Sådan holder du din Mac sikker – Den komplette guide til Mac-sikkerhed

Teorien om, at Mac-brugere er sikre online, har kørt for evigt. Desværre beklager vi, at det ikke er tilfældet! Mens Mac'er er mere sikre i nogle aspekter, er intet system nogensinde sikkert, når det er forbundet til internettet.

Heldigvis for dig har vi oprettet denne vejledning til at beskytte din Mac. nedenfor giver vi dig ti Mac-sikkerhedstips, som du kan implementere uanset hvad du har.

Contents

Top 10 Mac-sikkerhedstips

Her er de 10 bedste ting, du skal implementere, hvis du er kort til tiden. Uden at implementere disse, kan din Mac virkelig være i fare.

1. Brug en firewall

Tænding af firewall blokerer uønskede indgående netværksforbindelser. Mange mennesker tror, ​​at Apple aktiverer det som en standardindstilling, men det er ikke altid tilfældet.

For at tænde for din Mac Firewall skal du gøre følgende:

 1. Gå til Systemindstillinger > Sikkerhed & Privatliv
 2. Klik på fanen Firewall
 3. Klik på hængelåsikonet
 4. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at konfigurere fanen

En anden nyttig mulighed er at aktivere Stealth Mode ved at klikke på knappen Firewall Options og derefter klikke på Enable Stealth Mode i dialogboksen. Dette gør din computer usynlig på offentlige netværk.

2. Aktivér automatiske opdateringer

For at beskytte din computer er det vigtigt, at du aktiverer automatiske opdateringer. Apples udviklere arbejder konstant med at opdatere macOS. Dette inkluderer at reagere på eventuelle nye angreb, som din maskine kan være sårbar over for.

Det er superenkelt at aktivere automatiske opdateringer - bare åbn Systemindstillinger og klik på App Store, hvor du kan tilpasse opdateringsindstillingerne.

3. Brug stærke adgangskoder

Det er vigtigt at bruge stærke adgangskoder til dine brugerkonti.

For at gøre dette skal du gå tilbage til sektionen Generelt i sikkerheden & Privatindstillinger.

Du skal også bruge en adgangskodemanager til at hjælpe med at skabe stærke og unikke adgangskoder. Vi anbefaler 1Password, men diskuter dette mere senere i denne vejledning.

4. Deaktiver automatisk login

Deaktiver denne funktion for forbedret sikkerhed, især hvis du bruger en bærbar Mac. Hvis nogen stjæler din Mac, vil deaktivering af automatisk login hjælpe med at beskytte dine private data fra tyven.

Hvis du gerne vil kontrollere din adgangskodestyrke eller gøre dit kodeord sværere at hacke (men let at huske), se vores artikel: https://proprivacy.com/password-strength-checker/

5. Deaktiver kørsel af usikre applikationer

Under fanen Generelle indstillinger kan du ændre og godkende hvilke apps, der kan køre på din Mac. Den sikreste mulighed er kun at tillade apps fra App Store at køre.

Hvis du imidlertid ønsker større frihed, kan du vælge at køre apps fra udviklere, der er kendt af Apple, samt fra App Store.

6. Aktivér FileVault

Det er vigtigt at aktivere FileVault. Når det er tændt, kan du kryptere alle filerne på din brugerkonto. For at dekryptere dem skal du indtaste enten din kontokodeord eller den gendannelsesnøgle, du oprettede, da du aktiverede FileVault.

7. Deaktiver Java

En af de bedste funktioner er muligheden for at deaktivere Java. Java er fuld af sikkerhedshuller. Hvis du ikke kører Java regelmæssigt, skal du slukke det. Hvis det ikke kan køre, kan det ikke tillade koder at skabe sikkerhedshuller på din Mac.

Du kan slå Java fra i browserens sikkerhedsindstillinger. I Safari skal du gå til Præferencer > Sikkerhed, og fjern markeringen af ​​fanen 'Aktivér Java'.

8. Kræv en adgangskode til Wake / Screen Saver

Hvis du har en MacBook, kan du overveje at åbne sikkerheden & Rute til beskyttelse af personlige oplysninger fra Systemindstillinger og indstilling af feltet Kræv adgangskode til "øjeblikkeligt". Når det er tændt, skal du indtaste dine loginoplysninger for at logge ind på din konto, efter at din Mac er gået i dvale eller pauseskærmen er aktiveret.

9. Aktivér tofaktorautentisering

To-trins- eller tofaktorautentisering er et system, hvor dit login til tjenester eller websteder kræver mere end blot dit brugernavn og din adgangskode. Den har også brug for en numerisk kode. Denne totrins-kode sendes normalt til dig via en sms eller telefonopkald. Hacking udgør en ekstra udfordring for hackere.

Tjenester som Googles Gmail har denne funktion, men du skal aktivere den til at bruge den. Du kan slå den til for Microsoft-tjenester og -sider samt Dropbox. To-trins-godkendelse kan betyde en lille ulempe i brugeroplevelsen, men sikkerheden, du får langt, opvejer det mindre besvær..

10. Installer og konfigurer en Anti-malware-applikation

Flere og flere malware er rettet mod Mac-computere (skønt de stadig ikke er i nærheden af ​​det niveau, som Windows-brugere står overfor). OS X har et kraftfuldt, altid kørende, men usynligt anti-malware-værktøj kaldet Xprotect. Alligevel skal du lejlighedsvis affyre en app som Malwarebytes for at scanne dine filer. Hvis du er interesseret i fuld beskyttelse mod malware, kan du se vores artikel om fjernelse og beskyttelse af malware.

Mac Netværkssikkerhed

En af de største farer ved at bruge en Mac eller enhver computer til den sags skyld er at være online.

Så det er ikke overraskende, at vi sparker i gang med netværkssikkerhed.

For at konfigurere dine netværksindstillinger skal du klikke på Apple-menuen øverst til venstre på skærmen. Åbn Systemindstillinger, og vælg Netværk.

Kontroller netværksforbindelser

Hvis du har ekspertisen, kan du selv oprette netværks- og forbindelsesregler. Desværre er det ikke for de fleste af os. De apps, vi har anført nedenfor, hjælper dig med at holde styr på og sikre dine forbindelser.

Hænderne væk!

Hænderne væk! overvåger hemmeligt alle aktiviteter i alle applikationer, der kører i baggrunden. Så snart en app forsøger at køre uden en tidligere defineret regel, Hands Off! advarer dig med en anmeldelse. Denne meddelelse indeholder alle relevante oplysninger om handlingen og beder dig om at tage en beslutning. Indtil du svarer på underretningen, Hands Off! blokerer betjeningen og beskytter dig.

Lille Snitch

Lille Snitch er en firewall til indgående forbindelser. Det afslører alle udgående netværksforbindelsesforsøg, og sikrer, at dine private data ikke forlader din computer. Det giver samme kontrolniveau for indgående forbindelser.

Murus

Murus er et firewall-styringsværktøj. Du behøver ikke være ekspert i sikkerhed for at bruge alle funktionerne i denne strømlinede og brugervenlige app. En stor fordel ved Murus er dets indbyggede redigeringsværktøj til grafisk regelsæt, som du kan bruge til at oprette tilpassede regelsæt til enhver lejlighed.

Radio Silence

Radio Silence er en super lille netværksmonitor-app. Det hjælper dig med at beskytte dit privatliv og forhindre apps i at sende dine følsomme data i baggrunden. Brug af denne app har ingen bivirkninger i din Mac's ydelse, og den sender dig ikke pop-up-underretninger hele tiden.

Firewall på Mac

At kontrollere netværksforbindelser er en ting. Du skal også sørge for, at intet kryber ind. Derfor er brug af en firewall et must.

Alle versioner af Macintosh til og med 10.4, kaldet Tiger, havde et Unix-baseret firewall-system til at beskytte brugeren mod ondsindede angreb. Apple navngav det ipfw. Det administrerede indgående og udgående forbindelser, så brugeren kunne passere eller blokere dem. Disse firewall-systemer arrangerede trafik efter type, oprindelse og destination.

I den næste version af Mac OS (Leopard) opdaterede Apple ipfw med en ny tilføjelse kaldet Application Firewall til at administrere apps netværksanmodninger. Når et program beder om netværkstrafik, kontrollerer socketfilteret retten til at gøre det. Hvis programmet ikke er på listen, beder OS X dig om at tillade det at fortsætte.

Når vi aktiverer standard firewall, anbefaler vi også at bruge en af ​​de ovenfor nævnte tredjeparts firewalls. Disse er nyttige, da det er deres dedikerede forretning, så de er mere tilbøjelige til at stoppe uønsket trafik.

VPN

Det er en ting at sikre, at intet dårligt går ind og ud af dit netværk. Det er en anden holde dine forbindelser private.

En VPN (Virtual Private Network), krypterer dine data. Derved skjules det for uønskede øjne. Der er meget flere fordele ved at bruge en VPN også, såsom ubegrænset global streaming. Hvis du gerne vil finde ud af mere, skal du læse vores dybdegående sammenligning af de bedste VPN'er til Mac.

Data beskyttelse

Nu hvor du har fået dit netværk under kontrol, er det tid til at tage dine filer i dine hænder. Vær dog forsigtig, når det kommer til databeskyttelse. Hvis du gør ting forkert, kan du ende med at låse dig ud af dine filer. Før du starter, skal du sørge for at tage sikkerhedskopi af dine data (skønt du regelmæssigt bør tage backup af dine data regelmæssigt).

Ud over FileVault og TimeMachine, nævnt nedenfor, kan du også overveje at tjekke MiniTool.

FileVault

Brug FileVault til at kryptere dine data.

Hvad er FileVault?

FileVault er et diskkrypteringsprogram i Apples operativsystem, macOS. FileVault bruger 128bit AES-kryptering med en 256-bit nøgle til at låse disken og alle filer på den.

Hvorfor skal du bruge FileVault?

Det anbefales kraftigt at kryptere dine personlige data til bærbare enheder for at sikre dine data og filer. Det kan være nyttigt i mange tilfælde, især når nogen forsøger at få uautoriseret adgang. Hvis du desuden misplacerer eller mister din Mac, vil dine data være sikre.

Er FileVault sikkert?

Hvis du mister din adgangskode og gendannelsesnøglen, vil dine data være utilgængelige for altid - du vil ikke være i stand til at gendanne nogen af ​​dine filer. FileVault-kryptering er så kraftig, at det ville tage 100.000 år at bryde, så det er umuligt at hacke det.

Apple hjælper dig med at gemme gendannelsesnøglen i dens sikkerhedskopi. Dette mindsker risikoen for at miste den. Hvis du imidlertid er glemt eller har tendens til at miste ting, er FileVault muligvis ikke noget for dig.

Sådan slås FileVault til

  1. Åbn Systemindstillinger i Apple-menuen og gå til Sikkerhed & Privatliv.

  2. Vælg fanen FileVault, og klik på det lille låseikon i nederste venstre hjørne, og indtast derefter administratoradgangskoden.

  3. Klik derefter på knappen "Tænd for FileVault" for at starte installationsprocessen.

  4. Hvis din Mac har flere brugere, skal du aktivere FileVault-adgang for hver af dem.

  5. Find et sikkert sted til din alfanumeriske adgangskode med 24 tegn, og klik på Fortsæt.

  6. Du kan bede Apple om at gemme din gendannelsesnøgle. Hvis du vælger at gøre det, bliver du nødt til at besvare tre sikkerhedsspørgsmål. Dette vil hjælpe dig med at oprette forbindelse til Apple og autorisere dig selv.

  7. Når du er færdig med at besvare sikkerhedsspørgsmålene, skal du trykke på knappen Genstart.

Kryptering af dine data kan være en meget langsom proces. Hver 50 GB tager mellem 5-15 minutter at kryptere, afhængigt af din Mac's ydelse. Den bedste måde er at lade det køre om natten. Du kan kontrollere fremskridt, hvis du navigerer tilbage til fanen FileVault i Sikkerhed & Privatliv.

Hvis du vil slå FileVault fra, skal du vende rækkefølgen af ​​ovenstående trin. Afkryptering vil tage lige så meget tid som krypteringen gjorde. Det hele afhænger af dit drevstørrelse, drevhastighed og Mac's ydelse. Under kryptering / dekryptering kan din computer føles træg, men bekymre dig ikke.

Fix sikkerhedshullet

Hvis du ikke er overbevist om FileVaults sikkerhed og stadig bekymrer dig for at blive hacket, kan vi hjælpe.

Når din Mac går i dvaletilstand, har den et potentielt sikkerhedshul. Dette skyldes, at de adgangskoder, der kræves for at dekryptere FileVault, gemmes i dens hukommelse. I det væsentlige kunne nogen vække den og hente nøglen uden login-adgangskoden.

Hvis du er paranoid omkring sikkerhed, kan du gøre følgende.

FORSIGTIG: I daglig brug skal du indtaste dit login-adgangskode to gange, og din Mac vil være lidt langsommere, når du vågner fra dvaletilstand.

Valgfri underrubrik

 1. Åbn terminal (du kan finde den i mappen Hjælpeprogrammer eller bruge Spotlight til at søge efter den)
 2. Indtast: sudo pmset -a destroyfvkeyonstandby 1 hibernatemode 25
 3. Klik på Enter og genstart din Mac

Denne kommando får din Mac til at gå i standbytilstand i stedet for dvaletilstand. I standbytilstand gemmes hukommelsens indhold på disken, og computeren går i en dyb dvaletilstand. Kommandoen beder også din computer om ikke at holde FileVault-nøglen i hukommelsen i standbytilstand.

For at slukke for funktionen skal du åbne Terminal igen og skrive: sudo pmset -a destroyfvkeyonstandby 0 hibernatemode 3

Tryk derefter på Enter og genstart.

Tidsmaskine

Med FileVault vil dine data være sikre. Du skal dog også have sikkerhedskopi af det. Det nytter ikke at vide, at dine data er sikre, hvis din bærbare computer bliver stjålet, hvis du aldrig nogensinde får tilbage disse data.

Hvad er tidsmaskine?

Time Machine er en backupsoftware udviklet af Apple og distribueret som en del af macOS. Mens der er masser af andre sikkerhedskopieringsmuligheder derude, er TimeMachine perfekt til Mac-ejere.

Hvordan fungerer tidsmaskine?

Time Machine foretager timebackupe for de sidste 24 timer, daglige sikkerhedskopieringer for den sidste måned og ugentlige sikkerhedskopieringer for hver foregående måned. Sikkerhedskopiering skaber lokale snapshots af din Mac. Et dagligt snapshot gemmes hver 24. time. Det starter, når du tænder eller genstarter computeren.

Det føles som en masse sikkerhedskopiering, men Time Machine sikkerhedskopierer kun ændringer, du har foretaget til filer. Det gemmer flere versioner af hver fil. Hvis du for eksempel redigerede et dokument 50 gange, ville du være i stand til at gendanne den 15. version.

Derfor kalder Apple det Time Machine: fordi du kan gå tilbage i tiden for at se filernes historie.

Sådan bruges tidsmaskine

Valgfri underrubrik

 1. Tilslut et lagerdrev til din Mac.
 2. Du skal se en advarsel, der spørger, om du vil bruge drevet med Time Machine. Klik på Brug som sikkerhedskopi.
 3. Hvis du ikke kan se advarslen, skal du åbne Systemindstillinger > Tidsmaskine.
 4. Vælg Backup Disk, vælg den lagerenhed, du vil tage backup af, og klik på Use Disk.
 5. Du kan vælge at kryptere dine sikkerhedskopier. I dette tilfælde har du brug for en adgangskode for at få adgang til dem.

Mac-delingsindstillinger

Din Mac kan dele data på mange måder, ikke kun med andre Mac-computere. Dette kan være nyttigt i nogle tilfælde, såsom fjernbetjening. Hvis du åbner en port på din Mac, skal du dog sørge for dens sikkerhed for at undgå potentielle angreb.

For at konfigurere dine delingsindstillinger skal du åbne Systemindstillinger og klikke på ikonet Deling.

skærm

I virksomhedsmiljøer kan teknisk support muligvis slå denne mulighed til, så de kan se din skærm og måske udføre eksterne reparationer eller opdateringer. Windows- og Linux-computere kan også bruge denne indstilling til at få adgang til din Mac-skærm. Medmindre du har brug for denne supportindstilling, skal du sørge for, at den er slået fra.

Fil

File lader andre computere på netværket nå din computers filsystem. Teknisk bruges fildelingssystemet også af Back To My Mac-tjenesten, som giver dig adgang til din Mac's filer fra en anden Mac via internettet. Hvis du ikke bruger nogen af ​​disse tjenester, skal du slukke for Fil.

Printer

Dette deler enhver printer, der er tilsluttet din Mac med andre computere på netværket, inklusive Windows og Linux-maskiner. Hvis du ikke bruger din printer, skal du slå indstillingen fra.

Fjern login

Fjern login handler om at konfigurere forbindelser til din Mac via SSH / SFTP. Teknikere bruger denne indstilling til at arbejde eksternt. Sluk for det, hvis du ikke bruger det.

Internet deling

Du kan dele din Mac's internet med en anden Mac. Historien med denne indstilling går 20 år tilbage til, da folk brugte opkaldsinternet. Det bliver stadig mere værdiløst, så sluk det.

Bluetooth

Når du tænder for dette, gør din Mac i stand til at sende og modtage filer til og fra en anden Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. En mobiltelefon. Apple iPhones og iPads kan ikke dele filer på denne måde (selvom de også har Bluetooth). Således er det sandsynligt, at du kun bruger den, hvis du har en telefon, der kører Android. Hvis du ikke har gået glip af denne funktion, behøver du formodentlig ikke den.

Brugeradministration

Hvis du ikke er den eneste, der bruger din computer, skal du sørge for, at andre, der har adgang til din computer, ikke er i stand til at skade den.

Hvis du er den eneste, der bruger din computer, er du velkommen til at springe dette afsnit over.

Hvad betyder flere brugere?

Brugerstyring hjælper dig med at dele din computer med andre uden at lade dem redigere dine følsomme data. Det er en af ​​de store fordele ved at være Mac-bruger.

Forældre kan også bruge Brugeradministration til at kontrollere deres børns konti ved at oprette regler og begrænsninger.

Sådan administreres flere brugere

For at administrere flere brugere skal du åbne Systemindstillinger og klikke på Brugere & Grupper. Til venstre kan du se computerens brugere. Hvis du klikker på låsetegnet nederst til venstre i vinduet, kan du oprette nye brugere.

Under Loginindstillinger kan du konfigurere hurtig brugerskiftning. Det betyder, at du kan skifte til en anden brugers profil med bare et par museklik. For at gøre dette, skal du klikke på Vis hurtig brugerskiftemenu. Skift tager mindre end to sekunder, afhængigt af hvor mange apps der er åbne på hver konto.

Brugeradministration handler om mere end at oprette konti og hjælpe dem med at skifte steder på din Mac. Der er mange grunde til at oprette flere brugerkonti. For eksempel:

1. Fejlfinding

Hvis du har problemer med et ofte anvendt program, skal du muligvis teste det i et rent miljø. Forestil dig for eksempel, at du har brugt din browser lykkeligt i årevis, derefter installeret en ny tilføjelse, og det hele knækkede. Du er ikke sikker på, om det var tilføjelsen, eller om du ved en fejltagelse har downloadet malware til din computer. For at teste den kan du oprette en "testbruger" -konto og analysere problemet der. Hvis det fungerer fint der, ved du, at problemet skal være på din almindelige brugerkonto.

2. Vær en ikke-administrator bruger

At være en bruger med fuld adgang er ikke altid den sikreste måde at bruge din computer på. Bare kontroller NSAs snoop proof-guide om sikkerhedsbegrænsninger på Mac-computere. På den anden side kan det være en smerte at anmode om administratoradgang til at installere apps, hvis du er en ikke-admin-bruger. Som sådan kan du oprette en "kun admin-konto" med fulde administratorrettigheder og lade den være logget ind. Du kan bruge din almindelige konto til dit sædvanlige arbejde og derefter hurtigt skifte til admin-kontoen kun, hvis du har brug for nogen admin arbejde.

3. Konto for præsentationer

Hvis du bruger din Mac til at holde præsentationer regelmæssigt, kan du undgå de apps, der skubber dig underretninger og forstyrrer din ydelse. Oprettelse af en konto til præsentationer kan undgå dette. Det betyder også, at du kan holde dit rodede skrivebord skjult for dit publikum!

4. Spil

Oprettelse af en ren konto til spil kan give dig forbedret ydelse og dermed gøre spiloplevelsen sjovere.

5. Adskil dit arbejde og det private liv

Nogle gange er vi nødt til at bringe arbejde hjem, men det betyder ikke, at du er nødt til at blande dit arbejde og det private liv på din Mac. Med separate brugerprofiler kan du sikre dig, at ydeevnen for hver profil opretholdes. Hvis du har brug for at nå en nøjagtig fil, kan du gøre det ved hurtigt at skifte.

Mac-vira - en urban legende?

Kan min Mac få vira? Har jeg brug for antivirusbeskyttelse? Disse er ikke lette spørgsmål at besvare. Mac-computere er bevæbnet med Xprotect inde i operativsystemet, og der er stadig færre vira til Mac end for Windows. Antallet stiger imidlertid som et resultat af Macs voksende popularitet.

En nylig rapport antydede, at Mac-malware voksede med 270% i 2017. Macworld udarbejdede en liste over malware- og sikkerhedsfejl, hvor du kan se en lang række Mac-vira. På trods af dette er Mac et Unix-baseret operativsystem, så det er stadig et af de mest sikre operativsystemer. Derudover prøver Apple konstant at gøre sine produkter mere sikre.

Bedste AntiVirus-software til Mac

Kaspersky Internet Security er vores foretrukne antivirus-software til Mac. Ud over at finde vira giver det dig mulighed for frit at surfe på internettet uden at bekymre dig om, at noget ondsindet vil angribe din computer. Scanning kan være lidt langsom, men resulterer i en detaljeret rapport. Der er også en fantastisk Safe Money-funktion til beskyttelse af online betalinger.

Adgangskodehåndtering

Det er ikke let at indstille og huske stærke adgangskoder. For komplicerede, ultra-lange adgangskoder er adgangskodeadministrationsværktøjer som Apple Keychain et godt hukommelseshjælpemiddel.

Apple nøglering

Hvad er nøglering?

Nøglering er et skybaseret password manager-værktøj fra Apple. Det er indbygget i iOS og macOS. KeyChain hjælper brugere med at oprette, organisere og nå deres adgangskoder.

Sådan bruges nøglering

For at gemme dine adgangskoder skal du tænde for KeyChain ved at åbne Indstillinger på din iPhone eller iPad. Åbn iCloud, og rulle ned for at trykke på Nøglering for at aktivere den ved at skifte til skift.

Hvis du ikke har gjort det før, skal du konfigurere en iCloud Keychain-adgangskode. Hvis du har konfigureret en før, skal du bekræfte dig selv med en anden enhed. Denne funktion hjælper dig med at nå alle dine sikrede data, uanset hvilken enhed du bruger.

Tilfældigt genererede adgangskoder

Hvis du løber tør for adgangskodeideer, eller du bare vil sikre dig, at din adgangskode er så sikker som muligt, har Keychain en fantastisk funktion til dig - adgangskodegeneratoren. Sådan bruger du det:

 1. Åbn adgang til nøglering fra skærmen Programmer, og vælg din kategori.
 2. Klik på plus (+) -knappen i bunden af ​​skærmen. I pop op-vinduet er der masser af muligheder, såsom at teste din adgangskode. Klik på nøgletegnet til højre for at åbne Password Assistant.
 3. Brug adgangskodeassistent til at generere mindeværdige bogstaver og tal, kun tal, tilfældige eller FIPS-181-kompatible adgangskoder i forskellige længder. Kvalitetsbjælken viser dit sikkerhedsniveau for din adgangskode.

De bedste passwordadministratorer til Mac

Hvis du ikke er tilfreds med din Macs nøglering, eller du er interesseret i noget mere, kan du se vores guide til adgangskodecontrollere og værktøjer. Kort sagt, dette er de bedste alternative muligheder:

 • 1Password
 • Dashlane
 • LastPass

Sporing af din Mac

Hvis du nogensinde har mistet din Mac eller iPhone, ved du, at det er en frygtelig følelse. Det er endnu værre, hvis det bliver stjålet. Heldigvis er der værktøjer derude, der hjælper dig med at finde / hente det.

Find min Mac

Hvad er Find min Mac?

Find min Mac er en Apple-tjeneste, der lader en ejer finde deres mistede produkt og om nødvendigt slette det eksternt.

Sådan aktiveres Find min Mac

 1. Gå til Systemindstillinger.

 2. Klik på iCloud-ruden.

 3. Rul ned for at se, om afkrydsningsfeltet Find min Mac er markeret.

 4. Hvis Find min Mac ikke allerede er tændt, skal du klikke i boksen, og når du bliver bedt om det, skal du klikke på Tillad for at slå den til.

Sådan finder du din Mac

Hvis du har mistet din Mac, skal du gå til iCloud.com. Du vil se et kort, der viser alle dine nærliggende enheder. Du kan se oplysninger om dine enheder ved at klikke på Alle enheder. Oplysningerne indeholder oplysninger om, hvorvidt enheden er online eller offline, og hvornår den sidst blev brugt.

Du kan klikke på en enhed for at få adgang til forskellige indstillinger: Afspil lyd, mistet eller slet.

Afspilning af en lyd er en nyttig mulighed, hvis din Mac er i nærheden, men du bare ikke kan finde den.

Undercover

Undercover er et stykke software lavet til at spore og overvåge en manglende Mac eksternt. Det kan endda hjælpe med at gendanne den stjålne maskine. Du indlæser det på baggrund af din computer for konstant at spore din placering.

Bemærk

Afinstallation af Undercover er næsten umuligt: ​​kun administratoren kan fjerne det fra Mac.

Mac-sikkerhed: Den nederste linje

Mac-sikkerhed har ændret sig meget i de senere år. Mac-brugere skal nu være mere opmærksomme på sikkerheden på deres enheder i lyset af øgede trusler. Hvis du ønsker, at din Mac skal være så sikker som muligt i disse dage, er det vigtigt at investere i at gøre og holde den sikker.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me