Det fantastiske tingenes internett, enheter og prosjekter

Hvert par år teknologi gir nye muligheter og opplevelser inn i livene våre. Den neste store grensen ser ut til å være den Internett av ting!

IoT har betatt store selskaper som Amazon og Google, og også startups, og amatøroppfinnere. De to første gruppene legger stor vekt på å annonsere produktene sine, så denne artikkelen handler om sistnevnte.

Vi har samlet noen av de mest inspirerende Internet of Things-prosjektene rundt. Noen er hjemmelaget, og du kan gjøre det selv, noen er profesjonelle produkter, men alle er flotte og verdt å sjekke ut.

Petcube

Aldri lurer på hva Fido gjør opp til igjen! Med Petcube kan du overvåke kjæledyret ditt når du er borte og samhandle etter behov.Petcube

Hvis du er midt i treningene, kan du bruke Petcube til å dele ut godbiter når tiden er inne. Du kan snakke med kjæledyret ditt gjennom enheten for å fortelle dem at du godkjenner (eller ikke gjør det) eller handlingene deres. Aktiver den innebygde laseren for spill, eller bruk skyopptakstjenesten for å følge med på mannens beste venn når du ikke kan gjøre det selv.

Selv når du ikke er hjemme, vil kjæledyrene dine aldri føle seg alene med Petcube.

Glance Clock

Våre dager dreier seg om tid.Glance Clock

Det avgjør hvor vi går, hva vi gjør, hvem vi ser og hvordan vi planlegger for fremtiden. Glance Clock kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden din. Det er en smart klokke som varsler deg når det trengs og gjør det enkelt å vite nøyaktig hvordan du skal bruke dagen din. Den kan brukes som en generell vekkerklokke eller en tidtaker. Den sender også påminnelser om avtaler og arrangementer. Den vil fortelle deg når en dør åpnes i hjemmet ditt, eller hva været er ute.

Uansett hva du trenger å vite, kan Glance Clock gi deg beskjed om, vel, et blikk. Den lyse og fargekodede designen vil sørge for at du aldri kaster bort den mest verdifulle eiendelen - tid.

Revio

Impuls er en kommende motorsykkelalarm som gjør mer enn standardalarmen.Revio

Den sender varsler når en sykkel blir berørt, og gir eieren sjansen til å sette av alarmen, inspisere sykkelen sin eller dele varselet med myndighetene. Hvis noen tar av med en sykkel, vil GPS-funksjonen spore dem opp. Impuls beskytter også eieren mens du sykler. Hvis en ulykke inntreffer, sender Impulse hjelp, og melder myndighetene om deres eksakte stilling. Maskinvaren er enkel å installere og kan gjemmes under setet, så den fanger stillverdige tyver overraskende.

Ideelt arbeidsområde

Møt Altizen, den smarte stående arbeidsstasjonen.Ideal Workspace av Altizen

Hvis du er lei av å ha en vond rygg eller kjempe for å holde deg våken på pulten din etter lunsj hver ettermiddag, er det på tide å stille spørsmål ved din arbeidsstilling. Med et trykk på en knapp kan du gå fra å sitte til å stå mens du får rapportene gjort for sjefen din.

Arbeidsstasjonen har innebygd intelligens som sporer aktiviteten din og forbrente kalorier for dagen. Når den vet at du trenger å få blodet til å pumpe litt raskere, vil arbeidsstasjonen din øke anledningen. Du vil føle deg bedre å stå litt i, og kroppen din vil sette pris på aktiviteten.

Spinn

Spinn gir en virkelig unik kaffeopplevelse.Spinn kaffe

Den gjør alt din favorittbarista gjør. Den kverner bønner og lager en rekke drikkevarer, inkludert kaffe, espresso og cappuccino. Enheten kan styres av smarttelefonen din når den er tilkoblet WiFi og tar vare på alt for deg. Den har et innebygd vannfilter og eliminerer avfallet fra andre automatiske kaffetraktere. Videre kan det kobles med Alexa også.

En morgen med en raskere kopp kaffe som smaker bedre enn den dyre kafésorten, kan være en av de beste IoT-utviklingene ennå.

Glede

Er alle dine dyrebare familieminner spredt på forskjellige enheter? Bryllupsbilder på nettbrettet, barnas bursdagsbilder på den gamle telefonen og din siste ferie på den bærbare datamaskinen? Det er et arbeid vi aldri får til.Glede

Nå er det enkelt å organisere alle minnene dine på et sted som er visuelt fantastisk. Joy Photo Album importerer bildene og videoene dine, sikkerhetskopierer dem sikkert, og organiserer dem deretter for deg i smakfulle oppslag som er morsomme å se og dele. Det har nostalgi av et fotoalbum med fordel for deling av sosiale medier.

Det er fremtiden for bildelagring for sentimentalen i oss alle.

Droneseed

DroneSeed jobber med kommersielle skoger for å gjøre skogplanting raskere, tryggere og mer effektivt.DroneSeed

De er den eneste FAA-godkjente tjenesten av sitt slag. Ved hjelp av et team av droner er de i dag i stand til å sprøyte skog for invasive arter og beskytte eksisterende vegetasjon. På grunn av mangel på pålitelige arbeidere og farlige landskap jobber de for tiden med teknologien for å plante nye trær luftig, en bragd som kan ha en kraftig effekt på økosystemer i nød. De gir også innsikt til kunder som hjelper dem å navigere fremtidens skogbruk.

GymTrack

Gymtrack gir treningseiere eierbare data som viser dem nøyaktig hvordan medlemmene bruker utstyret deres.GymTrack

Disse dataene kan brukes for å sikre riktig kjøp av utstyr i fremtiden og gir mulighet for raskere utskiftninger av under brukt eller upopulært treningsutstyr. Gymoppsett kan forbedres ved å vite hvilke maskiner som er de mest populære, noe som gjør det lettere å redusere ventetidene også. I fitnessbransjen kan klientoppbevaring være vanskelig. Men med Gymtrack kan brukere være sikre på at de hører hva kundene ønsker. Med muligheten til å tilpasse rapporterte data, vil Gymtrack ikke skuffe.

Foodini

Foodini er fremtiden vi forestilte oss.Foodini

Det lar brukerne skrive ut ekte mat laget av ferske ingredienser. Selv om enheten ennå ikke er tilgjengelig, lover enheten å håndtere de kompliserte og tidkrevende trinnene i matlaging, slik at flere kan lage hjemmelaget måltider uten frustrasjonen. Selv om ideen virker futuristisk og nesten mer underholdende enn gunstig, er det muligheter for denne teknologien å forbedre livene til utallige individer. Teknologien kan brukes til å levere viktig ernæring til områder der den ikke er tilgjengelig. I områder med ekstrem hungersnød kan matprintere som Foodini tilby en løsning.

Konseptet med å skrive ut favorittmåltidet ditt er nærmere enn du tror!

Samsara

Ser du etter en måte å enkelt administrere og evaluere transportflåter? Samsara har den intuitive teknologien du leter etter. Deres utvalg av IoT-gateways, miljøskjermer, kameramoduler og inngangsmoduler lar deg koble til og erobre.Samsara

Deres nyeste sporingssporingsport har GPS i sanntid og høyhastighets 4G LTE trådløs tilkobling som lar deg enkelt koble til sensorer, video og apper. Den har et innebygd WiFi-hotspot for produktivitet mens du er på farten og er FMCSA-sertifisert ELD i flere timer med service.

Samsara Driver App vil fungere på alle moderne Android- eller iOS-enheter, noe som gjør oppsett rimelig og gir tilkoblingsmuligheter konkurransen ikke kan.

IKON

Hvem trenger en butler når du kan ha ICON Home i stedet? Enheten kobles umiddelbart til ethvert hjem og forbedrer daglig produktivitet og sikkerhet for familier i alle størrelser.ICON Smarthome

Berøringsskjermgrensesnittet kan programmeres for å vise deg den informasjonen du trenger mest, enten det er været eller kommende familieavtaler og avtaler. Den synkroniseres med flere kalendere, så du vil aldri gå glipp av en avtale igjen.

ICON Home lar deg kontrollere innemiljøet ditt enkelt, og sørger for komfort døgnet rundt. Den har også en bevegelsessensor og kan styres av smarttelefonen din for optimal bekvemmelighet.

KittyO

Katter kan være rampete, men du kan følge med på de lodne kattedyrene dine med Kittyo. Denne enheten lar deg se på, snakke med, leke med og til og med registrere katten din, enten du er i et annet rom, borte på kontoret eller reiser i helgen.KittyO

Bare plasser enheten på den optimale plassen i hjemmet ditt, last ned gratisappen, koble til WiFi, og du er klar til å gå. Bruk smarttelefonen din til å distribuere kattetips, spille inn og dele videoer av katten sin sprø skikk, kontrollere en laser for å holde katten din engasjert og mer. Verken du eller katten din vil aldri kjede seg igjen.

Nello

Muligheten til å bestille noe hvor som helst og få det levert til inngangsdøren din er praktisk, men ikke nødvendigvis for de som bor i leiligheter. Hvis du ikke er hjemme for å surret inn leveringspersonen, går de videre til neste levering. Med mindre du har Nello, som fungerer med noen av de mest populære leveringstjenestene på planeten.Nello

Ved hjelp av smarttelefonen kan du kontrollere intercom-enheten, åpne inngangsdøren trådløst og komme hjem til pakker som venter på dørstokken. Hvis du er bekymret for tyveri, er det valgfri forsikring å legge til. Leilighetsboere kan endelig bestille med tillit.

Humavox

Humavox endrer måten vi lader enhetene våre for godt, enten det er smarttelefoner, hodetelefoner eller medisinsk utstyr. Produktene deres er designet rundt troen på at vi aldri skal gå tom for batteri, takle frustrasjonen ved å lade eller bli begrenset av lading på grunn av våre tekniske evner.Humavox

Deres trådløse ETERNA-ladeplattform bruker radiofrekvensbølger for å lade favorittenheten din trådløst. Men det som gjør Humavox virkelig annerledes enn konkurrentene, er at plattformen deres ikke krever presis plassering for lading.

Ladeprosessen er mer naturlig og mer effektiv.

Blad

Fremtiden for jordbruk er her.BLAD

Med LEAF kan du dyrke en rekke urter, frukt og grønnsaker med moderne teknologi. LEAF er en voksende beholder som gjør det mulig for gartnere i alle ferdighetsnivåer å dyrke sine egne produkter uten skadelige kjemikalier eller plantevernmidler og spare penger i prosessen. Plantene dine vokser automatisk med presis temperatur- og fuktighetskontroll. Næringsstoffer doseres automatisk, og du kan koble LEAF til en vannkilde. Det er et karbonfilter som forhindrer rare lukter, og smarttelefonen din styrer alt.

Det har aldri vært enklere å dyrke ekte og sunn mat før!

Cue Sport Sensor

Idrettsutøvere leter alltid etter måter å forbedre spillet sitt, og med Cue Sport Sensor har det aldri vært enklere å gjøre det.Athlete Intelligence Cue Sports Sensor

Denne lette og kompatible sensoren er kompatibel med hjelmer, pannebånd og hodeskallehetter. Den fanger opp data og hjelper idrettsutøvere med å identifisere trender og forbedringer, slik at de kan bli den beste versjonen av seg selv.

Cue sporer hastighet, avstand, treffplassering, hardhetsgrad og mer. Det er ideelt for lag eller individuell bruk og fungerer for fotballspillere, hockeyspillere og fotballspillere, bare for å nevne noen.

Hvis du vil få mest mulig ut av tiden din på banen, kan Cue Sport Sensor hjelpe.

Yuktix IoT-plattform

Yuktix endrer landbruket i India med IoT-prosjekter. Deres installasjon av en off-rutenett, solcelledrevet automatisk værstasjon og luftkvalitetsstasjon bruker 16 sensorer for å overvåke en rekke data som umiddelbart blir delt for å forstå gjeldende vekstforhold og bedre fremgang.Yuktix

Data blir fanget opp av sensorer, overført til en sky gjennom Yuktix-enheten og deretter vist på Yuktix-appen. Sensorene samler inn data relatert til atmosfæretemperatur, fuktighet, trykk, vindhastighet, jordtemperatur og omgivelsesstøy.

Data vil aktivere enten de siste seks timene, som et gjennomsnitt de siste 24 timene, eller for den siste uken. Stasjonen sikrer nøyaktige målinger og representasjoner av landbruket som ikke kan overvåkes visuelt, noe som forbedrer kvaliteten på den endelige høsten.

Trådløst akselerometer

Du kan lage ditt eget trådløse akselerometer med et par XBees og et par andre tilbehør i denne detaljerte opplæringen av Damon Kohler.Damon Kohler trådløs akselerometer

Du må konfigurere og oppgradere firmware på XBees for å starte og deretter begynne å koble alle komponentene sammen. Etter å ha kjørt noen få Python-koder, bør du være god å gå.

Du finner alle de spesifikke detaljene i denne opplæringen, sammen med noen viktige tips som kan komme til nytte hvis du får et problem eller to. Hva vil du bruke akselerometeret ditt til?

Sportsutstyrssensorer

Når de prøver å få overtaket mot konkurransen på sportsarenaen, er det mange som vender seg til sportsanalyse.Sportsutstyrssensorer fra Illinois University

Ved å kunne spore hver bevegelse ballen og spillerne gjør og analysere dem, kan trenere forbedre treningen sin, og spillerne kan gjøre forbedringer rundt omkring. Bruken av sensorer i spillernes sko og spillballen får fart. Disse sensorene kan spore bevegelse til i løpet av få centimeter og karakterisere bane og orientering.

Det er fortsatt mye rom for avansement med sensorene, men tilbakemeldingene og spenningen har vært lovende. En dag kan sensorer i sportsutstyr være det nye.

Prosjekt ABBIE

ABBIE er et prosjekt ved Wyss Institute ved Harvard University, med sikte på å utvikle et automatisert apparat for tidlig oppdagelse og behandling av anafylaksi. I de fleste tilfeller kan anafylaksi raskt behandles, og alvorlige komplikasjoner eller til og med død kan unngås. Men hvis en ukjent allergi rammer eller epinefrin ikke er tilgjengelig, er konsekvensene alvorlige. Project ABBIE har et mål om å utvikle et bærbart apparat som registrerer symptomene på anafylaksi og automatisk injiserer epinefrin, et konsept som kan redde liv over hele kloden.Prosjekt ABBIE av Harvard University

Teknologien er for tiden tilgjengelig for lisensiering, og det forskes mer i dybden for å forstå bedre hvordan man oppdager anafylaksi i de tidligste stadiene.

Retningsantennemodul

Directional Antenna Module er en mekanisk styrbar antenne med smart bjelkeformende evne. Tidlige prototyper var allerede tilfredsstillende, men det er mange oppgraderinger i arbeidene.Directional Antenna Module av Northeastern University

Modulen kan festes til All Terrain Robots med mekaniske komponenter som støtter og styrer dens fysiske bevegelse. En primær driver gir kontroller av antenneparametrene. Utvidelsesmodulen vil være kompatibel med ZigBee, WiFi og Bluetooth-sendere. Det skal bemerkes at de tidlige prototypene var begrenset i brukervennlighet og robusthet på grunn av mindre enn ideelt utstyr, men fremtidige modeller viser mer løfte. Antennen er også utmerket til å kommunisere under interferens, opptil 50 000 høyere enn kommersielle enheter.

Smart energi i bygninger

Landskap var en gang bare laget av trær og bølgende åser, men nå er det mer vanlig og forventet å se landskap fylt med arkitektur.Smart energi i bygninger

Det må aksepteres at bygninger nå er like mye av vår verden som naturen, og den beste måten å sikre at de begge lever i harmoni er å skape smart energi. Dette eksperimentet testet den virkelige effektiviteten til et LEED-gullsertifisert grønt kontorbygg med overraskende resultater. Bygninger designet for å være vennligere med miljøet kan faktisk bruke mer energi enn standardbygg, avhengig av deres sentraliserte bygningskontroller. Lær hvordan dataene stablet opp her.

IoT Place-Anywhere Networked-knapp

Her er et morsomt prosjekt som lar deg ha din helt egen "enkle" knapp.Familab Smart-knapp

Du må bestille en Amazon Dash-knapp og bruke litt tid på programmering. Oppsettet innebærer å laste ned Amazon Shopping-appen og få tilgang til Dash-knappen-menyen. Dette gjør at telefonen din kan finne knappen, men ikke velger noe å kjøpe. Bare sørg for at den kobles til telefonen. Deretter installerer du noen få biblioteker med Python. Du kan justere koden etter din smak. Noen bruker den nye knappen som timer eller for å slå av og på lys.

Hvis du kan tenke på det og kode det, kan knappen din gjøre det!

10 $ DIY Wifi Smart-knapp

Ønsker å prøve deg på et IoT-prosjekt som ble designet med nybegynnere i tankene?DIY WiFi Smart Button av Simple IoT Things

Denne DIY WiFi Smart-knappen krever ingen koding eller lodding. Det er også utrolig rimelig. Denne smarte knappen kan sende en smarttelefonvarsel, SMA, e-post eller en automatisert telefonsamtale til, du gjettet det, trykket på en knapp.

Opplæringen er enkel å følge og deler alt ned i fordøyelige deler, fra materialer til verktøy til firmware. Dette er det perfekte IoT-prosjektet for en nybegynner. Det vil bygge selvtilliten din, og du vil ha noe morsomt å vise for innsatsen din.

Forestilling

Å eie et hjem kommer med mye ansvar.Forestilling

Men når du ikke alltid er der for å overvåke dens nåværende tilstand, hvordan kan du være sikker på at ingenting har gått veldig galt?

Med Notion vil du alltid kjenne hjemets tilstand. Sensoren gjør mer enn andre sikkerhetssystemer hjemme. I stedet for bare å bli varslet når dører åpnes, kan du vite om det er en våpenkassaskuff som åpnes mens barna er hjemme alene, eller om en karbonmonoksidalarm går. Lær om en vannlekkasje før overflødig skade oppstår, eller hvis et rom blir underlig varmt eller kaldt.

Denne IoT-enheten vil beskytte hjemmet og familien din mot en rekke potensielle katastrofer.

Hackbar skala

Vil du legge litt humor til morgenrutinen din?Hackbar skala etter startstatus

Denne veiledningen vil lære deg hvordan du hacker baderomsskalaen din for å enten oppmuntre deg eller latterliggjøre deg for å spise den ekstra smultringen. Dette er et ideelt prosjekt for de som nettopp kommer inn i IoT-verdenen og krever et Wii-balansebrett, en Raspberry Pi og en online dataanalyseplattform.

Det tar mindre enn en halv time, og du kan programmere skalaen din til å si hva du vil via tekstmelding. Du vil kunne avbryte din neste avtale med din personlige trener takket være den nye snakkende baderomsskalaen.

Digitale nøkler

Ta farvel med den irriterende jingle-jangle av tastene dine og hallo til digitale nøkler.DigitalKeys

Denne teknologien lar deg gjøre hvilken som helst dør eller lås til et smart tilgangspunkt. Smartlåsene er utstyrt med SIM-kort og bittesmå modemer som lar deg låse dem opp med smarttelefonen. Du vil glede deg over både bekvemmelighets- og sikkerhetsfaktorer.

Enten du velger å bruke digitale nøkler til hjemme, på jobb eller begge deler, kan du være trygg på at ingen har en stjålet kopi av nøkkelen din, og at så lenge du har smarttelefonen din, vil du alltid ha rask og enkel tilgang til din destinasjon uten å måtte bryte et dusin nøkler.

hi

De sier at det ikke er noe poeng i å finne opp hjulet på nytt, men i dette tilfellet gjorde Den den rette tingen.hi

De tok et vanlig husholdningselement, lysbryteren, og fant opp begrepet belysning av hjemmene våre på nytt. Ikke bare kan du kontrollere bryterne når du ikke er hjemme via smarttelefonen, men du kan også spore data koblet til hver bryter. Vet hvor lenge et lys har vært på, når det ble slått på sist, og hvor mye strøm det bruker. Du kan også sette lysene på en tidtaker. Du sparer tid, sparer energi og gjør din daglige rutine litt enklere med Den-produkter.

Game Golf

Trenger du å forbedre helgens golfspill? Game Golf er IoT-enheten for å få det til.Game Golf

Bare klipp det på klærne og se på datarollen. Du trenger ikke å bruke smarttelefonen til å registrere statistikken din, slik at du vil redde data og telefonliv. Enheten registrerer hvert skudd.

Når du er ferdig med å spille, kan du se hvert stykke av spillet ditt fra et nytt perspektiv. Du kan dele din imponerende statistikk med verden eller bruke dem som en treningsguide for å styrke spillet ditt. Du kan også konkurrere med vennene dine rett ved deg eller på separate baner tusenvis av kilometer unna.

Denne morsomme IoT-enheten vil få deg til å glede deg over golfspillet på et nytt nivå.

Measurence

Måling gir datadrevet innsikt for å hjelpe mur- og mørtelokasjoner å vokse.Måleplugg

I løpet av fem minutter kan du samle inn data. Lær om potensialet i nye butikksteder ved å spore gangtrafikk, eller lære hvilke typer kampanjer som gir den høyeste prosentandelen av walk-ins. Bestem om været har en faktor på salget ditt, eller om de travleste tidslukene samsvarer med trafikken utenfor.

Slike nøyaktige data har ikke vært tilgjengelige med dette bekvemmelighetsnivået tidligere. Ved å legge til måling til virksomheten din, kan du se hvilke muligheter du går glipp av i sanntid og øke trafikken og fortjenesten.

Petzi

Petzi Treat Cam er en morsom og enkel måte å fortelle valpene dine om at du aldri er for langt fra dem.Petzi

Enheten er utmerket for dyr med separasjonsangst. Bare bruk smarttelefonen din til å snakke øyeblikkelig med kjæledyret ditt gjennom lydkvalitet og forsikre dem om at du snart er hjemme. Hvis de er midt i det bedårende de gjør, klikker du raskt et bilde for å lagre eller dele. Hvis de ikke har forårsaket noen ødeleggelse i ditt fravær, kan du belønne dem for deres oppførsel med en godbit fra Petzi Treat Launcher.

Denne IoT-enheten er den beste måten å være en del av dyrets dag, selv om du ikke er der.

SmartSantander

Vi har smarttelefoner, smarte hus, smarte biler ... hvorfor ikke en smart by?SmartSantander

SmartSantander har utviklet planen for å teste konseptet. Visjonen for prosjektet involverer 20 000 sensorer som vil teste en rekke teknologier på fire separate steder. Hvert eksperimentelt anlegg vil tillate utvikling av nye applikasjoner av brukere og muligheten til å fjerne tekniske og sosiale barrierer som begrenser spredningen av IoT-konseptet.

Mens de fleste IoT-prosjekter fokuserer på et enkelt resultat, håper SmartSantander å endre hele IoTs fremtid ved å gjøre det mer allment akseptert og forventet av publikum.

Secure Internet of Things-prosjektet

Når dagene våre blir mer drevet av teknologi, frykter mange at vi er på vei til et bristepunkt.Secure IoT av Stanford University

Secure Internet of Things-prosjektet håper å begrense trusler ved å identifisere dem, planlegge for dem og forhindre dem. Prosjektet er en felles innsats mellom Stanford University, UC Berkeley og University of Michigan. Sammen fokuserer de på å lære å integrere store strømmer av nye data med eksisterende, hvordan bevare og beskytte brukersikkerhet og hvordan gjøre nye IoT-applikasjoner tilgjengelige for de med alle typer teknologisk bakgrunn å bruke..

I hovedsak prøver Secure Internet of Things-prosjektet først å komme til fremtiden og sørge for at det er et flott sted for oss alle.

Strøm-tagger

PowerTags er en ende-til-ende IoT-plattform designet for å støtte tilkoblede enheter. Plattformen kan administrere nettverk og overvåke for feil eller trusler. Den bruker en robust programvare, Real Time Location-system, tredjeparts IoT-tilkoblede enheter eller sensorer, og gir webtilkobling til enheter som ellers ville vært uten.Strømmerker

Ved å kunne koble til flere IoT-enheter, kan ansatte være mer effektive, virksomheter kan være mer beskyttet, og familier kan være mer synkroniserte. PowerTags fokuserer på helseindustrien, der plattformen deres kan hjelpe med å lokalisere pasienter under massepersonell hendelser eller holde pasienter trygge som ellers ville vandre eller skade seg selv.

Energyly

Som en bedrift er det bare en kostnad å betale for energikostnadene dine. Men hva om du kunne senke kostnadene med opptil 30%?Energyly

Energyly sier at du kan bruke den moderne maskinvaren, brukervennlige analysen og en mobilapp. Du lærer hvilke maskiner som faller inn under standard energiforbruk og hvilke som spiser fortjenesten din.

Når du vet hvilke deler av bedriften som bruker mest energi, kan du være proaktiv når det gjelder å spare penger og øke effektiviteten. Du har overvåking i sanntid, sporing av energikostnader og historiske energidata som hjelper deg med å forstå selskapets energibehov.

Inventrom (Bolt IoT)

Bolt er IoT-løsningen for bedrifter og enkeltprosjekter.Bolt IoT

Det er en plattform som lar deg kontrollere flere enheter og samle data trygt og sikkert, enten du er på kontoret eller over hele kloden. Du får innsikt via visualisering og maskinlæring som vil hjelpe deg med å forbedre daglige oppgaver.

Bolt sikrer rask kommunikasjon mellom enheter og deres sky sammen med sikkerhet via innebygde sikringstiltak. Bolt kan tilpasses helt, slik at du kan kontrollere enhetene dine via apper og la deg raskt øke antallet enheter du kobler til, enten det er et titalls eller millioner.

Ploud.io

IoT-prosjekter endrer alt, inkludert hvordan familier gjør daglige aktiviteter.Ploud

dib er en smart nettverksapparat. Dens formål er å underholde og strømme HD-digitalt innhold til en rekke formål. Du kan bruke stemmebasert personlig assistanse til hjemmet ditt eller bruke den til live videokonferanser, for eksempel Skype. Enheten kan også hjelpe barna med lekser ved å laste ned pedagogisk innhold og koble flere nettverksenheter til trådløst internett for enkelhets skyld. Den har FLASH, eller Reverse CDN-teknologi, som omfordeler data ved å forstå komplekse mønstre for strømming og surfing.

dib omdefinerer Internett for massene.

FarmX

FarmX-sensorer måler jord-, plante- og miljøvariabler i et forsøk på å spare vann og øke høstingsutbyttet.FarmX

Dyrkere kan vanne med tillit gjennom tilgjengelige data, noe som gir avlingsstress i sanntid. Systemet kan spare brukere penger ved å unngå vann og gjødselavfall og minimere arbeidskraftskostnadene. Det sparer også tid ved eksternt overvåking av felt, så produsenter og ansatte ikke trenger å gjøre det. Alle disse faktorene kommer sammen for å gi et produkt av høyere kvalitet. Dashbordet belyser problemområder og får mest mulig ut av hver vekstsesong. Den nedlastbare appen holder produsenter i kontinuerlig kontakt med feltene sine.

Farmobile

IoT og oppdrett er to næringer som virker verden fra hverandre, men som faktisk er perfekte for hverandre.Farmobile

Farmobile lar bønder spore flere maskiner i sanntid og logge mer data enn konkurransen. Ved å se på aktivitetene som det skjer, enten de er i felten eller ikke, kan bønder øke effektiviteten i driften og bruke de historiske gårdsdataene for å forbedre hvert år. Bønder eier også sine elektroniske feltoppføringer, så de har rett til å selge dataene til godkjente tredjepartskjøpere.

Dette gir Farmobile en klar fordel mot konkurransen, da bønder kan opprette en ny inntektsstrøm bare ved å gjøre det de allerede gjør.

Semios

Semios er et IoT-prosjekt utviklet bare for frukthager.Semios

Det brukes til å administrere og beskytte hvert tre og frukt. Et nettverk av sensorer overvåker for skadedyr, frost, sykdommer og vanningsbehov. I motsetning til lignende systemer, tillater Semios robuste nettverk enheter omtrent hvor som helst, så det er ikke nødvendig å ha dataplaner i tankene. En av de mest interessante fordelene med systemet er dets evne til å overvåke utvikling av møllplager. Disse dataene er med på å bestemme hvor mye syntetisk feromon som frigjøres, noe som hindrer møllenes reproduksjonsevne. Dette holder antall skadedyr til et minimum og reduserer antall plantevernmidler som er nødvendige for å beskytte frukthagen.

Hykso

Mulighetene til IoT-prosjekter innen idrett er bare begynt.Hykso

Hykso er designet for å hjelpe jagerfly med å maksimere treningstiden sin via appen sin, noe som gjør det mulig for treningskjempere å se punchutgangene deres i sanntid og måle deres progresjon, enten daglig, ukentlig eller månedlig. De medfølgende punch trackere kan spore håndbevegelse med 1000 ganger i sekundet. Disse innsamlede dataene gir innsikt i antall slag, type og hastighet. Brukere kan sammenligne sin hastighet, uttelling og intensitet med andre jagerfly for å vite hvor de står mot konkurransen.

Oomnitza

Oomnitza lar brukere administrere eiendeler som ingen annen programvare kan.Oomnitza

Fordi det integreres med tredjepartsleverandører, kan du fortsette å bruke de nåværende verktøyene. Du kan få aktiva data til live og administrere dem fra smarttelefonen. Programvaren øker produktiviteten og maksimerer oppetid. Det innebygde dashbordet lar deg se mønstre og bedre administrere eiendeler med tillit. Når de jobber med Oomnitza, kan IT-ansatte spare timer med bevart arbeidskraft. Enheter varer også lenger og koster mindre å bruke.

Bedrifter kan løpe raskere, utvide marginene og øke inntektene over tid med Oomnitza.

Flic

Flic er designet for å gjøre enklere oppgaver enda enklere.Flic

Den er kompatibel med tusenvis av enheter og kan settes opp på under 10 sekunder. Den varer også i opptil to år uten batteribytte. Med et enkelt klikk på Flic-knappen kan du utløse dusinvis av handlinger, som å slå av og på lys, spille av favorittlydsporet ditt, ringe en tjeneste eller finne telefonen. Knappene er trådløse og værbestandige, så de kan brukes praktisk talt hvor som helst og flyttes når det er nødvendig.

Det er den enkle og rimelige måten å gjøre ethvert hjem smartere og mer effektivt.

Bypuls

CityPulse tilbyr innovative smarte byapplikasjoner.Bypuls

Deres integrerte tilnærming til Internett for mennesker og tingenes internett har gitt dem en fordel i forhold til lignende prosjekter. Ved å bruke innsamlet informasjon, tillater CityPulse byer å øke driftseffektiviteten, og effektivt dele informasjon med innbyggerne, og forbedre statlige tjenester. Livskvaliteten forbedres drastisk for de berørte. CityPulse tilbyr over 100 Smart City Use-cases for å studere og lære av, sammen med flere rapporter å utforske. Prosjektet samler kunnskapsbasert databehandling og pålitelighetstesting feilfritt.

Når det gjelder smarte bydata, har CityPulse tenkt på det hele.

Tingenes internett Enheter og prosjekter Oppsummering

Internett er i endring og utvikling. Tingenes internett kommer sannsynligvis til å bli den største endringen som vår generasjon vil se. Over har vi listet opp noen flotte prosjekter som vi håper har inspirert og utdannet deg om hva vi kan forvente!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me