Hvordan fjerne blokkering av Netflix på skolen eller på jobben – En guide til å se Netflix på begrenset WiFi

Netflix er tilgjengelig nesten overalt, du kan få tilgang til tjenesten deres i over 190 land over hele verden. Som et resultat kan de fleste logge seg på Netflix uten å måtte gjøre noe spesielt.

Dessverre blokkerer mange arbeidsplasser, skoler, universiteter og høyskoler Netflix på sine WiFi-nettverk. Fordi Netflix er en slik båndbredde, begynner til og med offentlige WiFi-hotspots å begrense tilgangen til Netflix.

Hvis du har problemer med å fjerne blokkeringen av Netflix på skolen eller jobber, fortsetter du å lese for å finne ut hvordan du får tilgang til det.

Hva trenger du?

Det er ekstremt enkelt å fjerne blokkering av Netflix på skolen eller på jobben. Alt du trenger er en billig online tjeneste kalt et virtuelt privat nettverk (VPN).

En VPN er et online verktøy som lar deg unngå internettblokker og begrensninger. Med en VPN kan du enkelt omgå blokker som nettverksadministratorer har plassert for å se dine favorittprogrammer fra Netflix, i tillegg til å kunne få tilgang til andre nettsteder.

For mer informasjon, sjekk vår nybegynnerguide til VPN-er.

Slik fjerner du blokkering av Netflix på skolen eller jobber med en VPN

Følg disse enkle trinnene nedenfor for å se Netflix på skolen eller jobben:

 1. Velg en VPN som fungerer med Netflix.

  Vær oppmerksom på: Mange VPN-er er blokkert av Netflix, og det er derfor det er viktig å holde seg til veldig spesifikke tjenester.

 2. Abonner på VPN-tjenesten.

  Vi anbefaler at du registrerer deg for ExpressVPN da de er raske, noe som er avgjørende for streaming i HD, har servere over hele verden, og de er pålitelige.

  Det er andre VPN-tjenester der ute som kan fjerne blokkering av Netflix, ta en titt på VPN for Netflix-siden for en liste over de beste.

 3. Last ned VPN-programvaren og installer den på enheten din.

  For å hjelpe har vi noen enhetsspesifikke installasjonsveiledninger tilgjengelige for Windows, Mac, Linux, iOS, Android og Fire TV Stick.

 4. Logg deg på VPN ved å bruke legitimasjonen.

 5. Koble til en VPN-server enten i ditt land - eller i et annet land som har Netflix.

  Visste du? Du kan oppheve blokkeringen av ekstra Netflix-innhold ved å koble til en server i et annet land!

 6. Åpne Netflix og begynn å streame show - til tross for at de fremdeles er på et sted der det er blokkert!

  Har problemer? Sjekk ut vår Netflix VPN feilsøkingsguide for vanlige rettelser.

Ikke alle VPN-er fungerer med Netflix

Det er viktig at du ikke vet at alle VPN-tjenester fjerner blokkeringen av Netflix. Faktisk er det bare et lite antall VPN som er i stand til å omgå Netflix VPN-forbudet. For en liste over tjenester som garantert vil fjerne blokkering av Netflix, se vår Netflix VPN-guide.

Nyttige Netflix-guider

Hvordan få amerikanske Netflix på Android, iPhone og iPad

Beste VPN for Netflix 2020 | TESTET & VERIFISERT [DAGLIG]

Slå Netflix VPN-blokkering - Tips for feilsøking for Netflix proxy-feilmelding

Hvordan fjerner en VPN blokkering av Netflix på skolen eller fungerer WiFi?

Koble til et VPN oppretter en kryptert forbindelse mellom deg og leverandørens server. Dette kan tenkes å være en tunnel som skjuler din online aktivitet fra nettverksadministratorer og lar deg omgå filtre pålagt av brannmurer, fjerne blokkering av begrensede nettsteder som Netflix.

Husk at mens enhver anerkjent VPN kan love personvern fra alle som overvåker Internett-trafikk, vil bare spesifikke VPN-er kunne komme forbi Netflix proxy-deteksjon, så velg leverandøren din med omhu.

Kan jeg fjerne blokkeringen av Netflix på skolen eller jobbe gratis?

Sannsynligvis ikke. Selv om det finnes noen gratis VPN-tjenester, er de vanligvis begrensende med hensyn til tilkoblingshastigheter og nedlastingsgrenser. Dette gjør dem uegnet til strømming av show på Netflix. I tillegg fungerer et ekstremt begrenset antall VPN-er faktisk med Netflix, og de fleste gratis tjenester faller i denne kategorien.

Men der det er en vilje er det en vei. Hvis du ønsker å omgå begrensningene i internettforbindelsen gratis, tilbyr noen VPN-tjenester pengene tilbake-garantier eller gratis forsøk. ExpressVPN, som er en av de beste tjenestene på markedet, tilbyr risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Har problemer?

VPN-leverandører er i et konstant katt-og-mus-spill med Netflix, og VPN-tjenestene som har tilgang til Netflix er i stadig utvikling. Hvis du får problemer, kan du prøve noen av metodene nedenfor, eller sjekke feilsøkingsveiledningen for Netflix VPN for ytterligere rettelser.

Koble til en annen VPN-server

Hvis du har registrert deg på en av VPN-ene i denne guiden og ikke får tilgang til Netflix, kan det skyldes at du trenger å koble til en bestemt server.

Netflix blokkerer regelmessig VPN IP-adresser, og det er grunnen til at de fleste VPN-er har gitt opp å prøve å fjerne blokkeringen. De få leverandørene som bare blokkerer spesifikke kataloger. Dermed må du ta kontakt med VPN for å finne ut hvilken server du trenger å bruke.

Skjul VPN-trafikken din

Hvis du allerede kobler til riktig VPN-server for Netflix, men fortsatt har problemer, er det mulig at din lokale nettverksadministrator blokkerer VPN-trafikk. Hvis dette er tilfelle, anbefaler vi at du prøver å bruke VPNs tilsløringsfunksjonen.

Dette er en teknologi designet for å la deg omgå denne typen administratorblokker. Hvis du fortsetter å oppleve problemer, vil det være verdt å kontakte leverandørens support da mange tilbyr hjelp via omfattende live chat og e-posttjenester. For mer informasjon, sjekk guiden vår for å skjule VPN-trafikk.

Et annet alternativ er å prøve å bruke en Netflix VPN som gir Shadowsocks, ettersom dette er kjent for å ha fungert for noen brukere. Shadowsocks er en alternativ metode for å lage en tunnel til en proxy-server (HTTP-proxy) som noen få VPN-er gir. Det er verdt å merke seg at Shadowsocks ikke er det samme som SOCKS5. Den eneste Netflix VPN som for øyeblikket gir Shadowsocks som vi kjenner til, er PrivateVPN .

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me