Sådan installeres en VPN på en DD-WRT-router

Hvis du ejer en DD-WRT-router, kan du installere din VPNs software direkte på den. Husk, at ikke alle VPN'er er kompatible med DD-WRT-firmware, så du bliver nødt til at tjekke med din producent, hvis du selv agter at blinke en router med DD-WRT.

For de fleste er installationen af ​​DD-WRT firmware for teknisk (og kan resultere i "bricking" det). Af denne grund vælger flertallet af mennesker at købe en klarblinket DD-WRT-router. Det er faktisk endda muligt at købe en forudblinket DD-WRT-router, der leveres forudindlæst med din VPNs software. For mere information om vores foretrukne forblinkede routere, se på vores 5 bedste DD-WRT-routere fra 2018-siden.

Hvis du allerede ejer en DD-WRT-router og selv ønsker at installere VPN-software på enheden - denne vejledning er til dig!

Konfigurer en VPN på din router

Den bedste form for VPN-kryptering er OpenVPN. Af denne grund fokuserer denne installationsvejledning på den anbefalede protokol. Vi anbefaler, at du holder dig ved at bruge OpenVPN, hvis du ønsker, at dine enheder skal være mest sikre.

For at installere en top-of-the-range VPN-klient på en DD-WRT-router (såsom ExpressVPN - den, der bruges som et eksempel i denne vejledning), skal du bruge DD-WRT-firmware, der kan køre de nyeste VPN-konfigurationer og det har mindst 8 MB flashhukommelse ombord.

For at kontrollere, om din router har disse funktioner, skal du tjekke med din producent. Alternativt kan du spørge Flashrouters.com - fordi de er eksperter på emnet flashede routere.

Hvis din router er egnet, kan du følge trinnene i denne vejledning for at installere VPN på din router. I denne artikel vil vi guide dig gennem installation af en OpenVPN-forbindelse på din router (den mest sikre form for VPN-forbindelse med militær kryptering).

 1. For at opsætte en VPN på din DD-WRT-router, skal du først downloade OpenVPN-konfigurationsfiler. Disse filer leveres af din VPN, så kontakt dem for filerne. Husk, at din VPN har en installationsvejledning som denne (det er specifikt for den VPN), så bed dem om at se denne guide også!
 2. Gå til din routers indstillingsside i din webbrowser (på de fleste DD-WRT-routere er standardadressen http://192.168.1.1)
 3. Når du er i kontrolpanelet for din DD-WRT-router, skal du klikke på Services fanen, efterfulgt af VPN underfanen.
 4. Aktiver derefter Start OpenVPN Client mulighed. Dette åbner OpenVPN-konfigurationspanel hvor du vil være i stand til at indtaste dine indstillinger.DD-WRT installationsvejledning

For versioner af DD-WRT med brugerpasgodkendelse

Dette trin afhænger af, om din version af DD-WRT-firmware har brugerpasgodkendelse. Følg disse trin, hvis ikke, spring ikke videre til det næste afsnit.

 1. Hvis din version af DD-WRT har Brugerpasgodkendelse, din skærm skal lide dette:DD-WRT installationsvejledning
 2. Hvis det sker, skal du indtaste følgende indstillinger: stærk>Server IP / navn: Du får denne adresse fra din VPN Brugernavn: Du får dette brugernavn fra din VPN (det kan afvige fra dit VPN login brugernavn) Adgangskode: Du får denne adgangskode fra din VPN (den kan afvige fra din VPN-login-adgangskode)

For versioner af DD-WRT uden brugerpas-godkendelse

Hvis din version af DD-WRT ikke har brugerpas-godkendelse, skal du følge disse trin i stedet:

 1. Se efter Ekstra konfig tekstfelt, og indtast følgende kommando: auth-user-pass /tmp/auth.txt
 2. Det "Server IP / navn”Er adressen på den VPN-serverplacering, du vil oprette forbindelse til. Du kan finde din Server IP / navn og Havn i .ovpn konfigurationsfil du får fra din VPN. Sådan gør du: Åbn .ovpn-filen i en hvilken som helst teksteditor. Kopi navnet på den "eksterne" serverklynge, der er angivet i konfigurationsfilen, og sæt ind det ind i Serveradresse / port i OpenVPN-basiskontrolpanelet. Gør det samme for Havn.DD-WRT installationsvejledning
 3. I kontrolpanelet til din DD-WRT-router skal du klikke på fanen "Services", efterfulgt af undervigten "VPN".
 4. Find Ekstra konfig og indtast konfigurationsdetaljerne. Du bliver nødt til at hente disse fra din VPN.
  For ExpressVPN ser de sådan ud:DD-WRT installationsvejledning
 5. Se på OpenVPN-konfigurationsfilen (.ovpn), som du fik fra din VPN-udbyder tidligere i en teksteditor. Kopiér og indsæt teksten imellem "tls-auth og /tls-auth" ind i TLS Auth Key Mark. Se eksemplet herunder for at kopiere de rigtige data: DD-WRT installationsvejledning
 6. Se på .ovpn-filen igen i en teksteditor, og kopier teksten imellem "ca og /ca" og indsæt den i CA Cert Mark. Se eksempelbillede nedenfor:DD-WRT installationsvejledning
 7. Kopier teksten imellem "cert og / cert" og indsæt den i Offentlig klientcert Mark. Se eksemplet herunder for at kopiere de rigtige data:DD-WRT installationsvejledning
 8. Kopier teksten imellem "nøgle og /nøgle" og indsæt den i Offentlig klientcert Mark. Se eksemplet herunder for at kopiere de rigtige data:DD-WRT installationsvejledning
 9. Klik på Gemme, og klik derefter på Anvend indstillinger for at starte forbindelsen til VPN.
 10. Hvis du vil kontrollere din forbindelsesstatus, skal du klikke på status > OpenVPN. Hvis du ser blanke formularer, er der ikke blevet konfigureret noget korrekt. Du bliver sandsynligvis nødt til at følge ovenstående trin igen for at sikre dig, at alt er indtastet og gemt korrekt. Når det er indtastet korrekt, skal det se ud som skærmbillede nedenfor: DD-WRT installationsvejledningDD-WRT installationsvejledning
 11. Hvis du har brug for hjælp til et af ovenstående trin, eller hvis noget er uklart, skal du kontakte din VPN direkte. De vil have en VPN-specifik guide som denne med alle de data, du har brug for. Support til live chat vil også være glade for at lede dig gennem processen.

Sådan testes en VPN på din router

DNS-lækager fortæller din internetudbyder, hvilke websteder du besøger online: ødelægger det privatliv, som VPN leverer. Dette er et enormt problem, hvorfor du altid skal sikre dig, at du ikke får nogen DNS-lækager. Følg nedenstående trin for at sikre, at du ikke får DNS-lækager på din routers VPN-forbindelse.

 1. Gå til routerdashboardet Opsætning > Grundlæggende opsætning.DD-WRT installationsvejledning
 2. Under Netværksadresseserverindstillinger (DHCP), indtast følgende DNS-indstillinger (dette er indstillingen for Google DNS - du skal muligvis bruge forskellige DNS-indstillinger, så tjek med din VPN): Statisk DNS 1: 8.8.8.8 - Statisk DNS 2: 8.8.4.4 - Tvungen DNS-omdirigering: afkryds dette felt DD-WRT installationsvejledning
 3. Klik på nederst på siden Gemme og Anvend indstillinger.DD-WRT installationsvejledning
 4. Gå til toppen af ​​siden Services > Services.DD-WRT installationsvejledning
 5. Under Yderligere DNSMasq-indstillinger, indtast følgende interface = tun1 (for ExpressVPN). Du skal dog bede din VPN om disse indstillinger eller følge deres specifikke retningslinjer.
 6. Klik på nederst på siden Gemme og Anvend indstillinger.

DD-wRT VPN installationsvejledning - Konklusion

Installation af en VPN på en DD-WRT-router betyder, at alle enheder i dit hjem er beskyttet med en enkelt VPN-forbindelse. Dette er en ekstremt effektiv og sikker måde at opsætte en VPN på. Ovenfor har vi forklaret de trin, der er nødvendige for at installere en VPN på en DD-WRT-router. I eksemplet bruger vi ExpressVPN. Imidlertid vil enhver af VPN'erne i vores 5 bedste VPN'er til DD-WRT-routere have en specifik opsætningsguide, så kontakt din VPN for mere præcise retningslinjer for opsætning af din VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me