Opret en virtuel maskine i en VeraCrypt skjult lydstyrke

En af de mest geniale og unikke egenskaber ved VeraCrypt er muligheden for at skabe skjulte volumener (som det var af TrueCrypt før det). Dette betyder, at du ud over at oprette et "almindeligt" VeraCrypt-krypteret volumen også kan oprette en anden "skjult" lydstyrke deri.


Hvis du indtaster adgangskoden til den ydre lydstyrke, åbner du den ydre lydstyrke, men hvis du indtaster adgangskoden til den skjulte lydstyrke, åbner du den i stedet. Det skønhed ved dette system er, at en modstander er umulig at vide (hvad må vi bevise), at der faktisk findes et andet bind. Dette giver dig plausibel afviselighed. Vær opmærksom på, at der også er nogle potentielle farer forbundet med dette.

Ud over at skjule data, kan et skjult lydstyrke i VeraCrypt skjule et helt operativsystem (OS), der kører på en virtuel maskine (VN). Dette er en fantastisk måde at holde al din computerbrug meget sikker på (så længe du begrænser din aktivitet til VM).

Hvad du har brug for

Denne tutorial antager, at du er bekendt med indholdet af min VeraCrypt & how-to-basics og VeraCrypt guider til skjulte volumener. Du har også brug for:

  • Den seneste version af VeraCrypt (FOSS)
  • Den seneste version af Oracle VM VirtualBox (FOSS)
  • Et operativsystem (jeg bruger Linux Mint til denne tutorial, men du er velkommen til at bruge din favorit). Bemærk, at det ikke er muligt at køre Mac OSX under en VM.

Trin A - Opret en VeraCrypt skjult lydstyrke

For at gøre dette skal du blot følge trinnene, der er beskrevet i min VeraCrypt-skjulte volumenvejledning. Sørg for, at lydstyrken er stor nok til at indeholde både det skjulte operativsystem og eventuelle lokkefiler, der er placeret i den ydre mappe.

Sådan opretter du en VM inde i et VeraCrypt skjult lydstyrke

Trin B - Installer dit operativsystem ved hjælp af VM VirtualBox og VeraCrypt

1. Sørg for, at alle VeraCrypt-volumener ikke er monteret, og monter derefter den krypterede lydstyrke, du lige har oprettet.

Sådan opretter du en VM inde i et VeraCrypt skjult lydstyrke

Husk at indtaste adgangskoden til din skjulte lydstyrke

Sådan oprettes en VM inde i et VeraCrypt skjult lydstyrke

Dit skjulte lydstyrke skal nu monteres

2. Start VirtualBox op, og tryk på "Ny" for at oprette en ny VM.

VirtualBox 1

3. Navngiv, og vælg dit operativsystem.

VirtualBox 2

4. Vælg hvor meget RAM du vil have VM OS til at bruge. Jo mere desto bedre, men det fjerner den RAM, der er tilgængelig til dit primære operativsystem.

VirtualBox 3

Min pc rocker 16 GB RAM, så jeg har råd til at være generøs med min VM!

5. Du har nu muligheden for at oprette en virtuel harddisk.

VirtualBox 4

Dette trin er ikke strengt nødvendigt, men jeg vil oprette et til demonstrationsformål.

VirtualBox 5

Hold fast ved standarderne, medmindre du har en god grund til ikke at gøre det

VirtualBox 7

Et dynamisk allokeret virtuelt drev er fint. Husk, at dens maksimale størrelse alligevel vil være begrænset af den plads, du har tildelt til din skjulte mappe

VirtualBox 8

Du kan lade den maksimale filstørrelse være høj af samme grund (selvom nogle mennesker anbefaler at indstille den bare lidt mindre end den plads, der er reserveret til din skjulte lydstyrke). Husk at gemme det virtuelle drev-fil i din monterede skjulte mappe. Hit "Opret".

6. På skærmen VirtualBox Manager skal du vælge din nyoprettede virtuelle maskine og derefter trykke på “Start”.

VirtualBox 9

7. Vælg dit operativsystem, og tryk derefter på "Start".

VirtualBox 10

I mit tilfælde er dette Linux Mint .iso-filen, som jeg har downloadet

8. Yay! Når det starter op, kører du dit nye operativsystem i en virtuel maskine! Luk den ned ...

VirtualBox 11

… Men sørg for ikke at gemme maskinstatus (da besparelse komplicerer det næste trin).

VirtualBox 12

9. Vælg dit OS tilbage i vinduet Virtual Box Manager -> Indstillinger -> Fremskreden. Skift snapshot-mappen til din monterede skjulte mappe.

VirtualBox 13

Dette skal være den samme mappe, som du gemte din virtuelle disk i i trin B-5 ovenfor

10. Flyt manuelt den nye VM's .vbox-fil til din skjulte mappe. Denne fil er normalt placeret dit hjemmekatalog. For eksempel findes det i Windows som standard i C: / Brugere / [navn] / VirtualBox MS.

Trin C - Hvordan bruger du dit nye skjulte operativsystem i en VPM

1. Monter dit skjulte lydstyrke vha. VeraCrypt.

2. Dobbeltklik på .vbox-filen for at starte VirtualBox. Vælg VM, og tryk på “Start”.

3. Når du er færdig med at bruge dit skjulte operativsystem, skal du huske at højreklikke -> Fjern det i VirtualBox Manager-vinduet. Sørg for at vælge "Fjern kun" (dvs. ikke "Slet alle filer"!).

VirtualBox 14

Noter

1. Når du bruger VM, skal du passe på ikke at oprette en delt mappe mellem VM og værts-pc'en, da dette kan kompromittere dine datas privatliv.

2. Windows-brugere har mulighed for at downloade en bærbar version af VirtualBox fra vbox.me. Dette kan selv installeres i den skjulte VeraCrypt-mappe. Dette er en fantastisk måde at skjule det faktum, at du overhovedet bruger en VM!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me