Fjern blokkering av Facebook ved hjelp av en VPN

Facebook er verdens største og mest populære online sosiale nettverk. Det kan skryte av 1,79 milliarder aktive brukere og telling. For mange mennesker har det blitt en integrert del av deres hverdag. Det er det viktigste - hvis ikke det eneste stedet der de fanger opp venner, les de siste nyhetene og holder rede på lokale begivenheter. Med enkeltpersoner i gjennomsnitt 13,8 besøk på nettstedet hver dag, kan du satse på at hvis de plutselig mistet tilgangen til nettstedet, blir de ruslet for å finne ut hvordan de kan fjerne blokkeringen av Facebook.


Hvis du leser denne artikkelen, antar jeg at du er en av de uheldige folkene.

Frykt ikke! Enten arbeidsplassen din eller skolen har forbudt plattformen for sosiale medier, eller om du bor i eller besøker et land som sensurerer det, er det måter å overvinne barrieren. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan koble deg til Facebook enkelt, raskt og (viktigst) trygt!

Slik fjerner du blokkering av Facebook ved hjelp av en VPN

Den beste måten å fjerne blokkering av Facebook er uten tvil ved å bruke en VPN.fjerne blokkering av Facebook med en VPN

For de som er nye i virtuelle private nettverk, skal jeg forklare dem i et nøtteskall. VPN-er lar deg koble til Internett via en server som drives av en VPN-leverandør. Når du er tilkoblet, vil alle dataene dine bli kryptert. Som et resultat blir du og dine nettlesingsaktiviteter effektivt skjult for Internett-leverandøren din. Ettersom alle gode VPN-leverandører har servere over hele kloden, kan du velge å forfalske plasseringen din for å være i et land utenfor ditt eget.

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om hvordan VPN-er fungerer, kan du sjekke ProPrivacy.coms nybegynnerveiledning for VPN-er.

Når det gjelder å bruke en VPN til å fjerne blokkering av Facebook, kommer det ned til disse enkle trinnene:

  1. Registrer deg med din foretrukne VPN-leverandør.
  2. Last ned og konfigurer klientprogramvaren på enhetene dine.
  3. Velg et sted (hvor er opp til deg) og koble til.
  4. Åpne Facebook på enheten din, eller last ned Facebook-appen hvis du ikke allerede har den.
  5. Nyt den nylig blokkerte tilgangen til Facebook!

Hvilken VPN-leverandør du bør registrere deg på er helt opp til deg og dine spesifikke behov. Vil du bruke en VPN-tjeneste til andre ting enn å få tilgang til Facebook? Hvis det bare er Facebook du ønsker å bruke en VPN til, derimot, kan du sjekke ut listen vår over de beste VPN-ene for Facebook.

Andre måter å fjerne blokkering av Facebook-nettstedet

Tor

Enkeltpersoner kan oppheve blokkeringen av Facebook ved å gå inn på nettstedet via Tor, den gratis open source-programvaren som gjør deg så nær anonymitet som mulig på nettet. Tor er et flott valg for å fjerne blokkeringen av Facebook hvis du er en aktivist, varslere eller noen andre som krever økt anonymitet på Internett. Vi vil anbefale Tor til brukere som ønsker å få tilgang til Facebook fra sterkt sensurerte land, eller hvis det er et element av fare involvert i å fjerne blokkering av Facebook. Å bruke en VPN og Tor sammen vil forbedre din online sikkerhet, så dette er kanskje et alternativ å vurdere. Det er viktig å huske på at ikke alle VPN-er fungerer med Tor, og at du vil trenge en Tor VPN-tjeneste hvis du skal gjøre dette.

Tor anbefales ikke for dagligdagse brukere som bare ønsker å fjerne blokkering av Facebook fra skolen eller fra kontoret. Disse personene ville ha det bedre med å bruke en raskere, mer brukervennlig VPN.

Nettproxy

Gratis nettproxy er et annet alternativ for å fjerne blokkering av Facebook. I likhet med Tor, har bruk av fullmakter - enten det er HTTP eller SOCKS - ulemper. Mens de er raske og effektive, har de en tendens til å være ustabile og mangler kryptering og andre sikkerhetsprotokoller. De som ønsker å fjerne blokkering av Facebook fra jobb eller skole, kan ha det bra med dette. I motsetning til dette, er ustabiliteten og tvilsomme sikkerheten til gratis nettproxyer dem til et dårlig valg for enkeltpersoner som ønsker å få tilgang til Facebook fra land der plattformen er forbudt..

Les vår grundige artikkel om forskjellene mellom fullmakter og VPN-er for å se hvilken som er det beste valget for deg.

Land der Facebook er blokkert

Siden starten har tilgangen til Facebook blitt begrenset i over et dusin land over hele kloden. Når det er sagt, er det bare tre land som aktivt blokkerer plattformen for sosiale medier:

  1. Kina: Facebook har blitt blokkert i Kina siden Ürümqi-opptøyene i 2009, på grunn av aktivister som brukte plattformen som en del av sitt kommunikasjonsnettverk. Det har siden blitt erstattet av copycat (og sterkt myndighetsregulert) Renren.
  2. Iran: Facebook ble forbudt i Iran etter valget i 2009 på grunn av frykt for at opposisjonsbevegelser ble organisert på den sosiale medieplattformen.
  3. Nord-Korea: Facebook - sammen med alle andre sosiale medieplattformer - er blokkert i Nord-Korea. Dette skyldes i stor grad at flertallet av landets innbyggere ikke har tilgang til Internett.

Hvis du besøker eller bor i disse landene, varierer din mulighet til å få tilgang til Facebook via en VPN. Du kan få tilgang til de to første med relativt enkel bruk av en av våre anbefalte VPN-er for henholdsvis Kina eller Iran. Nord-Korea er imidlertid ikke like lett å bryte som Kinas store brannmur eller iranske sensurer. Fra skrivende stund er det ingen kjente leverandører som kan gi deg tilgang til Facebook fra Nord-Korea. Dessuten vil alle som prøver å få tilgang til Facebook fra Nord-Korea, selv med tillatelse, bli utsatt for streng straff.

Slik fjerner du blokkering av Facebook på skole og jobb

På grunn av Facebooks distraherende natur, har mange kontorer, universiteter og klasseskoler forbudt det (så vel som andre sosiale medieplattformer) fra nettverkene sine.fjerne blokkering av Facebook

Disse blokkene blir vanligvis satt på plass med de beste intensjoner. Professorene vil at studentene skal ta hensyn til i timene, og sjefer ønsker ikke å betale sine ansatte for å se på GIF-katter. Når det er sagt, er det ekstremt frustrerende når du vil ta igjen Facebook-feeden din i en pause bare for å treffe en digital vegg.

Den beste løsningen? For å koble til et VPN for å endre IP-adressen din til en utenfor arbeids- eller skolens nettverk. Ettersom det bare er nettverket som sensurerer deg og ikke landet du bor i, kan du koble til en VPN-server i samme land. Dette er en god ting, ettersom nærhet til VPN-serveren vanligvis resulterer i høyere hastigheter, noe som alltid er positivt når du surfer på Facebook!

Fjern blokkering av konklusjon på Facebook

Enten sosiale medier-plattformen er blokkert på arbeidsstedet ditt, på skolen, eller om du besøker eller bor i et land som sensurerer nettstedet, er det flere grunner til at du kan se ut for å fjerne blokkeringen av Facebook. Hvordan du bør gjøre dette, er helt avhengig av motivet. Nettproxy kan være tilstrekkelig for folk som ønsker å omgå en liten blokk som er satt på plass av sjefen eller professorene deres. Tor er sterkt anbefalt for de som ønsker å få tilgang til Facebook fra steder der de kan bli utsatt for straff. VPN-er, i mellomtiden, oppnår en god balanse mellom hurtighet, brukervennlighet og sikkerhet.

Uansett hvilken grunn du trenger for å fjerne blokkeringen av Facebook, håper vi at denne guiden fra ProPrivacy.com hjelper deg å finne den beste måten å raskt og trygt få tilgang til det populære sosiale nettverket.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 17

map