Sådan downloades torrents på iPhone & hvad er de bedste torrent-downloadere til iPhone

Apple tillader ikke BitTorrent-apps i App Store, hvilket gør torrenting på en iPhone eller iPad lidt mere udfordrende end på andre platforme. Den gode nyhed er dog, at takket være sky-torrent-tjenester er det muligt at torrentere på en iOS-enhed.

Hvad er en sky-torrent-tjeneste?

En sky-torrent-tjeneste er som en ven, der gør den egentlige torrent for dig. Men i stedet for at gå rundt til deres hus for at overføre det torrent indhold på en USB-stick, når overførslen er gennemført, overfører du eller streamer det bare fra en ekstern server til din iPhone eller iPad ved hjælp af almindelig HTTP.

Cloud torrent-tjenester fungerer normalt inde i din browser, selvom det er interessant at bemærke, at Apple tillader nogle cloud-torrent-apps i App Store.

Der er adskillige skytjenester, hvoraf de fleste fungerer på mere eller mindre samme måde. Disse inkluderer Bitport.io, put.io og Zbigz, men der er mange flere.

priserne

Det er almindeligt, at cloud torrent-tjenester tilbyder gratis konti, ofte med en lagringsgrænse på 1 GB. Disse kan være nyttige, men du får det, du betaler for. Vi fandt, at de fleste gratis konti resulterede i HTTP-downloadhastigheder, som alt sammen var ubrugelige.

Betalte planer starter typisk på omkring $ 10 pr. Måned for 100 GB lagerplads. Dette kan dog variere dramatisk, så det er værd at shoppe rundt. Betalte planer, der er uundgåelige, producerer meget bedre downloadhastigheder end gratis planer og er normalt sikret af HTTPS.

Streaming

Bortset fra det faktum, at de fungerer på din iPhone, er en stor fordel ved cloud torrent-tjenester, at de kan streame videoindhold til din telefon, så den ikke behøver at blive gemt lokalt.

Apple er notorisk spartansk, når de uddeler lagerhukommelse på sine mobile enheder, som heller ikke understøtter eksterne SD-kort. Dette gør denne pladsbesparende funktion til en gave til iOS-brugere.

Hvordan torrent på en iPhone eller iPad

Nogle cloud-torrent-tjenester (inklusive vores eksempel put.io) har faktisk en iOS-app, men de fleste er kun browserbaseret. Da dette er en generisk guide, fokuserer vi primært på, hvordan man bruger en skytjeneste via dens webgrænseflade.

 1. Få dig en sky-torrent-konto. I denne vejledning vil vi bruge put.io, fordi det er meget typisk for denne form for service. Vi fandt, at det fungerede godt og kunne godt lide det faktum, at det tilbyder en iOS-app, men vi har ikke fuldt ud kartlagt markedet og har derfor valgt put.io af rent illustrative grunde.

  Hvad det er værd, tilbyder put.io ikke gratis konti. Men det tilbyder en 1-dages prøveversion af sin premiumtjeneste for $ 0,99, som vi fandt meget mere nyttig til evalueringsformål end nogen gratis konto, vi prøvede.

 2. Opret forbindelse til et VPN (ikke strengt nødvendigt, men altid en god ide).

 3. Besøg en torrent-side. De fleste, der læser denne artikel, har allerede en favorit, men hvis du er ny til at torrentere, er Google (eller en privat søgemaskine efter eget valg) din ven.

 4. Søg efter det ønskede indhold.

  1337x websted

 5. Find Magnet-linket, tryk længe på det og Kopier link. Nogle cloud-torrent-tjenester giver dig også mulighed for at indsætte .torrent-filer, men de fleste har brug for et Magnet-link for at arbejde.

  download torrent ved hjælp af magnetlinket

 6. I din browser-login til din cloud-torrent-konto og find feltet "tilføj ny torrent" (det kan kaldes noget andet). Langt tryk -> Indsæt magnetlink i. Se nedenfor, hvordan vi gør det i put.io.

  put.io ny overførsel

  I teorien kan du bruge en hvilken som helst browser. Det er dog værd at bemærke, at Firefox til iOS fungerede bedst for os, da Safari og Chrome kastede nogle fejl under downloadprocessen.

 7. Torrenten begynder at downloade til din cloud torrent-konto. For at overføre den lokalt til din iPad via HTTP skal du blot trykke på den tilhørende download-knap.

  put.io filer liste

  Alternativt er det normalt muligt at streame videoindhold direkte i browservinduet.

  natten til den levende døde torrent

 8. Som iDevice-ejer er du sandsynligvis allerede klar over, at filhåndtering i iOS ikke er så ligetil, som det er på andre platforme. Heldigvis giver filer (iOS-indbygget filhåndteringsappen) adgang til mappen Firefox Download, hvor du nemt kan få adgang til dine nyligt downloadede torrenter.

  downloads, der vises i firefox

  Praktisk tip: VLC for Mobile er en 100% gratis og open source-app, der vil afspille næsten enhver videofil, du kan smide på den.

  Som allerede nævnt tilbyder put.io faktisk også en iOS-app. Dette giver dig mulighed for at gennemse filer, der er gemt på din put.io-konto, overføre dem lokalt til din iPhone eller iPad, eller (i tilfælde af filmfiler) streame dem.

  Med andre ord erstatter det behovet for at udføre trin 7 & 8 ovenfor i din browser. Du bliver stadig nødt til at følge trin 1-6 ovenfor for at torrent filerne til din konto.

Sådan holder du din iPhone sikker, når du torrenser?

En VPN hjælper med at holde din iPhone sikker, når du torrenser. Fordelene ved at bruge en VPN er som følger:

 • Skjuler din rigtige IP-adresse for kammerater, der ellers kan se nøjagtigt, hvem du er. Dette er især foruroligende, når du overvejer, at håndhævere af ophavsret rutinemæssigt overvåger IP-adresserne for folk, der torrent deres intellektuelle ejendom og griber ind mod dem.
 • Skjuler, hvad du downloader fra din internetudbyder (ISP).

Se Bedste VPN'er til Torrenting for en detaljeret diskussion om dette emne.

Torrent på en iPhone eller iPad er imidlertid anderledes, fordi du ikke torrent direkte. Din Cloud-torrent-tjeneste fungerer som en formidler, hvilket betyder, at:

 • Kolleger ser IP-adressen på sky-torrent-serveren, ikke din rigtige IP.
 • Dine lokale overførsler er sandsynligvis skjult af HTTPS (dette er ofte ikke tilfældet med gratis konti, men er en ret standardfunktion for de fleste premium sky torrent-konti).

Så hvis det eneste, du vil have en VPN til, er at beskytte dig selv, mens du torrenser på en iPhone, er sagen for at have brug for en VPN mindre presserende. Men vi anbefaler stadig at bruge en VPN, fordi:

 • En VPN vil fjerne blokering af de torrentwebsteder, du stadig har brug for at besøge for at finde torrenterne i første omgang.
 • En VPN skjuler din rigtige IP-adresse fra de torrent-websteder, du besøger, og hvem ved, hvilke poster de logger?
 • En VPN skjuler din rigtige IP-adresse for cloud torrent-udbyderen (selvom den sandsynligvis vil have dine betalingsoplysninger, hvis du køber en premiumplan).

Vi mener, at du alligevel skal bruge en VPN på alle dine enheder. De fleste VPN-tjenester tilbyder en iOS-app, men tjek Bedste VPN-apps til iPhone og iOS for vores topanbefalinger.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me