Hvordan se Game of Thrones sesong 8-finalen online – Kodi, torrent og mer

Sesong 8-finalen er her.

Hvis du er like spent som vi er å strømme den siste serien av fantasy-eposet, viser denne guiden deg hvordan du kan se Game of Thrones sesong 8, avsnitt 6 raskt og trygt.

Fjern blokkering av Game of Thrones med en VPN

Bla nedover for å lese vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du ser GoT.

NordVPN tilbyr Game of Thrones fans 75% rabatt på VPN-abonnementet, ganske enkelt ved å klikke på lenken nedenfor og registrere deg.

NordVPN er den beste VPN-en for Game of Thrones fordi den er billig, svært privat og rask for streaming.

Slik strømmer du GoT sesong 8 avsnitt 6 online med en VPN

Du kan streame Game of Thrones på under 5 minutter, bare følg disse enkle trinnene:

  1. Abonner på en VPN for å oppheve blokkeringen av GoT, vi anbefaler NordVPN - ultrasnelle servere, brukervennlig programvare og en stor 75% rabatt for GoT-fans!
  2. Åpne VPN-appen og velg en VPN-server, NordVPN har dedikerte P2P-servere lokalisert over hele verden, klikk koble til.
  3. Naviger til ønsket strømmetjeneste eller torrent-nettsted.
  4. VPN-arbeidet ditt er konfigurert, og du er klar til å se Game of Thrones online!

Hvorfor trenger jeg en VPN for å se Game of Thrones online?

Ved å bruke en VPN for Game of Thrones kan du fjerne blokkering av strømningssider og torrent trygt og sikkert, dette er fordi:

  • Fjern blokkering av nettsteder som ikke er tilgjengelige i ditt land - Bruk en VPN for å få tilgang til nettsteder som er blokkert.
  • En VPN krypterer internettrafikken din - En VPN hindrer internettleverandøren din i å se at du torrenser.
  • Hindre at andre torrentbrukere ser den virkelige IP-adressen din - Beskytt dataene dine og være anonyme når du ser på eller torrenser GoT.

Stream Game of Thrones på Kodi

Hvis du vil se GoT sesong 8-finale på en KODI-boks, er du heldig. Husk at hvis du velger å se GoT via dette alternativet, er det piratkopiering, og av denne grunn gjør du det på egen risiko.

Nettbaserte streaming-nettsteder

Med GoT som skal premiere, kan det ikke være tvil om at mange alternativer for å se showet på piratkopierte live-strømmer kommer til å bli tilgjengelige. Nettsteder som; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - US (anbefalt metode)

HBO sender den offisielle verdenspremieren på GoT Season Eight, Episode Six, klokken 21:00 EST - 20:00 Central. Den nye episoden vil bli sendt på HBO og strømme live på HBO Now og HBO Go.

Du kan streame HBO på Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 og Xbox One, Roku, Apple TV, Samsung smarte TVer, iOS, Android og Kodi.

Med en VPN kan Android og iPhone brukere fjerne blokkering av HBO US hvor som helst!

Sky Atlantic - Storbritannia

Storbritannias finale av GoT forventes å komme på Sky Atlantic klokken 2 mandag 20. mai. Den vil deretter bli gjentatt klokka 20 mandag kveld.

Nå TV - Storbritannia

Hvis du ikke er Sky UK-abonnent, vil den beste måten å se Game of Thrones S8E6 være å kjøpe et NowTV-pass. Nå selger TV dag-, uke- eller månedspass til Sky TV-kanaler. Denne online tjenesten er perfekt for alle som bor utenfor Storbritannia som ønsker å streame GoT på Sky Atlantic.

FOX Showcase - Foxtel Australia

Ved å late som om han er i Australia ved å bruke en VPN, er det mulig å se GoT på FOX Showcase. Foxtel er en abonnementstjeneste som kun er i Australia som koster $ 49 AU. Det kan vises på de fleste enheter inkludert din PC, Mac, Android, iPhone og iPad.

Med en VPN kan iPhone og Android brukere fjerne blokkering av GoT mens du er på farten!

Hotstar - India

Hvis du vil se GoT i India, vil du kunne se den mandag 20. mai på Hotstar eller Star World. Bare koble til en VPN-server i India for å fjerne blokkeringen av TV-showet på morsmålet ditt.

Når er Game of Thrones sesong 8 avsnitt 6 utgitt?

Sesong åtte finale av GoT skal etter planen ha premiere i USA 20. mai, 2020.

Seere i Storbritannia kan dra nytte av Sky's simulcast - noe som betyr at den vil ha premiere på Sky Atlantic på nøyaktig samme tid som den sendes i USA. Det forventes å være klokken 02.00 morgenen mandag 20. mai.

UK-seere som ikke ønsker å holde seg våkne hele natten, vil kunne se en gjentatt lufting av episoden mandag 20. mai.

Australia vil også se premieren på FOX SHOWCASE mandag 20. mai.

Fjern blokkering av GoT sesong 8 finale - konklusjon

20. mai 2020 sender Game of Thrones sin siste episode på et stort antall kanaler over hele verden. Det betyr at det er enormt mange måter å se en strøm av GoT med en VPN.

Avhengig av hva morsmålet ditt er, kan det være lurt å streame en annen versjon av GoT (på spansk, fransk, tysk eller et hvilket som helst annet språk). For å gjøre dette, kobler du ganske enkelt til en VPN-server i det landet du velger, og finn en lokal tjeneste eller strøm som viser Game of Thrones.

Med en VPN kan du late som du er hvor som helst og fjerne blokkering for enhver strøm av GoT S8E6!

Bildepoeng: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me