Hvordan få en USAs IP-adresse med en VPN

Folk vil ha en IP-adresse fra USA av mange grunner. Noen liker å se på idretter som Major League Baseball (MLB), National Basketball Association (NBA) eller National Football League (NFL). Andre ønsker å få tilgang til nettbanken sin når de er på ferie. Noen ønsker til og med tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix for å se den enorme katalogen med titler. Dessverre når de fleste prøver å gjøre de tingene, blir de konfrontert med en tilgangsbegrenset varsel. Dette er fordi geobegrenset innhold er underlagt opphavsrettslover som gjør det utilgjengelig andre steder. Med en USA VPN-tjeneste kan dette problemet overvinnes, og alle kan gjøre sin IP-adresse USA-vennlig.

I denne guiden vil vi forklare hvordan du kan bli med på utallige mennesker rundt om i verden som for øyeblikket opphever blokkering av bare innhold i USA ved å få en IP-adresse fra USA!

Å få en IP-adresse fra USA er enkelt!

  1. Abonner på en VPN. For å endre din IP-adresse til en USA, anbefaler vi ExpressVPN, men ta en titt på de beste USA VPN-tjenestene våre, slik at du har mange valgmuligheter.
  2. Last ned og installer VPN-klientprogramvaren.
  3. Koble til riktig server.
  4. Gå til USAs nettsted som du vil ha tilgang til.
  5. Bli komfortabel og nyt full tilgang til USAs nettsteder og tjenester.

Velg VPN og last ned programvaren

Etter å ha bestemt deg for en av tjenestene oppført ovenfor, klikker du deg videre til deres hjemmeside og abonnerer. Hvis du betaler månedlig, vil det koste deg litt mer av dine hardt opptjente kontanter. Av den grunn, hvis du har råd til det (og planlegger å bruke det hele året for å få en IP-adresse fra USA), skvett ut på et årlig abonnement.

Når du har betalt for VPN, vil du få lov til å laste ned VPNs klientprogramvare. Velg riktig versjon for plattformen du kjører. Alle VPN-ene i denne listen lar deg kjøre den på mer enn én enhet. Så fortsett og installer den på din PC og smarttelefon eller iPad - hva du enn trenger.

expressvpn appplattformer

Sørg for at du velger OpenVPN

Her hos ProPrivacy anbefaler vi sterkt at du velger OpenVPN-krypteringsprotokoll i VPNs innstillinger. Det er den klart mest sikre VPN-krypteringen på markedet i dag. Ettersom å fjerne blokkering av geobegrenset innhold teknisk sett er i strid med loven (i strid med opphavsretten), er OpenVPN den desidert beste måten å holde seg privat og sikker på.

Husk at selv om VPN-er kan brukes til å fjerne blokkering av geobegrenset innhold (og mange hundretusener av mennesker bruker VPN-er på denne måten), gjør du det på egen risiko! Her på ProPrivacy.com kan vi ikke offisielt godkjenne brudd på lover. Imidlertid, hvis det er ditt ønske å gjøre det, så er OpenVPN krypteringen du bør velge.

Koble til din valgte USA IP-server

Nå som VPN-programvaren er installert på enhetene dine (og du har valgt OpenVPN), kan du gå videre og koble til en USA IP-server.

Velg en av de amerikanske stedene fra VPNs serverliste. Ved å velge en lenger opp på listen vil du få de beste hastighetene. Så med mindre du trenger et bestemt sted, velger du en server høyere opp i listen. Når du er tilkoblet, vil VPN-en bli grønn eller vise en lås på smarttelefonskjermen. Der er du! Du har nå en USA-IP-adresse, og har tilgang til alle begrensede nettsteder i USA.

expressvpn løsningsvelger

Endre IP-adressen din til USA: Hensyn

Vi har vurdert en rekke ting (på dine vegne) mens vi valgte de beste VPN-tjenestene for å få en IP-adresse fra USA. For det første er ikke alle VPN-tjenester pålitelige. Det er mer enn 800 VPN-leverandører å velge mellom på markedet, og mange av dem gjør en forferdelig jobb med å tilby en VPN-tjeneste.

Hva er forskjellene mellom VPN-er?

  1. Når du forfalsker IP-adressen din til USA for å få tilgang til geobegrenset innhold, må du være sikker. Dessverre er det ikke alle VPN-er som tilbyr tjenesten som er nødvendig for å være sikker (null logger VPN eller ingen brukslogger politikk er viktig).
  2. Når du velger en VPN for å få en IP-adresse fra USA, bør du få et valg av servere. I tillegg bør de amerikanske IP-serverne være lynraske (for å streame HD-innhold).
  3. For å være sikker når du forfalsker posisjonen din til USA, bør VPN-en din gi krypteringsprotokoller av militær karakter. I tillegg må firmaet håndtere dataene dine på en pålitelig og sikker måte.

Gå til hvilket som helst USA-nettsted du liker!

Uansett hvilken VPN som har valgt fra vår guide, vil du kunne få tilgang til USA-bare innhold. Hvis du bestemte deg for ExpressVPN, inkluderer det å kunne få tilgang til den amerikanske Netflix-katalogen.

I tillegg, ikke glem at VPN-en ikke bare er nyttig for å fjerne blokkering av amerikanske tjenester og abonnement. Det er også perfekt for å få tilgang til innhold fra hele verden! Videre tilbyr alle VPN-ene i denne guiden prøveperioder (på minst syv dager). Som et resultat vil du kunne sikre at din foretrukne VPN fungerer perfekt for det du trenger den til.

Andre måter å få en IP-adresse fra USA på

Selv om det å bruke en VPN absolutt er den beste, mest private og sikreste metoden for å få en IP-adresse fra USA, er det andre måter. SmartDNS, Tor eller proxy-servere er alle tilgjengelige alternativer. Ingen av dem vil imidlertid gi deg den typen pålitelighet, trygghet eller brukervennlighet som du får hvis du bruker en VPN for å få en IP-adresse i USA.

SmartDNS

SmartDNS er veldig ofte brukt av folk som streamer geobegrenset innhold. Problemet er at det ikke tilbyr noe med tanke på sikkerhet, og fordi det er ulovlig å se på opphavsrettsbeskyttet innhold, er dette en bekymring. Ved hjelp av SmartDNS blir du ikke kryptert som du gjør med en VPN. Det betyr at Internett-leverandøren din, og nettstedene du besøker, vil vite nøyaktig hvem du er. Når innholdsskapere mer og mer saksøker folk for piratkopiering, er dette en stor bekymring.

Tor

På den annen side er Tor en gratis nettleser som gjør en jobb som veldig ligner en VPN ved å tilby kryptering mens du spoof. Løftet om anonymitet gjør det til valg for mange mennesker, inkludert menneskerettighetsaktivister, varslere, journalister og mange andre. Ved å velge en exit-node i USA, kan alle få tilgang til amerikansk innhold (som de kan med en VPN eller SmartDNS). Problemet er at hastighetene er ganske trege, noe som betyr at du vil lide av betydelig bufring, etterslep og dårlig bildekvalitet.

fullmakter

Endelig får vi gratis proxy-servere. Det er mange å velge mellom, og de jobber absolutt og kan være veldig rimelige eller gratis. Imidlertid har gratis grenser, og det er ikke uvanlig at den tilkoblingsgrensen nås mens du er midt i favoritt episoden din av Game of Thrones. Med dårlige hastigheter, tvilsomme personvernregler og muligheten for at tredjeparter får tilgang til dataene dine, er fullmakter en total gamble.

Ingenting sammenlignes med en VPN

På slutten av dagen, noen dollar per år for å vite at du er sikker da du forfalsker plasseringen din i utlandet, er ikke mye av en layout. I tillegg, med regjeringer som søker å spionere, og cyberkriminelle som alltid ønsker å avskjære data, er det en utrolig god ide å sikre din digitale tilstedeværelse i disse dager.

Du trenger selvfølgelig ikke ta ordet for det. Du kan prøve noen av tjenestene vi har nevnt i denne guiden. VPN-ene i denne guiden har prøveperioder med pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste dem. Du kan også prøve en proxy, og til og med laste ned Tor. Vi vet at ingenting kommer i nærheten av å sammenligne med en VPN-tjeneste i verdensklasse som ExpressVPN. Så vi er sikre på at du kommer tilbake hit og ser på våre fem beste valg etter hvert!

IP-adresse for USA: Konklusjon

I denne guiden har vi demonstrert hvordan noen kan få en IP-adresse fra USA. For å få en IP-adresse fra USA anbefaler vi ExpressVPN fordi den gir deg absolutt alt du trenger. For å sikre at du har mange muligheter, har vi imidlertid også inkludert fire andre VPN-tjenester i verdensklasse.

Disse VPN-ene gir tilgang til fremragende servernettverk som lar deg koble deg på topphastighet på alle deres amerikanske servere - ideell for streaming i HD.

Kryptering gis via militær grad OpenVPN. Videre er alle VPN-ene i guiden vår testet regelmessig av teamet vårt. Alle disse VPN-ene har en velprøvd track record for å gi personvern og anonymitet for abonnentene sine. Som sådan, fordi alle VPN-ene vi har inkludert er virkelig enestående tjenester, hvilken du bestemmer deg for er virkelig opp til deg.

Vi har vurdert alt, slik at du trygt kan få en IP-adresse fra USA med den visshet at alt vil fungere perfekt.

For mer informasjon, ta en titt på vår omfattende USA VPN serviceguide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me