Kan du betale for utenlandske tjenester med et virtuelt debetkort?

Mens VPN-er kan brukes til å oppheve blokkering av geobegrenset innhold, krever mange strømleverandører av betaling per visning, musikktjenester og sportssporttjenester at du må betale med et lokalt debet- eller kredittkort. Forsøk på å betale med et kort fra ditt eget land og en falsk postnummer fungerer sjelden. Heldigvis er det en løsning.

Siden mange ønsker å kjøpe regionbegrensede online tjenester, er det et økende antall tilbydere som tilbyr "virtuelle debetkort". Disse digitale betalingstjenestene lar folk overføre penger til et forhåndsbetalt debetkort i et land de velger. De fleste ønsker å oppheve blokkeringen av tjenester i Storbritannia og USA, men det er virtuelle kort tilgjengelig i omtrent alle land.

Hvis du har en av våre beste VPN-er og du ønsker å betale for en utenlandsk tjeneste som HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports eller Spotify, kan du bruke en av de anbefalte virtuelle betalingstjenestene i denne artikkelen!

Postnummer for virtuelt kort

Hvor mye koster et virtuelt kredittkort?

En ting som er verdt å huske på er at det er et installasjonsgebyr for virtuelle betalingskort. De fleste firmaer krever en engangsavgift for utstedelse av kortnummer. Denne avgiften ligger vanligvis mellom 5-15 dollar. Utover det pleier firmaer å kreve et gebyr for å fylle kortet opp. Denne kostnaden er mellom 1-5% av overføringen.

De beste virtuelle betalingstjenestene

Vi forstår at hvis du har abonnert på en VPN for å oppheve blokkeringen av noe på nettet, kan du ha det travelt. Derfor har vi satt sammen denne hurtigguiden for de beste virtuelle betalingstjenestene. Alle disse tjenestene er velkjente, pålitelige leverandører av online betaling som brukes av forbrukere over hele kloden ...

 1. USAs ulåst virtuelt visakort

  Oss ulåst

  Denne betalingstjenesten er helt ideell for alle som ønsker å kjøpe en amerikansk tjeneste som HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - eller andre. US Unlocked har et virtuelt forhåndsbelastet debetkort som er allment akseptert i online amerikanske baserte butikker.

  US Unlocked er et gjenbrukbart virtuelt Visa-kort som kommer med en gyldig amerikansk faktureringsadresse. Engangsregistreringsavgiften er $ 15, og den månedlige serviceavgiften er $ 3,50. Toppgebyret varierer avhengig av metoden du ønsker å sette inn midler: men er vanligvis $ 3 og 3%. Selv om denne løsningen er litt kostbar, kommer den med en gyldig adresse. Den er veldig nyttig for å registrere deg for mange amerikanske TV-tjenester!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz gir et enkelt, virtuelt kort som gir deg ekstra trygghet. Selv om kortnummeret blir stjålet under en online transaksjon, kan det ikke brukes andre gang. Dette gjør det til et populært alternativ for de som kjøper varer fra nettbutikker de ikke stoler spesielt på.

  EcoPayz kan bestilles i EUR, USD og GBR. Engangsavgift er € 1,80, og transaksjonsgebyret er 4%. Forbrukerne kan åpne opp tre forhåndsbetalte kort (én gang) på en gang. Dette betyr at du kan bruke denne tjenesten til å kjøpe flere online tjenester for forskjellige land hvis du ønsker det.

 3. MoneyPolo virtuelt hurtigkort

  Moneypolo

  MoneyPolo tilbyr både et engangskort og et topp-up-kortalternativ. Oppsetningsavgiften for dette firmaet er ganske høyt på $ 15. Toppgebyret er $ 3 per transaksjon, så i likhet med US Unlocked er dette alternativet på den dyrere siden. En særegenhet med denne tjenesten er at hvis du ikke bruker kortet ditt på 60 dager, må du betale et administrasjonsgebyr på $ 10 for å fortsette å bruke det. Av denne grunn anbefales dette kortet kun engangsbruk - eller hvis du har tenkt å bruke det virtuelle kortet ditt regelmessig.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard-kort

  WorldPay

  Worldcore er basert i Tsjekkia. Det tillater folk å sette opp et virtuelt forhåndsbetalt debetkort for bare 5 euro. Kortet kan kjøpes i de tre mest populære valutaene - USD, Euro eller Sterling. Det betyr at du kan bruke Worldcore til å kjøpe de fleste online tjenester du kanskje er interessert i. Du kan laste inn penger på et Worldcore-kort fra hvilken som helst bankkonto eller med digitale valutaer. Påfyllingsgebyret er bare 0,99 EUR, som vi tror er et godt kjøp.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Denne tjenesten er litt forskjellig fra de andre på denne listen fordi den faktisk sender deg et fysisk kort. For å få ett eller flere av disse kortene, må du KYC-sjekkes. Når den enkle kontrollen er utført, kan du få to kort gratis. Det gode med LeuPay er at det tilbyr 10 forskjellige valutaer, så hvis du vil fjerne blokkeringen av noe i en mer uvanlig region, er dette kortet vel verdt å vurdere. Et annet flott salgsargument - å laste opp penger til et LeuPay-kort er gratis for EU-innbyggere og bare 2% andre steder.

Hva er et virtuelt debetkort?

Det fine med virtuelle debetkort er at du ikke trenger en bank for å godkjenne deg. Fordi du belaster det med penger når du går sammen, krever det ingen kredittsjekk. Det betyr at du kan bestille en og få den levert til din e-postadresse på et øyeblikk.

I motsetning til et fysisk debetkort som er et fysisk stykke plast du holder på hånden, er et virtuelt betalingskort ingenting mer enn de viktige tallene du finner skrevet på kortet ditt. Kortnummeret, utløpsdatoen og CVV-koden som vanligvis ligger på baksiden av et fysisk kort, er alt du trenger å handle online.

Virtuelle kort kan bestilles i forskjellige populære verdensvalutaer, for eksempel amerikanske dollar, pund eller euro. Dette tillater deg å kjøpe fra nettbutikker i bestemte land. Enda bedre, det lar deg betale for regionbegrensede online tjenester som amerikanske kabel-TV-kanaler.

Virtuelle kort kommer i to forskjellige varianter. Man kan fylles opp igjen og igjen, noe som er nyttig hvis du har tenkt å bruke kortet gjentatte ganger. Det andre er et engangskort som utløper etter at du har brukt alle midlene du har lagt på det.

Hvor mye kort

En amerikansk adresse for kortet ditt

Til slutt kan det hende du trenger en USA-adresse for å kjøpe noen tjenester. Hvis dette er tilfelle, bruk bare en pakke-videresendingsadresse når du sjekker ut.

Tittelbilde: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me