ProPrivacy’s VPN-gennemgangsprocesoversigt

Introduktion til vores gennemgangsproces

Her på ProPrivacy.com banede vi et VPN-gennemgangsformat og en række procedurer, der nu kopieres af utallige andre mindre websteder. Vores mål er at gøre hver anmeldelse så omfattende, objektiv og videnskabelig som muligt.


Til dette formål bryder vi ned og analyserer alle de nøgleelementer, der udgør eller bryder en god VPN-service. Vi undersøger også unikke funktioner og andre aspekter af en VPN, der adskiller den fra sine konkurrenter og prøver at vurdere, om disse funktioner virkelig tilføjer ægte værdi til en tjenestes forslag.

Med så mange faktorer, der skal overvejes, er selvfølgelig hver korrekturlæsers endelige vurdering nødvendigvis et subjektivt skøn. Det smukke ved at have sådanne omfattende anmeldelser er imidlertid, at alle aspekter af en tjeneste er beskrevet detaljeret.

Dette betyder, at du, vores læsere, skal have alle de nødvendige oplysninger for at drage dine egne konklusioner om enhver VPN, vi har gennemgået.

Denne artikel er beregnet til at give et detaljeret og gennemsigtigt overblik over vores gennemgangsproces. Vi håber, at det giver læserne et indblik i, hvordan vi bedømmer kvaliteten af ​​VPN'er og kan give en skabelon til, hvordan man vurderer VPN-tjenester for dig selv.

Bemærk, at vores gennemgangsproces er forbedret og forbedret over tid, og at nogle ældre anmeldelser fra forfattere, der ikke længere er sammen med os, muligvis ikke lever op til vores nuværende standarder. Vi sigter mod at udfase disse arveanmeldelser i de kommende måneder.

Efter en hurtig oversigtsliste over VPN'ens højdepunkter introducerer vi VPN. Ideelt set forklarer dette hurtigt en VPN's baggrund og historie. Med nyere og mindre kendte VPN'er kan dette muligvis være en enkel oversigt over revisionens konklusioner.

VPN's priser og planer

Altid et godt sted at starte! Vi fremhæver generelt prisen pr. Måned, hvis den betales månedligt, og prisen per måned, hvis den betales årligt. Bemærk, at det er den anden pris, den årlige pris, der betales månedligt, som vi bruger på vores hjemmeside til at sammenligne tjenester som lignende.

Mange VPN'er i disse dage tilbyder en enkel betalingsplan i én størrelse, der passer til alle. Nogle tilbyder en række planer, men hver tilbyder et andet serviceniveau. I dette tilfælde giver vi en oversigt over, hvad hver plan tilbyder, og hvad den koster.

Vi forklarer også, hvilken plan vi har besluttet at gennemgå. Generelt vil vi forsøge at gennemgå den mest fuldt ud tilgængelige plan for at vurdere alle de tilbudte funktioner.

Dernæst diskuterer vi alle gratis forsøg og / eller tilbagebetalingsgarantier, der tilbydes og påpeger alle skjulte begrænsninger, de måtte have.

Endelig viser vi for dette afsnit betalingsmetoder, der er accepteret af VPN. Især fremhæver vi alle potentielt anonyme måder at betale på - disse kan omfatte Bitcoin, butikkort eller endda kontanter sendt med posten.

Enhver sådan diskussion skal ledsages med en forsigtighed om, at uanset hvor anonymt du betaler, vil VPN-udbyderen altid kende din rigtige Internet Protocol (IP) -adresse. Husk: VPN'er giver privatliv - ikke anonymitet.

Funktioner

Dette afsnit starter med at liste en VPN-funktioner, som annonceret af den VPN. Dette inkluderer:

 • Antal amter, hvor VPN driver servere
 • Hvor mange samtidige forbindelser er tilladt (det vil sige, hvor mange enheder du kan bruge VPN med på én gang)
 • VPN-protokoller understøttes
 • Om P2P (torrenting) er tilladt
 • Alle ikke-standardiserede, usædvanlige eller unikke funktioner

Dette efterfølges af nogle korte observationer om ovenstående funktioner, efterfulgt af en undersøgelse af alle ikke-standardfunktioner, som korrekturlæseren mener har brug for yderligere forklaring eller vurdering.

Bemærk, at ting som VPN-logfiler, jurisdiktion, supportmuligheder, teknisk sikkerhed, softwarefunktioner som dræbte switches og DNS-lækager, og om VPN kan fjerne blokering af Netflix eller BBC iPlayer diskuteres detaljeret senere i gennemgangen. De er derfor ikke nævnt her.

Ikke-standardfunktioner

Hver ikke-standardfunktion får sin egen underoverskrift. Funktionen forklares, og anmelderen vurderer, hvor nyttig den virkelig er. Eksempler inkluderer "dobbelt VPN", Tor over VPN, support til usædvanlige VPN-protokoller, smart DNS, portvideresendelse og support til anti-censur og obfusceringsteknologier.

Privatliv

Dette afsnit giver primært et så detaljeret kig som muligt på udbyderens logpolitik, plus en analyse af, hvordan det land, hvor VPN er baseret, kan påvirke brugernes privatliv.

Juridisk situation

Når man ser på det land, hvor en VPN er baseret, vurderes relevante fortrolighedslove, overvågningslove, lov om dataopbevaring og generelle niveauer af regeringsovervågning (lovlig eller på anden måde). Bemærk, at nogle lande med ret indgribende overvågningslove for internetovervågningsudbydere (ISP'er) og telekomoperatører ikke anvender disse love på VPN-tjenester. Dette bemærkes, hvor det er muligt.

Det er værd at understrege, at overvågningslove kan være meget vanskelige at vurdere. De er ofte bevidst vage og fyldte med grå områder, der aldrig er blevet testet i retten. Denne situation gøres dramatisk vanskeligere, når man handler med lande, hvis sprog korrekturlæser ikke taler. Ikke kun er selve lovene sjældent oversat, men de fleste online debatter om dem er på et fremmed sprog.

Derudover gør regeringerne ofte meget for at skjule mængden af ​​overvågning, de virkelig udfører. Vores anmeldere tager alligevel meget tid og kræfter på at finde ud af, hvad de kan om situationen.

Vi gennemgår også hver VPNs privatlivspolitik med en fin tandkam for at bestemme nøjagtigt, hvilke logfiler eller anden information den indsamler om dets brugere. Dette inkluderer bemærkninger om, hvornår en VPN legitimt kan gøre det meget eftertragtede, men meget misbrugte, hævder at have "ingen logfiler."

Læsere udfører også undersøgelser for at afsløre andre fakta, der er relevante for en VPNs privatliv. Dette kan omfatte kommentarer fra personalet under samtaler på andre websteder, bevis for brud på data og bevis for, at en VPN har lykkedes eller har undladt at beskytte sine brugers privatliv i fortiden. Vi kan også kontakte en VPNs support for at få flere oplysninger.

Betalingsprocessorer

Et juridisk aspekt, som vi ikke tidligere har behandlet, men som vi planlægger at behandle i alle fremtidige anmeldelser (hvor det er muligt), er, hvem betalingsprocessoren er. Mange VPN'er bruger tredjepartsfirmaer til at behandle kreditkort og andre betalinger (inklusive cryptocurrency-betalinger). Hvor disse virksomheder er hjemmehørende kan have personlige konsekvenser.

Hvis du vælger en bestemt VPN, fordi den f.eks. Er baseret på et af de fem øjne-lande, er du måske ikke glad for at vide, at dine betalinger behandles af et amerikansk firma og derfor er underlagt NSA-kontrol.

Det er værd at understrege, at det ikke er ulovligt at købe et VPN-abonnement i det meste af verden eller endda betragtes som på nogen måde "mistænksom." Men som fanatikere for privatlivets fred tror vi på at informere vores læsere om alle potentielle privatlivsproblemer.

Websitesporing

Det er almindeligt, at websteder sporer besøgende ved hjælp af værktøjer som Google Analytics. Dette er forståeligt nok populært, da det giver en stor indsigt i, hvordan besøgende interagerer med websteder. Dette giver webstedsejere mulighed for at forbedre designet på deres websteder, hvilket naturligvis hjælper med at forbedre overskuddet.

Sådan tracking er imidlertid meget invasiv for privatlivets fred for besøgende på websitet. Dette er endnu værre, når sporingen udføres af tredjeparter som Facebook. Disse identificerer og følger dig unikt, når du surfer på nettet for at opbygge en detaljeret profil af dig. Denne profil bruges derefter til at målrette dig mod meget personaliserede annoncer.

Websitesporing af en VPN kompromitterer på ingen måde privatlivets fred for dine VPN-sessioner. Vi mener dog, at omfattende webstedssporing af virksomheder, der lover at bekymre sig om dit privatliv, er meget dårlig form. Det gør også lidt for at inspirere tillid til en udbyder, i en virksomhed, hvor tillid er alt.

Alle nye anmeldelser (dette er en ny funktion og er derfor ikke til stede i ældre anmeldelser) vil indeholde et afsnit om, hvor omfattende en VPN's webstedssporing er. Dette bestemmes let ved hjælp af tilføjelsen Privacy Badger-browser fra Electronic Frontier Foundation (EF). Oplysningerne kan nemt præsenteres ved hjælp af et skærmbillede af Privacy Badger ledsaget af korrekturlæserens tanker om resultaterne.

Sporing 1

Denne VPN udfører ganske meget webstedssporing...

Sporing 2

... mens denne ikke gør det

Det er værd at bemærke, at hvis du er bekymret over webstedssporing generelt, kan du træffe dine egne foranstaltninger for at hjælpe med at forhindre det.

Er VPN Secure?

Vi plejede at kombinere dette afsnit med Privatliv, men nu skiller de dem normalt ud i separate sektioner for at give hvert enkelt emne den fulde overvejelse, det kræver. I dette afsnit diskuterer vi teknisk sikkerhed, og især den anvendte VPN-kryptering.

Ved vurdering af VPN-kryptering fokuserer vi på OpenVPN-kryptering. Dette er fordi:

 1. OpenVPN er den eneste VPN-protokol, vi ved, at er fuldt sikker. IKEv2 betragtes også som sikker, men er stort set ikke testet.
 2. Næsten hver VPN tilbyder OpenVPN. Dette giver os mulighed for at sammenligne lignende for på tværs af VPN'er.
 3. Den pleje, en udbyder overtager detaljerne i sin OpenVPN-kryptering, er en stærk indikator for den pleje, den overtager sikkerhed generelt.

Med OpenVPN-sikkerhed er djævelen i detaljer. Hvad der er endnu mere chokerende end antallet af VPN'er, der ikke kan generes for at få det rigtigt, er antallet af VPN'er derude, der simpelthen ikke er i stand til at give disse detaljer.

Diskussion om VPN-protokoller og den nitty-gritty OpenVPN-kryptering er nødvendigvis yderst teknisk.

Alternativt bruger vores praktiske OpenVPN-krypteringsdiagram et trafiklys-system til at give et overblik over VPNs sikkerhed, som selv det mest teknologiske fobi derude let burde forstå.

Også relevant for en VPNs tekniske sikkerhed er, om den forhindrer IP-lækager, og om dens software er udstyret med en kill switch. Disse punkter behandles mere detaljeret senere i gennemgangen, men bør også få en omtale her.

Hjemmesiden

En kort diskussion om vores samlede indtryk, når du besøger udbyderens websted. Ser det pænt ud? Leveres meget ægte nyttige oplysninger? Er information let at finde? Er det nemt at forstå? Tilvejebringer det nyttige ressourcer og installationsvejledninger? Alt andet vedrørende webstedet findes også her.

Support

Dette afsnit beskriver, hvilke supportmuligheder der er på plads. Tilbyder VPN live chat support? I bekræftende fald, hvor mange timer om dagen er dette bemandet? Hvis ikke, hvor lang tid tager det at modtage et svar via e-mail?

Vi kontakter altid support og prøver at kaste nogle vanskelige spørgsmål på dem! Vi rapporterer derefter om, hvor godt de gjorde det.

Bemærk, at vi ikke forventer, at frontline live chat-medarbejdere har meget detaljeret teknisk viden. Det ville være uretfærdigt. Vi forventer dog, at vanskelige spørgsmål bliver videregivet til en mere viden og besvaret på en rimelig rettidig måde (tager kontortid, hvor VPN er baseret på).

Processen

En kort beskrivelse af tilmeldingsprocessen, herunder en note om, hvor meget personlige oplysninger der kræves / kræves.

Desktop Client (r)

Ideelt set tager dette et detaljeret kig på alle tilpassede VPN-klienter, der tilbydes af udbyderen til Windows, macOS og Linux. I praksis har ikke alle vores korrekturlæsere i øjeblikket adgang til alle disse platforme. Der er planer om at forbedre denne situation i fremtiden, men for tiden undersøger korrekturlæsere al den software, de kan.

Kunder testes inden i virtuelle maskiner (VM'er) med rene installationsoperativsystemer. Dette forhindrer, at der opstår problemer som TAP-konflikter, og det gør det lettere at se uregelmæssigheder - som f.eks. Klienten installerer med usignerede drivere.

Det typiske format er at offentliggøre et skærmbillede af hvert vindue / fane, der bruges af softwaren, og fremhæve noget af interesse i den nærliggende tekst. Hvor det er muligt og passende, tester vi hver funktion.

Dræb afbrydere

Vi tester softwaren i en virtuel maskine (VM). Hvis klienten har en kill switch, kører vi et par enkle test på det. Afbrydelse og derefter tilslutning af værtsmaskinens internetforbindelse er en god måde at simulere, hvis et kill fungerer til et standard VPN-drop-out.

Kill-switches kan være reaktive eller firewall-baserede. Reaktive kill-switches registrerer, at forbindelsen til VPN-serveren er faldet, og luk derefter din internetforbindelse for at forhindre lækager. Der er dog en fare for, at en IP-lækage kan forekomme i løbet af de mikrosekunder, det tager at registrere VPN-frafaldet og for at lukke din internetforbindelse,

Firewall-baserede kill-switches løser dette problem ved blot at dirigere alle internetforbindelser gennem VPN-interface. Hvis VPN ikke kører, kan ingen trafik indtaste eller forlade din enhed. Firewall-baserede kill-switches er derfor bedre end reaktive, men enhver kill-switch er bedre end ingen!

Nu ... firewall-baserede kill-switches findes i to typer. Den første type implementeres i klienten og fungerer derfor ikke, hvis klienten går ned. Den anden type ændrer Windows- eller OSX-firewallreglerne, så selvom VPN-softwaren går ned, kan trafikken ikke komme ind eller forlade din enhed. Det eneste problem med denne metode er, at det i det mindste i teorien kan forårsage konflikter, hvis du bruger en tredjeparts firewall.

Der er ingen let måde at fortælle, om en rent app-baseret kill-switch er reaktiv eller firewall-baseret (bortset fra at spørge VPN-udbyderen). Vi kan dog teste for at se, om det er en firewall-baseret kill-switch på systemniveau ved at lukke al VPN-software og drivere for at simulere en nedbrud. Hvis internetforbindelsen stadig ikke er tilgængelig, er det en driftsafbryder på systemniveau.

Ydeevne (hastighed, DNS, WebRTC og IPv6-tests)

Hastighedstest

ProPrivacy.com har for nylig introduceret et groovy nyt hastighedstestsystem, der giver en videnskabelig og objektiv måde at måle og sammenligne VPN-hastighedsydelse. Hvert testresultat ledsages af eventuelle observationer, som anmelderen kan have.

Gennemsnitlige globale downloadhastighedsresultater er vores basislinje for, hvor hurtig en VPN er.

Bemærk, at dette live-diagram kun er nyttigt til vores top-ranking VPN'er. Et skærmbillede, der er nøjagtigt på det tidspunkt, hvor anmeldelsen blev skrevet, kan muligvis være tilstrækkeligt for andre VPN'er.

DNS-opslagstid er et godt mål for, hvor hurtigt brugere opfatter deres forbindelse til at være, da det påvirker indlæsningstider på websider. Hurtigere opslagstid = hurtigere indlæsning af webside (dvs. lavere er bedre).

Purevpn Sped Tests 2

VPN-forbindelsestid måler lang tid, det tager mellem at ramme "forbinde" -knappen i din VPN-klient, og VPN-forbindelsen, der skal etableres. Det er sandsynligvis den mindst vigtige af disse hastighedsmålinger, men ingen nyder at hænge rundt.

Purevpn Sped Tests 2

Hvor det er muligt, bruger alle nye anmeldelser det nye hastighedstestformat og giver analyse af de forskellige målinger, der er opnået. Af forskellige tekniske grunde kan vi dog undertiden være nødt til at falde tilbage på vores ældre hastighedstestformat.

IP-lækagetest

Vi kører også grundlæggende IP-lækketest ved at besøge ipleak.net. Disse inkluderer IPv4 og IPv6 DNS lækktest og Ipv4 og IPv6 WebRTC lækktest.

Grundlæggende, hvis vi kan se vores rigtige IP-adresse eller en IP-adresse, der tilhører vores rigtige internetudbyder, når vi bruger VPN, er det ikke godt. Tilslutning til en oversøisk VPN-server kan hjælpe med at få IP-lækager til at skille sig ud.

Ip-lækageeksempel 2

Eksemplet ovenfor viser en dårlig sag med IPv6-lækager. IPv4 DNS-resultatet viser korrekt, at jeg er tilsluttet en VPN-server i USA, men webstedet kan se min rigtige britiske IPv6-adresse via både en almindelig DNS-lækage og WebRTC. Svigte!

Vi planlægger på et tidspunkt at gå over til at bruge et batteri med meget mere omfattende open source IP-lækagedetekteringsværktøjer udviklet af ExpressVPN. For tiden leverer ipleak.net imidlertid et godt batteri af grundlæggende test.

Disse test udføres i privat / inkognitotilstand for at forhindre cache-problemer, der forvirrer resultaterne. De udføres også i en umodificeret browser, der understøtter WebRTC, så vi kan teste for WebRTC-lækager (Firefox, Chrome eller Opera).

Vi anerkender, at der i øjeblikket er et problem med vores IPv6-test (både DNS og WebRTC). Dette skyldes, at nogle af vores korrekturlæsere ikke har IPv6-kapacitet, og derfor ikke er i stand til at udføre disse test. Vi har imidlertid udviklet løsninger på dette problem og håber snart at have en endelig løsning på plads. Bemærk, at RFC IP'er til privat brug kun er lokale IP'er. De kan ikke bruges til at identificere en person, og udgør derfor ikke en IP-lækage.

Vi laver også hurtige BBC iPlayer og amerikanske Netflix-test. Disse involverer simpelthen logning på henholdsvis britiske og amerikanske VPN-servere og derefter besøge disse websteder for at se, om vi kan få adgang til tjenesterne. Nogle gange er det nødvendigt at bede VPNs support for at finde ud af, om de har specielle servere, som ikke er blokeret.

Andre platforme

Her finder du en hurtig diskussion om alle platforme, der understøttes af VPN. Disse kan ske enten via brugerdefineret software eller manuel opsætning. Platforme inkluderer typisk desktop-platforme (f.eks. Windows, macOS og Linux), mobile platforme (f.eks. IOS, Android), routere (normalt DD-WRT-routere) og browserudvidelser.

Mobile apps

Hvis brugerdefinerede mobile apps er tilgængelige, og anmelderen har adgang til den relevante platform, vil vi give dem et dybtgående look med skærmbilleder her.

Browserudvidelser

Det bliver stadig mere almindeligt, at udbydere tilbyder ”VPN” browserudvidelser. Dette er næsten altid proxyudvidelser, ikke ægte VPN-udvidelser. De kan ikke desto mindre være nyttige, og vi giver alle sådanne funktioner en gang til med screenshots her.

Konklusion om VPN-gennemgang

Jeg kunne lide:

 • En liste over ting, som anmelderen kunne lide, snarere end en liste over funktioner, der er annonceret af udbyderen

Jeg var ikke så sikker på:

 • En liste over ting, der forvirrede korrekturlæseren
 • Og af "funktioner", som vi ikke er overbevist om, er virkelig så nyttige
 • Også af punkter, der ikke var store, men som ikke var dårlige nok til at fortjene at blive opført under…

jeg hadede

 • Ting, der er en deal-breaker

Vi afslutter med en hurtig oversigt over de høje og lave punkter i tjenesten, hvor korrekturlæseren udtaler deres personlige meninger om sin tid ved hjælp af VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me