Hvordan skjule internettaktivitet fra Internett-leverandøren din

Hvordan skjule for Internett-leverandøren din

Internett-leverandøren din (ISP) kan enkelt lære alt om din online aktivitet hvis du ikke er forsiktig nok.

For å være anonym når du surfer på nettet, kan du skjule det virtuelle ID-kortet ditt fra Internett-leverandøren.

I denne artikkelen kan du lese om verktøy som hjelper til med å beskytte aktiviteten din.

Hva vet Internett-leverandøren min om meg?

Internett-leverandøren din vet alt du gjør på nettet.

Ikke bare det, de registrerer også alle disse dataene. Disse dataene inkluderer alt fra nettstedene du har besøkt, dataene som er overført, hvis du torrent, og sannsynligvis noe annet du kan tenke på.

I noen land vil ikke Internett-leverandøren gjøre noe med disse dataene - men dette er veldig sjelden!

I de fleste tilfeller vil de bruke den til å analysere brukerne sine og selge dataene sine.

I verre tilfeller kan de selge deg ut til myndighetene (eller bli beordret til å gi ut dataene).

Videre kan de rapportere deg til selskaper for ulovlige aktiviteter som for eksempel torrenting. Dette er grunnen til at vi anbefaler at leserne våre bruker en VPN for torrenting, for å sikre at dataene dine holdes sikre. Fordi Internett-leverandøren din ikke kan se hva du gjør på nettet, kan de ikke se hva du torrenser, noe som betyr at du kan torrent show uten å måtte bekymre deg for å bli fanget.

Hvordan skjule internettaktivitetene dine fra Internett-leverandøren

Så nå vet du hva Internett-leverandøren din vet om deg - bokstavelig talt alt du gjør på nettet.

Det er på tide å lære å skjule internettaktivitetene dine for Internett-leverandøren.

Bruk en VPN

Et VPN (virtuelt privat nettverk) gir en kryptert nettverkstilkobling gjennom det offentlige nettverket, derfor beskytter IP-adressen din mot nysgjerrige øyne.VPN

Det er muligens den tryggeste måten å beholde personvernet ditt, og bla på nettet uten at Internett-leverandøren sporer og logger din online aktivitet.

Det er gratis VPN-tjenester der ute, men vær oppmerksom på at de er kanskje ikke verdt å ta risikoen, da inntektene ikke avhenger av at du er anonym og trygg på internett.

men, VPN-tjenester som krever betaling vil definitivt holde deg trygg og privat, som en kontrakt binder dem til å gjøre det.

Her kan du se en liste over de beste vpn-tjenestene som vi valgte ut fra et bredt utvalg for å tilby deg virkelig det beste av dem alle.

Bruk en proxy

En proxy ligner en VPN, men den vil bare beskytte nettleserens trafikk.
proxy

men, fullmakter er ofte ikke hundre prosent sikre å bruke. Verten for proxy-serveren kan se IP-adressen din og trafikken som går gjennom proxy.

Offentlige fullmakter, akkurat som gratis VPN-er er ikke trygge i det hele tatt ettersom noen kan kjøre dem, er de trege, og du har ingen grunn til å stole på operatøren som kjører fullmakten.

I stedet for offentlige fullmektiger, Det anbefales å bruke private fullmakter, da de er raskere og tryggere. For en grundigere analyse av proxy, kan du lese vår Proxy Server Guide og lære mer om forskjellene og likhetene mellom proxy og VPN.

Bla med Tor

Tor er en annen type nettleser. Det fungerer ved å dirigere forbindelsen din gjennom flere noder.

Dette er grunnen til at det heter Tor - The Onion Router. Trafikken din går gjennom flere lag som i en løk.

Det er helt gratis, og vil holde nettleseraktivitetene dine trygge og sikre. Mange bruker en VPN og Tor sammen for bedre sikkerhet og personvern. Hvis du vil gjøre dette, trenger du en Tor VPN, da ikke alle tjenester fungerer med Tor.

Dessverre, i motsetning til en VPN, vil den bare beskytte internettsurfingaktivitetene dine. Videre vil det hindre internetthastighetene dine alvorlig.

Hvordan Torrent uten at Internett-leverandøren din vet det

Nedlasting av innhold fra Internett kan virke veldig enkelt og ufarlig, og selv om det noen ganger er, det er sikkerhetstiltak du bør vurdere før du laster ned noe. Det gjelder spesielt for torrent innhold. Forstyrrelse i seg selv er ikke ulovlig. Det er imidlertid opphavsrettsbeskyttet materiale som ikke må lastes ned uten å betale for det.Anonym Torrenting

Du kan komme i problemer for å laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold, og for å unngå at du kan holde deg trygg ved å bruke en av metodene og tjenestene for å skjule din IP-adresse.

Vær oppmerksom på at ProPrivacy.com ikke støtter eller oppfordrer til ulovlig torrenting eller ulovlig online aktiviteter. Vi oppfordrer til å laste ned gratis lovlig innhold i stedet, og hvis du er interessert i hvor du kan finne gode ting gratis, er denne artikkelen om gratis juridiske torrent-nettsteder en gullgruve for deg.

Hvordan skjule for Internett-leverandøren din: Konklusjon

Uansett hva du gjør på internett din Internett-leverandør og i utgangspunktet hvem som helst kan se det. Det er ting du kanskje vil skjule, ikke fordi de er ulovlige eller det er noe spesielt galt med dem, men du vil bare ikke at hele verden skal vite om det.Hvordan skjule for ISP-konklusjonen din

Det er når personverntjenester er til hjelp. Det sikreste valget er definitivt en kommersiell VPN-tjeneste, Imidlertid kan du i dag velge mellom andre tjenester som hjelper deg med å være trygge og private på internett.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me