Hvordan få en indisk IP-adresse – VPN til India

Mange mennesker som bor utenfor India ønsker å kunne få tilgang til geobegrenset innhold. Den enkleste måten å få en indisk IP-adresse er å bruke en VPN-tjeneste. Ved å få en IP-adresse i India forsvinner begrensningsvarslene på magisk vis, og folk kan få tilgang til innhold utpekt 'bare for India'. Med en indisk IP kan du streame nettsteder som Star Sports (en populær indisk sportskanal) og hotstar.

Videre krypterer VPN-programvare all brukerdata når den går fra enhetene deres til bedriftsservere. Resultatet er at ISP-er, myndigheter, utleiere eller arbeidsgivere ikke kan fortelle hva VPN-abonnenter gjør på nettet, selv nettstedet du besøker har ingen anelse om hvem eller hvor du er. Det betyr høye nivåer av personvern og anonymitet mens du surfer på nettet.

Få en indisk IP-adresse

VPN-ene nedenfor har alle servere over hele verden, slik at du kan få en indisk IP-adresse ved ganske enkelt å koble til en av serverne de har i India. I tillegg til å ha indiske servere, valgte vi disse VPN-tjenestene fordi de kan fjerne blokkering av indiske strømmetjenester, er veldig raske og vil holde datamaskinen din sikker. Klikk gjennom til VPN-leverandører nedenfor for å finne mer informasjon om tjenesten deres.

 1. ExpressVPN - 3 indiske servere - Chennai - Mumbai | Raske servere | $ 6.67 per måned
 2. IPVanish - 2 indiske servere - Mumbai - New Delhi | Raske servere | 6,49 dollar per måned
 3. NordVPN - 18+ servere - Chennai - Mumbai | Sikre servere | 3,49 dollar per måned
 4. CyberGhost VPN - 1 indisk server - Mumbai | Lett å bruke | 2,75 dollar per måned
 5. VyprVPN - 1 indisk server - Mumbai | Lett å bruke | 4,17 dollar per måned

Det er superenkelt å få en indisk IP-adresse!

I vår trinnvise guide vil vi lede deg gjennom alle trinnene for å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder i India. Med en VPN-tjeneste kan du enkelt forfalske IP-adressen din til India.

 1. Få et abonnement hos en av våre anbefalte VPN-er for India. For å få en indisk IP vil vi foreslå ExpressVPN. For å gi deg et valg i saken har vi imidlertid gjennomgått fem fantastiske tjenester totalt. Alle av dem er utmerkede for å få en IP-adresse i India, så valget er opp til deg.
 2. Last ned og installer VPN-programvaren fra den valgte leverandørens nettsted.
 3. Koble til en VPN-server som ligger i India.
 4. Naviger til det indiske nettstedet du vil bruke.
 5. Slapp av og glede deg over ubegrenset tilgang til så mange nettsteder i India du vil, takket være VPNs indiske IP-adresse.

Hva gjør du hvis de indiske VPN-serverne går tregt

Har du abonnert, lastet ned programvaren og valgt OpenVPN-protokollen? Så er det på tide å koble VPN til India-servere.

ExpressVPN har mer enn en indisk VPN-server du kan velge mellom. Dette er ideelt fordi det gir deg et valg av India IP-adresser. Som sådan kan du alltid koble deg til en annen på listen hvis du er litt treg av en eller annen grunn. For å koble til velger du bare den indiske serveren som er høyere oppe i listen (denne har den minste 'ping' som betyr at den er den raskeste som er tilgjengelig for øyeblikket) og klikk koble til.

Når en tilkobling er opprettet, er du ferdig - du har nå en IP-adresse i India!

For mer informasjon, besøk vår India VPN-side.

Gå til ethvert indisk nettsted du liker!

Så snart VPN-en er installert, kan du gå og besøke begrensede nettsteder hvor som helst som VPN-en har en server. ExpressVPN har for eksempel servere i 78 land. det betyr at du ikke bare kan "forfalse" plasseringen din til indiske IP-adresser, men til et av de 78 stedene. Det samme er tilfelle for alle andre VPN-er på listen vår, som også har mange servere spredt over hele kloden.

Alle VPN-ene vi har plassert i denne guiden gir ikke bare sikkerhet, privatliv og anonymitet i verdensklasse, men har fantastiske servere i India og rundt om i verden. Perfekt for å få en IP-adresse i India - eller hvor som helst andre steder du har lyst på. Resultatet er at du vil kunne besøke alle indiske (eller andre) nettsteder du ønsker.

Bare koble til en server i landet du vil besøke, og skriv inn nettadressen du vil besøke i navigasjonsfeltet. VPN-en din vil gi deg utseendet til å være i det landet, IP-adresse og alt.

En høflig påminnelse

Selv om det er sant at mange bruker VPN-er for å overvinne begrensningsvarsler, må vi understreke at vi ikke spesifikt kan godta brudd på loven. Hvis du velger å få tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale i India eller andre steder, gjør du det på egen risiko.

Den gode nyheten er at med OpenVPN valgt vil internettdata være svært sikre og så anonyme som mulig - slik at du kan gjøre det du vil på Internett på en svært sikker måte.

Hensyn for å få en IP-adresse i India

Det er en rekke ting som må vurderes av folk som ønsker å få en IP-adresse i India. Det er over 800 VPN-tjenester der ute å velge mellom, og her på ProPrivacy.com forstår vi at valg kan virke litt skremmende. På toppen av det er det store flertallet av disse VPN-ene sakte, tilbyr dårlige sikkerhetsalternativer og driver VPN-tjenestene sine på en måte som setter brukere i fare.

Hvis data ikke håndteres på en profesjonell måte, kryptering ikke er topp og VPN-servere ikke er av høyeste kvalitet, betaler du for en tjeneste som setter deg i fare. Noen VPN-er har til og med dårlig personvernregler som lar dem selge dataene dine til tredjepart - dette er en enorm risikabel praksis som setter deg i alvorlig risiko!

Av den grunn tok vi høyde for alle de viktigste aspektene du må være klar over for å få en IP-adresse fra India når vi valgte VPN-tjenester for denne guiden..

Det hele er tatt vare på!

 1. Tilkoblingshastigheter. Noen VPN-er har forferdelig langsomme VPN-servere. Sakte servere er bra for veldig lite og vil absolutt ikke tillate deg å se HD-streaming video uten irriterende etterslep og buffering. Våre anbefalte VPN-er har alle prøvd og testet nettverk med enestående VPN-servere som gir utmerkede tilkoblingshastigheter for India.
 2. Sikkerhet. Alle VPN-ene vi har valgt bruker toppen av krypteringsprotokollene. De tilbyr alle valg av protokoller og gir OpenVPN vår favorittprotokoll her på ProPrivacy.com.
 3. Retningslinjer for personvern. Alle VPN-ene vi har lagt inn i denne guiden er godt abonnerte og pålitelige VPN-er. De har alle gode personvernregler og bryr seg sterkt om å beskytte brukerne sine. Ingen oppbevarer de viktige bruksloggene som i teorien kan brukes til å senere avsløre hvilke nettsteder du har besøkt. Med sterke personvernregler og en pålitelig og pålitelig track record, vet du at disse VPN-ene er blitt prøvd og testet gang på gang og vil beskytte ditt digitale fotavtrykk når du forfalsker over til en av deres indiske IP-adresser.

Bruk OpenVPN-kryptering

Vi anbefaler OpenVPN-krypteringsprotokollen. OpenVPN er en anerkjent industristandard VPN-krypteringsprotokoll som vil holde deg sikker og privat når du forfalsker IP-adressen din til India. Alle tjenestene oppført ovenfor bruker OpenVPN-kryptering som standard.

Ettersom streaming av noe geo-blokkert innhold er i strid med opphavsretten (som er grunnen til at det er geobegrenset), må du være veldig forsiktig. Med OpenVPN vil du imidlertid være sikker, selv om du velger å vise opphavsrettsbeskyttet materiale.

VPN inn i India - Konklusjon

I denne guiden har vi detaljert alle trinnene som er nødvendige for å få en indisk IP-adresse. Selv om vi anbefaler ExpressVPN, for å få en indisk IP-adresse, har de andre VPN-ene vi har omtalt, også alle det du trenger for å få en IP-adresse i India. Alle VPN-er er sikre, tilbyr god kryptering, har sterke personvernregler og har en velprøvd track record for å gi sine abonnenter en tjeneste i verdensklasse. Så gå videre og velg VPN for en indisk IP-adresse, med trygghet i visshet om at du rett og slett ikke kan gå galt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me