Hvad er Flixtor? En anmeldelse

Efter et uroligt 2020 er Flixtor tilbage, og det ser ud til at være bedre end nogensinde! Flixtor er en online streamingtjeneste, der streamer film og tv-shows direkte til dit browservindue. Det er kendt for sin fremragende (hvis begrænset) gratis service, dets store brugergrænseflade og den glathed, som indholdet spiller sammen med (selvom dette uundgåeligt afhænger noget af din internetforbindelse).

Hvad er Flixtor?

Flixtor begyndte livet som en open-source open source-app, der streamet indhold ved hjælp af BitTorrent-protokollen. Koden til denne app er stadig tilgængelig, men appen fungerer ikke længere, fordi den bruger kilder, der ikke længere er tilgængelige.

Dette ville være let nok for enhver udvikler at løse, selvom appen i det væsentlige gør nøjagtigt den samme ting som Popcorn Time, ser det ikke ud til at være meget point.

Når folk snakker om Flixtor i disse dage, henviser de til Flixtor.to (eller et af dets spejle eller imposters). Flixtor.to er en webbaseret service, der scanner IPTV-streamingkilder og organiserer dem i en søgbar database, der fås adgang fra en elegant browserbaseret webgrænseflade.

Flixtor er ikke vært for selve indholdet for klarhedens skyld er ikke lovligt indhold.

Den ægte Flixtor

Der er kun et ægte Flixtor-websted. I skrivende stund er det Flixtor.to. Det er muligt, at dette ændres, men hvis du besøger flixtor.org, angiver en digitalt signeret meddelelse fra Flixtor-udviklerne, hvilket domæne der er det ægte..

Der findes en række falske Flixtor-websteder, hvoraf nogle faktisk fungerer ganske godt. I betragtning af deres meget skyggefulde karakter anbefaler vi dog kun at bruge den ægte Flixtor. En Flixtor-app til Android er tilgængelig på Play Store-webstedet, men det har intet at gøre med den ægte Flixtor, og vi anbefaler kraftigt at undgå det.

Prisfastsættelse

Alle kan bruge den basale Flixtor-tjeneste gratis bare ved at besøge Flixtor-webstedet. Gratis brugere kan dog muligvis se annoncer og har kun adgang til film, der er udgivet inden for de sidste 6 måneder og TV-episoder, der er udgivet inden for de sidste 3 måneder. De første tre episoder af den første sæson af alle shows er også gratis for alle.

Streamingopløsning for gratis brugere er lukket ved 720p, og de kan ikke downloade indhold eller caste det til en storskærmsenhed.

Bortset fra det er det gratis, det fungerer godt, det giver dig mulighed for at se alle nyere film eller tv-shows, og 720p streaming er masser godt nok for de fleste mennesker. Som sammenligning er basale Netflix-abonnenter begrænset til 480p, med HD (720p eller 1080p afhængigt af din forbindelse og hvad din enhed understøtter) kun tilgængelig med $ 10.99 / m standardplan (US-pris).

Du kan understøtte tjenesten og få adgang til alle dens funktioner (diskuteret nedenfor) ved at købe en VIP-nøgle. Priserne starter ved $ 12,95 i 30 dage afhængigt af betalingsmetoden.

En lille reduktion er tilgængelig i 90 dage og en meget større en i to år, men i betragtning af arten af ​​denne service (og dens nylige historie) er det sandsynligvis ikke tilrådeligt at købe en nøgle på længere sigt. Faktisk er det noget af en gamble at betale for ethvert Flixtor-abonnement.

Du kan betale med PayPal, Bitcoin eller Premiumkey.

Dette gør Flixtor omkring dobbelt så meget som prisen på et grundlæggende Netflix-abonnement i de fleste amter, men det giver dig et meget større katalog med titler end nogen lovlig streamingtjeneste tilbyder, og det er ikke begrænset af regionale ophavsretlige love.

Vi skal bare bemærke, at Popcorn Time fortsætter med at blomstre og er 100% gratis, ligesom Kodi.

Fpræinstalleret

VIP-brugere nyder følgende funktioner:

  • Adgang til alle film og tv-episoder
  • Stream op til 1080p
  • Download videoer
  • Google Chromecast og Apple Airplay support
  • Ingen annoncer
  • E-mail-anmodninger om manglende film og tv-shows
  • Prioritetsstøtte

Adgang til alle film og tv-episoder

Flixtor scanner en række forskellige IPTV-websteder for at finde dets indhold og har derfor et meget stort katalogtitel.

Dette inkluderer mange ældre titler. I modsætning til P2P-baserede alternativer, såsom Popcorn Time, streames dette indhold direkte fra servere, hvor det er vært. Dette betyder, at ældre / eller mindre populære indhold streamer lige så godt som den nyeste blockbuster-film.

Vi kunne ikke finde en eneste film, som vi søgte efter, uanset hvor gammel, der ikke var tilgængelig via Flixtor. Tv-shows klarede sig mindre godt.

Stream op til 1080p

VIP-medlemmer kan streame det fleste indhold i fuld HD. Dette afhænger dog af, at indholdet er tilgængeligt i denne opløsning. Især ældre indhold er ofte kun tilgængeligt i lavere opløsninger.

Chromecast og Airplay support

VIP-brugere kan caste videoer til deres storskærms-tv ved hjælp af Google Chromecast og Apple Airplay.

Ingen annoncer

Taler for sig selv, selvom det må siges, at vi faktisk aldrig har set nogen annoncer, når vi bruger den gratis service. Dette kan dog ændre sig.

Privatliv

Vi ved ikke noget om, hvem der kører Flixtor, eller hvor de er baseret, men det er på niveau med en service, der tilbyder ”uofficielt” indhold.

Flixtor er virkelig bare en (glat) tredjeparts søgemaskine og front-end for en række andre IPTV-websteder. IPTV er generelt mere privat end streaming via P2P, fordi du ikke deler din IP-adresse med mange andre brugere. Du downloader blot indhold fra en server, så kun IPTV-serveren kender din rigtige IP-adresse.

Da Flexor leverer frontenden, skal alle strømme være i nærheden af ​​Flixtor. Dette betyder, at dens IPTV-kilder kun ser IP-adresser, der tilhører Flixtor, og det er Flixtor, der kan se din rigtige IP-adresse.

Flixtor siger, at det ikke logger andet end e-mail-adresserne til VIP-medlemmer. Vi er nødt til at tage ordet om dette, men i betragtning af tjenestens art er det en fornuftig strategi at vide så lidt som det kan om sine brugere.

Alt indhold, der streames via Flixtor, er beskyttet af HTTPS, så din internetudbyder (ISP) ikke kan se, hvad du laver, selvom det kan se, at du har besøgt Flixtor-webstedet.

CloudFlare

Flixtor-webstedet bruger Cloudflare til at beskytte sig selv mod Denial of Service (DoS) angreb. Dette betyder, at det er Cloudflare-servere, der leverer HTTPS, så afhængigt af den opsætning, der er valgt af Flixtor, kan Cloudflare muligvis se, hvad du ser.

”Vi samler slutbrugeroplysninger, når de bruger vores kunders websteder, webapplikationer og API'er. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til, IP-adresser, systemkonfigurationsoplysninger og anden information om trafik til og fra kunders websteder (samlet "Logdata"). "

Cloudflare lover at passe på disse data, men det kan altid være lovligt tvunget til at udlevere dem.

Er Flixtor lovlig?

Det indhold, der tilbydes af Flixtor, er i strid med enhver copyright-lov, der nogensinde er skrevet. I de fleste lande er det imidlertid ikke ulovligt at blot se (streame) krænkende indhold.

Det er normalt ulovligt at downloade indhold. I teorien kunne man lave en sag om, at bufferdata, der er indlæst i hukommelsen, mens streaming tæller som download i stedet for blot streaming. Der er endnu ikke gjort noget forsøg på at afprøve denne opfattelse i retten.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er bestemt et af Flixtors stærke punkter. Alle kan besøge webstedet, vælge en video, de kan lide, og den vil bare køre i deres browser. Ingen downloads kræves.

Interfacet er lige så glat på mobile enheder, som det er på desktop-browsere, hvilket giver Netflix og Amazon Prime som et løb for deres penge!

Du kan dobbeltklikke på en video for at afspille den på fuld skærm på alle platforme, og alle videoer leveres med understøttelse af undertekster til en lang række sprog. VIP-brugere kan caste til deres Apple TV'er eller Chromecasts eller downloade lokalt til deres enhed. På en iPad er det endda muligt at afspille video i tilstanden Picture-in-Picture.

Afhængig af IPTV-kilden er det normalt muligt at vælge videoopløsning i en desktop-browser, eller du kan lade Flixtor automatisk vælge opløsning baseret på din internetforbindelse (anbefales). I mobile browsere vælges opløsningen altid automatisk.

Videoer kan søges eller sorteres på forskellige måder for at finde eller opdage indhold. For at hjælpe med dette kører Flixtor sit eget anbefalingssystem med det kvalitetsindhold, der vælges af sine brugere.

Afsluttende tanker

Flixtor er en utrolig let at bruge uofficiel streaming platform, der har den smukkeste interface denne side af Popcorn Time. Det er sandsynligvis noget forbindelsesafhængigt, men videoer afspilles for os på alle platforme.

720p-opløsningsdækslet for frie brugere vil sandsynligvis ikke bekymre de fleste seere, men databegrænsningerne for videoindhold giver en meget overbevisende grund til at opgradere til en VIP-konto. Den komplette filmkatalog er enorm.

VIP-passager koster dog omkring det samme eller mere som premium-abonnement på juridiske tjenester som Netflix, Hulu eller Amazon Prime. Der er også en meget stor chance for, at handlinger fra copyrightindehavere vil resultere i, at webstedet pludselig forsvinder for evigt, uden nogen chance for at se dine penge igen.

Popcorn Time leverer en lignende glat grænseflade og katalog med titler og er 100% gratis, men det kræver at du downloader en app i stedet for bare at besøge et websted i din browser. Den bruger BitTorrent-protokollen, som er mindre sikker (du har virkelig brug for at bruge en VPN med PT), og fordi den bruger BitTorrent-peer-to-peer-protokollen, er tilgængeligheden af ​​indhold og dens streamingpræstation meget afhængig af dets popularitet.

Selvom streaming ved hjælp af IPTV-baserede tjenester som Flixtor er mindre risikabelt end at bruge P2P-baserede apps som Popcorn Time, synes vi stadig at bruge en VPN til Flixtor er en meget god idé.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me