Sådan får du en indisk IP-adresse – VPN til Indien

Masser af mennesker, der bor uden for Indien, vil have adgang til geobegrænset indhold. Den nemmeste måde at få en indisk IP-adresse er at bruge en VPN-tjeneste. Ved at få en IP-adresse i Indien forsvinder restriktionsmeddelelser magisk, og folk er i stand til at få adgang til indhold, der er udpeget 'kun til Indien'. Med en indisk IP kan du streame sider som Star Sports (en populær indisk sportskanal) og hotstar.

Derudover krypterer VPN-software alle brugerdata, når de overføres fra deres enheder til firmaets servere. Resultatet er, at internetudbydere, regeringer, udlejere eller arbejdsgivere ikke kan fortælle, hvad VPN-abonnenter laver online, selv det websted, du besøger, har ingen idé om, hvor eller hvor du er. Det betyder høje niveauer af privatliv og anonymitet, mens du surfer på nettet.

Hent en indisk IP-adresse

VPN'erne nedenfor har alle servere over hele verden, så du kan få en indisk IP-adresse ved blot at oprette forbindelse til en af ​​de servere, de har i Indien. Ud over at have indiske servere, valgte vi disse VPN-tjenester, fordi de er i stand til at fjerne blokering af indiske streamingtjenester, er meget hurtige og vil holde din computer sikker. Klik gennem VPN-udbydere nedenfor for at finde flere oplysninger om deres service.

 1. ExpressVPN - 3 indiske servere - Chennai - Mumbai | Hurtige servere | $ 6,67 per måned
 2. IPVanish - 2 indiske servere - Mumbai - New Delhi | Hurtige servere | $ 6,49 per måned
 3. NordVPN - 18+ servere - Chennai - Mumbai | Sikre servere | $ 3,49 per måned
 4. CyberGhost VPN - 1 indisk server - Mumbai | Let at bruge | $ 2,75 per måned
 5. VyprVPN - 1 indisk server - Mumbai | Let at bruge | $ 4,17 per måned

Det er super let at få en indisk IP-adresse!

I vores trin for trin guide vil vi lede dig gennem alle trin til at fjerne blokeringen af ​​geobegrænsede websteder i Indien. Med en VPN-service kan du nemt forse din IP-adresse til Indien.

 1. Få et abonnement hos en af ​​vores anbefalede VPN'er til Indien. For at få en indisk IP vil vi foreslå ExpressVPN. For at give dig et valg i sagen har vi dog gennemgået fem fantastiske tjenester i alt. Alle af dem er fremragende til at få en IP-adresse i Indien, så valget er op til dig.
 2. Download og installer VPN-softwaren fra din valgte udbyders websted.
 3. Opret forbindelse til en VPN-server beliggende i Indien.
 4. Naviger til det indiske websted, du vil bruge.
 5. Slap af og glæd dig over ubegrænset adgang til så mange websteder i Indien, som du vil takket være din VPNs indiske IP-adresse.

Hvad skal du gøre, hvis dine indiske VPN-servere er langsomt

Har du abonneret, downloadet softwaren og valgt OpenVPN-protokollen? Så er det tid til at forbinde din VPN til indiske servere.

ExpressVPN har mere end en indisk VPN-server, du kan vælge imellem. Dette er ideelt, fordi det giver dig et valg af Indien IP-adresser. Som sådan kan man, hvis man af en eller anden grund er lidt træg, altid oprette forbindelse til en anden på listen. For at oprette forbindelse skal du blot vælge den indiske server, der er højere oppe på listen (denne har den mindste 'ping', hvilket betyder, at den er den hurtigste, der findes i øjeblikket) og klik på Forbind.

Når en forbindelse er blevet oprettet, er du færdig - du har nu en IP-adresse i Indien!

For mere information, se vores VPN-side fra Indien.

Gå til ethvert indisk websted, du kan lide!

Så snart din VPN er installeret, kan du gå og besøge begrænsede websteder overalt, hvor din VPN har en server. ExpressVPN har for eksempel servere i 78 lande. det betyder, at du ikke kun kan "forfalske" din placering til indiske IP-adresser, men til en af ​​disse 78 placeringer. Det samme er tilfældet med alle de andre VPN'er på vores liste, som også har masser af servere spredt rundt om i verden.

Alle VPN'er, vi har placeret i denne guide, leverer ikke kun sikkerhed i verdensklasse, privatliv og anonymitet, men har fantastiske servere i Indien og over hele verden. Perfekt til at få en IP-adresse i Indien - eller hvor som helst ellers du har lyst til. Resultatet er, at du vil kunne besøge alle indiske (eller andre) websteder, du ønsker.

Du skal blot oprette forbindelse til en server i det land, du vil besøge, og indtast webadressen, du vil besøge, i din navigationslinje. Din VPN giver dig udseendet af at være i dette land, IP-adresse og alt.

En høflig påmindelse

Selvom det er sandt, at mange mennesker bruger VPN'er til at overvinde begrænsningsmeddelelser, må vi understrege, at vi ikke specifikt kan acceptere overtrædelse af loven. Hvis du vælger at få adgang til ophavsretligt beskyttet materiale i Indien eller andre steder, gør du det på din egen risiko.

Den gode nyhed er, at med OpenVPN valgt, vil dine internetdata være meget sikre og så anonyme som muligt - så du kan gøre, hvad du vil på Internettet på en meget sikker måde.

Overvejelser for at få en IP-adresse i Indien

Der er en række ting, der skal overvejes af mennesker, der ønsker at få en IP-adresse i Indien. Der er over 800 VPN-tjenester derude at vælge imellem, og her på ProPrivacy.com forstår vi, at valg kan virke lidt skræmmende. Dertil kommer, at langt de fleste af disse VPN'er er langsomme, tilbyder dårlige sikkerhedsindstillinger og kører deres VPN-tjenester på en måde, der sætter brugerne i fare.

Hvis data ikke håndteres på en professionel måde, er kryptering ikke top, og VPN-servere ikke er af højeste kvalitet, betaler du for en service, der bringer dig i fare. Nogle VPN'er har endda dårlige privatlivspolitikker, der giver dem mulighed for at sælge dine data til tredjepart - dette er en enorm risikabel praksis, der sætter dig i alvorlig risiko!

Derfor valgte vi, da vi valgte VPN-tjenester til denne guide, alle de vigtigste aspekter, som du skal være opmærksom på for at få en Indien IP-adresse.

Det hele er taget sig af!

 1. Tilslutningshastigheder. Nogle VPN'er har frygtelige langsomme VPN-servere. Langsome servere er gode til meget lidt og vil bestemt ikke give dig mulighed for at se HD-streaming video uden irriterende forsinkelse og buffering. Vores anbefalede VPN'er har alle afprøvede netværk med fremragende VPN-servere, der giver fremragende forbindelseshastigheder til Indien.
 2. Sikkerhed. Alle de VPN'er, vi har valgt, bruger toppen af ​​områdets krypteringsprotokoller. De tilbyder alle et valg af protokoller og giver OpenVPN vores favoritprotokol her på ProPrivacy.com.
 3. Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Alle VPN'erne, vi har lagt i denne vejledning, er godt abonnerede og betroede VPN'er. De har alle fremragende privatlivspolitikker og er meget interesserede i at beskytte deres brugere. Ingen opbevarer de vitale brugslogfiler, der i teorien kunne bruges til senere at afsløre, hvilke websteder du har besøgt. Med stærke privatlivspolitikker og en pålidelig og pålidelig track record, ved du, at disse VPN'er er blevet prøvet og testet gang på gang og vil beskytte dit digitale fodaftryk, når du forfalsker til en af ​​deres indiske IP-adresser.

Brug OpenVPN-kryptering

Vi anbefaler stærkt OpenVPN-krypteringsprotokollen. OpenVPN er en anerkendt branchestandard VPN-krypteringsprotokol, der vil holde dig sikker og privat, når du forfalsker din IP-adresse til Indien. Alle ovennævnte tjenester bruger OpenVPN-kryptering som standard.

Da streaming af noget geo-blokeret indhold er i strid med ophavsretten (hvorfor det er geo-begrænset), skal du være meget forsigtig. Med OpenVPN er du imidlertid sikker, selv hvis du vælger at se ophavsretligt beskyttet materiale.

VPN til Indien - Konklusion

I denne vejledning har vi detaljeret alle de trin, der er nødvendige for at få en indisk IP-adresse. Selvom vi anbefaler ExpressVPN, for at få en indisk IP-adresse, har de andre VPN'er, som vi har vist, også alle, hvad du har brug for for at få en IP-adresse i Indien. Alle VPN'er er sikre, tilbyder god kryptering, har stærke privatlivspolitikker og har en dokumenteret track record for at give deres abonnenter en service i verdensklasse. Så gå videre og vælg din VPN til en indisk IP-adresse med sikkerhed i den viden, at du simpelthen ikke kan gå galt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me