Sådan fjernes blokering af Netflix på skole eller arbejde – En guide til at se Netflix på begrænset WiFi

Netflix er tilgængelig næsten overalt, du kan få adgang til deres service i over 190 lande over hele verden. Som et resultat kan de fleste mennesker logge på Netflix uden at skulle gøre noget specielt.


Desværre blokerer mange arbejdspladser, skoler, universiteter og colleges Netflix på deres WiFi-netværk. Fordi Netflix er sådan en båndbredde-svin, begynder selv offentlige WiFi-hotspots at begrænse adgangen til Netflix.

Hvis du har problemer med at fjerne blokering af Netflix i skolen eller arbejde, skal du læse for at finde ud af, hvordan du får adgang til det.

Hvad har du brug for?

Det er ekstremt nemt at fjerne blokering af Netflix i skole eller arbejde, alt hvad du behøver er en billig online service kaldet et Virtual Private Network (VPN).

En VPN er et online værktøj, der giver dig mulighed for at undgå internetblokke og begrænsninger. Med en VPN kan du nemt omgå de blokke, der er placeret af netværksadministratorer for at se dine foretrukne Netflix-shows, samt være i stand til at få adgang til andre websteder.

For mere information, se vores begynderguide til VPN'er.

Sådan fjernes blokering af Netflix i skolen eller arbejde med en VPN

Følg disse enkle trin nedenfor for at se Netflix i skole eller arbejde.

 1. Vælg en VPN, der fungerer med Netflix.

  Bemærk venligst: Mange VPN'er er blokeret af Netflix, hvorfor det er vigtigt at holde sig til meget specifikke tjenester.

 2. Abonner på VPN-tjenesten.

  Vi anbefaler, at du tilmelder dig ExpressVPN, da de er hurtige, hvilket er vigtigt for streaming i HD, har servere over hele verden, og de er pålidelige.

  Der er andre VPN-tjenester derude, der kan fjerne blokering af Netflix, se på vores VPN for Netflix-side for at få en liste over de bedste.

 3. Download VPN-softwaren, og installer den på din enhed.

  For at hjælpe har vi nogle enhedsspecifikke installationsguider tilgængelige til Windows, Mac, Linux, iOS, Android og Fire TV Stick.

 4. Log ind på VPN ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.

 5. Opret forbindelse til en VPN-server enten i dit land - eller i et andet land, der har Netflix.

  Vidste du? Du kan fjerne blokering af yderligere Netflix-indhold ved at oprette forbindelse til en server i et andet land!

 6. Åbn Netflix og start streaming af shows - selvom den stadig er på et sted, hvor det er blokeret!

  Har problemer? Se vores Netflix VPN fejlfindingsguide for almindelige rettelser.

Ikke alle VPN'er fungerer med Netflix

Det er vigtigt, at du ikke kender alle VPN-tjenester, der fjerner blokering af Netflix. Faktisk er det kun et lille antal VPN'er, der er i stand til at omgå Netflix VPN-forbuddet. For en liste over tjenester, der garanteres at fjerne blokering af Netflix, se vores Netflix VPN-guide.

Nyttige Netflix-guider

Sådan får du amerikanske Netflix på Android, iPhone og iPad

Bedste VPN til Netflix 2020 | TESTET & VERIFIERET [DAGLIG]

Slå Netflix VPN-blokken - Tip til fejlfinding til Netflix-proxy-fejlmeddelelsen

Hvordan fjerner en VPN blokering af Netflix på skole eller fungerer WiFi?

Forbindelse til en VPN opretter en krypteret forbindelse mellem dig og udbyderens server. Dette kan betragtes som en tunnel, der skjuler din online aktivitet fra netværksadministratorer og giver dig mulighed for at omgå filtre pålagt af firewalls og fjerne blokering af begrænsede websteder som Netflix.

Husk, at selvom enhver velrenommeret VPN kan love privatliv fra enhver, der overvåger internettrafik, er det kun specifikke VPN'er, der kan komme forbi Netflix's proxy-detektion, så vælg din udbyder klogt.

Kan jeg fjerne blokering af Netflix i skolen eller arbejde gratis?

Sikkert ikke. Selvom der findes nogle gratis VPN-tjenester, er de normalt restriktive med hensyn til forbindelseshastigheder og downloadgrænser. Dette gør dem uegnet til streaming af shows på Netflix. Derudover fungerer et ekstremt begrænset antal VPN'er faktisk med Netflix, og de fleste gratis tjenester falder ind under denne kategori.

Men hvor der er en vilje, er der en måde. Hvis du ønsker at omgå gratis begrænsningerne af din internetforbindelse, tilbyder nogle VPN-tjenester pengene tilbage-garantier eller gratis forsøg. ExpressVPN, som er en af ​​de bedste tjenester på markedet, tilbyder risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Har problemer?

VPN-udbydere er i et konstant kat-og-mus-spil med Netflix, og VPN-tjenester, der kan få adgang til Netflix, er i konstant udvikling. Hvis du løber ind i problemer, kan du prøve nogle af metoderne herunder, eller se vores Netflix VPN fejlfindingsguide for yderligere rettelser.

Opret forbindelse til en anden VPN-server

Hvis du har tilmeldt dig en af ​​VPN'erne i denne vejledning, og du ikke kan få adgang til Netflix, kan det skyldes, at du har brug for at oprette forbindelse til en bestemt server.

Netflix blokerer regelmæssigt VPN IP-adresser, og det er grunden til at de fleste VPN'er har opgivet forsøget på at fjerne blokering af det. De få udbydere, der kun fjerner blokering af specifikke kataloger. Således skal du tjekke med din VPN for at finde ud af, hvilken server du skal bruge.

Skjul din VPN-trafik

Hvis du allerede opretter forbindelse til den korrekte VPN-server til Netflix, men stadig oplever problemer, er det muligt, at din lokale netværksadministrator blokerer VPN-trafik. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi, at du forsøger at bruge VPN-obfusceringsfunktionen.

Dette er en teknologi designet til at lade dig omgå disse typer administratorblokke. Hvis du fortsat oplever problemer, er det værd at kontakte din udbyders support, da mange tilbyder hjælp via omfattende live chat og e-mail-tjenester. For mere information, se vores guide til at skjule VPN-trafik.

En anden mulighed er at prøve at bruge en Netflix VPN, der leverer Shadowsocks, da det vides at have fungeret for nogle brugere. Shadowsocks er en alternativ metode til at oprette en tunnel til en proxyserver (HTTP-proxy), som et par VPN'er leverer. Det er værd at bemærke, at Shadowsocks ikke er det samme som SOCKS5. Den eneste Netflix VPN, der i øjeblikket leverer Shadowsocks, som vi kender til, er PrivateVPN .

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me