Hvorfor trenger du en VPN for reise

Noe av det største ved internettalderen er at uansett hvor vi er i verden, er vi aldri mer enn noen få klikk unna våre kjære. Når du reiser til utlandet, er offentlige WiFi-hotspots en enkel og kostnadseffektiv måte å komme på nettet og kommunisere med venner og familie hjemme. Det er dessverre ikke så trygt å bruke gratis WiFi på flyplasser, hoteller, kaffebarer - eller hvor som helst andre steder som mange av oss tror.

Reisekampanje-bilde

Cyberkriminelle setter i gang stadig mer sofistikerte angrep. En populær metode brukt av hackere er å lage en falsk WiFi-hotspot på et sted der du kan forvente å finne den. Hackeren merker nettopp nettverket slik at det virker offisielt. Denne 'onde tvilling'-teknikken gjør det veldig vanskelig å vite om du kobler til en offisiell hotspot eller en som tilhører en hacker.

Den gode nyheten er at turister kan beskytte seg selv ved hjelp av et virtuelt privat nettverk (VPN). Dessuten kan hvem som helst få 77% avslag på et VPN-abonnement akkurat nå ved å klikke på følgende lenke til NordVPN .

Reiser gjennom tiden

Infografien nedenfor viser hvordan tingene folk tar med seg på ferie har endret seg i løpet av årene ... Ikke glem det viktige VPN-tallet fra det 21. århundre! Bla nedover for mer informasjon!

hvorfor du bør bruke et VPN for reiser

Hold deg trygg på ferie med en VPN når du skal reise

Hvis du tilfeldigvis kobler til WiFi som tilhører en nettkriminell, kan de potensielt se alt du gjør på nettet. De vil også kunne stjele all data du legger inn - for eksempel påloggingsinformasjon, passord, privat informasjon og PayPal- eller kredittkortinformasjon. De kan se filer du laster ned, bilder som du laster opp og omdirigere deg til nettsteder som inneholder skadelig programvare.

Den eneste måten å være sikker på at dataene dine forblir sikre mens du reiser er å bruke et VPN. En VPN krypterer alle dataene dine sikkert før de reiser til internett via WiFi-hotspot. At VPN-kryptering krypterer dataene dine sikkert, slik at hackere ikke kan stjele noe fra deg.

Fjern blokkering av innhold i utlandet

Det flotte med å bruke en VPN for å reise er at den ikke bare beskytter deg mot hackere. Den lar deg også late som om du er hjemme, slik at du får tilgang til geobegrensede tjenester.

Med en VPN kan du for eksempel se Netflix eller få tilgang til nettbanken din. Du kan også logge deg på lokalt blokkerte tjenester som Facebook eller Twitter.

Vpn On Vacation

I tillegg kan du unngå forferdelig lokal-tv, og i stedet se geo-begrensede TV-strømmer hjemmefra. En Aussie som reiser til Storbritannia kan for eksempel late som han er tilbake i Australia for å se på Ten. En britisk ferierende i Spania kan se BBC iPlayer. Og en amerikansk statsborger på ferie i Hellas kan se amerikanske Netflix eller ESPN.

Faktisk kan du ved hjelp av en VPN late som du er hvor som helst i verden - og du kan fjerne blokkeringen av all online-tjeneste ... Digital jord-trav fra komforten på hotellrommet ditt!

Hvilket innhold kan jeg fjerne blokkeringen?

Når du reiser utenlands, blokkeres alle geobegrensede tjenester hjemmefra automatisk. Dette fordi disse tjenestene antas å være utilgjengelige for utlendinger. I tillegg er noen land veldig strenge og sensurerer en rekke online tjenester. Ved å bruke våre VPN-guider kan du raskt og enkelt finne ut hvilke populære tjenester som er blokkert over hele verden.

De beste VPN-ene for reiser?

Hvis du vil beskytte ditt digitale personvern og få sikkerhet for deg og familien mens du er på ferie - er det noen få VPN-er som er helt ideelle:

  • ExpressVPN regnes som crème de la crème til VPN-er. Den er rask, sikker, tilgjengelig for alle plattformer, og har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten tvil, slik at du kan teste tjenesten og få pengene tilbake hvis du ikke ønsker å fortsette!
  • NordVPN har sterke krypterings- og sikkerhetsinnstillinger. Det gir raske hastigheter for å streame alle favorittprogrammene dine mens du er borte. Det er et absolutt kupp til bare 2,75 dollar per måned (hvis du kjøper et årlig abonnement). Husk at de har en 30-do-pengene-tilbake-garanti. Så hvis du bestemmer deg for at du ikke vil ha det hele året; kan du få refusjon.
  • ibVPN (Invisible Browsing VPN) er en annen tjeneste som er godt likt av alle våre anmeldere her på ProPrivacy.com. Den er rask, har mange servere, og vil gi deg den sikkerheten du trenger mens du er borte. Det beste av alt ibVPN har for tiden en spesiell sommeravtale som bringer prisen på VPN ned til en meget konkurransedyktig $ 2,42 per måned.

For flere VPN-er for reiser, se våre 5 beste VPN-tjenester for reiseguide.

Reisekonkurranse

Reisekonkurranse med ibVPN

Bildekreditt: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me