Opret din egen personlige VPN med Hamachi

Nogle gange er kommercielle VPN'er ikke ideelle, og du vil gerne oprette din egen VPN-service.


I denne guide viser jeg dig, hvordan du bruger Hamachi og Privoxy til at oprette din egen private og personlige VPN.

Før jeg går ind i det, lad os imidlertid undersøge fordele og ulemper ved at oprette din egen VPN-service ved hjælp af Hamachi.

Hvorfor du skal oprette din egen VPN

VPN blev imidlertid oprindeligt udviklet hovedsageligt for at give forretningsansatte mulighed for at logge ind på deres virksomheds servere sikkert, når de er væk fra kontoret:

Bruger [-> ISP ->] firma server.

Det er muligt at konfigurere en hjemmecomputer, så den kører meget som en forretnings-VPN-server. Giver dig mulighed for sikkert at logge ind på din hjemmecomputer sikkert og få adgang til internettet via dens IP-adresse:

Bruger [-> ISP ->] hjemmecomputer -> ISP -> internettet. (trafik i parentes [] er krypteret)

Fordele ved VPN derhjemme

  • Gratis - der er ingen grund til at betale for en tredjeparts VPN-tjeneste
  • Sikrer din internetforbindelse, når du bruger offentlige WiFi-hotspots
  • Kan eksternt og sikkert få adgang til indhold på din computer og streame film, musik osv. Til en fjernenhed
  • Hjemmecomputeren fungerer som en proxy. Dette er fantastisk til at få adgang til geobegrænsede webtjenester, når du er væk fra hjemmet. Det kan også være et meget effektivt anticensurværktøj, hvis brugeren er i et restriktivt land. Du har dog brug for en ven, der er villig til at oprette en hjemmeserver i et mindre restriktivt land.

Lande som Kina, og for geobegrænsede tjenester, for eksempel hvis du ville se Hulu uden for USA, ville du have en VPN. En privat hjemme-VPN er også fantastisk til at omgå skole-, college- eller arbejdsbegrænsninger. For information om en Kina VPN se vores bedste vejledning til VPN til Kina.

Ulemper ved VPN derhjemme

  • Hjemmecomputeren fungerer som en proxy - du får adgang til internettet gennem din hjemmecomputers IP-adresse, så enhver internetaktivitet let kan spores til denne adresse. Dette betyder også, at du ikke kun kan ændre din tilsyneladende placering (f.eks. Til et andet land).
  • Selvom forbindelsen mellem din eksterne computer og VPN-serveren til hjemmet er krypteret, er din udgående internetforbindelse ikke hjemme. Dette betyder, at din internetudbyder (og alle andre, der ser) let kan overvåge din internetaktivitet.
  • Du bliver nødt til at holde din hjemmecomputer hele tiden, hvilket øger dine elregninger.

Kort sagt giver opsætning af en privat VPN-server til hjemmet mange af fordelene ved at bruge en kommerciel VPN-service. Dog giver det ikke privatliv / anonymitet, når du bruger internettet.

Sådan bruges Hamachi til at oprette en privat VPN

Langt den nemmeste måde at opsætte en privat VPN på er at bruge LogMeIn Hamachi kombineret med Privoxy.

Hamachi er software, der giver dig mulighed for at oprette virtuelle netværk, der fungerer som almindelige LAN.

Det bygger et 'nul-konfiguration virtuelt privat netværk', hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om portvideresendelse eller andre komplekse konfigurationsproblemer (hvilket bestemt er et meget stærkt punkt til fordel). Overførte data er beskyttet ved hjælp af 256-bit AES-kryptering.

Den største ulempe med Hamachi er, at det er proprietær software (dvs. at det ikke er open source). Som vi diskuterede ovenfor giver en privat Hamachi VPN dog ikke meget privatliv. Så dette er sandsynligvis ikke værd at bekymre sig for meget om. Hvis privatlivets fred er et stort problem, er Tor eller en tredjepart VPN-udbyder meget bedre muligheder.

Den grundlæggende version af LogMeIn Hamachi er gratis og er fuldt funktionel. Kun fem medlemmer pr. Netværk kan dog bruge det. Desuden vil den gratis version ikke køre i baggrunden på inaktive computere (som den betalte version kan).

LogMeIn Hamachi er tilgængelig til Windows, macOS og Linux (beta).

For at få fjernadgang til internettet via vores hjemme-pc, der kører Hamachi, har vi brug for Privoxy, en gratis open source web-proxy. Du kunne køre Privoxy på egen hånd, men alle forbindelser ville være over ikke-krypteret HTTP. Dette er grunden til, at vi bruger Hamachi.

Privoxy er tilgængelig til Windows, macOS, Linux og iOS, og du kan bruge det med enhver browser, du ønsker.

1. Opsætning af Hamachi VPN

Først skal du konfigurere Hamachi. Følg disse trin for at gøre det:

a) Download Hamachi på din hjemme-pc (vælger 'Hamachi Unmanaged' -tilstand) og installer. LogMeIn vil narre dig på forskellige punkter for at tilmelde dig en gratis konto, men dette kan ignoreres i øjeblikket.

Hamachi Download

b) Klik på tænd / sluk-knappen for at komme i gang, og indtast et navn til din klient.

Hamachi ID

c) Hit 'Opret et nyt netværk', og giv det et navn og en adgangskode. Hit 'Opret'.

Hamachi Opret netværk

d) Opsæt Hamachi på alle andre computere, som du opretter forbindelse til VPN-hjemmet. Den eneste undtagelse denne gang er, at du er nødt til at vælge 'Tilmeld dig et eksisterende netværk' for at slutte dig til det, du lige har oprettet, i stedet for at oprette et nyt.

Du kan nu Gennemse din hjemme-pc, lige som om det var på et lokalt (LAN) netværk.

2. Indstil Privoxy

Dette gør du for at tillade sikker fjernforbindelse til internettet.

a) Download, installer og start Privoxy. I Windows lanceres Privoxy som et tomt vindue, men rolig, da det er fint. Du kan endda lukke vinduet, og Privoxy vil fortsætte med at køre i din proceslinje. Højreklik på Privoxy i systembakken, og vælg Rediger -> Hovedkonfiguration.

b) Notepad åbner Privoxys konfigurationsfil, kaldet config.txt. Gå til Rediger -> Find og søg efter 'lyt-adresse 127.0.0.1:8118'. Sæt en # foran linjen for at markere den som en kommentar, og tilføj derefter linjen under den:

lytte-adresse [IP-adressen vist øverst i dit Hamachi-vindue]: 8118

c) Gem og luk config.txt.

3. Indstil dine browserproxyindstillinger

Det sidste trin er simpelthen at konfigurere din browsers proxyindstillinger til at pege på Hamachi-netværkets IP-adresse. 25.46.156.2, Port 8118 i vores eksempel.

I Firefox kan disse indstillinger findes ved at gå til Valg -> Fanen Netværk -> Forbindelsesindstillinger

Du kan kontrollere, at alt fungerer, ved at skrive ‘http://config.privoxy.org/’ i din fjerncomputers browsersøgningslinje.

(Hvis der står "Privoxy bruges ikke", er noget gået galt)

Du bruger nu din hjemmecomputer som VPN-server! Al din fjern browsers trafik går gennem din hjemmecomputer. Derfor ser du ud til at stamme fra IP-adressen på din hjemmecomputer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me