Hvordan få amerikanske Netflix på Android, iPhone og iPad

Det er ingen hemmelighet at Netflix tilbyr flere titler til amerikanske abonnenter enn deres europeiske motstykke. I denne guiden viser vi deg hvordan du kan kombinere ekstrainnholdet i utenlandske Netflix-biblioteker med bekvemmeligheten av å se Netflix hvor som helst du vil ha på telefonen..


Hva du trenger

For å følge trinnene nedenfor, trenger du:

 • Et Netflix-abonnement
 • Et Netflix VPN-abonnement
 • En Android- eller iOS-enhet (telefon eller nettbrett)

Slik får du tilgang til den amerikanske Netflix-appen på Android, iPhone og iPad

I løpet av det siste tiåret har folks seervaner endret seg fra å sitte foran TV-en til å se på ting mens du er på farten. Netflix har gjort rede for dette, noe som gjør Android- og iOS-applikasjonene enkle å bruke. Heldigvis er det tilsvarende enkelt å få tilgang til Netflix US gjennom appen - så lenge du får den rette VPN-leverandøren.

Når du kobler til en Netflix-vennlig VPN-server i USA, blir forbindelsen din dirigert helt til Amerika, noe som uunngåelig tåler appen til å tro at du er i USA. Bare følg trinnene nedenfor, slik at du kan se flere titler på Netflix-appen din. Denne metoden fungerer med Android, iPhone og iPad. Den eneste forskjellen mellom disse er butikken du laster ned VPN-appen din fra.

 1. Velg en VPN som fungerer med Netflix fra denne artikkelen.

  Vi anbefaler ExpressVPN fordi den pålitelig blokkerer plattformen og tilbyr utrolig hastighet for strømming i høyere oppløsning.

 2. Abonner på VPN og sett opp påloggingsinformasjon.

  Hvis du ikke ønsker å gjøre dette gjennom nettstedet, vil du få en ny sjanse etter å ha lastet ned applikasjonen.

 3. Installer VPN på din iPhone, iPad eller Android-enhet.

  VPN-appene er tilgjengelige både i Google Play Store og i Apple App Store.

  ExpressVPN-app i Android App store

 4. Start VPN-appen på mobilenheten din, og logg deg på med legitimasjonsbeskrivelsen.

  Hvis du ikke registrerte deg på nettstedet i løpet av trinn 2, kan du registrere deg direkte i appen.

  ExpressVPN påloggingsskjerm

 5. Velg en VPN-server i USA.

  Dette vil fungere med andre Netflix-regioner, så hvis du vil fjerne blokkering av innhold fra et annet land, kobler du bare til en server basert i landet du kobler til også.

  ExpressVPN tilkoblet

  Når VPN har koblet seg til en amerikansk server, vil du ha en amerikansk IP-adresse. Dette betyr ganske enkelt at neste gang du går til Netflix-nettstedet, vil Netflix-serveren tro at du er i USA, og den vil gi deg det samme innholdet som en amerikansk Netflix-abonnent får.

 6. Du kan nå bla gjennom det amerikanske Netflix-biblioteket i appen din

  For å bekrefte at alt har fungert, søk etter titler eksklusivt for USA, for eksempel Fraiser eller Parks and Recreation.

  parker og rec på Netflix-appen

VPN-maskinen min fungerer ikke med Netflix-appen?

Vi har lagt merke til folk på fora og sosiale medier som diskuterer hvordan de ikke klarer å få tilgang til amerikanske Netflix med en VPN når de bruker Netflix-appen. Hvis en VPN fjerner blokkering av Netflix, skal du kunne få tilgang til amerikanske Netflix fra mobilappen. En enkel løsning er å lukke Netflix-appen og bytte til en annen amerikansk server før du starter den på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan du se feilsøkingsveiledningen for Netflix VPN for mer informasjon eller vurdere å komme i kontakt med leverandøren din via støttesidene deres..

Nyttige Netflix-guider

Slå Netflix VPN-blokkering - Tips for feilsøking for Netflix proxy-feilmelding

Fjern blokkering av Netflix - Slik endrer du Netflix-landet

Hvordan fjerne blokkering av Netflix på skolen eller på jobben - En guide til å se Netflix på begrenset WiFi

Hvordan virker det?

En VPN er en online tjeneste som lar deg late som du er i et annet land ved å skjule din virkelige beliggenhet. Når du går inn på Netflix hjemmefra - enten det er på appen eller nettstedet - kan Netflix fortelle hvor du er på grunn av IP-adressen din.

Når du kobler til en VPN-server i USA, blir trafikken din viderekoblet via den serveren - som lar VPN skjule hjemets IP-adresse. Som et resultat, når trafikken din ankommer med Netflix, ser det ut til å ha kommet fra VPN-serveren i stedet for hjemmet ditt. Dette tåler Netflix vellykket og gjør at den gir deg den komplette Netflix-katalogen!

Noen VPN-er har VPN-tildekking (tilslørt servere). Denne funksjonen vil ikke være nødvendig for å fjerne blokkering av Netflix-biblioteker, som USA, de fleste steder. Faktisk vil tilsløring kreve mer prosessorkraft og vil føre til at trafikken din blir litt tregere (noe som kan føre til unødvendig buffering).

På den annen side, hvis du er i Kina, må du bruke tilsløring for å omgå Great Firewall of China. Så hvis du er en kinesisk statsborger som ønsker å fjerne blokkering av Netflix, må du holde deg til en VPN med obfuskeringsfunksjon (ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN).

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me