Sådan får du amerikanske Netflix på Android, iPhone og iPad

Det er ingen hemmelighed, at Netflix tilbyder flere titler til amerikanske abonnenter end deres europæiske modstykke. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du kan kombinere det ekstra indhold i udenlandske Netflix-biblioteker med bekvemmeligheden ved at se Netflix hvor som helst du vil på din telefon.

Hvad du har brug for

For at følge nedenstående trin, skal du:

 • Et Netflix-abonnement
 • Et Netflix VPN-abonnement
 • En Android- eller iOS-enhed (telefon eller tablet)

Sådan får du adgang til den amerikanske Netflix-app på Android, iPhone og iPad

I løbet af det sidste årti er folks seervaner ændret fra at sidde foran fjernsynet til at se ting på farten. Netflix har gjort opmærksom på dette, hvilket gør sine Android- og iOS-applikationer nemme at bruge. Heldigvis er det nemt at få adgang til Netflix US gennem appen - så længe du får den rigtige VPN-udbyder.

Når du opretter forbindelse til en Netflix-venlig VPN-server i USA, dirigeres din forbindelse hele vejen til Amerika, hvilket uundgåeligt narrer appen til at tro, at du er i USA. Følg blot trinene nedenfor, så du kan se flere titler på din Netflix-app. Denne metode fungerer med Android, iPhone og iPad. Den eneste forskel mellem disse er den butik, du downloader din VPN-app fra.

 1. Vælg en VPN, der fungerer med Netflix fra denne artikel.

  Vi anbefaler ExpressVPN, fordi det pålideligt blokerer platformen og tilbyder utrolig hastighed til streaming i højere opløsning.

 2. Abonner på VPN, og opsæt dine loginoplysninger.

  Hvis du ikke ønsker at gøre dette via webstedet, får du en ny chance efter at have downloadet applikationen.

 3. Installer VPN på din iPhone, iPad eller Android-enhed.

  VPN-apps er tilgængelige både i Google Play Store og i Apple App Store.

  ExpressVPN-app i Android App Store

 4. Start VPN-appen på din mobile enhed, og log ind ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.

  Hvis du ikke tilmeldte dig hjemmesiden i trin 2, kan du tilmelde dig direkte i appen.

  ExpressVPN-log-skærm

 5. Vælg en VPN-server i USA.

  Dette fungerer sammen med andre Netflix-regioner, så hvis du vil fjerne blokering af indhold fra et andet land, skal du blot oprette forbindelse til en server baseret i det land, du opretter forbindelse.

  ExpressVPN tilsluttet

  Når VPN har oprettet forbindelse til en amerikansk server, har du en amerikansk IP-adresse. Dette betyder ganske enkelt, at næste gang du går til Netflix-webstedet, vil Netflix-serveren tro, at du er i USA, og den vil give dig det samme indhold, som en amerikansk Netflix-abonnent får.

 6. Du kan nu gennemse det amerikanske Netflix-bibliotek i din app

  For at kontrollere, at alt har fungeret, skal du søge efter titler, der er eksklusive for De Forenede Stater, såsom Fraiser eller Parks and Recreation.

  parker og rec på Netflix app

Min VPN fungerer ikke med Netflix App?

Vi har bemærket folk på fora og sociale medier, der diskuterer, hvordan de ikke er i stand til at få adgang til amerikanske Netflix med en VPN, når de bruger Netflix-appen. Hvis en VPN fjerner blokering af Netflix, skal du kunne få adgang til amerikanske Netflix fra mobilappen. En enkel løsning er at lukke Netflix-appen og skifte til en anden amerikansk server, inden den genstarter den. Hvis problemet fortsætter, kan du se vores Netflix VPN fejlfindingsguide for mere information eller overveje at komme i kontakt med din udbyder via deres supportsider.

Nyttige Netflix-guider

Slå Netflix VPN-blokken - Tip til fejlfinding til Netflix-proxy-fejlmeddelelsen

Fjern blokering af Netflix - Sådan ændres dit Netflix-land

Sådan fjernes blokering af Netflix på skole eller arbejde - En guide til at se Netflix på begrænset WiFi

Hvordan virker det?

En VPN er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at foregive at være i et andet land ved at skjule din rigtige placering. Når du åbner Netflix fra dit hjem - uanset om det er på appen eller hjemmesiden - kan Netflix fortælle, hvor du er på grund af din IP-adresse.

Når du opretter forbindelse til en VPN-server i USA, omdirigeres din trafik via denne server - hvilket gør det muligt for VPN at skjule dit hjemmes IP-adresse. Som et resultat, når din trafik ankommer med Netflix, ser det ud til at være kommet fra VPN-serveren i stedet for dit hjem. Dette narrer Netflix med succes og får det til at give dig det komplette Netflix-katalog!

Nogle VPN'er leverer VPN-tilsløring (tilsløret servere). Denne funktion er ikke nødvendig for at fjerne blokering af Netflix-biblioteker, som USA, de fleste steder. Faktisk kræver tilsløring mere behandlingskraft og vil resultere i, at din trafik er lidt langsommere (hvilket kan forårsage unødvendig buffering).

På den anden side, hvis du er i Kina, bliver du nødt til at bruge tilsløring for at omgå Kinas store firewall. Så hvis du er en kinesisk statsborger, der ønsker at fjerne blokering af Netflix, bliver du nødt til at holde sig til en VPN med obfusceringsfunktion (ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me