Sådan installeres en VPN på Kindle Fire

Kindle Fire er låst til Amazon-butikken. Amazon lader ikke forbrugere købe software fra appen Google Play. Denne begrænsning gør det meget vanskeligt at få indhold på en Kindle-enhed (bortset fra de ting, som Amazon leverer). Heldigvis er det dog muligt at sidelægge apps på en Kindle Fire (der er en vejledning til dette senere i denne artikel).

Mens det er sandt, at Amazon indtil for nylig ikke havde VPN'er i sin butik - nu har den nogle (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, for at nævne nogle få). Hvis du imidlertid abonnerer på en VPN for Kindle, der ikke har software i butikken, kan du stadig bruge VPN ved at installere tredjeparts OpenVPN-software på din Kindle. Når dette er installeret, kan du konfigurere OpenVPN-softwaren til at arbejde med din valgte VPN-udbyder. Vi vil forklare, hvordan du gør det senere i denne vejledning.

Hvis du er bekymret for, at noget af dette lyder kompliceret - slap af - fordi det ikke er det. Hvad mere er, hvilken VPN du abonnerer på vil have en installationsvejledning til at hjælpe dig med processen! Hvis du imidlertid er bekymret for dette - kan du altid kommunikere med VPN direkte, før du køber et abonnement for at få lidt ro i sindet og sikre, at du vil få al den hjælp, du har brug for.

ExpressVPN, den bedste VPN til Kindle, har detaljerede installationsguider og support 24/7 live chat.

Hvis dette er noget, du ikke vil have at gøre med, anbefaler vi, at du hurtigt søger efter VPN, du er interesseret i i Amazon-butikken, før du går i stå med at abonnere..

Hvis VPN har software i Amazon-butikken, kan du følge disse enkle trin:

 1. Abonner på din foretrukne VPN til Kindle
 2. Gå til Amazon-butikken, og download VPN-softwaren
 3. Kør softwaren og log ind med dine legitimationsoplysninger
 4. Opret forbindelse til en VPN-server og begynd adgang til tidligere blokeret indhold.

Åbn installationsvejledning til VPN-software til Kindle

For at hjælpe dig, lad os også se på, hvordan du opretter en VPN ved hjælp af tredjeparts OpenVPN til Kindle. Dette er meget mere kompliceret end den foregående metode, men giver dig mulighed for at bruge en VPN, der ikke har software i Amazon App store. Følg blot disse trin på din Kindle:

 1. Træk Kindle-meddelelseslinjen ned. Vælg Mere efterfulgt af Apparat og tænd "Tillad installation af applikationer fra ukendte kilder."
  installer en VPN på Kindle Fire
 2. Download ES File Explorer fra Amazon Appstore. Denne app er gratis.
 3. Download OpenVPN-installationsprogrammet til din stationære computer.
 4. Tilslut din Kindle til din pc eller Mac vha. USB-kablet, og træk og slip derefter OpenVPN-installationsprogrammet (icsopenvpn0529.apk) til din Kindle's Downloads-mappe.
 5. Start din Kindle, og brug ES Explorer til at navigere til mappen Downloads. Tryk på .apk-filen og installer den.
 6. Tilmeld dig en VPN-service til Kindle, hvis du ikke allerede har gjort det.
 7. Opsæt derefter OpenVPN-softwaren på din Kindle med din VPN's OpenVPN-konfigurationsfiler. Disse filer leveres af din VPN-udbyder. For at få dem på din Kindle skal du downloade dem til en pc, pakke dem ud og e-maile dem til dig selv. Åbn e-mailen på din Kindle og download .ovpn-filerne. Nu kan du importere dem fra din download-mappe til OpenVPN-softwaren. Din VPN har en installationsvejledning, der hjælper dig med dette trin!

Sideloading en VPN-app på en Kindle Fire

Amazon-brugere blokeres for adgang til Google Play Store. Dette begrænser alvorligt, hvad de kan få adgang til på deres enhed. Den gode nyhed er dog, at du kan "sideloade" disse apps på din Kindle Fire. Dette inkluderer VPN-apps.

Følg disse trin for at sidelægge en app:

 1. Inden du kan indlæse nogen apps, skal du forberede din Kindle. For at begynde skal du stryge nedad øverst navigationslinje og klikke på Indstillinger. I menuen Indstillinger skal du kigge efter Applikationer menu.
 2. Tænde for Apps fra ukendte kilder.
 3. Åbn Apps til Android-applikationen og søg efter ES File Explorer, det er en gratis app, så du kan downloade den for intet. Es File Explorer
 4. Kør ES File Explorer, og tap på Ny knappen nederst for at oprette en ny mappe. Opret en kaldet mappe Sidevægte apps i roden. Det er her du vil indlæse dine .APK-filer.
 5. Download APK-filen til SnapPea (Desktop-til-Android manager) direkte fra SnapPea på dette link.
 6. Brug nu SnapPea til at placere andre APK-filer, du vil installere i SideLoaded-apps den mappe, du oprettede tidligere.
 7. Du kan åbne APK-filerne ved hjælp af ES-fil Explorer, og installere dem, som du ville gøre med enhver anden fil. Se et komplet guide her.

For at installere en app, du allerede har på en anden Android-enhed (som du f.eks. Har fået fra Google App store), skal du blot sikkerhedskopiere APK-filen på din Kindle. Dette gør du ved at følge disse trin:

 1. Installer app-sikkerhedskopi & Gendan på din Android-enhed.
 2. Kør sikkerhedskopien & Gendan app, og vælg alle de apps, du vil tage backup af fra din enhed til overførsel til din Kindle Fire. Tryk på knappen Sikkerhedskopi nederst.
 3. APK-filerne gemmes i det bibliotek, der er specificeret af App Backup (i vores tilfælde, / storage / sdcard0 / App_Backup_Restore /, kontroller programmets indstillinger for at se, hvad dit lagringsmappe er). Når du har sikkerhedskopieret dem, skal du montere din enhed på din computer via USB og kopiere dem over.
 4. Kopier nu disse filer på din Kindle (til Sidevægte apps bibliotek, du oprettede tidligere)
 5. Som tidligere skal du bruge ES-fil Explorer til at finde APK-filen og installere appen.

Se vores VPN for firestick-artikel, hvis du vil vide, hvordan du installerer en VPN på firestick.

Installation af en VPN på en router

At få en VPN til en DD-WRT-router er en meget lettere måde at forbinde din Kindle til en VPN-server. En VPN-flashet router forbinder automatisk alle enheder i dit hjem til en VPN-server (inklusive din Kindle).

Hver af VPN-udbydere i vores bedste 5 VPN'er til Kindle-artikel har instruktioner på sit websted om, hvordan man installerer VPN på en router. Udvalget af routere, som hver VPN henvender sig til, vises også på hvert websted. Kontroller, at du har den rigtige mærke og type router til et VPN-firma, før du tilmelder dig tjenesten.

For at købe en klar flashet VPN-router kan du gå til Flashrouters.com.

ExpressVPN - den bedste VPN til Kindle - sælger en forblinket router med VPN installeret på sin hjemmeside. Det vil beskytte alle enheder i dit hjem med VPN.

Titelbillede: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me