Fjern blokering af Facebook ved hjælp af en VPN

Facebook er verdens største og mest populære online sociale netværk. Det praler med 1,79 milliarder aktive brugere og tæller. For mange mennesker er det blevet en integreret del af deres daglige liv. Det er det vigtigste - hvis ikke det eneste - sted, hvor de indhenter venner, læser de seneste nyheder og holder styr på lokale begivenheder. Med enkeltpersoner i gennemsnit 13,8 besøg på webstedet hver dag, kan du satse på, at hvis de pludselig mistede adgangen til webstedet, er de i gang med at finde ud af, hvordan de kan fjerne blokeringen af ​​Facebook.

Hvis du læser denne artikel, antager jeg, at du er en af ​​de uheldige folk.

Frygt ej! Uanset om din arbejdsplads eller skole har forbudt den sociale medieplatform, eller du bor i eller besøger et land, der censurerer det, er der måder at overvinde barrieren. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du nemt, hurtigt og (vigtigst) sikkert opretter forbindelse til Facebook!

Sådan fjernes blokering af Facebook ved hjælp af en VPN

Den bedste måde at fjerne blokering af Facebook er uden tvivl ved at bruge en VPN.fjern blokering af Facebook med en VPN

For dem, der er nye med virtuelle private netværk, vil jeg forklare dem kort. VPN'er giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via en server, der drives af en VPN-udbyder. Når du er tilsluttet, krypteres alle dine data. Som et resultat bliver du og dine online browsingaktiviteter effektivt skjult for din internetudbyder. Hvad mere er, da alle gode VPN-udbydere har servere over hele kloden, kan du vælge at forfalde din placering til at være i et land uden for dit eget.

For mere dybdegående information om, hvordan VPN'er fungerer, se ProPrivacy.com's begyndervejledning til VPN'er.

Med hensyn til at bruge en VPN til at fjerne blokering af Facebook kommer det ned på disse enkle trin:

  1. Tilmeld dig din foretrukne VPN-udbyder.
  2. Download og opsæt klientsoftwaren på din enhed (er).
  3. Vælg en placering (hvor er op til dig) og opret forbindelse.
  4. Åbn Facebook på din enhed, eller download Facebook-appen, hvis du ikke allerede har den.
  5. Nyd din nyligt blokerede adgang til Facebook!

Hvilken VPN-udbyder du skal tilmelde dig er helt op til dig og dine specifikke behov. Vil du bruge en VPN-tjeneste til andre ting end adgang til Facebook? Hvis det bare er Facebook, du gerne vil bruge en VPN til, på den anden side kan du tjekke vores liste over de bedste VPN'er til Facebook.

Andre måder at fjerne blokering af Facebook-webstedet

Tor

Enkeltpersoner kan fjerne blokering af Facebook ved at åbne sitet via Tor, den gratis open source-software, der får dig så tæt som muligt på anonymitet online. Tor er et godt valg for at fjerne blokering af Facebook, hvis du er en aktivist, en whistleblower eller en anden, der kræver øget anonymitet på Internettet. Vi vil anbefale Tor til brugere, der ønsker at få adgang til Facebook fra stærkt censurerede lande, eller hvis der er et element af fare involveret i at fjerne blokeringen af ​​Facebook. Brug af en VPN og Tor sammen vil forbedre din online sikkerhed, så dette er måske en mulighed at overveje. Det er vigtigt at huske, at ikke alle VPN'er arbejder med Tor, og at du derfor har brug for en Tor VPN-service, hvis du skal gøre dette.

Tor anbefales ikke til dagligdags brugere, der blot ønsker at fjerne blokering af Facebook fra skolen eller fra deres kontor. Disse personer ville have det bedre med at bruge en hurtigere, mere brugervenlig VPN.

Webproxy

Gratis webproxy er en anden mulighed for at fjerne blokeringen af ​​Facebook. Som Tor har brugen af ​​proxies - hvad enten det er HTTP eller SOCKS - ulemperne. Mens de er hurtige og effektive, har de en tendens til at være ustabile og mangler kryptering og andre sikkerhedsprotokoller. De, der ønsker at fjerne blokering af Facebook fra arbejde eller skole, kan have det godt med dette. I modsætning hertil gør ustabilitet og tvivlsom sikkerhed ved gratis webproxy de et dårligt valg for enkeltpersoner, der ønsker at få adgang til Facebook fra lande, hvor platformen er forbudt.

Læs vores grundige artikel om forskellene mellem proxies og VPN'er for at se, hvilket er det bedste valg for dig.

Lande, hvor Facebook er blokeret

Siden starten blev adgangen til Facebook begrænset i over et dusin lande over hele kloden. Når det er sagt, er det kun tre lande, der aktivt blokerer for de sociale medier:

  1. Kina: Facebook er blevet blokeret i Kina siden Ürümqi-oprørene i 2009 på grund af aktivister, der bruger platformen som en del af deres kommunikationsnetværk. Det er siden blevet erstattet af copycat (og stærkt regeringsreguleret) Renren.
  2. Iran: Facebook blev forbudt i Iran efter valget i 2009 på grund af frygt for, at oppositionsbevægelser blev organiseret på den sociale medieplatform.
  3. Nordkorea: Facebook - sammen med alle andre sociale medieplatforme - er blokeret i Nordkorea. Dette skyldes stort set, at størstedelen af ​​landets indbyggere ikke har adgang til Internettet.

Hvis du besøger eller bor i disse lande, varierer din mulighed for at få adgang til Facebook via en VPN. Du kan få adgang til de første to med relativ lethed ved hjælp af en af ​​vores anbefalede VPN'er til henholdsvis Kina eller Iran. Nordkorea er imidlertid ikke så let at bryde som Kinas Store Firewall eller iranske censurer. Fra skrivende stund er der ingen kendte udbydere, der kan give dig adgang til Facebook fra Nordkorea. Desuden vil enhver, der forsøger at få adgang til Facebook fra Nordkorea, selv med tilladelse, blive underlagt streng straff.

Sådan fjernes blokeringen af ​​Facebook i skole og arbejde

På grund af Facebook's distraherende karakter har mange kontorer, universiteter og klasseskoler forbudt det (såvel som andre sociale medieplatforme) fra deres netværk.fjern blokering af Facebook

Disse blokke sættes normalt på plads med de bedste intentioner. Professorer ønsker, at deres studerende skal være opmærksomme på lektioner, og chefer ønsker ikke at betale deres ansatte for at se på GIF'er for katte. Når det er sagt, er det utroligt frustrerende, når du kun vil indhente dit Facebook-feed i en pause kun for at ramme en digital væg.

Den bedste løsning? For at oprette forbindelse til en VPN for at ændre din IP-adresse til en uden for dit arbejde eller skolens netværk. Hvad mere er, da det kun er netværket, der censurerer dig og ikke det land, hvor du bor, kan du oprette forbindelse til en VPN-server i det samme land. Dette er en god ting, da nærhed til VPN-serveren normalt resulterer i højere hastigheder, hvilket altid er positivt, når du gennemser Facebook!

Fjernelse af Facebook-konklusion

Uanset om den sociale medieplatform er blokeret på dit arbejdssted, skole, eller du besøger eller bor i et land, der censurerer webstedet, er der flere grunde til, at du muligvis søger at fjerne blokeringen af ​​Facebook. Hvordan du skal gøre det, er helt afhængig af motivet. Webproxy kan være tilstrækkeligt for folk, der ønsker at omgå en lille blok, der er indført af deres chef eller professorer. Tor anbefales stærkt for dem, der ønsker at få adgang til Facebook fra steder, hvor de kan blive udsat for straf. VPN'er har i mellemtiden en god balance mellem hurtighed, brugervenlighed og sikkerhed.

Uanset hvad din grund til at du har brug for at fjerne blokering af Facebook, håber vi, at denne guide fra ProPrivacy.com hjælper dig med at finde den bedste måde at hurtigt og sikkert få adgang til det populære sociale netværk.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me