Sådan får du en USA-IP-adresse med en VPN

Folk ønsker en USA-IP-adresse af mange grunde. Nogle elsker at se sport som Major League Baseball (MLB), National Basketball Association (NBA) eller National Football League (NFL). Andre ønsker at få adgang til deres netbank, når de er på ferie. Nogle ønsker endda at få adgang til den amerikanske version af Netflix for at se dens massive katalog med titler. Desværre, når de fleste mennesker prøver at gøre disse ting, konfronteres de med en adgangsbegrænset meddelelse. Dette skyldes, at geo-begrænset indhold er underlagt ophavsretlige love, der gør det utilgængeligt andetsteds. Med en USA VPN-service kan dette problem overvindes, og enhver kan gøre deres IP-adresse USA-venlig.

I denne vejledning forklarer vi, hvordan du kan slutte dig til utallige mennesker over hele kloden, der i øjeblikket ophæver blokeringen af ​​USA-indhold ved at få en IP-adresse fra USA!

Det er let at få en USA IP-adresse!

  1. Abonner på en VPN. For at ændre din IP-adresse til en USA-adresse anbefaler vi ExpressVPN, men kig på vores bedste USA VPN-tjenester, så du har masser af valg.
  2. Download og installer VPN-klientsoftwaren.
  3. Opret forbindelse til den rigtige server.
  4. Gå til USAs websted, som du vil have adgang til.
  5. Bliv behagelig og nyd komplet adgang til USAs websteder og tjenester.

Vælg din VPN, og download softwaren

Efter at have besluttet en af ​​de ovenstående tjenester, skal du klikke igennem til deres websted og abonnere. Hvis du betaler månedligt, koster det dig lidt mere af dine hårdt tjente kontanter. Af den grund, hvis du har råd til det (og planlægger at bruge din det hele året rundt for at få en USA-IP-adresse), skal du plaske ud på et årligt abonnement.

Når du har betalt for din VPN, får du adgang til at downloade VPNs klientsoftware. Vælg blot den rigtige version til den platform, du kører. Alle VPN'er på denne liste giver dig mulighed for at køre den på mere end en enhed. Så gå videre og installer den på din pc og smartphone eller iPad - hvad du end har brug for.

expressvpn app platforme

Sørg for, at du vælger OpenVPN

Her hos ProPrivacy anbefaler vi stærkt, at du vælger OpenVPN-krypteringsprotokollen i din VPN-indstillinger. Det er langt den mest sikre VPN-kryptering på markedet i dag. Da ophævelse af geobegrænset indhold teknisk er i strid med loven (i strid med ophavsret), er OpenVPN langt den bedste måde at forblive privat og sikker på.

Husk, at selvom VPN'er kan bruges til at fjerne blokering af geobegrænset indhold (og mange hundrede tusinder af mennesker bruger VPN'er på denne måde), gør du det på din egen risiko! Her på ProPrivacy.com kan vi ikke officielt godkende brud på love. Hvis det imidlertid er dit ønske at gøre det, er OpenVPN den kryptering, du skal vælge.

Opret forbindelse til din valgte USA IP-server

Nu hvor VPN-softwaren er installeret på dine enheder (og du har valgt OpenVPN), kan du gå videre og oprette forbindelse til en USA IP-server.

Vælg en af ​​de amerikanske placeringer på VPN's serverliste. Ved at vælge en længere op på listen får du de bedste hastigheder. Så medmindre du har brug for en bestemt placering, skal du vælge en server højere op på listen. Når du er tilsluttet, bliver din VPN grøn eller viser en lås på din smartphone-skærm. Der er du! Du har nu en USA IP-adresse og kan få adgang til alle begrænsede USA-websteder.

expressvpn-loacationsvælger

Skift din IP-adresse til USA: overvejelser

Vi har overvejet en række ting (på dine vegne), mens vi vælger de bedste VPN-tjenester til at få en USA-IP-adresse. For det første er ikke alle VPN-tjenester pålidelige. Der er mere end 800 VPN-udbydere at vælge imellem på markedet, og mange af dem gør et forfærdeligt stykke arbejde med at levere en VPN-service.

Hvad er forskellen mellem VPN'er?

  1. Når du forfalsker din IP-adresse til USA for at få adgang til geobegrænset indhold, skal du være sikker. Desværre leverer ikke alle VPN'er den nødvendige service for at være sikker (en nul logs VPN eller ingen brugslogfiler politik er afgørende).
  2. Når du vælger en VPN til at få en IP-adresse fra USA, skal du vælge et valg af servere. Derudover skal de amerikanske IP-servere være lynhurtige (for at streame HD-indhold).
  3. For at være sikker, når du forfalsker din placering i USA, skal din VPN give krypteringsprotokoller af militær kvalitet. Derudover skal virksomheden håndtere dine data på en pålidelig og sikker måde.

Gå til et hvilket som helst USA-websted, du kan lide!

Uanset hvilken VPN der er valgt fra vores guide, vil du være i stand til at få adgang til kun USA-indhold. Hvis du besluttede ExpressVPN, inkluderer det at kunne få adgang til det amerikanske Netflix-katalog.

Glem desuden, at din VPN ikke bare er nyttig til at fjerne blokering af amerikanske tjenester og abonnementer. Det er også perfekt til at få adgang til indhold fra hele verden! Desuden tilbyder alle VPN'er i denne guide prøveperioder (på mindst syv dage). Som et resultat vil du være i stand til at sikre, at din foretrukne VPN fungerer perfekt til det, du har brug for det.

Andre måder at få en USA-IP-adresse på

Selvom brugen af ​​en VPN absolut er den bedste, mest private og mest sikre metode til at få en USA IP-adresse, er der andre måder. SmartDNS, Tor eller proxy-servere er alle tilgængelige indstillinger. Ingen af ​​dem vil dog give dig den type pålidelighed, ro i sindet eller brugervenlighed, som du får, hvis du bruger en VPN til at få en IP-adresse i USA.

SmartDNS

SmartDNS bruges meget ofte af mennesker, der streamer geobegrænset indhold. Problemet er, at det ikke tilbyder noget med hensyn til sikkerhed, og fordi det er ulovligt at se ophavsretligt beskyttet indhold, er det en bekymring. Ved hjælp af SmartDNS bliver du ikke krypteret, ligesom du gør med en VPN. Det betyder, at din internetudbyder og de websteder, du besøger, ved nøjagtigt, hvem du er. Når indholdsskabere sagsøger flere og flere sager om piratkopiering, er dette en enorm bekymring.

Tor

På den anden side er Tor en gratis browser, der udfører et job, der ligner en VPN ved at levere kryptering, når du forfalsker. Løftet om anonymitet gør det til valg for mange mennesker, herunder menneskerettighedsaktivister, varslere, journalister og mange andre. Ved at vælge en exit-knude i USA kan enhver få adgang til amerikansk indhold (som det kan med en VPN eller SmartDNS). Problemet er, at hastighederne er temmelig langsomme, hvilket betyder, at du vil lide under betydelig buffering, lagring og dårlig billedkvalitet.

Fuldmagter

Endelig kommer vi til gratis proxyservere. Der er masser at vælge imellem, og de arbejder bestemt og kan være meget overkommelige eller gratis. Imidlertid kommer gratis med grænser, og det er ikke ualmindeligt, at denne forbindelsesgrænse nås, mens du er i midten af ​​din yndlingsepisode af Game of Thrones. Med dårlige hastigheder, tvivlsomme privatlivspolitikker og muligheden for, at tredjepart får adgang til dine data, er proxier en total gamble.

Intet kan sammenlignes med en VPN

I slutningen af ​​dagen er et par dollars om året for at vide, at du er sikker, da du forfalsker din placering i udlandet ikke meget af en layout. Derudover med regeringer, der søger at spionere, og cyberkriminelle, der altid søger at aflytte data, er det en utrolig god idé at sikre din digitale tilstedeværelse i disse dage.

Selvfølgelig behøver du ikke tage vores ord for det. Du kan prøve alle de tjenester, vi har nævnt i denne vejledning. VPN'erne i denne vejledning har prøveperioder med tilbagebetalingsgaranti, så du kan teste dem. Du kan også prøve en proxy og endda downloade Tor. Vi ved, at intet kommer tæt på at sammenligne med en VPN-service i verdensklasse som ExpressVPN. Så vi er sikre på, at du kommer tilbage her og ser på vores top fem valg efterhånden!

IP-adresse til USA: Konklusion

I denne vejledning har vi demonstreret, hvordan enhver kan få en USA-IP-adresse. For at få en IP-adresse i USA anbefaler vi ExpressVPN, fordi den giver dig absolut alt hvad du har brug for. Dog for at sikre dig, at du har masser af muligheder, har vi også inkluderet fire andre VPN-tjenester i verdensklasse.

Disse VPN'er giver adgang til fremragende servernetværk, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse ved tophastigheder på alle deres amerikanske servere - ideel til streaming i HD.

Kryptering leveres via militær klasse OpenVPN. Desuden er alle VPN'er i vores guide regelmæssigt testet af vores team. Alle disse VPN'er har en dokumenteret track record for at give privatliv og anonymitet til deres abonnenter. Som sådan, fordi alle de VPN'er, vi har inkluderet, virkelig er fremragende tjenester, hvilken du beslutter dig for virkelig er op til dig.

Vi har overvejet alt, så du med sikkerhed kan få en IP-adresse fra USA i den viden, at det hele fungerer perfekt.

For mere information se på vores omfattende USA VPN serviceguide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me