 timer er vigtige og vil afgøre, om dit system er stabilt eller ikke. Hvis det kører uden problemer i denne periode, skal du have det godt. Jeg vil anbefale at holde dig inden for en tilgængelig afstand fra din rig i løbet af denne periode, da der kan opstå alle mulige problemer, og hvis du er ekstremt uheldig, kan du ende med at brænde en bygning ned.

Du kan eksternt holde øje med din rig ved at kontrollere den hashingstatus i den pulje, du vælger, og også ved at logge ind ved hjælp af TeamViewer.

8. Forbedring af ydelsen

Hvis du ønsker at forbedre din hashhastighed, skal du læse sektionen om dette til sidst.

Ubuntu

1. Installer Ubuntu 16.04 og AMD-driveren.

Download Ubuntu 16.04 og installer det. Når du er konfigureret, skal du downloade AMDGPU-Pro-driveren, pakke den ud og installere den.

2. Installer Ethereum-softwaren

Først skal du tilføje depotet. Brug kommandoerne nedenfor til dette.

sudo apt-get install software-egenskaber-fælles

sudo add-apt-repository ppa: ethereum / ethereum sudo apt-get-opdatering

Installer nu den foretrukne software til Ethereum, minearbejderen og Geth. Disse vil hjælpe dig med synkronisering med blockchain og derefter begynde at mine.

sudo apt-get install ethereum

sudo apt-get install ethminer sudo apt-get install geth

Hvis du gerne vil, kan du bruge Geth til at oprette din tegnebog, men som tidligere omtalt er det mere ideelt, hvis du bruger en online tegnebog.

3. Benchmark og start minedrift

Du kan nu teste, at din rig er minedrift ved hjælp af den første kommando, og derefter starte minedrift ved hjælp af den anden. Det er simpelt som det. Hvis du vil bruge en anden pool end Nanopool, skal du naturligvis udskifte den med din valgte.

ethminer -G -M
ethminer -G -F http://eth-eu1.nanopool.org:9999/0x - farm-recheck 200

Hvis du har et problem med en af ​​dine minearbejdere, kan du bruge nedenstående kommandoer til at hjælpe dig med at prøve at finde ud af, hvilken GPU der er problemet

ethminer -G -M --opencl-device x (hvor x er dit GPU-id, der starter 0)
liste - enheder (viser alle de GPU'er, du har til rådighed)

Ethos

ethOS er muligvis den enkleste måde at oprette en minerigg og er min go-to mulighed når jeg opretter en ny. Selvom det koster $ 39, er den tid, det sparer ved fejlfinding, mere end det værd. Det er sikkert, at det også er lettere og mere strømlinet at overvåge, da du kan få adgang til det blot gennem SSH eller se på dit brugerdefinerede instrumentbræt. Du kan læse min anmeldelse her af eller gå videre til gpuShack for at købe den.

1. Køb, download og installer ethOS

Når du har købt en licens, får du et downloadlink. Download det, og installer det i henhold til deres instruktioner på en lille SSD.

2. Første opstart & Opsætning

Når du først starter den op, skal du have en enkelt GPU tilsluttet x16-porten tættest på CPU'en. Den første start op vil tage et par minutter. Når det er gjort, skal du ændre de eksterne og lokale konfigurationsfiler. For at hjælpe med dette har gpuShack en fantastisk videnbase. Hvis du endnu ikke har det, skal du selvfølgelig skaffe dig en Ethereum-tegnebog / -adresse.

3. Tilføj GPU'er

Tilføj hver GPU en efter en, og sørg for, at systemet kører stabilt hver gang. Dermed sikrer du dig, at systemet genkender hver enkelt korrekt, og hvis der er problemer, vil det være nemmere at identificere.

4. Overvåg din rig

For at overvåge din rig har du to muligheder. Du kan enten logge ind via SSH eller se på det genererede statistikpanel. Statistikpanelet har den fordel, at det er en enkel webside, og at du nemt kan se den hvor som helst. SSH udgør fordelen, at hvis du har problemer, kan du nemt styre systemet eksternt (så længe du er tilfreds med Linux-kommandolinjedrift).

5. Forbedring af ydelsen

Hvis du ønsker at forbedre din hashhastighed, skal du læse sektionen om dette til sidst.

6. Tips til ethOS

Skift dit kodeord: Brug nedenstående kommandoer til at ændre både root- og ethOS-brugeradgangskoder. Dette er vigtigt, især hvis du planlægger at få fjernadgang via SSH. Ellers kan din maskine blive skadeligt overtaget.

sudo passwd

sudo passwd ethos

Konfigurer SSH: Hvis du vil konfigurere SSH, er der to vigtige ting, du skal gøre. Indstil først portvideresendelse på din router, så trafikken omdirigerer til din rig. For det andet skal du bruge nedenstående kommandoer til at ændre SSH-porten til noget andet, f.eks. 2221. Selvom dette ikke stopper et angreb, hvis der er en portscanning, reducerer det muligheden for et angreb fra en crawler. Du kan også overveje at bruge privat & offentlige nøgler til 100% sikrer, at kun du har adgang til riggen.

sudo nano / etc / ssh / sshd_config

Skift den linje, der siger '# Port 22' til 'Port 2221', eller din foretrukne port.

Cloud Mining

Det er muligt at mine Ethereum ved hjælp af onlinetjenester som AWS eller DigitalOcean. Imidlertid har ingen formået at gøre denne realtid rentabel, og du skal kun tage denne rod, hvis du ikke ønsker at bygge din egen rig og vil spekulere i priserne.

Der er også Ethereum Mining-kontrakter såsom Genesis Mining. Disse virksomheder giver dig din egen dedikerede minerig, og du skal betale for denne forhånd. Igen, medmindre du spekulerer kraftigt i prisfastsættelsen, er disse ikke tilbøjelige til at være det værd.

Generelle tip Forbedring af minedrift

Indstillinger for bundkort

I nogle tilfælde er dit bundkort BIOS muligvis ikke opsat korrekt med det samme. Hvis du tilføjer dine GPU'er én efter én, og på et tidspunkt går din rig ned, og du har fjernet GPU-relaterede problemer, er det sandsynligt, at dit bundkort er problemet. Se på foraene for at få hjælp, men ofte har du brug for et par indstillinger, der skifter. Personligt har jeg haft erfaring med at skulle deaktivere slukke for nogle BIOS-funktioner og ændre tildelinger, men systemopsætninger varierer stort set, så jeg vil sige, at Google er din bedste ven.

Ventilator og temperatur: kontrol og overvågning

Sørg altid for, at du har et system til at overvåge dine fans og temperatur, og at du kan kontrollere disse eksternt. Hvis du bruger Genoil, vil systemet forsøge at rette sig selv, og hvis du bruger ethOS, lukker det en GPU, hvis der er et problem med overophedning. Dog er ikke alle minearbejdere skabt lige, og hvis du ikke er forsigtig, kan du brænde dit hus ned. Dette er en af ​​grundene til, at det er så vigtigt at overvåge din rig kontinuerligt og sikre, at den kører stabilt inden for de første 24 timer. Husk også varmefluktuationer i sommer- og vintermånederne, da disse få graders forskelle kan have en enorm indflydelse.

Forbedring af ydelsen

Hvis du ønsker at forbedre ydelsen, har du to muligheder: overklokning og brugerdefineret BIOS. En brugerdefineret BIOS har normalt indbygget overklokkning såvel som et par andre justeringer.

Overclocking: Overklokering er den enkleste af de to metoder. Windows og ethOS understøtter disse let gennem henholdsvis Wattman og ethos-overclocking. Den generelle tommelfingerregel er, at forøgelse af memuret med 10% øger din hashrate med 10%. Du kan også ændre kerneuret. Dette har dog en mindre effekt. Det kan også være en fordel at reducere kernetur, fordi det kan reducere din strømforbrug, og mens dit hashrate vil være lidt lavere, kan du generelt være positiv, da du bruger mindre strøm. Den rigtige kerne / mem-saldo afhænger af dine elomkostninger og hashrate.

Brugerdefineret BIOS. Tilpasset BIOS 'er vanskeligere. Mens det er nemt at bruge et værktøj som AtiFlash til at blinke din GPU, skal du huske, at det er risikabelt. Du bliver også nødt til at finde en BIOS, der er egnet til din GPU, medmindre du er dygtig til at finpusse det selv med et værktøj som PolarisBiosEditor. Dette kan dog have den største gevinst. For RX480 kan en brugerdefineret BIOS for eksempel hæve sin hashhastighed til 30Mhs + hvilket er en betydelig forbedring på 30%!

Ekstra fans. Især hvis du har flere rigge, skal du sørge for at knytte nogle ekstra fans til din sag / bolig. Nogle mennesker bruger også normale skrivebordsventilatorer eller i nogle tilfælde industrielle ventilatorer med høj effekt. Tjek min kobberrørs minerig for at få nogle kreative ideer til, hvordan man opretter en nyttig, men attraktiv minerigg på samme tid!

Ultimate Mining Rig

Konklusion af Ethereum-minedrift

Så det er det. Jeg håber, at du nød at læse denne Ethereum-minedrift, og start nu med at bygge din rig, så du kan starte minedrift så hurtigt som muligt!

Har du feedback, spørgsmål, kommentarer? Fortæl mig det i kommentarerne, så sørger jeg for at holde denne artikel opdateret.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me