Det fantastiske Internet med ting, enheder og projekter

Hvert par år teknologi bringer nye muligheder og oplevelser ind i vores liv. Den næste store grænse ser ud til at være Internet of Things!

IoT har betaget store virksomheder som Amazon og Google, og også nystartede virksomheder samt amatør opfindere. De to første grupper gør meget for at reklamere for deres produkter, så denne artikel handler om sidstnævnte.

Vi har samlet nogle af de mest inspirerende Internet of Things-projekter omkring. Nogle er hjemmelavede, og du kan gøre dig selv, nogle er professionelle produkter, men alle er gode og værd at tjekke ud.

Petcube

Spørg aldrig hvad Fido er ved at gøre igen! Med Petcube kan du overvåge dit kæledyr, når du er væk og interagere efter behov.Petcube

Hvis du er midt i træningen, skal du bruge Petcube til at udlevere godbidder, når tiden er inde. Du kan tale med dit kæledyr gennem enheden for at fortælle dem, at du godkender (eller ikke!) Eller deres handlinger. Aktivér den indbyggede laser til spil, eller brug skyoptagelsestjenesten for at holde øje med menneskets bedste ven, når du ikke kan gøre det selv.

Selv når du ikke er hjemme, vil dine kæledyr aldrig føle sig alene med Petcube.

Blokur

Vores dage kredser omkring tiden.Blokur

Det bestemmer, hvor vi går, hvad vi gør, hvem vi ser, og hvordan vi planlægger for fremtiden. Glance Clock kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid. Det er et smart ur, der advarer dig når det er nødvendigt og gør det nemt at vide nøjagtigt, hvordan du skal bruge din dag. Det kan bruges som et generelt vækkeur eller en timer. Det sender også påmindelser om aftaler og begivenheder. Det fortæller dig, når en dør åbner i dit hjem, eller hvad vejret er udenfor.

Uanset hvad du har brug for at vide, kan Glance Clock lade dig vide, et blik ind. Dens lyse og farvekodede design vil sikre dig, at du aldrig spilder dit mest værdifulde aktiv - tid.

Revio

Impuls er en kommende motorcykelalarm, der gør mere end standardalarmen.Revio

Det sender advarsler, når en cykel røres, hvilket giver ejeren chancen for at slukke for alarmen, inspicere deres cykel eller dele alarmen med myndighederne. Hvis nogen starter med en cykel, sporer GPS-funktionen dem. Impuls beskytter også ejeren under ridning. Hvis der opstår en ulykke, sender Impulse hjælp og underretter myndighederne om deres nøjagtige position. Hardwaren er let at installere og kan skjules under sædet, så den fanger de vilde tyver overraskende.

Ideelt arbejdsområde

Mød Altizen, den smarte stående arbejdsstation.Ideal Workspace af Altizen

Hvis du er træt af at have ondt i ryggen eller kæmpe for at holde dig vågen ved dit skrivebord efter frokost hver eftermiddag, er det tid til at stille spørgsmål til din arbejdsstilling. Med et tryk på en knap kan du gå fra at sidde til at stå, mens du får de rapporter gjort til din chef.

Arbejdsstationen har indbygget intelligens, der sporer din aktivitet og forbrændte kalorier for dagen. Når det ved, at du har brug for at få blodet til at pumpe lidt hurtigere, vil din arbejdsstation stige til lejligheden. Du har det bedre med at stå lidt, og din krop vil sætte pris på aktiviteten.

Spinn

Spinn giver en virkelig unik kaffeoplevelse.Spinn kaffe

Det gør alt, hvad din foretrukne barista gør. Det formaler bønner og fremstiller en række forskellige drikkevarer, herunder kaffe, espresso og cappuccino. Enheden kan styres af din smartphone, da den er tilsluttet WiFi og tager sig af alt for dig. Det har et indbygget vandfilter og eliminerer spild fra andre automatiske kaffemaskiner. Desuden kan det også parres med Alexa.

En morgen med en hurtigere kop kaffe, der smager bedre end den dyre cafésort, kunne være en af ​​de bedste IoT-udviklinger endnu.

Glæde

Er alle dine dyrebare familiehukommelser spredt på forskellige enheder? Bryllupsfotos på tabletten, børnenes fødselsdagsbilleder på den gamle telefon og din sidste ferie på din bærbare computer? Det er en opgave, vi aldrig kommer til.Glæde

Nu er det nemt at organisere alle dine minder på et sted, der er visuelt forbløffende. Joy Photo Album importerer dine fotos og videoer, sikkerhedskopierer dem sikkert, og organiserer dem derefter for dig i smagfulde spreads, der er sjove at se og dele. Det har nostalgi af et fotoalbum med nemme deling af sociale medier.

Det er fremtiden for billedlagring for det sentimentale i os alle.

Droneseed

DroneSeed arbejder med kommercielle skove for at gøre skovrejsning hurtigere, sikrere og mere effektiv.DroneSeed

De er den eneste FAA-godkendte service af deres art. Ved hjælp af et team af droner er de i øjeblikket i stand til at sprøjte skove til invasive arter og beskytte eksisterende vegetation. På grund af en mangel på pålidelige arbejdere og farlige landskaber arbejder de i øjeblikket på teknologien til luftplantering af nye træer, en præstation, der kan have en massivt kraftig effekt på de behov i økosystemer. De giver også kunderne indsigt, der hjælper dem med at navigere fremtiden for skovbrug.

GymTrack

Gymtrack giver gymnastiks ejere handlingsrige data, der viser dem nøjagtigt, hvordan medlemmerne bruger deres udstyr.GymTrack

Disse data kan bruges til at sikre korrekt indkøb af udstyr i fremtiden og giver mulighed for hurtigere udskiftning af underbrugt eller upopulært træningsudstyr. Gymnastikslayouter kan forbedres ved at vide, hvilke maskiner der er de mest populære, hvilket også gør det lettere at reducere ventetiderne. I fitnessbranchen kan klientopbevaring være vanskelig. Men med Gymtrack kan brugere være sikre på, at de hører, hvad deres klienter ønsker. Med muligheden for at tilpasse rapporterede data, skuffer Gymtrack ikke.

Foodini

Foodini er den fremtid, vi forestillede os.Foodini

Det giver brugerne mulighed for at udskrive ægte mad lavet af friske ingredienser. Selvom den endnu ikke er tilgængelig, lover enheden at håndtere de komplicerede og tidskrævende trin i madlavning, så flere kan lave hjemmelavede måltider uden frustrationen. Selvom ideen virker futuristisk og næsten mere underholdende end gavnlig, er der muligheder for denne teknologi til at forbedre utallige individers liv. Teknologien kan bruges til at levere vital ernæring til områder, hvor den ikke er tilgængelig. I områder med ekstrem hungersnød kunne madprintere som Foodini tilbyde en løsning.

Konceptet med at udskrive dit yndlingsmåltid er nærmere, end du tror!

Samsara

Leder du efter en måde at nemt styre og evaluere transportflåder? Samsara har den intuitive teknologi, du leder efter. Deres valg af IoT-gateways, miljøskærme, kameramoduler og inputmoduler giver dig mulighed for at oprette forbindelse og erobre.Samsara

Deres seneste flådesporingsgateway har GPS i realtid og højhastigheds 4G LTE trådløs forbindelse, der giver dig mulighed for let at tilslutte sensorer, video og apps. Den har et indbygget WiFi-hotspot til produktivitet på farten og er FMCSA-certificeret ELD i timevis med service.

Samsara Driver-appen fungerer på enhver moderne Android- eller iOS-enhed, hvilket gør opsætningen overkommelig og giver forbindelsesmuligheder, som konkurrencen ikke kan.

ICON

Hvem har brug for en butler, når du kan have ICON Home i stedet? Enheden opretter forbindelse direkte til ethvert hjem og forbedrer den daglige produktivitet og sikkerhed for familier i alle størrelser.ICON Smarthome

Dens berøringsskærmgrænseflade kan programmeres til at vise dig de oplysninger, du har mest brug for, uanset om det er vejret eller kommende familieaftaler og forlovelser. Det synkroniseres med flere kalendere, så du vil aldrig gå glip af en aftale igen.

ICON Home giver dig mulighed for nemt at kontrollere dit indemiljø og sikre komfort døgnet rundt. Den har også en bevægelsessensor og kan styres af din smartphone for optimal bekvemmelighed.

Kittyo

Katte kan være rampete, men du kan følge med dine lodne kattedyr med Kittyo. Denne enhed giver dig mulighed for at se, tale med, lege med og endda registrere din kat, uanset om du er i et andet rum, borte på kontoret eller rejser i weekenden.Kittyo

Placer bare enheden i den optimale plads i dit hjem, download den gratis app, tilslut til WiFi, og du er klar til at gå. Brug din smartphone til at udlevere kattefejl, optage og dele videoer af din kats skøre antik, kontrollere en laser for at holde din kat optaget med mere. Hverken dig eller din kat vil aldrig kede sig igen.

Nello

Muligheden for at bestille noget overalt og få det leveret til din hoveddør er praktisk, men ikke nødvendigvis for dem, der bor i lejligheder. Hvis du ikke er hjemme for at sive ind leveringspersonen, går de videre til næste levering. Medmindre du har Nello, som fungerer med nogle af de mest populære leveringstjenester på kloden.Nello

Ved hjælp af din smartphone kan du styre din intercom-enhed, åbne hoveddøren trådløst og komme hjem til pakker, der venter lige uden for døren. Hvis du er bekymret for tyveri, er der en valgfri forsikring at tilføje. Lejlighedsboere kan endelig bestille med tillid.

Humavox

Humavox ændrer den måde, hvorpå vi opkræver vores enheder for godt, uanset om det er smartphones, hovedtelefoner eller medicinsk udstyr. Deres produkter er designet omkring troen på, at vi aldrig skal gå tør for batteri, håndtere frustrationen ved opladning eller være begrænset af opladning på grund af vores tekniske evner.Humavox

Deres trådløse ETERNA-opladningsplatform bruger radiofrekvensbølger til at oplade din foretrukne enhed trådløst. Men hvad der gør Humavox virkelig forskellig fra konkurrencen er, at deres platform ikke kræver en nøjagtig placering for opladning.

Opladningsprocessen er mere naturlig og mere effektiv.

Blad

Landbrugets fremtid er her.BLAD

Med LEAF kan du dyrke en række forskellige urter, frugter og grøntsager med moderne teknologi. LEAF er en voksende container, der giver gartnere i alle kvalifikationsniveauer mulighed for at dyrke deres egne produkter uden skadelige kemikalier eller pesticider og spare penge i processen. Dine planter vokser automatisk med præcis temperatur- og fugtighedsregulering. Næringsstoffer doseres automatisk, og du kan koble LEAF til en vandkilde. Der er et kulfilter, der forhindrer ulige lugt, og din smartphone styrer alt.

Det har aldrig været lettere at dyrke ægte og sund mad før!

Cue Sport Sensor

Atleter leder altid efter måder at forbedre deres spil på, og med Cue Sport Sensor har det aldrig været nemmere at gøre det.Athlete Intelligence Cue Sports Sensor

Denne lette og kompatible sensor er kompatibel med hjelme, pandebånd og kranierhætter. Det fanger data og hjælper atleter med at identificere trends og forbedringer, så de kan blive den bedste version af sig selv.

Cue sporer hastighed, afstand, hit placering, hit alvorlighed og mere. Det er ideelt til hold eller individuel brug og fungerer for fodboldspillere, hockeyspillere og fodboldspillere, bare for at nævne nogle få.

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din tid på banen, kan Cue Sport Sensor hjælpe.

Yuktix IoT-platform

Yuktix skifter landbrug i Indien med IoT-projekter. Deres installation af en off-grid, solcelledrevet automatisk vejrstation og luftkvalitetsstation bruger 16 sensorer til at overvåge en række data, der øjeblikkeligt deles for at forstå de aktuelle vækstforhold og bedre fremskridt.Yuktix

Data indfanges af sensorer, transmitteres til en sky gennem Yuktix-enheden og vises derefter på Yuktix-appen. Sensorerne indsamler data relateret til atmosfæretemperatur, fugtighed, tryk, vindhastighed, jordtemperatur og omgivende støj.

Data aktiveres enten i de sidste seks timer, som et gennemsnit for de sidste 24 timer eller for den sidste uge. Stationen sikrer nøjagtige målinger og repræsentation af landbruget, som ikke kan overvåges visuelt, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​den endelige høst.

Trådløst accelerometer

Du kan oprette dit eget trådløse accelerometer med et par XBees og et par andre tilbehør i denne detaljerede tutorial af Damon Kohler.Damon Kohler trådløst accelerometer

Du skal konfigurere og opgradere firmwaren på dine XBees for at starte og derefter begynde at koble alle komponenter sammen. Efter at have kørt et par Python-koder, skal du være god til at gå.

Du finder alle de specifikke detaljer i denne tutorial sammen med et par væsentlige tip, der kan komme godt med, hvis du støder på et problem eller to. Hvad vil du bruge dit accelerometer til?

Sportsudstyrsensorer

Når de prøver at få overhånden mod konkurrencen på sportsarenaen, vender mange sig til sportsanalyse.Sportsudstyrssensorer fra Illinois University

Ved at være i stand til at spore hver bevægelse, bolden og spillerne foretager og analyserer dem, kan trænerne forbedre deres coaching, og spillerne kan foretage altomfattende forbedringer. Brugen af ​​sensorer i spillernes sko og spilkuglen vinder trækkraft. Disse sensorer kan spore bevægelse inden for få centimeter og karakterisere bane og orientering.

Der er stadig meget plads til fremme med sensorerne, men feedbacken og spændingen har været lovende. En dag kan sensorer i sportsudstyr være den nye normale.

Projekt ABBIE

ABBIE er et projekt på Wyss Institute ved Harvard University, der sigter mod at udvikle et automatiseret udstyr til tidlig påvisning og behandling af anafylaksi. I de fleste tilfælde kan anafylaksi hurtigt behandles, og alvorlige komplikationer eller endda død kan undgås. Men hvis en ukendt allergi strejker eller epinefrin ikke er tilgængelig, er konsekvenserne alvorlige. Projekt ABBIE har et mål om at udvikle en bærbar enhed, der registrerer symptomerne på anafylaksi og automatisk indsprøjter epinefrin, et koncept, der kan redde liv over hele kloden.Projekt ABBIE af Harvard University

Teknologien er i øjeblikket tilgængelig for licens, og der udføres mere dybdegående undersøgelser for at forstå bedre, hvordan man opdager anafylaksi i de tidligste stadier.

Retningsantennemodul

Retningsantennemodulet er en mekanisk styrbar antenne med smart stråledannende evne. Tidlige prototyper var allerede tilfredsstillende, men der er mange opgraderinger i værkerne.Retningsbestemt antennemodul fra Northeastern University

Modulet kan fastgøres til All Terrain Robots med mekaniske komponenter, der understøtter og styrer dets fysiske bevægelse. En primær driver indeholder kontroller af antenneparametrene. Udvidelsesmodulet er kompatibelt med ZigBee, WiFi og Bluetooth-transceivere. Det skal bemærkes, at de tidlige prototyper var begrænsede i brugervenlighed og robusthed på grund af mindre end ideelt udstyr, men fremtidige modeller viser mere løfte. Antennen er også fremragende til at kommunikere under interferens, op til 50 000 højere end kommercielle enheder.

Smart energi i bygninger

Landskaber var engang kun lavet af træer og bølgende bakker, men nu er det mere almindeligt og forventes at se landskaber fyldt med arkitektur.Smart energi i bygninger

Det må accepteres, at bygninger nu er lige så meget af vores verden som naturen, og den bedste måde at sikre, at de begge lever i harmoni, er at skabe smart energi. Dette eksperiment testede den reelle effektivitet af en LEED-guld-certificeret grøn kontorbygning med overraskende resultater. Bygninger designet til at være mere brugervenlige for miljøet kan faktisk bruge mere energi end standardbygninger, afhængigt af deres centraliserede bygningskontrol. Lær, hvordan dataene stables her.

IoT sted-hvor som helst netværksknap

Her er et sjovt projekt, der giver dig din helt egen "lette" knap.Familab Smart-knap

Du skal bestille en Amazon Dash-knap og bruge lidt tid på programmering. Opsætningen involverer download af Amazon Shopping-appen og adgang til Dash-knappen-menuen. Dette giver din telefon mulighed for at finde knappen, men vælg ikke noget, den kan købes. Bare sørg for, at den opretter forbindelse til din telefon. Installer derefter et par biblioteker med Python. Du kan justere koden efter din smag. Nogle bruger deres nye knap som en timer eller til at tænde og slukke lysene.

Hvis du kan tænke på det og kode det, kan din knap gøre det!

10 $ DIY Wifi Smart-knap

Vil du prøve dit IoT-projekt, der er designet med newbies i tankerne?DIY WiFi Smart-knap af Simple IoT Things

Denne DIY WiFi Smart-knap kræver ingen kodning eller lodning. Det er også utroligt overkommelig. Denne Smart-knap kan sende en smartphone-meddelelse, SMA, e-mail eller et automatiseret telefonopkald på, du gætte det, ved at trykke på en knap.

Vejledningen er let at følge og opdeler alt i fordøjelige dele, fra materialer til værktøjer til firmware. Dette er det perfekte IoT-projekt til en nybegynder. Det vil opbygge din selvtillid, og du har noget sjovt at vise til din indsats.

Begreb

At eje et hjem kommer med et stort ansvar.Begreb

Men når du ikke altid er der for at overvåge dens nuværende tilstand, hvordan kan du være sikker på, at intet er gået forkert galt?

Med Notion kender du altid den aktuelle tilstand i dit hjem. Sensoren gør mere end andre hjemme sikkerhedssystemer. I stedet for bare at blive underrettet, når døre åbnes, skal du vide, om en kanonsikkerhed åbnes, mens børnene er hjemme alene, eller om en kuliltealarm slukker. Lær om en vandlækage, før der opstår overskydende skader, eller hvis et rum bliver underligt varmt eller koldt.

Denne IoT-enhed vil beskytte dit hjem og din familie mod forskellige potentielle katastrofer.

Hackbar skala

Vil du tilføje lidt humor til din morgenrutine?Hackbar skala efter starttilstand

Denne tutorial vil lære dig, hvordan du hacker din badeværelseskala for enten at opmuntre dig eller latterliggøre dig for at spise den ekstra donut. Dette er et ideelt projekt for dem, der netop kommer ind i IoT-verdenen og kræver et Wii-balanceboard, en Raspberry Pi og en online dataanalyseplatform.

Det tager mindre end en halv time, og du kan programmere din skala til at sige, hvad du vil, via sms. Du kan annullere din næste aftale med din personlige træner takket være din nye talende badeværelsesskala.

Digitale nøgler

Sig farvel til den irriterende jingle-jangle af dine nøgler og hej til Digital Keys.DigitalKeys

Denne teknologi giver dig mulighed for at omdanne enhver dør eller lås til et smart adgangspunkt. Smartlåsen er udstyret med SIM-kort og små modem, der giver dig mulighed for at låse dem op med din smartphone. Du vil nyde både dens bekvemmeligheds- og sikkerhedsfaktorer.

Uanset om du vælger at bruge digitale taster til hjem, arbejde eller begge dele, kan du være sikker på, at ingen har en stjålet kopi af din nøgle, og at så længe du har din smartphone, har du altid hurtig og nem adgang til din destination uden at skulle kæmpe et dusin nøgler.

hule

De siger, at der ikke er nogen mening i at opfinde hjulet igen, men i dette tilfælde gjorde Den den rigtige ting.hule

De tog et almindeligt husholdningselement, lysafbryderen, og opfandt konceptet med at tænde vores hjem. Ikke kun kan du styre switchene, når du ikke er hjemme via din smartphone, men du kan også spore data, der er forbundet til hver switch. Ved, hvor længe et lys har været tændt, hvornår det sidst blev tændt, og hvor meget strøm det bruger. Du kan også indstille dine lys til en timer. Du sparer tid, sparer energi og gør din daglige rutine lidt lettere med Den-produkter.

Spilgolf

Brug for at forbedre dit weekendgolfspil? Game Golf er IoT-enheden for at få det til at ske.Spilgolf

Klip det bare på dit tøj og se datarullet ind. Du behøver ikke at bruge din smartphone til at registrere din statistik, så du redder data og telefonliv. Enheden registrerer hvert skud.

Når du er færdig med at spille, kan du se hvert stykke af dit spil fra et nyt perspektiv. Du kan dele din imponerende statistik med verden eller bruge dem som en træningsguide til at intensivere dit spil. Du kan også konkurrere med dine venner lige ved dig eller på separate baner tusinder af miles væk.

Denne sjove IoT-enhed får dig til at nyde golfspillet på et nyt niveau.

Measurence

Måling giver datadrevet indsigt til at hjælpe mursten og mørtel placeringer vokse.Målestik

Inden for fem minutter kan du indsamle data. Lær om potentialet ved nye detailsteder ved at spore fodgængertrafik, eller lær, hvilke typer tilbud der bringer den højeste procentdel af walk-ins. Find ud af, om vejret har en faktor på dit salg, eller om dine travleste tidsvinduer matcher med udefra.

Sådanne nøjagtige data har ikke været tilgængelige med dette niveau af bekvemmelighed i fortiden. Ved at tilføje måling til din virksomhed kan du se, hvilke muligheder du går glip af i realtid og øge trafikken og overskuddet.

Rasmus Klump

Petzi Treat Cam er en sjov og nem måde at lade dine hvalpe vide, at du aldrig er for langt fra dem.Rasmus Klump

Enheden er fremragende til dyr med separationsangst. Brug bare din smartphone til straks at tale med dit kæledyr gennem lyd i høj kvalitet og forsikre dem om, at du snart er hjemme. Hvis de er i midten af ​​den sødme ting, de gør, skal du hurtigt klikke på et billede for at gemme eller dele. Hvis de ikke har forårsaget nogen ødelæggelse i dit fravær, kan du belønne dem for deres opførsel med en godbid fra Petzi Treat Launcher.

Denne IoT-enhed er den bedste måde at være en del af dit dyrs dag, selvom du ikke er der.

SmartSantander

Vi har smartphones, smarte huse, smarte biler ... hvorfor ikke en smart by?SmartSantander

SmartSantander har udviklet planen til test af konceptet. Visionen for projektet involverer 20.000 sensorer, der tester en række teknologier på fire separate steder. Hver eksperimentel facilitet giver mulighed for udvikling af nye applikationer fra brugere og evnen til at fjerne tekniske og sociale barrierer, der begrænser spredningen af ​​IoT-konceptet.

Mens de fleste IoT-projekter fokuserer på et enkelt resultat, håber SmartSantander at ændre IoT's fremtid ved at gøre det mere bredt accepteret og forventet af offentligheden.

Secure Internet of Things-projektet

Efterhånden som vores dage bliver mere drevet af teknologi, frygter mange, at vi er på vej til et brudpunkt.Secure IoT af Stanford University

Projektet Secure Internet of Things håber at begrænse trusler ved at identificere dem, planlægge for dem og forhindre dem. Projektet er en fælles indsats mellem Stanford University, UC Berkeley og University of Michigan. Sammen fokuserer de på at lære at integrere store strømme af nye data med eksisterende, hvordan man kan bevare og beskytte brugernes sikkerhed, og hvordan man gør nye IoT-applikationer tilgængelige for dem med alle typer teknologisk baggrund at bruge.

I bund og grund forsøger Secure Internet of Things-projektet først at komme til fremtiden og sørge for, at det er et godt sted for os alle.

Power-tags

PowerTags er en ende-til-ende IoT-platform designet til at understøtte tilsluttede enheder. Platformen kan administrere netværk og overvåge for fejl eller trusler. Det bruger en robust software, Real Time Location-system, tredjeparts IoT-tilsluttede enheder eller sensorer og giver webforbindelse til enheder, der ellers ville være uden.Power tags

Ved at være i stand til at forbinde flere IoT-enheder, kan medarbejdere være mere effektive, virksomheder kan være mere beskyttet, og familier kan være mere synkroniserede. PowerTags fokuserer på sundhedsindustrien, hvor deres platform kan hjælpe med at lokalisere patienter under massepartier eller holde patienter i sikkerhed, som ellers ville vandre eller skade sig selv.

Energyly

Som en virksomhed er det kun en udgift at betale for dine energiomkostninger. Men hvad nu hvis du kunne sænke omkostningerne med op til 30%?Energyly

Energisk siger, at du kan bruge deres avancerede hardware, brugervenlige analyser og en mobilapp. Du lærer, hvilke maskiner, der falder ind under standard energiforbrug, og hvilke der spiser ind i din fortjeneste.

Når du ved, hvilke dele af din virksomhed der bruger mest energi, kan du være proaktiv med at spare penge og øge effektiviteten. Du har realtidsovervågning, sporing af energiomkostninger og historiske energidata for at hjælpe dig med at forstå din virksomheds energibehov.

Inventrom (Bolt IoT)

Bolt er IoT-løsningen til virksomheder og individuelle projekter.Bolt IoT

Det er en platform, der giver dig mulighed for at kontrollere flere enheder og indsamle data sikkert og sikkert, uanset om du er på kontoret eller over hele kloden. Du får indsigt gennem visualisering og maskinlæring, som vil hjælpe dig med at forbedre de daglige opgaver.

Bolt sikrer hurtig kommunikation mellem enheder og deres sky sammen med sikkerhed via indbyggede beskyttelsesanordninger. Bolt kan tilpasses helt, så du kan kontrollere dine enheder gennem apps og lade dig hurtigt vokse antallet af enheder, du opretter forbindelse, hvad enten det er et dusin eller millioner.

Ploud.io

IoT-projekter ændrer alt, herunder hvordan familier går rundt i deres daglige aktiviteter.Ploud

dib er en smart netværksapparat enhed. Dets formål er at underholde og streame high-definition digitalt indhold til forskellige formål. Du kan bruge dens stemmebaserede personlige assistance til dit hjem eller bruge den til live videokonferencer, som Skype. Enheden kan også hjælpe børnene med lektier ved at downloade uddannelsesindhold og forbinde flere netværksenheder til trådløst internet for nemheds skyld. Det har FLASH eller Reverse CDN-teknologi, der omfordeler data ved at forstå komplekse mønstre for streaming og browsing.

dib omdefinerer Internettet for masserne.

FarmX

FarmX-sensorer måler jord-, plante- og miljøvariabler i et forsøg på at spare vand og øge høstens udbytte.FarmX

Avlere kan irrigere selvtillid gennem adgangsdata, som giver afgrødestress i realtid. Systemet kan spare brugerne penge ved at undgå vand og gødningsaffald og minimere arbejdsomkostningerne. Det sparer også tid ved fjernovervågning af felter, så avlere og ansatte ikke behøver at gøre det. Alle disse faktorer samles for at give et produkt af højere kvalitet. Dashboardet fremhæver problemområder og får mest ud af hver vækstsæson. Den downloadbare app holder producenterne i konstant kontakt med deres felter.

Farmobile

IoT og landbrug er to brancher, der ser verden ud fra hinanden, men som faktisk er perfekte til hinanden.Farmobile

Farmobile giver landmænd mulighed for at spore flere maskiner i realtid og logge flere data end konkurrencen. Ved at se aktivitet, som det sker, uanset om de er i marken eller ej, kan landmænd øge den operationelle effektivitet og bruge de historiske gårddata til at forbedre hvert år. Landmænd ejer også deres elektroniske feltregistre, så de har ret til at sælge dataene til godkendte tredjepartskøbere.

Dette giver Farmobile en klar fordel mod deres konkurrence, da landmænd kan skabe en ny indtægtsstrøm bare ved at gøre, hvad de allerede gør.

Semios

Semios er et IoT-projekt udviklet kun til frugtplantager.Semios

Det bruges til at styre og beskytte hvert træ og dets frugt. Et netværk af sensorer overvåger for skadedyr, frost, sygdomme og kunstvandingsbehov. I modsætning til lignende systemer tillader Semios robuste netværk enheder næsten overalt, så der er ikke behov for at have dataplaner i tankerne. En af de mest interessante fordele ved systemet er dets evne til at overvåge udviklingen af ​​skadedyr. Disse data hjælper med at bestemme, hvor meget syntetisk feromon der frigives, hvilket hindrer møllenes evne til at reproducere. Dette holder antallet af skadedyr til et minimum og reducerer antallet af pesticider, der er nødvendige for at beskytte frugtplantagen.

Hykso

Mulighederne for IoT-projekter inden for sport er lige begyndt.Hykso

Hykso er designet til at hjælpe krigere med at maksimere deres træningstid via deres app, hvilket gør det muligt for træningskæmpere at se deres punch-output i realtid og måle deres progression, enten dagligt, ugentligt eller månedligt. De inkluderede punch trackers kan spore håndbevægelse med 1.000 gange i sekundet. Disse indsamlede data giver indsigt i antal, type og hastighed på slag. Brugere kan sammenligne deres hastighed, slagantal og intensitet med andre krigere for at vide, hvor de står imod konkurrencen.

Oomnitza

Oomnitza giver brugerne mulighed for at administrere aktiver, som ingen anden software kan.Oomnitza

Fordi det integreres med tredjepartsudbydere, kan du fortsætte med at bruge dine nuværende værktøjer. Du kan bringe aktivdata til live og administrere dem fra din smartphone. Softwaren øger produktiviteten og maksimerer oppetiden. Det indbyggede instrumentbræt giver dig mulighed for at se mønstre og bedre styre aktiver med tillid. Når de arbejder med Oomnitza, kan IT-medarbejdere spare timer med konserveret arbejdskraft. Enheder holder også længere og koster mindre at betjene.

Virksomheder kan løbe hurtigere, udvide deres marginer og øge deres indkomst over tid med Oomnitza.

Flic

Flic er designet til at gøre lettere opgaver endnu lettere.Flic

Det er kompatibelt med tusinder af enheder og kan konfigureres på under 10 sekunder. Det varer også i op til to år uden batteriskift. Med et enkelt klik på Flic-knappen kan du udløse snesevis af handlinger, som at tænde og slukke lys, afspille dit yndlings soundtrack, ringe til en tjeneste eller finde din telefon. Knapperne er trådløse og vejrbestandige, så de kan bruges praktisk talt overalt og flyttes, når det er nødvendigt.

Det er den enkle og overkommelige måde at gøre ethvert hjem smartere og mere effektivt på.

Bypuls

CityPulse leverer innovative smarte byapplikationer.Bypuls

Deres integrerede tilgang til Internet of People og Internet of Things har givet dem en fordel i forhold til lignende projekter. Ved at bruge indsamlet information tillader CityPulse byerne at øge den operationelle effektivitet og effektivt dele information med sine borgere og forbedre de offentlige tjenester. Livskvaliteten forbedres drastisk for de berørte. CityPulse tilbyder over 100 Smart City Use-cases til at studere og lære af sammen med flere rapporter at udforske. Projektet samler videnbaseret computing og pålidelighedstest fejlfri.

Når det kommer til smarte bydata, har CityPulse tænkt på det hele.

Internet of Things Enheder og projekter Opsummering

Internettet ændrer sig og udvikler sig. Tingenes Internet vil sandsynligvis være den største ændring, som vores generation vil se. Ovenfor har vi listet nogle gode projekter, som vi håber har inspireret og undervist dig om, hvad vi kan forvente!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me