Sådan får du en tysk IP-adresse med en VPN

Mange mennesker, der bor uden for Tyskland, er meget interesserede i at bruge tyske tjenester og websteder. For at få adgang til begrænsede tyske websteder har du brug for en tysk IP-adresse. VPNs giver dig mulighed for at bruge servere beliggende i Tyskland, dette giver dig en tysk IP-adresse.

Dernæst krypterer VPN-klientsoftwaren alle dine data, når de videresendes til og fra serverne. Dette betyder, at din internetudbyder, regering, udlejer eller arbejdsgiver ikke kan se, hvilke websteder du besøger. Privatliv og anonymitet, mens du gennemser!

Ligeledes, hvis du er en tysk bosiddende på ferie, kan du også fjerne blokering af websteder derhjemme i Tyskland. Med en pålidelig VPN-service kan du forfalske din placering til i Tyskland for at fjerne alle de begrænsede tyske websteder.

Bedste VPN til en tysk IP-adresse

 1. ExpressVPN - Den hurtigste VPN, vi tester, fjerner blokeringen af ​​alt med fantastisk service hele vejen rundt
 2. NordVPN - Stort mærke med meget god værdi og en budgetpris
 3. buffered
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Sådan får du en tysk IP-adresse

Følg nedenstående trin for at konfigurere en tysk IP-adresse:

 1. Abonner på en af ​​VPN'erne i denne vejledning. For at få en tysk IP anbefaler vi stærkt ExpressVPN, men vi har også lagt fire mere VPN-tjenester i verdensklasse i denne vejledning, der også gør jobbet strålende.
 2. Download og installer VPNs klientsoftware.
 3. Opret forbindelse til en VPN-server i Tyskland.
 4. Gå til det tyske websted, du vil have adgang til.
 5. Læn dig tilbage og nyd ubegrænset adgang til så mange tyske websteder, som du vil takket være din nyligt erhvervede tyske IP-adresse.

Vælg en VPN og download deres klientsoftware

expressvpn app platforme

Når du har kigget godt igennem vores anbefalede VPN'er for at få en tysk IP, skal du klikke igennem til din foretrukne udbyders webside.

Denne software er tilgængelig for alle populære platforme, og med ExpressVPN har du lov til at installere den på 3 forskellige enheder. At betale for din VPN månedligt koster mere end at betale årligt. Af den grund er det bedst at betale for et år ad gangen, hvis du har midlerne (og har til hensigt at bruge din VPN hele året).

Efter abonnement får du tilladelse til at downloade VPNs klientsoftware. Softwaren downloader altid meget hurtigt og er let at installere, bare sørg for at vælge den rigtige download til din platform.

Sørg for, at du har valgt OpenVPN-protokol

Hos ProPrivacy anbefaler vi OpenVPN-kryptering. OpenVPN er en robust VPN-krypteringsprotokol, der giver dig mulighed for at forblive ordentligt sikker, så vælg den i din VPN's menu. Streaming af noget geo-blokeret indhold er ulovligt, fordi det er i strid med ophavsretten. Med OpenVPN er du dog sikker, selvom du vælger at se ophavsretligt beskyttet materiale - selvom vi helt klart ikke kan udstede dette.

Hvis du har problemer på dette tidspunkt (eller nogen anden), vil din VPN-udbyder meget hurtigt kunne løse det. VPN'er i verdensklasse i denne guide har alle fantastiske kundesupporthold - så kontakt dem (eller os her på ProPrivacy.com - vi er altid glade for at hjælpe).

Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere i Tyskland

expressvpn-tysk-ip-adresse

På dette tidspunkt vil du allerede have klientsoftwaren installeret på din bærbare computer, pc, tablet eller smartphone. Når OpenVPN er valgt i indstillingerne, er du klar til VPN til Tyskland.

Alt hvad du skal gøre er at vælge en af ​​de tyske servere fra din VPNs serverliste. Sørg for at vælge den hurtigste, der er tilgængelig. Den hurtigere er normalt placeret højere på listen. Nu hvor du har fundet din foretrukne tyske VPN-server, skal du klikke på Opret forbindelse. Det er det! Du har nu en tysk IP-adresse og kan VPN ind i Tyskland for at se ud som om du bor der - når du vil.

Gå til ethvert tysk websted, du kan lide!

Når din VPN er installeret, kan du besøge næsten alt online. Du kan få adgang til ethvert sted på ethvert sted, hvor din VPN har en server - inklusive selvfølgelig Tyskland! Alle VPN'er, vi har placeret i denne vejledning, giver sikkerhed i topklasse, privatliv og den bedste tilgængelige anonymitet. Resultatet er, at du kan besøge alle tyske eller andre websteder, du ønsker.

Du skal blot oprette forbindelse til en server i det land, du vil besøge, og indtast webadressen, du vil besøge, i din navigationslinje. Din VPN giver dig udseendet af at være i dette land - IP-adresse og alt.

Overvejelser for at få en tysk IP-adresse

Når du får en tysk IP-adresse fra udlandet, skal du tage nogle overvejelser i betragtning.

Den vigtigste ting at huske er, at mange VPN-tjenester på markedet er meget upålidelige og upålidelige. I alt er der over 800 VPN-udbydere at vælge imellem. Langt de fleste af disse tjenester er forfærdelige - langsomt og usikkert. Faktisk kan nogle VPN'er tilføje dine sikkerhedsvrop i stedet for at fjerne dem!

Hvordan ved jeg hvilken VPN jeg skal vælge?

 1. For det første, for at forfalde din IP-adresse til Tyskland for at se geobegrænset indhold, skal du være utroligt sikker. Den triste sandhed er imidlertid, at ikke alle VPN-tjenester tilbyder den kryptering og serviceniveau, der er nødvendigt for sikkerhed og privatliv.
 2. Når du vælger en VPN til at få en IP-adresse i Tyskland, har du brug for solide servere og en solid fortrolighedspolitik. Yo vil også have en VPN med servere, der er superhurtige for at se HD-indhold.
 3. For at nyde en afslappende, bekymringsfri VPN-oplevelse, skal du trygghet for at vide, at din VPN tager privatliv og sikkerhed meget alvorligt. Det er grunden til, at den skal indeholde industristandardkrypteringsprotokoller som OpenVPN (anbefalet) og håndter også dine data på en gennemsigtig, pålidelig og sikker måde. Resultatet bliver en stressfri internetoplevelse, der giver dig sikkerhed for at besøge alt tysk-baseret indhold, som du er interesseret i.

VPN til Tyskland - Konklusion

I denne vejledning har vi forklaret, hvordan enhver nemt kan få en tysk IP-adresse. Selvom vi mener, at den bedste VPN-service til at få en IP-adresse i Tyskland er ExpressVPN, for at være upartisk og give dig masser af muligheder, har vi inkluderet fire andre fremragende VPN-tjenester.

Mens ExpressVPN er nummer et, gør alle VPN'erne i vores guide et utroligt stykke arbejde med at fjerne blokering af tyske websteder. Derudover giver de alle en prøveperiode eller pengene tilbage-garanti af en eller anden art. Som sådan behøver du ikke være bange for at prøve din foretrukne VPN, risikofri, for at sikre, at det fjerner de tyske tjenester, du er ude efter. Desuden har alle VPN-udbydere i denne artikel fremragende servernetværk, der giver blændende høj vpn-hastighed under din brug.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me