Hvordan laste ned torrenter på iPhone og hva er de beste torrentnedlasterne for iPhone

Apple tillater ikke BitTorrent-apper i App Store, noe som gjør torrenting på en iPhone eller iPad litt mer utfordrende enn det er på andre plattformer. Den gode nyheten er imidlertid at takket være skytorrenttjenester er det mulig å torrentere på en iOS-enhet.

Hva er en sky-torrent-tjeneste?

En sky-torrent-tjeneste er som en venn som gjør selve torrentingen for deg. Men i stedet for å gå rundt til huset deres for å overføre det torrent innholdet til en USB-pinne når nedlastingen er fullført, overfører eller strømmer du det ganske enkelt fra en ekstern server til din iPhone eller iPad ved å bruke vanlig HTTP.

Cloud torrent-tjenester fungerer vanligvis i nettleseren din, selv om det er interessant å merke seg at Apple tillater noen skytorrent-apper i App Store.

Det finnes mange skytjenester, hvorav de fleste fungerer på omtrent samme måte. Disse inkluderer Bitport.io, put.io og Zbigz, men det er mange flere.

prisene

Det er vanlig at skytorrenttjenester tilbyr gratis kontoer, ofte med en lagringsgrense på 1 GB. Disse kan være nyttige, men du får det du betaler for. Vi fant at de fleste gratis kontoer resulterte i HTTP nedlastingshastigheter som alt annet enn var ubrukelige.

Betalte planer starter vanligvis på rundt $ 10 per måned for 100 GB lagringsplass. Dette kan imidlertid variere dramatisk, så det er vel verdt å shoppe rundt. Betalte planer som alltid kan produseres, gir mye bedre nedlastingshastighet enn gratisplaner og er vanligvis sikret av HTTPS.

streaming

Annet enn det faktum at de vil fungere på iPhone-en din, er en stor fordel med skytorrent-tjenester at de kan streame videoinnhold til telefonen din slik at den ikke trenger å lagres lokalt.

Apple er notorisk spartansk når de deler ut lagringsminne på sine mobile enheter, som heller ikke støtter eksterne SD-kort. Dette gjør denne plassbesparende funksjonen til en gave for iOS-brukere.

Hvordan torrent på en iPhone eller iPad

Noen skytorrent-tjenester (inkludert vårt eksempel.io) har faktisk en iOS-app, men de fleste er bare nettleserbasert. Siden dette er en generisk guide, fokuserer vi først og fremst på hvordan du bruker en skytjeneste via webgrensesnittet.

 1. Skaff deg en sky-torrent-konto. I denne guiden skal vi bruke put.io fordi det er veldig typisk for denne typen tjenester. Vi syntes det fungerte bra og liker at det tilbyr en iOS-app, men vi har ikke kartlagt markedet fullt ut og har derfor valgt put.io av rent illustrerende grunner.

  For hva det er verdt, tilbyr put.io ikke gratis kontoer. Men den tilbyr en 1-dagers prøveversjon av premiumtjenesten for $ 0,99 som vi fant mye mer nyttig for evalueringsformål enn noen gratis konto vi prøvde.

 2. Koble til et VPN (ikke strengt tatt nødvendig, men alltid en god idé).

 3. Besøk en torrent-side. De fleste som leser denne artikkelen vil allerede ha en favoritt, men hvis du er ukjent med å torrenting, er Google (eller en privat søkemotor du ønsker) din venn.

 4. Søk etter innholdet du ønsker.

  1337x nettsted

 5. Finn Magnet-lenken, trykk lenge på den og Copy Link. Noen skytorrent-tjenester lar deg også lime inn .torrent-filer, men de fleste trenger en Magnet-kobling for å fungere.

  last ned torrent ved hjelp av magnetkoblingen

 6. I nettleser-påloggingen til skytorrentkontoen din og finn feltet "legg til ny torrent" (det kan kalles noe annet). Lang trykk -> Lim inn magnetkoblingen. Se nedenfor hvordan vi gjør dette i put.io.

  put.io ny overføring

  I teorien kan du bruke hvilken som helst nettleser. Det er imidlertid verdt å merke seg at Firefox for iOS fungerte best for oss, ettersom Safari og Chrome kastet opp noen feil under nedlastingsprosessen..

 7. Torrenten begynner å laste ned til sky torrent-kontoen din. For å overføre den lokalt til din iPad via HTTP, trykk ganske enkelt på den tilhørende nedlastningsknappen.

  put.io filer

  Alternativt er det vanligvis mulig å streame videoinnhold direkte i nettleservinduet.

  natt til den levende døde torrenten

 8. Som iDevice-eier er du sannsynligvis allerede klar over at filhåndtering i iOS ikke er like rett frem som på andre plattformer. Heldigvis gir Files (iOS-innebygde filbehandler-appen) tilgang til Firefox Download-mappen der du enkelt får tilgang til de nylig nedlastede torrentene.

  nedlastinger som vises i Firefox

  Praktisk tips: VLC for Mobile er en 100% gratis og åpen kildekode-app som vil spille av omtrent alle videofiler du kan kaste på den.

  Som allerede nevnt tilbyr put.io faktisk også en iOS-app. Dette lar deg bla gjennom filer som er lagret på put.io-kontoen din, overføre dem lokalt til din iPhone eller iPad, eller (i tilfelle filmfiler) streame dem.

  Med andre ord erstatter det behovet for å utføre trinn 7 & 8 ovenfor i nettleseren din. Du må fortsatt følge trinn 1-6 ovenfor for å torrent filene til kontoen din.

Slik holder du iPhone sikker når du torrenser?

En VPN vil bidra til å holde deg iPhone sikker når du torrenser. Fordelene ved å bruke en VPN er som følger:

 • Skjuler den virkelige IP-adressen din fra jevnaldrende som ellers kan se nøyaktig hvem du er. Dette er spesielt bekymringsfullt når du tenker på at opphavsrettshåndhevere rutinemessig overvåker IP-adressene til folk som torrent deres intellektuelle eiendommer og tar handling mot dem.
 • Skjuler hva du laster ned fra internettleverandøren (ISP).

Vennligst se Beste VPN-er for Torrenting for en detaljert diskusjon om dette emnet.

Torrenting på en iPhone eller iPad er imidlertid annerledes fordi du ikke tirrer direkte. Cloud torrent-tjenesten din fungerer som en mellommann som betyr at:

 • Kolleger ser IP-adressen til skytorrent-serveren, ikke din ekte IP.
 • Lokale overføringer er sannsynligvis skjult av HTTPS (dette er ofte ikke tilfelle med gratis kontoer, men er en ganske standardfunksjon for de fleste premium sky torrent-kontoer).

Så hvis du bare vil ha en VPN for å beskytte deg selv mens du torrner på en iPhone, er saken for å trenge en VPN mindre presserende. Men vi anbefaler fortsatt å bruke et VPN fordi:

 • En VPN vil fjerne blokkeringen av torrent-nettstedene du fremdeles trenger å besøke for å finne torrentene i utgangspunktet.
 • En VPN vil skjule din virkelige IP-adresse fra torrent-nettstedene du besøker, og hvem vet hvilke poster de logger?
 • En VPN vil skjule din virkelige IP-adresse fra leverandøren av skytorrent (selv om den sannsynligvis vil ha betalingsinformasjonen din hvis du kjøpte en premiumplan).

Vi synes du bør bruke et VPN uansett på alle enhetene dine. De fleste VPN-tjenester tilbyr en iOS-app, men sjekk ut de beste VPN-appene for iPhone og iOS for de beste anbefalingene våre.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me