Er en VPN lovlig i skolen?

En VPN i skolen - Hvorfor?

Når børn går på skole, er de ofte forbudt at få adgang til sociale mediewebsteder på skolens WiFi. Dette er først og fremmest for at stoppe dem digitalt "ved at videregive noter i klassen". Sociale mediesider som Facebook, Instagram og Snapchat kan være ekstremt distraherende, når de er tilgængelige i skolen, men der vil altid være nogle forældre, der foretrækker, at deres barn skal kunne sende meddelelser.

Nogle forældre kan lide at checke ind på deres barn i løbet af dagen, og ikke alle forældre har råd til at betale for, at deres barn har data eller en telefonaftale. For disse forældre kan messenger-tjenester, der er tilgængelige på sociale medieplatforme, være en rigtig velsignelse - men kun hvis deres børn kan få adgang til disse tjenester i løbet af dagen.

Det kan forekomme trivielt for de fleste mennesker, men muligheden for at lade dit barn vide, at du løber for sent for at hente dem, og at de ikke skal bekymre sig - eller at bede dem om at mødes i butikken rundt om hjørnet for at spare tid - er vigtigere end du måske tror. På grund af enkel økonomi og de begrænsninger, der er lagt på tjenester og websteder af skolens netværksadministratorer, er nogle forældre ikke så heldige i denne henseende som andre.

Det er af denne grund, at forældre muligvis henvender sig til VPN'er. Med en VPN kan børn omgå internetbegrænsninger placeret på tjenester fra skoler. Dette gør det muligt for deres barn at få adgang til blokerede websteder, så de let kan kontaktes, mens de er på campus.

VPN i skolen

Er det lovligt?

VPN-brug er næsten helt sikkert rynket af skoler og kan helt sikkert lande dit barn i problemer med deres lærer. Dette er langt mere sandsynligt, hvis de bemærkes, at de misbruger deres magt og får adgang til begrænsede websteder, mens de er i skolelokaler. Skoler blokerer sociale medier, spillesider, streamingwebsteder, indhold for voksne - og mange andre former for tjenester - med vilje, så børn ikke bliver distraherede eller ser alders-upassende materiale.

Med en VPN-aktiveret enhed kan et barn omgå alle disse blokke, hvilket betyder, at de potentielt kunne lave en masse ting, de ikke er beregnet til at gøre i skoletiden. Et ansvarligt barn kan være fornuftigt nok til kun at bruge VPN til at sende deres forældre besked, når de kontaktes; dog kan andre børn spille Minecraft (andre spil er tilgængelige) i skolen - eller vise deres venners videoer - hvilket fører til tilbageholdelse og konfiskering af deres telefon eller enhed.

På trods af dette er det rigtigt, at det ikke er ulovligt at bruge en VPN i de fleste lande. Faktisk er der meget få lande, hvor VPN-brug er forbudt ved lov og kan få dit barn i problemer. På den anden side er der bestemt ting, som dit barn kan gøre med en VPN, der kan lande dem i problemer med loven...

Fjern blokering af begrænset indhold i skoler eller college

Mange skoler begrænser WiFi, og derfor er visse websteder blokeret for deres studerende. Naturligvis er uddannelse det vigtigste i skolerne. Vi mener dog, at skoler bør tilskynde eleverne til at slappe af i deres studiepauser eller driftsstop, og ved at bruge adgang til deres foretrukne online-tjenester vil de kunne gøre netop det. Hvis websteder er begrænset til dit skolens WiFi-netværk, kan en VPN hjælpe dig med at fjerne blokering af følgende tjenester og mere!

  • Fjern blokering af Netflix i skolen
  • Fjern blokering af SnapChat i skolen

Kan et barn overtræde en lov ved hjælp af en VPN?

VPN-brug er ikke ulovlig i de fleste nationer, og det er ikke specifikt ulovligt at bruge en VPN i skolen. Afhængigt af hvilket land du bor i er der dog ting, et barn kan gøre med en VPN, der kan være ulovlig. I nogle lande er LHBT-materiale, seksuelt indhold, spil (og andet religiøst inkompatibelt indhold) eller politisk kontroversielt webstedsindhold blokeret af internetudbydere på regerings vegne.

Når et barn bruger en VPN, er det muligt for dem at få adgang til ikke kun indhold, der er blokeret af skolen - men også indhold, der er blokeret af internetudbydere og regeringen. Af denne grund er det muligt, at et barn kan få adgang til websteder, der er blokeret af regeringen, og denne handling (snarere end at bruge en VPN) kunne få dem i alvorlige problemer med myndighederne.

Barn bruger VPN

Hvad med i USA?

Selv i USA kan et teknisk kyndigt barn bruge en proxy for at få noget til noget. Et barn kunne bruge en VPN i et forsøg på at skjule deres identitet, og dette kunne muliggøre voldelig opførsel som cybermobning. Imidlertid er det igen den adfærd, som barnet engagerer sig i - og ikke brugen af ​​VPN selv - som er ulovlig.

Er VPN-brug i skolen ulovlig - Konklusion

Hvis en forælder eller værge kan stole på, at deres barn ikke misbruger en VPN, mens de er i skole, er det en effektiv måde at komme rundt på webstedets blokke på. Den vigtige ting er, at forælderen / værgen understreger den tillid, de lægger til deres barn, og at forklare, at brug af VPN til andet end at kontakte dem, kan få dem til en masse problemer, både i og ud af skolen.

I slutningen af ​​dagen, hvis et barn bliver fanget ved hjælp af en VPN i skolen, kan det føre til, at deres telefon bliver konfiskeret, og du bliver muligvis nødt til at tale med dit barns lærer. Hvis barnet viser, at de ikke er i stand til at håndtere ansvaret for at have adgang til blokerede websteder, bliver du sandsynligvis nødt til at ændre adgangskoden på VPN-tjenesten for at forhindre, at dit barn får adgang. Ellers kan de blive fanget ved hjælp af VPN igen, hvilket fører til yderligere handling fra skolen.

Billedkreditter: Monkey Business Images / Shutterstock.com, thodonal88 / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me