Hvorfor du har brug for en VPN til rejse

En af de største ting ved internetalderen er, at uanset hvor vi er i verden, er vi aldrig mere end et par klik væk fra vores kære. Når du rejser i udlandet, er offentlige WiFi-hotspots en nem og omkostningseffektiv måde at komme online på og kommunikere med venner og familie derhjemme. Desværre er det ikke så sikkert at bruge gratis WiFi i lufthavne, hoteller, kaffebarer - eller andre steder, som mange af os tror.


Rejsekampagnebillede

Cyberkriminelle lancerer stadig mere sofistikerede angreb. En populær metode brugt af hackere er at oprette en falsk WiFi-hotspot på et sted, hvor du ville forvente at finde det. Hackeren mærker smart netværket for at få det til at virke officielt. Denne 'onde tvilling'-teknik gør det meget svært at vide, om du opretter forbindelse til en officiel hotspot eller en, der hører til en hacker.

Den gode nyhed er, at turister kan beskytte sig selv ved hjælp af et Virtual Private Network (VPN). Derudover kan enhver få 77% rabat på et VPN-abonnement lige nu ved at klikke på følgende link til NordVPN .

Rejse gennem tiden

Infografien herunder viser, hvordan de ting, folk tager med sig på ferie, har ændret sig i årenes løb ... Glem ikke, at det 21. århundrede er en vigtig VPN! Rul ned for at få flere oplysninger!

hvorfor du skal bruge en VPN til rejser

Hold dig sikker på ferie med en VPN til rejse

Hvis du ved en fejltagelse opretter forbindelse til WiFi, der hører til en cyberkriminel, kan de potentielt se alt hvad du gør online. De vil også være i stand til at stjæle de data, du indtaster - såsom dine loginoplysninger, adgangskoder, private oplysninger og PayPal- eller kreditkortoplysninger. De kan se filer, du downloader, fotos, som du uploader og omdirigerer dig til websteder, der indeholder malware.

Den eneste måde at være sikker på, at dine data forbliver sikre, mens du rejser, er at bruge en VPN. En VPN krypterer alle dine data sikkert, inden de rejser til internettet via WiFi-hotspot. Denne VPN-kryptering krypterer dine data sikkert, så hackere ikke kan stjæle noget fra dig.

Fjern blokering af indhold i udlandet

Det fantastiske ved at bruge en VPN til rejser er, at det ikke kun beskytter dig mod hackere. Det giver dig også mulighed for at foregive at være hjemme, så du kan få adgang til geobegrænsede tjenester.

For eksempel med en VPN kan du se Netflix eller få adgang til din online bank. Du kan også logge på lokalt blokerede tjenester som Facebook eller Twitter.

Vpn på ferie

Derudover kan du undgå forfærdelige lokale tv og i stedet se geo-begrænsede tv-streams hjemmefra. For eksempel kan en Aussie, der rejser til Storbritannien, foregive at være tilbage i Australien for at se Ten. En britisk ferierende i Spanien kan se BBC iPlayer. Og en amerikansk statsborger på ferie i Grækenland kan se amerikanske Netflix eller ESPN.

Faktisk kan du ved hjælp af en VPN foregive at være overalt i verden - og du kan fjerne blokering af enhver onlinetjeneste ... Digital klodetrott fra komforten på dit hotelværelse!

Hvilket indhold kan jeg fjerne blokering af?

Når du rejser til udlandet, blokeres alle geobegrænsede tjenester fra hjemmet automatisk. Dette skyldes, at disse tjenester formodes at være utilgængelige for udlændinge. Derudover er nogle lande meget strenge og censurerer en række onlinetjenester. Ved at bruge vores VPN-guider kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvilke populære tjenester der er blokeret over hele verden.

De bedste VPN'er til rejse?

Hvis du vil beskytte dit digitale privatliv og få sikkerhed for dig og din familie, mens du er på ferie - er der et par VPN'er, der er helt ideelle:

  • ExpressVPN betragtes som creme de la crème af VPN'er. Det er hurtigt, sikkert, tilgængeligt for alle platforme og har en 30 dages pengene-tilbage-garanti uden tvivl, så du kan teste tjenesten og få dine penge tilbage, hvis du ikke ønsker at fortsætte!
  • NordVPN har stærke krypterings- og sikkerhedsindstillinger. Det giver hurtige hastigheder for streaming af alle dine yndlingsprogrammer, mens du er væk. Det er et absolut tilbud til kun $ 2,75 pr. Måned (hvis du køber et årligt abonnement). Husk, at de har en 30-do-pengene-tilbage-garanti. Så hvis du beslutter, at du ikke vil have det hele året; kan du få en refusion.
  • ibVPN (Invisible Browsing VPN) er en anden service, som alle vores korrekturlæsere her på ProPrivacy.com godt kan lide. Det er hurtigt, har masser af servere og giver dig den sikkerhed, du har brug for, mens du er væk. Bedst af alt ibVPN har i øjeblikket en særlig sommeraftale, der bringer prisen på VPN ned til en meget konkurrencedygtig $ 2,42 pr. Måned.

For flere VPN'er til rejser se vores 5 bedste VPN-tjenester til rejseguide.

Rejsekonkurrence

Rejskonkurrence med ibVPN

Billedkreditter: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me