Expat VPN Guide 2020 – Fjern blokering af tv med en VPN til Expats

At flytte til et andet land er spændende. Bevægelse introducerer dig til nye livserfaringer og en ny kultur. Det er et eventyr, der venter på at ske. Når du har rystet fra jetlag, kan du dog også have nogle alvorlige hjemlengsler. En naturlig måde at bekæmpe dette på er at komme på WhatsApp eller Skype for at chatte med familie og venner. Du kan endda få trang til at se tv derhjemme.

Desværre, når du går til at gøre disse ting, kan du opleve nogle problemer. Mange lande blokerer apps som WhatsApp og Skype. Derudover vil hjemmebaserede tv-stationer sandsynligvis være geobegrænset på grund af ophavsretlige årsager. Heldigvis kan en VPN give dig mulighed for at foregive at være hjemme - så du kan bruge internettet, som du plejer.

Hvad er en udstationeret?

Expats bor i udlandet

En udstationeret, forkortet for udstationerede, er en person, der bor på et andet sted, end de blev født i. Der er snesevis af grunde til, at en person kan vælge at blive en udstationeret - fra jobmuligheder og uddannelse - til at blive forelsket i en person fra et andet land. Uanset årsagen, befinder udstationerede sig i et nyt hjem med en ny kultur og nye omgivelser.

Selvom expats ofte omtales som en homogen gruppe, er det vigtigt at huske, at hver expat er et individ i sig selv. Som sådan er det ikke ualmindeligt, at en udstationeret søger efter noget for at minde dem om deres hjemland. At "noget" kunne være anderledes for hvert individ, selvom det de fleste gange ender med at være en mad, en tradition eller endda et tv-show.

Desværre er det ikke altid let at leve livet i udlandet, som om du var hjemme. En af de største ting er at håndtere webstedsblokke og geobegrænset indhold. Mens mad og traditioner normalt er enkle at genskabe, er det en anden historie at få adgang til bestemte tv-shows og websteder. Heldigvis er det muligt med brugen af ​​en expat VPN.

En VPN kan aktivere expats fra hele verden til at fjerne blokering af streamingtjeneste. Med den rigtige VPN kan Netflix-abonnenter få adgang til den amerikanske version af tjenesterne, der har tusinder flere film og tv-shows end i andre lande Netflix-katalog. Du kan også få adgang til andre tjenester, for eksempel kan du se BBC iPlayer uden for England og mere!

Hvad er en VPN til expats?

En expat VPN giver dig adgang til geobegrænset indhold og blokerede websteder ved at forfalske din placering. Ved at bruge en expat VPN er du i stand til at få adgang til tv-shows fra dit hjemland på en sikker og privat måde. Derudover kan en expat VPN også hjælpe dig med at få adgang til websteder som WhatsApp og Facebook, der er blokeret i nogle lande.

Min Expat VPN

I en undersøgelse i 2017 blev næsten 13.000 udstationerede bedt om at placere 43 forskellige aspekter af at leve livet i udlandet. Dette omfattede de øverste lande for udstationerede at flytte til. Mens USA og UK faldt ganske lidt fra 2016's undersøgelse, var Mexico, Spanien og Colombia blandt de ti bedste valg blandt de 65 nævnte lande. Af denne grund har vi besluttet at rådgive udstationerede i følgende lande: Spanien, Mexico, Colombia, USA og UK.

VPN for Expats i Spanien

På trods af, at Spanien er et åbent og demokratisk land med stærke data-privatlivsregler, deltager den spanske regering i nogle intense anti-piratkopieringspolitikker, der begrænser dine tv-muligheder. Derudover begrænser tv-streamingtjenester adgangen til indhold fra andre lande - hvilket betyder, at du sidder fast med, hvad Spanien har at tilbyde.

Heldigvis kan en expat VPN løse dette problem. Ud over at få adgang til de tv-shows, du ikke kunne få adgang til før, vil en udstationeret VPN også hjælpe med at beskytte dine digitale fodaftryk og forbindelser - også gennem offentlige WiFi-hotspots. Yderligere, hvis du ønsker at torrent noget, mens du er bosiddende i Spanien, kan en udstationeret VPN hjælpe dig med at gøre det uden at blive kompromitteret af din internetudbyder, regeringen eller lokale netværksadministratorer.

For mere information om de bedste expat VPN'er til Spanien, kan du besøge vores 5 bedste VPNs til Spanien guide.

VPN for Expats i Mexico

Hvis spansk er et sprog, du kan tale, har Mexico uendelige underholdningsmuligheder, som du kan få adgang til. Hvis du er en udstationeret, der bor i Mexico, kan du dog have svært ved at følge med i de intense attributter fra mexicanske sæbeoperaer. Derudover er Mexico et land, der tilbyder meget dyre bredbåndsindstillinger. Dette betyder, at hvis du er en udstationeret, der bor i Mexico, kan du muligvis hyppige gratis offentlige WiFi-hotspots i modsætning til at betale for din egen internettjeneste.

Selvom dette bestemt er praktisk, er det også farligt. Offentlige WiFi-hotspots er ideelle steder for hackere at gå på kompromis med dine adgangskoder, kreditkortdata, logins og andre følsomme oplysninger: for ikke at nævne overvågningen af ​​mexicanske myndigheder. På den lyse side er løsningen på disse problemer enkel: Brug en expat VPN. Ved at bruge en expat VPN i Mexico er du i stand til at beskytte dine online aktiviteter mod overvågning og hackere, alt sammen med adgang til dine foretrukne tv-shows hjemmefra.

For mere information om de bedste expat VPN'er til Mexico, kan du besøge vores 5 bedste VPNs til Mexico guide.

VPN for Expats i Colombia

Colombia

Hvis du er en udstationeret, der bor i udlandet i Colombia, kan du have svært ved at få adgang til de tv-shows, du vil se hjemmefra. Derudover er Colombias online privatlivslovgivning lidt uklar. Selvom der ikke er nogen særlige straffe for injurier, ærekrænkelser, uansvarlig journalistik eller rumormongering online, er der flere sager med høj profil, hvor modstridende konklusioner.

For eksempel blev Gonzalo Lopez i 2014 sendt til retssag for at fornærme en offentlig officer i kommentarafsnittet i en online avis. På trods af at Lopez gjorde det anonymt, blev hans IP-adresse sporet tilbage til ham, og han blev dømt til 18 måneders fængsel med en bøde på $ 5.200. Selvom dette ikke er tilfældet for enhver borger i Colombia, er det nok til at få dig til at ønske løsningen: en udstationeret VPN.

Ved at bruge en udstationeret VPN i Colombia er du i stand til at holde dine data private og dine online aktiviteter beskyttet mod nysgerrige øjne. Derudover kan du få adgang til geobegrænset indhold fra tv-streamingtjenester - ved at foregive at være i et land, der har et bedre katalog.

For mere information om de bedste expat VPN'er til Colombia, kan du besøge vores Top 5 VPN'er til Colombia guide.

VPN for Expats i Storbritannien

Hvis du er en udstationeret, der bor i Storbritannien, er du måske ikke opmærksom på den intense regeringsovervågning, der gennemføres af britiske myndigheder. Ud over at give regeringen tilladelse til at hacke ind i borgerne på computere, tvinger UK også nogle virksomheder til at svække sikkerheden for deres krypterede produkter ved at uploade bagdøre til serverne. Hvad er værre? Disse virksomheder er forpligtet af lov til at holde sig stille, hvis de bliver bedt om at gøre det (gag order).

Ved at bruge en expat VPN i Storbritannien udøver du din ret til online privatliv og sikkerhed. Når du bruger den rigtige VPN, forhindrer du regeringsovervågningsmuligheder, alt sammen med adgang til det geografisk begrænsede indhold af tv-streamingtjenester. Derudover vil brugen af ​​en expat VPN hjælpe dig med at beskytte dig fra de tredjemands nysgerrige øjne som hackere og cyberkriminelle på offentlig WiFi.

For mere information om den bedste expat VPN i Storbritannien, kan du besøge vores bedste britiske VPN-guide.

VPN for Expats i USA

For udstationerede, der bor i USA, er en udstationeret VPN nødvendig. For at starte med at bruge en expat VPN vil du beskytte dig mod NSA's nysgerrige øjne. Da USA endvidere er medlem af Five Eyes-overvågningsalliance. Det håndhæver også warrants og gag-ordrer, der tvinger virksomheder til at udlevere alle forbrugerdata, mens de holder det hemmeligt. Derudover er internetudbydere tilladt at bevare og sælge forbrugeres webbrowsingvaner på ubestemt tid, yikes.

Ved at bruge en expat VPN kan du surfe på internettet i en sikker, privat indstilling, mens du får adgang til dine foretrukne tv-shows fra landsspecifikke biblioteker på tv-streamingtjenester. Derudover kan du deltage i P2P-aktiviteter uden bekymring for at blive overvåget.

Det er kun begyndelsen. Brug af en expat VPN kan også hjælpe dig med at komme rundt om blokke, der er indført af en skole, udlejer eller arbejdsplads. I dagens verden, især i USA, er der kun en måde at virkelig forblive så privat som muligt: ​​Brug en VPN.

Expat VPN-overvejelser

Der er forskellige ting, du skal overveje, når du vælger en expat VPN - fra serverens hastighed og sikkerhed til antallet af placeringer, der tilbydes. Som sådan er det vigtigt at overveje alle faktorer, før du vælger en VPN. Hvad nytter det trods alt at bruge en VPN til at få adgang til landsspecifikke biblioteker, hvis deres serverplaceringer ikke inkluderer det land, hvis bibliotek du vil have adgang til? Nogle ting at kigge efter inkluderer:

  • Ydeevne (hastighed / lækager / osv.)
  • Antal servere
  • Serverplaceringer
  • Logpolitik (ingen logfiler foretrækkes)
  • Land VPN er baseret i
  • Niveau for tilbudt kryptering / protokoller
  • Yderligere sikkerhedsfunktioner

Expat Guide: Konklusion

Hvis du er en udstationeret, der bor i udlandet, kan en udstationeret VPN hjælpe dig med at føle dig mere hjemme på et sted, der ikke er bekendt. Derudover kan en expat VPN hjælpe dig med at få adgang til dine foretrukne hjemmebaserede tv-shows, mens du beskytter dit online privatliv. Uanset hvilket land du bor i, er det meget vigtigt at praktisere sikkerhed og privatliv online.

En VPN hjælper dig med at beskytte dig mod regeringsovervågning og WiFi-hackingforsøg. Se her for at finde en VPN til en bestemt placering. Vigtigst af alt kan en expat VPN hjælpe dig med at udøve din ret til et gratis internet.

Billedkredit: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Billedkredit: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Billedkredit: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me