Hva er Flixtor? En anmeldelse

Etter et trøblete 2020 er Flixtor tilbake, og det ser ut til å være bedre enn noen gang! Flixtor er en online streamingtjeneste som streamer filmer og TV-serier direkte til nettleservinduet. Det er kjent for sin utmerkede (hvis begrensede) gratis tjeneste, det flotte brukergrensesnittet og glattheten som innholdet spiller sammen med (selv om dette uunngåelig vil avhenge noe av internettforbindelsen).

Hva er Flixtor?

Flixtor startet livet som en åpen kildekode-app som streamet innhold ved hjelp av BitTorrent-protokollen. Koden for denne appen er fremdeles tilgjengelig, men appen fungerer ikke lenger fordi den bruker kilder som ikke lenger er tilgjengelige.

Dette vil være enkelt nok for enhver utvikler å fikse, selv om appen i hovedsak gjør nøyaktig det samme som Popcorn Time, ser det ikke ut til å være noe poeng.

Når folk snakker om Flixtor i disse dager, henviser de til Flixtor.to (eller et av speilene eller impostersene). Flixtor.to er en nettbasert tjeneste som skanner IPTV-streaming-kilder og organiserer dem i en søkbar database som åpnes fra et elegant nettleserbasert webgrensesnitt.

Flixtor er ikke vert for selve innholdet, for klarhet, er ikke lovlig innhold.

Den ekte Flixtor

Det er bare en ekte Flixtor-webside. I skrivende stund er det Flixtor.to. Det er mulig dette vil endre seg, men hvis du besøker flixtor.org, sier en digital signert melding fra Flixtor-utviklerne hvilket domene som er ekte..

En rekke falske Flixtor-nettsteder finnes, hvorav noen faktisk fungerer ganske bra. Gitt deres veldig skyggefulle natur anbefaler vi imidlertid bare å bruke den ekte Flixtor. En Flixtor-app for Android er tilgjengelig på Play Store-nettstedet, men det har ingenting å gjøre med den ekte Flixtor, og vi anbefaler på det sterkeste å unngå den.

Priser

Alle kan bruke den grunnleggende Flixtor-tjenesten gratis bare ved å besøke Flixtor-nettstedet. Gratis brukere kan imidlertid se annonser, og har bare tilgang til filmer utgitt i løpet av de siste 6 månedene og TV-episoder utgitt i løpet av de siste tre månedene. De tre første episodene av den første sesongen av alle showene er også gratis for alle.

Streamingoppløsningen for gratis brukere er avkortet på 720p, og de kan ikke laste ned innhold eller kaste det til en storskjermsenhet.

Bortsett fra, det er gratis, det fungerer bra, det lar deg se alle nylige filmer eller TV-serier, og 720p-streaming er mye bra nok for folk flest. Som sammenligning er grunnleggende Netflix-abonnenter begrenset til 480p, med HD (720p eller 1080p avhengig av tilkoblingen din og hva enheten støtter) bare tilgjengelig med $ 10.99 / m standardplan (amerikansk pris).

Du kan støtte tjenesten og få tilgang til alle funksjonene (diskutert nedenfor) ved å kjøpe en VIP-nøkkel. Prisene starter på $ 12,95 i 30 dager, avhengig av betalingsmetode.

En liten reduksjon er tilgjengelig i 90 dager og en mye større i to år, men med tanke på arten av denne tjenesten (og dens nylige historie) er det sannsynligvis ikke tilrådelig å kjøpe en langsiktig nøkkel. Å betale for et hvilket som helst Flixtor-abonnement er faktisk en gamble.

Du kan betale med PayPal, Bitcoin eller Premiumkey.

Dette gjør Flixtor rundt dobbelt så prisen på et grunnleggende Netflix-abonnement i de fleste fylker, men det gir deg en mye større katalog med titler enn noen lovlige strømmetjenestetilbud, og det er ikke begrenset av regionale copyright-lover.

Vi vil bare merke oss at Popcorn Time fortsetter å blomstre og er 100% gratis, og det samme er Kodi.

Fsjoner

VIP-brukere gleder seg over følgende funksjoner:

  • Tilgang til alle filmer og TV-episoder
  • Strøm opp til 1080p
  • Last ned videoer
  • Google Chromecast og Apple Airplay-støtte
  • Ingen annonser
  • E-postforespørsler om manglende filmer og TV-serier
  • Prioritetsstøtte

Tilgang til alle filmer og TV-episoder

Flixtor skanner en rekke forskjellige IPTV-nettsteder for å kildes til innholdet, og har derfor en veldig stor katalogtittel som tilbys.

Dette inkluderer mange eldre titler. I motsetning til P2P-baserte alternativer som Popcorn Time, streames dette innholdet direkte fra servere det er vert for. Dette betyr at eldre / eller mindre populært innhold strømmer like bra som den siste blockbuster-filmen.

Vi kunne ikke finne en eneste film vi søkte etter, uansett hvor gammel, som ikke var tilgjengelig gjennom Flixtor. TV-seriene klarte seg mindre bra.

Strøm opp til 1080p

VIP-medlemmer kan streame mest mulig innhold i full HD. Dette er avhengig av at innholdet er tilgjengelig med den oppløsningen. Spesielt eldre innhold er ofte bare tilgjengelig i lavere oppløsninger.

Chromecast og Airplay-støtte

VIP-brukere kan caste videoer til storskjerm-TV-ene deres med Google Chromecast og Apple Airplay.

Ingen annonser

Snakker for seg selv, selv om det må sies at vi faktisk aldri så noen annonser når vi bruker gratistjenesten. Dette kan imidlertid endre seg.

Personvern

Vi vet ikke noe om hvem som driver Flixtor eller hvor de er basert, men det er på lik linje med en tjeneste som tilbyr "uoffisielt" innhold.

Flixtor er egentlig bare en (glatt) tredjeparts søkemotor og front-end for en rekke andre IPTV-nettsteder. IPTV er generelt mer privat enn streaming via P2P fordi du ikke deler IP-adressen din med mange andre brukere. Du laster bare ned innhold fra en server, så bare IPTV-serveren kjenner din virkelige IP-adresse.

Siden Flexor gir frontend, må alle strømmer være i nærheten av Flixtor. Dette betyr at IPTV-kildene bare ser IP-adresser som tilhører Flixtor, og det er Flixtor som kan se din virkelige IP-adresse.

Flixtor sier at den ikke logger noe annet enn e-postadressene til VIP-medlemmer. Vi må ta ordet om dette, men gitt tjenestens natur er det en fornuftig strategi å vite så lite som mulig om brukerne.

Alt innhold streamet via Flixtor er beskyttet av HTTPS slik at internettleverandøren din (ISP) ikke kan se hva du gjør, selv om den kan se at du har besøkt Flixtors nettsted.

Cloudflare

Flixtor-nettstedet bruker Cloudflare for å beskytte seg mot angrep fra Denial of Service (Doial). Dette betyr at det er Cloudflare-servere som leverer HTTPS, så avhengig av oppsettet som er valgt av Flixtor, kan Cloudflare kanskje se hva du ser på.

"Vi samler informasjon om sluttbrukere når de bruker våre kunders nettsteder, webapplikasjoner og APIer. Denne informasjonen kan omfatte, men er ikke begrenset til, IP-adresser, systemkonfigurasjonsinformasjon og annen informasjon om trafikk til og fra kunders nettsteder (samlet "Loggdata"). "

Cloudflare lover å ivareta disse dataene, men det kan alltid være lovlig tvunget til å overlevere dem.

Er Flixtor lovlig?

Innholdet som tilbys av Flixtor er i strid med hver opphavsrettslov som noen gang er skrevet. I de fleste land er det imidlertid ikke ulovlig å bare se (strømme) krenkende innhold.

Det er vanligvis ulovlig å laste ned innhold. I teorien kan det gjøres en sak om at bufring av data forhåndsinnlastet til minnet mens streaming teller som nedlasting i stedet for bare strømming. Det er ennå ikke gjort noe forsøk på å teste denne forestillingen i retten.

Brukervennlighet

Brukervennlighet er definitivt et av Flixtors sterke poeng. Alle kan besøke nettstedet, velge en video de liker, og den vil bare kjøre i nettleseren deres. Ingen nedlastinger er påkrevd.

Grensesnittet er like glatt på mobile enheter som det er på stasjonære nettlesere, noe som gir slike som Netflix og Amazon Prime et løp for pengene sine!

Du kan dobbeltklikke på en video for å spille av den på fullskjerm på alle plattformer, og alle videoene har støtte for undertittel for et bredt spekter av språk. VIP-brukere kan caste til Apple TV-er eller Chromecasts, eller laste ned lokalt til deres enhet. På en iPad er det til og med mulig å spille av video i Bilde-i-Bilde-modus.

Avhengig av IPTV-kilden er det vanligvis mulig å velge videooppløsning i en stasjonær nettleser, eller du kan la Flixtor velge automatisk oppløsning basert på internettforbindelsen din (anbefalt). I mobile nettlesere er oppløsningen alltid automatisk valgt.

Videoer kan søkes eller sorteres på forskjellige måter for å finne eller oppdage innhold. For å hjelpe med dette kjører Flixtor sitt eget anbefalingssystem, med kvalitetsinnhold, som brukerne har stemt på.

Siste tanker

Flixtor er en utrolig enkel å bruke uoffisiell streamingplattform som har det smidigeste grensesnittet denne siden av Popcorn Time. Det er sannsynligvis noe tilkoblingsavhengig, men videoer spilt for oss på alle plattformer.

720p-oppløsningshetten for gratis brukere vil sannsynligvis ikke bekymre de fleste seere, men databegrensningene for videoinnhold gir en veldig overbevisende grunn til å oppgradere til en VIP-konto. Hele filmkatalogen er enorm.

VIP-passeringer koster imidlertid rundt det samme eller mer som premiumabonnement på juridiske tjenester som Netflix, Hulu eller Amazon Prime. Det er også en veldig sterk sjanse for at handlinger fra rettighetshavere vil føre til at nettstedet plutselig forsvinner for alltid, uten sjanse til å se pengene dine igjen.

Popcorn Time gir et like glatt grensesnitt og katalog med titler og er 100% gratis, men det krever nedlasting av en app i stedet for bare å besøke et nettsted i nettleseren din. Den bruker BitTorrent-protokollen som er mindre sikker (du trenger virkelig å bruke en VPN med PT), og fordi den bruker BitTorrent peer-to-peer-protokollen, er tilgjengeligheten av innhold og strømningsytelsen veldig avhengig av populariteten..

Selv om strømming ved bruk av IPTV-baserte tjenester som Flixtor er mindre risikabelt enn å bruke P2P-baserte apper som Popcorn Time, synes vi fortsatt å bruke en VPN for Flixtor er en veldig god ide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me