Sådan installeres en VPN på OpenELEC – OpenELEC opsætningsvejledning

Hvad er OpenELEC?

OpenELEC er et Linux-baseret operativsystem (OS), der er specifikt designet til medieafspilning. Mange mennesker bruger OpenELEC til at køre Kodi - bruger det som standard brugergrænseflade. OpenELEC er populært, fordi det er "lige nok operativsystem" for at få arbejdet gjort. Det er også i stand til at starte ekstremt hurtigt. På grund af sin lille størrelse kan det køre fra et flash-hukommelseskort eller enhver minimal hardware-opsætning af set-topbox. Nogle mennesker installerer det på enheder som Raspberry Pi, som giver dem mulighed for at have et virkelig bærbart Kodi-system.

Ikke så hårdt som det ser ud til

Overførsel af filer og andre enkle opgaver kan virke en smule skræmmende i starten, fordi OpenELEC ikke har en indbygget filudforsker. Imidlertid bliver installation af nye depoter og tilføjelser temmelig let, når du har mestret et par enkle Linux-kommandoer. I denne guide vil vi lede dig gennem trinnene til at konfigurere og bruge en VPN på OpenELEC - inklusive alle de kommandoer, du har brug for.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til Kodi?

En VPN til Kodi er nyttig af flere årsager. For det første giver det privatliv og sikkerhed ved at kryptere alle dine data og skjule din rigtige IP-adresse. Dette forhindrer din internetudbyder i at vide, hvad du gjorde online, det forhindrer også internetudbydere i USA i at være i stand til at sælge dine webbrowsingvaner til tredjepart. Det privatliv, som en VPN giver, betyder, at Kodi-brugere er fri til at få adgang til alt indhold, de ønsker, uden frygt for at blive opdaget.

En VPN tillader også folk at foregive at være i et andet land. Dette er fantastisk, hvis du vil fjerne blokering af indhold, der normalt er geobegrænset. Dette giver dig adgang til udenlandske sportskonkurrencer, tv-kanaler og abonnementstjenester, som ellers ikke ville være tilgængelige på dit Kodi-system.

Sådan installeres en VPN på OpenELEC-systemer

For at oprette forbindelse til en VPN på et OpenELEC-system, skal du konfigurere VPN-forbindelsen manuelt. Du kan ikke blot downloade din VPNs software fra webstedet. Det betyder ikke, at det er meget hårdt - det betyder bare, at det kræver lidt mere indsats for at gøre. Først skal du hente Zomboid-arkivet. Her er de nødvendige trin for at installere Zomboid:

 1. For at installere den software, du har brug for, på dit OpenELEC-system, skal det tilsluttes en anden computer via Secure Shell (SSH) -protokol. Start med at downloade PuTTY til den computer. Dette er den grænseflade, du har brug for, til at kommunikere mellem din computer og dit OpenELEC-system.
 2. Når PuTTY er installeret, skal du køre programmet og indstille Forbindelsestype til SSH.
 3. Nu skal du ændre nogle indstillinger på dit OpenELEC-system. Fra Kodis hovedside skal du klikke på gearikon. Nu Klik på OpenELECmulighed til højre.

  Installer en VPN på OpenELEC

 4. Klik nu på Services fanen fra listen til venstre. Find SSH på listen, og klik på Aktivér SSH mulighed. Glideren bliver hvid, når den er aktiveret - hvis den er grå, skal du klikke på den igen.

  Opsæt en VPN på OpenELEC

 5. Gå nu tilbage til indstillingssiden. Vælg Systemindstillinger mulighed. Klik på Add-ons fanen og derefter Ukendte kilder. Når det fortæller dig, at brug af software fra tredjepart kan være et risikabelt klik Ja. Den VPN Manager, du har brug for, er pålidelig, så du behøver ikke at bekymre dig. Når du først er færdig med at oprette din VPN, vil du muligvis komme tilbage og slukke for dette for at sikre, at du ikke installerer upålidelig software i fremtiden.
 6. Gå tilbage til indstillingssiden, og klik på Systemoplysninger knap. Se efter IP-adressen på din OpenELEC-enhed, og noter den. Jeg har blankt det ud i skærmbillede for privatlivets fred.
  Installer en VPN på OpenELEC
 7. Indtast IP-adressen på dit OpenELEC-system i Værtsnavn felt i PuTTY på din computer. Klik nu på Åben knappen i bunden af ​​programmet.

  hvordan man konfigurerer en VPN på OpenELEC

 8. Dernæst bliver du bedt om dine loginoplysninger. Standardbrugernavnet er rod og adgangskoden er openelec. Det viser ikke stjerne, når du skriver, men du indtaster detaljerne korrekt. Når du har indtastet, ramte dataene på Indtast nøgle på dit tastatur. Du vil nu være i stand til at kontrollere dit OpenELEC-system.
 9. Når du er tilsluttet, skal du indtaste den følgende tekstkommando nøjagtigt som den er skrevet her:
  wget https://github.com/Zomboided/service.vpn.manager/archive/master.zip
 10. Så snart filen er downloadet, skal du gå tilbage til dit OpenELEC-system og gå på Kodis startskærm
 11. Klik på Add-ons fanen, efterfulgt af boksikon øverst til venstre på næste skærm.
 12. Vælg Installer fra zip-fil og vælg Hjemmappe i det næste skærmbillede, der åbnes. Vælg nu master.zip. Dette installerer VPN-manageren.
 13. Når VPN Manager for OpenVPN-tilføjelsen er installeret, får du en anmeldelse øverst til højre på skærmen.

Sådan konfigureres VPN Manager til OpenVPN

Nu, hvor du har installeret VPN Manager for OpenVPN på dit OpenELEC-system, kan du konfigurere din VPN-forbindelse på den. Det gør du ved at følge disse enkle trin:

 1. Hold markøren over Kodi-startsiden Add-ons fane og højreklik på VPN Manager for OpenVPN.
 2. Klik Indstillinger og vælg din VPN-udbyder fra en liste. Hvis du ikke har abonneret på en VPN endnu, kan du kigge på vores 5 bedste VPN'er til
 3. Indtast nu dine VPN-loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).
 4. Vælg VPN-forbindelser fanen og klik på muligheden for at vælge din første foretrukne server.
 5. En popup vil forsøge at oprette forbindelse til din VPN-udbyder. Hvis de valgte loginoplysninger er korrekte, vises en liste over alle tilgængelige servere. Du kan vælge en hvilken som helst server, du gerne vil være din primære VPN-server. Du kan vælge op til 10 servere, der skal rulle igennem. Du kan også ændre disse serverplaceringer, når du vil.
 6. Nu kan du teste din VPN-forbindelse. Klik her for at læse mere om VPN Manager til OpenVPN-appen.

Opsæt en VPN manuelt i VPN Manager til OpenVPN på OpenELEC

Mange populære VPN'er på markedet er automatisk tilgængelige på VPN Manager (Privat internetadgang, IPVanish, VyprVPN, Invisible Browsing VPN, NordVPN, tigerVPN, HMA !, PureVPN, LiquidVPN, AirVPN, CyberGhost, Perfect Privacy, TorGuard, HideIPVPN, VPN, LimeVN Ubegrænset, BTGuard VPN, ExpressVPN, SaferVPN, Celo VPN.ht, TotalVPN, WiTopia, proXPN, Windscribe, VPN.ac, VPNSecure, IVPN (untested), SecureVPN.to (untested), RA4W (untested) and VPNArea (untested).

Hvis du abonnerer på en VPN, der ikke er angivet i trin 2 af "Sådan konfigureres VPN Manager til OpenVPN " (ovenfor), så kan du stadig konfigurere din VPN-forbindelse manuelt. Dette gør du ved at følge disse trin:

 1. Først skal du downloade specifikke filer fra din VPNs websted. Disse filer giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din VPN's netværk. Normalt nævnes disse filer i Linux-installationsvejledningen, der leveres på din VPNs websted. Du har brug for en .crt fil og en (eller flere) .ovpn fil. Hvis du ikke kan finde disse filer, skal du kontakte din VPN direkte for dem.
 2. Klik på Kodi-hovedmenuen gearikon øverst til venstre.
 3. Vælg Filhåndtering mulighed og klik Tilføj kilde.
 4. Skriv placeringen af ​​din VPN-konfiguration (URL leveret af din VPN) -filer i det felt, der vises, og giv kilden et navn.
 5. På Kodi-tilføjelsessiden skal du højreklikke på VPN Manager for OpenVPN tilføjelse.
 6. Vælg Indstillinger og derefter Brugerdefineret værdi under VPN-udbyder.

  Konfigurer en VPN til OpenELEC

 7. Rul ned og klik på Brugerdefineret importguide mulighed.

  Installer en VPN på OpenELEC

 8. Fortæl nu VPN Manager, hvor du kan finde din udbyders filer. De burde have været downloadet til din Hjemmappe, så naviger der og sørg for at uploade dem alle.
 9. Du bliver spurgt, om du vil have VPN Manager til at opdatere serverfilerne. Dette løser automatisk alle ødelagte links. Klik Ja.
 10. Når guiden er færdig, skal du navigere tilbage til VPN Manager's indstillingsside og vælge dine foretrukne VPN-servere fra VPN-forbindelser fanen.

Titelbillede kredit: OpenELEC logo

For andre Kodi-guider Klik på linkene herunder:

 • VPN Kodi
 • 50 bedste Kodi-tilføjelser
 • Ultimate Kodi-guide til streaming fans
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me