Hva er nytt for Netflix i februar 2018? – Se amerikanske Netflix hvor som helst

Februar er en måned med kjærlighet, romantikk, vennskap og familie. Når Valentinsdagen dreier rundt hjørnet, kan det hende du trenger noen snurr for å se på med den betydningsfulle andre.

Heldigvis vil du ikke bli skuffet over Netflix-tilleggene fra februar 2018. Selv om du i stedet planlegger å tilbringe Valentinsdagen med familie og venner, har Netflix fortsatt noe å tilby. Med litt action, romantikk, komedie og eventyr på menyen, hvor kan du virkelig gå galt?

Titlene kommer til USA, Storbritannias versjoner av Netflix så vel som over hele verden. Hvis du ser et show oppført nedenfor som for øyeblikket ikke er tilgjengelig i regionene dine i Netflix-katalogen, ikke kjør deg. Ved å bruke en VPN kan Netflix-abonnenter fjerne blokkering av Netflix-kataloger fra hele verden. Hvis du er utenfor USA, kan du bruke en VPN for å få tilgang til den amerikanske Netflix-katalogen, som har flere titler enn noe annet lands versjon av Netflix.

Netflix Storbritannia

Ella fortryllet - 1. februar

2004 fantasy-romantikkfilm Ella Enchanted er den perfekte filmen for å se denne Valentinsdagen sammen med din betydningsfulle annen. Filmen spiller Anne Hathaway og Hugh Dancy, og er basert på romanen fra 1997 skrevet av Gail Carson Levine. Filmen er sentrert rundt den klassiske eventyr Askepott, med litt av en magisk vri.

Denne filmen er et godt valg for par som foretrekker romantiske flicks med et snev av komedie og eventyr. Enda bedre er Ella Enchanted også en flott måte å holde barna underholdt på en kald februarhelg eller bare generelt!

Da vi møttes første gang - 9. februar

When We First Met er en romantisk komediefilm fra 2018 med Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor og Robbie Amell. Denne originale filmen fra Netflix er perfekt for en valentine med en kjæreste, kjæreste, mann, kone, hund - hvem som helst! Enda bedre: det har noe for enhver smak!

Filmen følger en mann som heter Noah som møter jenta fra drømmene sine, bare for å bruke de neste tre årene på å lure på hvorfor de ikke er sammen. Når han får sjansen til å reise tilbake i tid for å endre ting, innser han veldig raskt at ting ikke alltid er lett ... og noen ganger; de skal ikke være det.

Da vi møttes første gang Official Trailer [HD] | Netflix

Da vi møttes første gang Official Trailer [HD] | Netflix Da vi møttes første gang Official Trailer [HD] | Netflix

Uerstattelig deg - 16. februar

Hvis du er i humør for et godt skrik, høres filmen Uerstattelig ut som det kan være av interesse. En annen original film fra Netflix som ble utgitt 16. februar, Irreplaceable You, forteller historien om to sjelekamerater som finner at livene deres styrter ned ved kunngjøringen om en terminal kreftdiagnose.

Uerstattelig You stars Oxford-born skuespiller Gugulethu Sophia Mbatha-Raw og Game of Throne’s Michiel Huisman. Og til tross for at du er sluppet ut to dager etter Valentinsdagen, kan du fremdeles glede deg over denne sappy filmdatoen med din kjære - bare husk varm sjokolade, silkepapir og popcorn!

Demp - 23. februar

I tillegg til sin samling av romantikkfilmer fra februar 2018, bringer Netflix Duncan Jones 'Mute til bordet. Beskrevet som en "spirituell oppfølger" til Jones 'film fra 2009, presenterer Mute Alexander Skarsgård som Leo Beiler - en stum bartender som prøver å finne kjærligheten i livet hans som på mystisk vis har forsvunnet.

Denne filmen er absolutt verdt å se på, spesielt for de som har sett Jones '09-film Moon. Ikke bekymre deg: Å se Moon er ikke et krav. Hvis du er glad i kjærlighetshistorier med en nyanse av mystikk, vil denne filmen definitivt være i smug. Sørg for å holde øye med det 23. februar!

Demp | Official Trailer [HD] | Netflix

Demp | Official Trailer [HD] | Netflix Demp | Official Trailer [HD] | Netflix

Netflix US

American Pie 1 & 2. - 1. februar

Hva er bedre for Valentinsdagen enn en klassisk teen sex-komedie? American Pie 1 & 2 er ikoniske favoritter blant tenåringer og voksne, med den første filmen som ble utgitt i 1999 og den andre i 2001. Til tross for flere oppfølgere som er gitt ut siden (som også blir lagt til Netflix 1. februar), tar de to første fremdeles kaken i verden av klassikere.

Begge filmer har skuespillere og skuespillerinner som Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan og Seann William Scott. Disse filmene er perfekte for venner eller par som leter etter mer et komisk preg denne Valentinsdagen, i motsetning til den vanlige chick flick-festivalen. Det beste er at disse filmene er bra for alle kjønn og i de fleste aldre!

Bachelorene - 21. februar

2017 amerikansk komedie-dramafilm The Bachelors stjerner J. K. Simmons som en enkemann som skal flytte over hele landet med tenåringssønnen for en ny jobb. I prosessen møter begge menn kvinner som hjelper dem å finne en vei tilbake til lykke. The Bachelors er en fantastisk film med overbevisende karakterer og en følelsesmessig avslutning.

Interessant nok ble filmen også planlagt ut av regissør og manusforfatter Kurt Voelker, som hadde veldig spesifikke ideer. Voelker kunngjorde i 2015 at han ville regissere komedie-dramafilmen basert på hans eget manus, og at J. K. Simmons ville spille enkemann. Heldigvis hadde Voelker rett i castingvalget sitt - noe du absolutt burde se selv!

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD

Jeepers Creepers 3 - 24. februar

Jeepers Creepers-trilogien kommer med mange tilbakeslag, mest takket være regissør Victor Salva som ble dømt for seksuell mishandling med et barn tilbake i 1988. Salva til side, Jeepers Creepers er en ikonisk skrekkfilm som mange skrekkbuffere verdsetter. Da Jeepers Creepers 3 ble kunngjort i 2006, ventet alle på utgivelsen med forventning.

Dessverre ventet de veldig lenge, ettersom Jeepers Creepers 3 ikke ble utgitt før 11 år senere, i 2017. Det verste var at filmen bare ble utgitt i visse teatre og bare for en veldig begrenset periode. Heldigvis slipper Netflix skrekkfilmen 24. februar for din seerglede. Ikke få forhåpningene dine for mye - filmen kom med mange kontroverser.

På den annen side er det bare en måte å finne ut om det lever opp til forventningene dine!

Netflix Originals: Tilgjengelig globalt

Altered Carbon (sesong 1) - 2. februar

Altered Carbon er en original serie fra Netflix som ble utgitt 2. februar 2018. Serien er basert på en roman fra 2002 skrevet av den engelske forfatteren Richard K. Morgan. Hvis TV-serier med 350 år i fremtiden fanger oppmerksomheten din: Altered Carbon finner sted i en futuristisk dystopi i år 2384.

Med hovedrollen i Joel Kinnaman og James Purefoy, involverer Altered Carbon Kinnamans karakter som hjelper til med å løse drapet på Purefoys karakter - med lite valg i saken. Denne serien er en perfekt måte å gi tiden denne Valentinsdagen med ti actionfylte episoder for å holde deg opptatt.

Altered Carbon Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Altered Carbon Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV Altered Carbon Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Greenhouse Academy (sesong 2) - 14. februar

Greenhouse Academy sin andre sesong kommer ut akkurat i tide til Valentinsdagen - den perfekte unnskyldningen for å la barna dine være barnevakt mens du drar ut og nyte ferien sammen med dine betydningsfulle andre eller venner! På den annen side er denne serien også en fin måte å tilbringe tid med barna dine uten å kjede deg i søvn.

Greenhouse Academy er basert på Israels TV-serie The Greenhouse. Netflix-originalen ble tilpasset for internasjonalt publikum, men har lignende temaer som den israelske versjonen. Serien dreier seg om en gruppe barn fra rivaliserende skolehus som avdekker et plott for å ødelegge planeten. Barna begynner selvfølgelig sin egen hemmelige etterforskning i håp om å redde verden!

Den offisielle traileren for Greenhouse Academy for sesong 2

Den offisielle traileren for Greenhouse Academy for sesong 2 Den offisielle traileren for Greenhouse Academy for sesong 2

Alt suger! (Sesong 1) - 16. februar

Alt suger! er en Netflix-original med kommende temaer og mange komedier. Serien er satt på midten av 1990-tallet og er i utgangspunktet en parodi på tenåringskultur i løpet av den tidsperioden. Serien kommer til å inneholde ti 30-minutters episoder og stjernespirende skuespillerinner og skuespillere som Peyton Kennedy og Jahi Winston.

Denne serien er ikke bare perfekt for barn å se på i helgene, men også for foreldre som ønsker å minne om sine egne skoledager. Vi har store forhåpninger for alt suger! - forhåpentligvis blir vi ikke skuffet. Hvis Netflix andre originale serier er noe å gå etter, vil vi absolutt ikke være det! Husk å holde deg oppdatert for utgivelsen den 16. februar.

Få tilgang til Netflix i sin fullstendighet med en VPN

Du vet antagelig nå at Netflix skiller innholdet basert på regionen du ser på. Dette kan være ganske kjedelig, ettersom du noen ganger ser frem til et show som bare slippes i et land du ikke er i. Hvis titlene du vil se ikke er tilgjengelige i regionen din, ikke kjør deg. Med vår guide til å fjerne blokkering av Netflix-innhold ved hjelp av en VPN, er det ikke et problem. Vær oppmerksom på at ikke alle VPN-er vil fjerne blokkeringen av Netflix.

Heldigvis har Netflix nylig hevdet at den streber mot global lisensiering for alt innholdet. Dessverre, med kompleksiteten som er lov om opphavsrett, har vi sannsynligvis fortsatt en lang stund å gå.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me