Hvordan se amerikanske Netflix på en smart-TV

Det finnes en rekke forskjellige metoder for å få tilgang til amerikanske Netflix på en smart-TV. Men hvis du ikke har tilgang til Android App Store fra TV-en, da kan ting være litt vanskeligere. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom trinnene for å sette opp en VPN for å se amerikanske Netflix din smart-TV ved hjelp av tre forskjellige metoder.

For å komme i gang med metodene nedenfor, trenger du et Smart TV, et Netflix-abonnement og et abonnement på en VPN-tjeneste som fungerer med Netflix.

Hvordan får jeg amerikanske Netflix på smart-tv-en min?

Det er tre forskjellige måter du kan se Netflix på en Smart TV. For å se trinnene for hver metode, klikker du bare på koblingene nedenfor.

 1. Bruk en VPN-ruter
 2. Bruk en Android-basert enhet - Android TV eller Fire Stick
 3. Del Windows-tilkoblingen med smart-TV-en din
 4. Bruk en smart DNS-tjeneste

Slik ser du Netflix på en Smart TV ved hjelp av en VPN-ruter

Å bruke en VPN-ruter er uten tvil den enkleste måten å se amerikanske Netflix på smart-TV-en din. De fleste anstendige rutere i disse dager kan konfigureres til å fungere med nesten hvilken som helst VPN-tjeneste. Når du kobler smart-TV-en til ruteren, forutsatt at den har en Netflix-app, er det mulig å se den amerikanske versjonen av Netflix.

En av de mest tilpassbare typer firmware for å installere en VPN på en ruter er DD-WRT, og vi bruker den som en del av eksemplene nedenfor.

 1. Sett opp en VPN-forbindelse på ruteren din som kobles til en amerikansk VPN-server.

  På en DD-WRT-ruter finner du PPTP- og OpenVPN-innstillinger under tjenester > VPN.

  Trenger du en VPN-ruter? Ta en titt på siden vår VPN-rutere. Eller hvis du vil ha en dyptgående titt på å få satt opp, kan du se hvordan du konfigurerer en VPN i en DD-WRT-ruteguide..

  DD-WRT-tjenester

 2. Koble Smart TV-en til ruteren på samme bånd som du konfigurerte VPN-tilkoblingen.

  Vi anbefaler å sette opp VPN-en din ved å bruke 5Ghz-båndet, og forsikre deg om at alle enheter du vil ha ruting gjennom VPN-tilkoblingen din (i dette tilfellet din smart-TV) også bruker denne frekvens.

 3. Åpne Smart TVs Netflix-app og logg deg på.

  Du kan bruke din eksisterende Netflix-konto til å gjøre dette, det er ingen grunn til å registrere deg for en ny. Det har ikke noe å si om kontoen din ikke er registrert i USA, du bør nå se hele USAs katalog med Netflix-titler. "Jubel" er en god indikasjon på at det har fungert.

  Netflix hjemmeside

Noen hensyn

Å bruke en VPN-ruter for å få tilgang til amerikanske Netflix på TVen din er absolutt den mest praktiske metoden i det lange løp, men det er fremdeles noen hensyn som må tas.

Invester i en god ruter

Mens VPN-applikasjoner ofte er lette, kan kryptering av data være maskinvareintensivt. Billigere rutere har ikke prosessorkraften som trengs for å kjøre en VPN ordentlig, og hvis tilkoblinger vakler, kan det påvirke Netflix-kvaliteten din og til slutt overlate deg ubeskyttet. Å kjøpe en god ruter er dyrt, men en fantastisk langsiktig investering.

Velg riktig VPN-tjeneste & serveren

I en ideell verden vil det være like enkelt å få tilgang til Netflix sine forskjellige biblioteker som å koble til en VPN og velge en server basert i landet du vil ha tilgang til. Dessverre blokkerer Netflix de fleste VPN-tilkoblinger på vegne av lisensieringspartnere, og noen støtter bare streamingplattformen på visse servere. Når det gjelder å velge riktig VPN, trenger du ikke bare å sørge for at Netflix støttes, du bør også sjekke hvilke land som er tilgjengelige for å passe dine behov.

Optimaliser forbindelsen

Siden trådløse enheter er et titalls krone, er det velkjent at avstanden og objektene mellom ruteren og TV-en din kan påvirke stabiliteten i forbindelsen, men det du virkelig bør vurdere er avstanden mellom serveren og hjemmet ditt. Å bruke en server på den andre siden av verden er mye mer sannsynlig å bremse forbindelsen din enn å koble til en server basert i landet du bor i. Noen ganger må det inngås kompromisser for å få tilgang til riktig streamingkatalog, men du bør Velg alltid servere nærmere når det er mulig.

Delet tunneling & forskjellige frekvenser

Å bruke en VPN-ruter er en av de mest pålitelige måtene å få tilgang til Netflix internasjonale biblioteker, men det kommer med en ulempe - hver enhet som er koblet til ruteren, må inngå de samme kompromissene, for eksempel lavere hastigheter og manglende evne til å få tilgang til lokalt innhold. Heldigvis kan delte tunneler og flerbåndsrutere holde de andre enhetene dine raskt.

Split tunneling er en funksjon som er innebygd i VPN, slik at du kan velge og utelate enheter som blir dirigert gjennom VPN-serveren. Dette tilbys imidlertid kun av enkelte leverandører, så det er alltid verdt å sjekke guiden vår før du kjøper et abonnement. Alternativt kan du alltid sette opp VPN på en frekvens (5 GHz) og koble enhetene dine til en annen (2,4 GHz) på en flerbåndsruter.

Slik ser du Netflix på smart-TV-en din med Android TV-enheter

Hvis smart-TV-en din bruker Android TV eller Amazon Fire TV som operativsystem, er du heldig! Nesten hver VPN på planeten tilbyr en Android-app, og mange tilbyr også Android TV og Amazon Fire TV-apper. Det er også noen utmerkede tredjeparts OpenVPN - spesielt OpenVPN for Android. Hvis du ikke er sikker på om TV-en din er kompatibel, sjekk vurderingene nedenfor.

Følg trinnene nedenfor for å sette opp en VPN med Android TV og begynne å se Netflix.

 1. Installer Netflix-appen fra Google Play Store.

 2. Installer en VPN-app fra Google Play Store.

  Android TV-er kan installere og kjøre hvilken som helst Android- eller Android TV VPN-app. Android TV-apper er bedre optimalisert for Smart TV-er, men en vanlig Android-app vil også fungere.

 3. Bruk VPN-appen for å koble til en VPN-server i USA.

 4. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen for å avslutte VPN-appen mens den fortsatt kjører.

 5. Start Netflix-appen og logg på.

  Det har ikke noe å si om kontoen din ikke er registrert i USA, du bør nå se hele USAs katalog med Netflix-titler.

TV-showet "Parker og rekreasjon" er et godt mål for å bekrefte at du ser på den amerikanske katalogen. Alt sammen, kan du nå bare klikke på en tittel for å se den.

Hvordan se Netflix på din Smart TV med Amazon Fire TV (Fire TV Stick)

 1. Søk etter VPN-leverandøren din, eller bare søk etter “VPN” for å bla gjennom støttede leverandører.

  Du kan gjøre dette manuelt via søkeboksen øverst til høyre på Fire TV-skjermen, eller bruke stemmesøk for andre Gen-eiere med en Alexa-fjernkontroll.

  VPN i brann-tv-app

 2. Installer og kjør appen.

  ExpressVPN-app på ildsted

 3. Koble til en VPN-server i USA.

  ExpressVPN-appen er slått på

 4. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen for å avslutte VPN-appen mens den fortsatt kjører.

 5. Start Netflix-appen og logg på.

  Det har ikke noe å si om kontoen din ikke er registrert i USA, du bør nå se hele USAs katalog med Netflix-titler.

TV-showet "Twin Peaks" er ikke tilgjengelig for oss UK Netflix-abonnenter, så vi synes det er nyttig å søke etter det for å bekrefte at vi ser på den amerikanske katalogen. Alt sammen, kan du nå bare klikke på en tittel for å se den.

Noen hensyn

En stor fordel med å bruke en Android VPN over en ruter VPN er at det er enkelt å aktivere og deaktivere VPN etter behov. Men det er noen hensyn som må tas hvis du velger denne metoden.

Sjekk kompatibilitet

Naturlig nok har Netflix avviklet appstøtte for noen eldre Smart TV-er der ute. Det er en løsning for noen, men bare hvis enheten din er sertifisert Google. For å unngå potensielle problemer, må du kontrollere kompatibiliteten før du kjøper.

Vurder å kjøpe en Fire TV-pinne eller Android TV-enhet

Hvis smart-TV-en ikke har et Android-basert operativsystem, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en Android TV-enhet eller en Amazon TV Stick. Ved å bare koble en til HDMI-porten på storskjerm-TV-en, forbedrer du funksjonaliteten betydelig.

Streaming i 4K

Bare et veldig begrenset utvalg av sertifiserte enheter vil spille Netflix-innhold i 4K-oppløsning (hvis du har riktig plan og minst 25 Mbit / s nedlastingsbåndbredde). Så hvis du vil ha 4K-streaming, må du kontrollere at enhetene dine er kompatible.

VPN støttes ikke på Fire TV

Hvis VPN-tjenesten din ikke støttes av Amazon Fire TV Store, kan du laste hvilken som helst Android VPN-app på en Fire TV-enhet. Vennligst se Beste VPN for Fire Stick for en fullstendig guide til hvordan du gjør dette.

Se Netflix på Smart TV ved å dele Windows- eller macOS VPN-tilkoblingen

Det er mulig å dele en VPN-forbindelse fra din Windows PC eller Mac med Smart TV. Dette er det mest kompliserte alternativet å sette opp, og det mangler en viss eleganse. Men hvis du ikke har en VPN-kompatibel ruter eller Android / Fire TV-maskinvare, er dette en løsning.

Siden metodikken er mye mer dyptgående, har vi viet en hel egen guide til den. Sjekk ut vår deling av VPN-tilkoblingsguiden for mer informasjon om hvordan du gjør dette i Windows og macOS ved å bruke forskjellige WiFi / Ethernet-kombinasjoner.

Hvordan konfigurere smart DNS på en smart-TV for å se Netflix

Smarte DNS-tjenester kan fjerne blokkering av amerikanske Netflix ved å løse smart-TV-ens DNS-spørsmål i USA.

Spesifikasjoner varierer etter TV-apparatets merke og modell, men DNS-innstillinger blir vanligvis funnet ved å gå inn i "Innstillinger" -menyen og navigere til "Nettverk" -delen. På Samsung TV-er, for eksempel:

 1. Trykk Meny på fjern > Nettverk > Nettverksstatus > IP-innstillinger > DNS-innstillinger

 2. Velg "Angi manuelt."

 3. Noter dine gjeldende DNS-innstillinger (bare i tilfelle!)

 4. Skriv inn DNS-adressen du har gitt av SmartDNS-leverandøren.

 5. Klikk OK og start TVen på nytt.

 6. Avslutt Netflix-appen.

  Det har ikke noe å si om kontoen din ikke er registrert i USA, du bør nå se hele USAs katalog med Netflix-titler.

Noen hensyn

Som med de andre metodene som er omtalt i denne guiden, er det noen hensyn som må tas hvis du velger å bruke denne metoden.

Må jeg endre TV-regionale innstillinger?

Nei, Netflix er nå tilgjengelig overalt på planeten (unntatt Kina, Syria og Nord-Korea), så det er ikke lenger behov for å endre TV-ens regionale innstillinger for å laste ned appen.

Er en smart DNS mer pålitelig enn en VPN?

Det er et argument at VPN-server IP-adresser er lettere for Netflix å blokkere enn DNS-oppløsere som brukes av smarte DNS-tjenester. Men i virkeligheten er mange slike tjenester også blokkert av Netflix.

Proffene

Den største fordelen med å bruke Smart DNS over en VPN er at det er mulig å konfigurere Smart DNS på stort sett hvilken som helst internett-kompatibel maskin. Dette inkluderer spillkonsoller og, ja, smarte TV-er.

Et annet pluss er at Smart DNS er raskere enn VPN-er fordi ingen ressurskrevende kryptering brukes for å sikre forbindelsen.

Ulempene

Hvis dine lokale strømmetjenester ikke støttes av din Smart DNS-leverandør, kan du finne dem blokkert når smart DNS er konfigurert. Og det er ingen enkel måte på en Smart TV å bare slå smart DNS av og på.

Smarte DNS-tjenester er bare nyttige for strømming av ting. For en tilsvarende månedlig avgift vil en VPN lar deg streame Netflix, beskytte mot myndighetsovervåkning, beskytte mot sporing av nettsteder, holde surfeloggen din privat når du bruker offentlig WiFi, lar deg få tilgang til sensurerte nettsteder, la deg torrent trygt og mer.

Nyttige Netflix-guider

Beste VPN for Netflix 2020 | TESTET & VERIFISERT [DAGLIG]

Fjern blokkering av Netflix - Slik endrer du Netflix-landet

Hvordan få amerikanske Netflix på Android, iPhone og iPad

Har problemer?

Hvis du finner ut at du har problemer med noen av metodene ovenfor, kan det være flere årsaker til det. Vi anbefaler at du sjekker ut Netflix VPN feilsøkingsguide som den første anløpshaven, før du kontakter VPN-leverandørens kundesupportteam..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me