Hvordan enkelt konfigurere en Ethereum Mining-rigg med gpuShack

gpuShack er et selskap som er dedikert til å hjelpe den gjennomsnittlige folk å komme inn i verden av GPU-gruvedrift, spesielt ZCash, Monero og Ethereum. For å gjøre det, gir det alt fra maskinvare til programvare, og jeg vil dekke alle disse i denne gjennomgangen. Imidlertid er de viktigste salgsargumentene deres GPU-gruve rigger og deres unike operativsystem - ethOS. Siden ethOS er et så fantastisk stykke firmware, har jeg hovedsakelig gjort dette til en ethOS-anmeldelse. Misforstå ikke, de andre aspektene ved gpuShack er også bra, men ethOS er deres flaggskip, og med rette.

gpuShack produkter og priser

gpuShack tilbyr mange varer til salgs for å hjelpe deg med gruvedrift ZCash, Monero og Ethereum. Som nevnt er ethOS det viktigste salgsargumentet og det jeg fokuserer på i denne vurderingen. Ved siden av selger det imidlertid også en friluftsramme, startbunter, pussede GPUer og noe mindre tilbehør.

Gruvepakkene, ethOS, pussede GPUer og tilbehør er alle god valuta for pengene, og jeg har ærlig talt ikke noe dårlig å si om dem. Selv om jeg ikke er sikker på hvorfor ethOS digital nedlasting og SSD-versjonen er de samme prisene, så hvis du klarer å vente noen dager på levering, kan du like godt få en "gratis" SSD mens du kjøper ethOS. Friluftsrammen er imidlertid en annen sak. Selv om det er et fantastisk stykke utstyr, synes jeg det er noe dyrt for hva det er, men jeg skal dekke fordeler og ulemper litt senere.

gpuShack og ethOS Prising

Alle kjøp har garanti, slik at du kan føle deg trygg på at du ikke får noe dårlig. Ved siden av dette tilbyr gpuShack også en prisfall-garanti. Skulle du finne samme merke og modell for billigere, innen 30 dager, vil du få forskjellen og $ 5 tilbakebetalt til deg! Videre får innbyggere i USA gratis frakt. Over hele verden kan det gå opp til $ 50 + toll, så sørg for at du knuser noen tall, ellers kan du ende opp med å betale for mye. På toppen av alt dette gir de $ 25 rabatt hvis du betaler med Bitcoin, og du kan til og med handle inn dine gamle GPU-er for å få en rabatt!

I det hele tatt får gpuShack prisfastsettelsen sin, og jeg er glad for å se at de til og med gir 1-2% av overskuddet til veldedighet!

Hvordan bygge en Ethereum gruvedrift

Ingen Ethereum gruvedrift rigg ville være fullstendig uten en demonstrasjon av alt som er i aksjon. Så nyt videoen vår om hvordan det er å sette sammen en gruvedrift ved hjelp av gpuShack friluftsramme, sette opp etOS og deretter få gruvedrift.

Open-Air Ethereum Mining Frame

Så la oss starte med hva det er. Det er en ramme som lar deg sette sammen en gruve rigg raskt. Den har et sete for PSU-en din, et raskt og sikkert feste for hovedkortet og plassering for GPU-ene med en ryggstøtte for å hindre den i å dingle (en typisk situasjon med hjemmelagde rigger). Sannheten er at du kan sette sammen hele riggen innen 30 minutter hvis du har alle komponentene. Videre, hvis du bruker ethOS, kan du gruve på bare 60 minutter ekstra. På toppen av dette er det stables så hvis du enkelt kan lage et Ethereum / GPU gruvetårn.

Dessverre, som du kan se ved vår første rigg noensinne i bildet over, kan du enkelt lage noe lignende med komponenter fra hvilken som helst gjennomsnittlig jernvarehandel. Hvis du gjorde noen ytterligere undersøkelser, kan du til og med finne veldig like elementer og fortsatt holde kostnadene lave. Gitt, dette vil ta mer tid, men for meg tok det omtrent 4-5 timer å gjøre det. På meg la jeg til og med vifter på baksiden for å hjelpe luftstrømmen og har derfor GPU-viftene til å gå saktere og roligere. Gitt, jeg hadde standardproblemet med å ha GPU-ene hengende ved kabelbånd.

Imidlertid, hvis gpuShack gjorde følgende forbedringer, vil det være verdt $ 200 prisantydningen.

 • Innebygd kabeladministrasjon. Disse er veldig enkle å kilde og implementere, og overflødig kabling på grunn av GPU-er er alltid et problem.
 • Fanmonteringsplasser ville være bra. Monteringsvifter hjelper ikke bare luftstrømmen, men hvis du har AIO-vannkjøling (spesialbygget eller som R9 Fury), trenger du ikke finne ut en monteringsløsning.
 • Litt mer dybde til rammen, slik at den har plass til selv de største PSU-ene
 • Mer høyde, avhengig av PSU-en din, kan det være en smule montering av en GPU over PSU når du bruker båndstigerør.

gpuShack-støtte

gpuShack er tydeligvis et lite selskap. Derfor bør det ikke komme som noen overraskelse at deres støtte er begrenset til e-post og Twitter. Imidlertid, når jeg har sendt dem med et problem, svarte de alltid innen 24-48 timer, selv i helgene! Støtten var kunnskapsrik, nyttig og aldri påtrengende. Så mye at jeg faktisk lærte masse ny informasjon fra dem og videreførte samtalen selv når virksomheten ble avsluttet.

Du kan også finne gpuShack / ethOS-teamet på mange gruvesamfunn, som for eksempel Ethereum Mining Forum. Derfor, hvis du har problemer med ethOS, leter etter optimaliseringstips eller bare ønsker å ha en generell diskusjon, kan du føle deg hjemme i samfunnet.

På toppen av dette, hvis du bruker ethOS, har de en IRC-kanal som du kan koble deg til, og de vennlige medlemmene der inne vil prøve å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen problemer, eller ønsker noen tips for å forbedre ytelse av riggen din.

Hvordan installere ethOS

Registrering og nedlasting

Registrering med gpuShack er utrolig enkelt og fungerer akkurat som enhver e-handelsbutikk. Når du har kjøpt etoset ditt, vil du få en e-post med nedlastingsinstruksjonene, og det er det.

Installer og konfigurer

Når du har lastet ned etOS, må du skrive det til en SSD. Det er klare instruksjoner i kunnskapsbasen, og igjen, dette ble fullført i løpet av få minutter.

Til å begynne med må du starte riggen med bare en enkelt GPU montert og koblet til ditt primære x16-spor på full hastighet. Jeg vil anbefale å bruke en x16 - x16 PCIe stigerør for dette. Når den har postet og er inne, vil du se at den automatisk begynner gruvedrift.

ethOS Hjem

Konfigurer de lokale og globale konfigurasjonsfilene dine som det passer seg, og begynn å legge til GPU-ene en for en, og sørg for at du kjører dem en stund hver gang for å sikre at den fungerer bra. Hvis du er modig eller dum, kan du legge til alle GPU-er med en gang, men dette kan føre til flere feilsøkingsproblemer nedover.

Overvåking av ethereum mining riggen

Når du har satt opp riggen, må du overvåke den. Spesielt hvis det er utenfor stedet. I motsetning til med Windows, kan du dessverre ikke installere Team Viewer for å overvåke riggen din. Imidlertid er det to andre metoder tilgjengelig: SSH og nettstedovervåking.

Med SSH kan du direkte logge inn på riggen din og administrere alle innstillingene dine derfra og utføre kommandoer som om du bruker den regelmessig. Fullstendige instruksjoner for hvordan du konfigurerer dette er tilgjengelig i kunnskapsbasen.

ethOS SSH Access

Du vil også få en lenke som lar deg se alle riggene dine online og overvåke kjernestatistikken. Et flott eksempel er Virosas ', som er et kjernemedlem i ethOS-samfunnet.

ethOS Online Monitoring

Optimaliser riggen din

Når du har riggen din satt opp og kjørt, er det nå på tide å optimalisere. Mens jeg dekker mange flere tips, triks og optimaliseringer i vår Ethereum Mining-guide, har operasjonssystemet ethOS en veldig praktisk overklokkekommando innebygd.

 1. Åpne en ny terminalforekomst
 2. Skriv oppdatering for å finne kjernen og minneklokkene til GPU-ene dine. Hvis alle GPU-ene dine er den samme modellen, vil oppgaven din være enklere, da du kan bruke de globale kommandoene til å angi variablene, og du må også kjøre færre stabilitetstester.
  For eksempel har våre RX480-er en kjerneklokke på 1266 MHz og en minneklokke på 2000 MHz.
 3. Øk din Core-klokke med 10 MHz ved å legge inn linjen nedenfor i konfigurasjonsfilen din (med MHz-nummeret erstattet av det som er relevant for riggen din):
  globalcore: 1276
 4. I terminalen din kjører putconf && ethos-overklokke for å bruke endringene. Bruk showminer for å se resultatene. Hvis oppsettet kjøres i en god periode uten stabilitets- eller varmeproblemer, går du til neste trinn
 5. Øk minneklokken med 10 MHz ved å legge inn linjen nedenfor i konfigurasjonsfilen:
  globalmem: 2010
 6. Igjen, se for stabilitet. Gjenta trinn 3 til 5 inntil systemet krasjer.
 7. Hvis du krasjer, tilbakestill til originale klokker og se etter stabilitet i 24 timer for å sikre at ingen maskinvarefeil har oppstått.
 8. Hvis det ikke er maskinvarefeil, angir du de siste klokkenumrene du var fornøyd med som mål.
 9. I løpet av prosessen må du også angi innstillingene for globalfan og maxgputemp.

ethOS vs PiMP OS

Det er også et annet operativsystem, dedikert til rask og enkel gruvedrift - PiMP. Det er Portable Instant Mining Platform - før du får noen morsomme tanker i hodet. PiMP er billigere med noen få dollar, men er ment som en universalbruksplattform. Selv om de også har eksempelkonfigurer, kan du ta litt mer tid og problemer å konfigurere siden du kan gruve hva som helst med det. Med mindre du planlegger å utvinne et stort utvalg av mynter (eller i det minste teste), vil jeg anbefale å holde deg til ethOS.

Konklusjon

jeg likte

 • Rask og enkel oppsett
 • Gjør hva det står på tinn
 • Støtte og instruksjoner av høy kvalitet
 • Fantastiske overvåkingsverktøy
 • Ingen basseng uten gruvedrift takket være Alpereum!

Jeg var ikke så sikker på

 • Rammen kan gjøre med noen forbedringer for å være verdt prisen

Jeg hatet

 • Ingenting

I det hele tatt er gpuShack et fantastisk lite selskap, og vi har ikke annet enn ros for ethOS. Hvis du tenker på å starte din egen gruve rigg eller GPU gruvegård, bør du ikke gå uten det!

Hvis du har din egen gpuShack-anmeldelse, gi oss beskjed i kommentarene.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me