Sådan forbliver du sikker med Bitcoin

Uundgåeligt har stigningen i værdien af ​​bitcoin givet anledning til en splinterny cyberkriminalitetsindustri. Online kriminelle retter sig mod naive internetbrugere i et forsøg på at få dem til at miste deres Bitcoins.Bitcoin Security Small


Denne artikel viser de mest populære cryptocurrency-relaterede svindel, der hjælper dig med at adskille kornet fra kløven, når du håndterer Bitcoin-transaktioner.

Falske Bitcoin-udvekslinger

Hver gang du støder på en annonce, der lover at sælge dig Bitcoins til en lav pris, skal du være opmærksom på, at den muligvis prøver at lokke dig til et useriøst websted for cryptocurrency-udveksling. Den primære ting at se på, når du besøger en udvekslingstjeneste, er, om den bruger HTTPS. Hvis webadressen begynder med HTTPS, indikerer den, at alle interaktioner i din webbrowser og tjenesten er krypterede og ganske sikre. I tilfælde af at det er HTTP, er det farligt at bruge denne form for udveksling.Falske Bitcoin-udvekslinger

Et andet tegn på en falsk tjeneste er udvekslingssvig fra PayPal til BTC. Sådanne websteder tilbyder en webformular, som du kan indtaste din PayPal-e-mail og summen af ​​penge, du planlægger at bruge. Derefter vises en QR-kode for at bekræfte transaktionen. I stedet for at modtage dine Bitcoins får du dog din PayPal-konto stjålet.

Rogue Bitcoin tegnebøger

Det er lidt vanskeligere at genkende useriøse Bitcoin-tegnebøger, da det primære mål med enhver tegnebog er at opbevare BTC snarere end at handle med det. Således er denne form for svig ikke generelt rettet mod øjeblikkelige økonomiske gevinster. Faktisk søger de ofte at narre dig til at installere malware, der kan stjæle følsomme data.Rogue Bitcoin tegnebøger

For at identificere falske tegnebøger skal du være på udkig efter mistænkelige kendetegn. Spørg folk, du har tillid til, hvis de har brugt tjenesten før. Tjek online anmeldelser og scoringer.

Hvis Bitcoin-tegnebogen er et program til download, skal du undersøge det for risikabel kode. Websteder som VirusTotal kan scanne softwarebinarier efter kendte infektioner ved hjælp af to dusin antivirus samtidig.

Phishing

Phishing er sandsynligvis den mest udbredte fidus i onlineverdenen. Dets mål i forhold til Bitcoin er at få dig til at besøge et useriøst websted, der er kamoufleret som en velkendt og legitim service. Ved at besøge pseudotjenester risikerer du ikke kun at miste dine Bitcoins, men få alle dine følsomme data kompromitteret sammen med din identitet stjålet.Crypto phishing

Den ondsindede e-mail-besked til phishing ser ud til at stamme fra en udvekslings- eller tegnebogstjeneste, du bruger. Cyber-skurkerne kunne have erhvervet dine personlige detaljer efter et big data-brud som det berygtede Yahoo-hack.

Den generelle retningslinje er at undgå at klikke på hyperlinks inden i e-mails. Et ondsindet hyperlink kan virke helt ægte. Den bruger flere omdirigeringstrin for endelig at bringe dig til det websted, der kontrolleres af hackere. For at holde dig væk fra denne fare skal du indtaste webadresser direkte i din browser eller bruge dine bogmærker.

Du skal også henvende dig til e-mail-vedhæftede filer med vedhæftede filer leverer ofte vira som ransomware.

Svindlere kan også bruge webannoncer eller sort SEO til at henvise dig til at besøge en falske Bitcoin-udveksling eller tegnebog, mens Googling-termer som "Køb Bitcoin" eller "Bitcoin-udveksling." Booby-fangede sider vises ofte blandt de bedste søgeresultater. Brug igen VirusTotal til at kontrollere, om websteder er sikre.

Bitcoin Ponzi-ordninger

Visse websteder foreslår fristende BTC-tilbud. De ser for godt ud til at være sandt. Det er fordi de er. Baseret på deres krav, kan du øge din BTC to gange allerede næste dag. Dette er en typisk Ponzi-ordning. Så snart du sender din Bitcoin, er sandsynligheden for, at du får den oprindelige mængde, meget tilbage.Bitcoin Ponzi-ordninger

Sådanne websteder inkluderer normalt henvisningsprogrammer, der giver deres medlemmer mulighed for at tjene nogle penge på nye kundeemner. Som sådan skal et henvisningslink i URL'er på sociale medier fungere som et advarselsskilt. Henvisningslink ser sådan ud: website.com/?ref=826.

Cloud Mining False løfter

Cloud mining vedrører en model, hvor enkeltpersoner grupperer sig sammen og sætter penge til at leje Bitcoin-minedriftudstyr. Denne idé er stor og fuldstændig legitim. Imidlertid lancerer skurke deres svindel for at tiltrække interesserede og til sidst give et lavere afkast af investeringen snarere end at holde deres løfter.Cloud Mining False løfter

For at undgå cloud mining-svindel, skal du se nøje på mulige indikatorer for risiko. Hold dig væk fra tjenester, der markedsføres via henvisningslinks. Sørg for, at webstedet er åbent og ærligt, når det kommer til, hvilken pool der er ansat til minedrift, hvem der driver det og det indkomstmængde, du kan få. En professionel service vil normalt indeholde et instrumentbræt til at styre processen og overvåge alle operationer.

Internt handelstyverier

Bitcoin-tyveri strækker sig forbi onlineverdenen. Med ny lovgivning og kontrol over handel med cryptocurrency i visse dele af kloden kan borgere have problemer med at købe og sælge Bitcoins på den sædvanlige måde. Disse udfordringer har stimuleret Bitcoin-økonomien til at begynde at migrere offline. Handlere begynder at møde ansigt til ansigt for at gennemføre udvekslinger.Personlige handelstyverier

Et antal tilfælde viser, hvor risikabel peer-to-peer Bitcoin-udveksling kan være. I april 2017 blev en iværksætter fra Indien røvet, da han forsøgte at købe BTC til en attraktivt lav pris. Han mødtes med de formodede forhandlere i et indkøbscenter. Skurkerne bortførte og røvede ham.

Lektionen, du kan lære af denne form for offline cyberkriminalitetshændelser, er, at det er bedst at afstå fra at møde ukendte personer personligt for at udveksle BTC, især når du bærer store pengesummer.

Bitcoin-sikkerhed: Konklusion

Verden af ​​Bitcoin vokser. Hvis du planlægger at være en del af det, forhåbentlig hjælper ovenstående trin dig med at forblive i sikkerhed mens du handler og bruger din BTC.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me