Hvad er nyt ved Netflix i februar 2018? – Se amerikanske Netflix overalt

Februar er en måned med kærlighed, romantik, venskab og familie. Når Valentinsdagen truer rundt om hjørnet, har du muligvis brug for nogle flicks for at se sammen med din markante anden.

Heldigvis bliver du ikke skuffet over Netflix 'tilføjelser fra februar 2018. Selv hvis du i stedet planlægger at tilbringe Valentinsdag med dine venner og familie, har Netflix stadig noget at byde på. Med lidt action, romantik, komedie og eventyr i menuen, hvor kan du virkelig gå galt?

Titlerne kommer til USA, UK versioner af Netflix såvel som globalt. Hvis du ser et show, der er anført nedenfor, som i øjeblikket ikke er tilgængeligt i dine regioner Netflix-katalog, skal du ikke kæmpe. Ved at bruge en VPN kan Netflix-abonnenter fjerne blokering af Netflix-kataloger fra hele verden. Hvis du er uden for USA, kan du bruge en VPN til at få adgang til det amerikanske Netflix-katalog, der har flere titler end noget andet lands version af Netflix.

Netflix UK

Ella Enchanted - 1. februar

Fantasieromancefilm Ella Enchanted fra 2004 er den perfekte film til at se denne Valentinsdag sammen med din markante anden. Filmen spiller Anne Hathaway og Hugh Dancy og er baseret på romanen fra 1997 skrevet af Gail Carson Levine. Filmen er centreret omkring den klassiske eventyr Askepot, med lidt af en magisk twist.

Denne film er et godt valg for par, der foretrækker romantiske flicks med et strejf af komedie og eventyr. Endnu bedre er Ella Enchanted også en god måde at holde børn underholdt på en kold februarweekend eller bare generelt!

Da vi først mødtes - 9. februar

When We First Met er en romantisk komediefilm fra 2018 med Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor og Robbie Amell. Denne originale film fra Netflix er perfekt til en valentinsdataften med din kæreste, kæreste, mand, kone, hund - uanset hvad! Endnu bedre: det har noget for enhver smag!

Filmen følger en mand ved navn Noah, der møder drømmenes pige, kun for at tilbringe de næste tre år med at undre sig over, hvorfor de ikke er sammen. Når han får chancen for at rejse tilbage i tiden for at ændre ting, indser han meget hurtigt, at ting ikke altid er let ... og nogle gange; de skulle ikke være det.

Da vi først mødtes | Officiel trailer [HD] | Netflix

Da vi først mødtes | Officiel trailer [HD] | Netflix Da vi først mødtes | Officiel trailer [HD] | Netflix

Uerstattelig dig - 16. februar

Hvis du er i humør til et godt råb, lyder filmen Uerstattelig Du lyder som om den måske er af interesse. En anden original Netflix-film, der frigives den 16. februar, Irreplaceable You, fortæller historien om to sjælkammerater, der finder deres liv styrtende ned ved meddelelsen om en terminal kræftdiagnose.

Uerstattelig You stars Oxford-født skuespiller Gugulethu Sophia Mbatha-Raw og Game of Throne's Michiel Huisman. Og på trods af at du er frigivet to dage efter Valentinsdagen, kan du stadig nyde denne uheldige filmdate med din elskede - bare husk den varme chokolade, vævspapir og popcorn!

Mute - 23. februar

Føjet til sin samling af romantikfilm fra februar 2018, og bringer Duncan Jones 'Mute til bordet. Beskrevet som en "åndelig efterfølger" til Jones 'film fra 2009, viser Mute Alexander Skarsgård som Leo Beiler - en stum bartender, der prøver at finde hans livs kærlighed, som på mystisk vis er forsvundet.

Denne film er bestemt værd at se, især for dem, der har set Jones '09-film Moon. Vær dog ikke bange: at se Moon er ikke et krav. Hvis du er vild med kærlighedshistorier med en mystisk nyance, er denne film bestemt op i din gyden. Sørg for at holde øje med det den 23. februar!

Lydløs | Officiel trailer [HD] | Netflix

Lydløs | Officiel trailer [HD] | Netflix Lydløs | Officiel trailer [HD] | Netflix

Netflix US

American Pie 1 & 2. - 1. februar

Hvad er bedre for Valentinsdagen end en klassisk teen sex-komedie? American Pie 1 & 2 er ikoniske favoritter blandt teenagere og voksne med den første film, der blev frigivet i 1999 og den anden i 2001. På trods af flere efterfølgere der er frigivet siden (som også tilføjes til Netflix den 1. februar), tager de to første stadig kagen i verden af klassikere.

Begge film spiller skuespillere og skuespillerinder som Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan og Seann William Scott. Disse film er perfekte til venner eller par, der leder efter mere et komisk præg denne Valentinsdag, i modsætning til den sædvanlige chick flick-festival. Den bedste del er, at disse film er dejlige for ethvert køn og i de fleste aldre!

Bachelorerne - 21. februar

2017 amerikansk komedie-dramafilm The Bachelors spiller J. K. Simmons som en enkemand, der er beregnet til at bevæge sig over hele landet med sin teenage-søn til et nyt job. I processen møder begge mænd kvinder, der hjælper dem med at finde en vej tilbage til lykke. Bachelors er en vidunderlig film med overbevisende figurer og en feel-good afslutning.

Interessant nok blev filmen også planlagt ud af instruktør og manuskriptforfatter Kurt Voelker, der havde meget specifikke ideer. Voelker annoncerede i 2015, at han ville regissere komedie-drama-filmen baseret på hans eget manus, og at J. K. Simmons ville spille enkemanden. Heldigvis havde Voelker ret i sit casting-valg - noget du bestemt bør se selv!

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD

Jeepers Creepers 3 - 24. februar

Jeepers Creepers-trilogien kommer med en masse tilbageslag, mest takket være instruktør Victor Salva, der blev dømt for seksuel misforhold med et barn tilbage i 1988. Salva til side, Jeepers Creepers er en ikonisk horrorfilm, som mange rædselshyggerier værner om. Da Jeepers Creepers 3 blev annonceret i 2006, ventede alle på dens frigivelse med forventning.

Desværre ventede de meget længe, ​​da Jeepers Creepers 3 ikke blev frigivet før 11 år senere, i 2017. Det værste var, at filmen kun blev frigivet i visse teatre og kun i en meget begrænset periode. Heldigvis frigiver Netflix horrorfilmen den 24. februar til din oplevelse. Dog får du ikke dine forhåbninger op - filmen kom med mange kontroverser.

På den anden side er der kun en måde at finde ud af, om det lever op til dine forventninger!

Netflix-originaler: tilgængelig globalt

Altered Carbon (sæson 1) - 2. februar

Altered Carbon er en Netflix original-serie, der blev frigivet den 2. februar 2018. Serien er baseret på en roman fra 2002 skrevet af den engelske forfatter Richard K. Morgan. Hvis tv-shows, der er sat 350 år i fremtiden, fanger din opmærksomhed: Altered Carbon finder sted i en futuristisk dystopi i år 2384.

Med hovedrollen i Joel Kinnaman og James Purefoy, involverer Altered Carbon Kinnamans karakter, der hjælper med at løse mordet på Purefoys karakter - med lidt valg i sagen. Denne serie er en perfekt måde at give tid på denne Valentinsdag med ti actionfyldte episoder for at holde dig travlt.

Altered Carbon Sæson 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Altered Carbon Sæson 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV Altered Carbon Sæson 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Greenhouse Academy (sæson 2) - 14. februar

Greenhouse Akademis anden sæson bliver frigivet lige i tide til Valentinsdagen - den perfekte undskyldning for at forlade dine børn med en babysitter, mens du går ud og nyder ferien med dine betydningsfulde andre eller venner! På den anden side er denne serie også en god måde at tilbringe tid med dine børn på uden at kede dig i søvn.

Greenhouse Academy er baseret på Israels tv-serie The Greenhouse. Netflix-originalen blev tilpasset til internationalt publikum, men har lignende temaer som den israelske version. Serien drejer sig om en gruppe børn fra rivaliserende skolehuse, der afslører et plot for at ødelægge planeten. Selvfølgelig begynder børnene deres egen hemmelige undersøgelse i håb om at redde verden!

Officiel trailer til Greenhouse Academy for sæson 2

Officiel trailer til Greenhouse Academy for sæson 2 Officiel trailer til Greenhouse Academy for sæson 2

Alt suger! (Sæson 1) - 16. februar

Alt suger! er en Netflix-original med kommende tidsalder og masser af komedier. Serien er sat i midten af ​​1990'erne og er dybest set en parodi på teenagerkultur i denne periode. Serien er indstillet til at indeholde ti 30-minutters episoder og stjerner spirende skuespillerinder og skuespillere som Peyton Kennedy og Jahi Winston.

Denne serie er ikke kun perfekt til børn at se på i weekenderne, men også for forældre, der ønsker at mindes om deres egne skoledage. Vi har store forhåbninger for alt, hvad der lyder! - forhåbentlig bliver vi ikke skuffede. Hvis Netflix's andre originale serier er noget at gå hen, vil vi bestemt ikke være det! Sørg for at holde opdateret for udgivelsen den 16. februar.

Få adgang til Netflix i sin fuldstændighed med en VPN

Du ved sandsynligvis nu, at Netflix adskiller sit indhold baseret på den region, du ser fra. Dette kan være temmelig kedeligt, da du nogle gange ser frem til et show, der kun er frigivet i et land, du ikke er i. Hvis de titler, du vil se, ikke er tilgængelige i din region, må du ikke kæmpe. Med vores guide til at fjerne blokering af Netflix-indhold ved hjælp af en VPN er det ikke et problem. Bemærk, at ikke alle VPN'er vil fjerne blokering af Netflix.

Heldigvis har Netflix for nylig hævdet, at det stræber mod global licens til alt dets indhold. Desværre har vi med den kompleksitet, der er copyright-lovgivning, stadig en lang tid tilbage.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me