Sådan konfigureres en VPN til Smart TV – Installation af en VPN til Smart TV Streaming

Det er ikke altid muligt at installere VPN-software direkte på et Smart TV. Hvis dit Smart TV dog kan få adgang til Google Play Store (Android Smart TVs kan), kan du installere VPN-appen (til din udbyder) direkte på dit smart TV. Dette er den bedste måde at tilslutte dit smart TV på, så brug denne metode, hvis du kan. Husk, at ikke alle Smart TV kan gøre dette, så du bliver nødt til at kontakte din producent.

Hvis dit SmartTV har adgang til Google Play, skal du følge disse trin:

Hvis du har et Android TV, kan du følge nedenstående trin for at installere din Android TV VPN.

 1. køb et VPN-abonnement, vi anbefaler de 5 bedste VPN'er til Smart TV'er i bunden af ​​denne artikel.
 2. Download softwaren, og installer Android-klienten (.APK-filen) på dit Android-smart TV.
 3. Log ind med dine legitimationsoplysninger, da du tilmeldte dig.
 4. Kør appen på dit Smart TV og opret forbindelse til en server.

Det er det: du foregiver nu at være i et andet land og kan få adgang til indhold fra den region! Dit privatliv er også beskyttet takket være VPN's kryptering.

Er den store rematch mellem Ruiz og Joshua ikke tilgængelig i dit land?

Hvis du er bange for, at du vil gå glip af det mest forventede boksekamp i 2020, skal du blot følge ProPrivacy's guide til, hvordan du kan se Ruiz vs Joshua genoverføre med en VPN, og du vil være vidne til Anthony Joshua forsøge på at genvinde WBA (Super ), IBF, WBO og IBO tungvægttitler fra verdensmester Andy Ruiz i dette high-stakes face-off.

Tilslutning via en pc eller bærbar computer

De fleste Smart TV-ejere vælger at tilslutte deres tv til deres computer via et Ethernet-kabel. Dette giver dem mulighed for at dele deres pc's internetforbindelse (mere om dette senere). Dette er en effektiv måde at bruge en VPN til at fjerne blokering af begrænset indhold på et Smart TV. For eksempel kan du bruge en VPN til at fjerne blokering af Youtube-videoer, der er begrænset i dit land, og til at fjerne blokering af streamingtjenester, der er blokeret / begrænset i dit land. Ethvert Smart TV, der ikke tillader, at Apps installeres direkte, skal bruge denne metode (eller en VPN-router).

Deling af en VPN-forbindelse i Windows

 1. Sørg for, at din computer er tilsluttet din VPN-service. Hvis du ikke har abonneret på en VPN endnu, - se vores 5 bedste VPN'er til Smart TV-artikel. Vi anbefaler NordVPN, fordi det har alt hvad du har brug for for at streame mere indhold i HD på et smart TV.
 2. Tilslut din SmartTV til pc'en ved hjælp af et Ethernet-kabel.
 3. Åbn Network and Sharing Center på pc'en (Start > Kontrolpanel > Netværk og delingscenter) og klik på 'Skift adapterindstillinger.'
 4. Find din VPN-forbindelse. OpenVPN-forbindelser er normalt ikke tydeligt mærket, så kig efter en med beskrivelsen ‘TAP-Win32 Adapter V9 ′ (eller lignende). Højreklik på det og vælg 'Egenskaber' i rullemenuen.
 5. Vælg fanen 'Deling', og marker afkrydsningsfeltet 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse'. Fra rullemenuen skal du vælge 'Local Area Connection' (hvis du har flere Ethernet-porte på din computer, skal du sørge for at vælge den, du har tilsluttet din SmartTV til), og klik derefter på 'OK'.
 6. Genstart din SmartTV og computer, så fungerer den korrekt.

Deling af en VPN-forbindelse i OSX (PPTP eller L2TP)

Deling af din forbindelse på OSX er lidt mere kompliceret, hvis du ønsker at konfigurere OpenVPN, men denne TunnelBlick-tutorial viser dig hvordan. Vi viser dig, hvordan du konfigurerer det ved hjælp af PPTP eller L2TP og den indbyggede VPN-klient.

 1. Tilmeld dig en VPN-tjeneste, og indstil den i henhold til udbyderens instruktioner. Vi anbefaler NordVPN, fordi det har alt hvad du har brug for for at streame mere indhold i HD på et smart TV.
 2. Når SmartTV er slået fra, skal du tilslutte det til en USB-port på din Mac ved hjælp af Ethernet-kablet og adapteren.
 3. Åbn Systemindstillinger i OSX (Apple-ikonet øverst til højre på skærmen -> Systemindstillinger) og klik på 'Deling'.
 4. a) Træk menuen 'Deling af din forbindelse fra' ned og vælg din VPN-forbindelse. b) Marker 'USB Ethernet' i feltet 'Til computere, der bruger'. c) Marker 'Internet Sharing', og der vises en pop op-boks. Klik på 'Start', og (d) 'Internetdeling: Til' vises grønt for at fortælle dig, at alt fungerer ok.
 5. Genstart dit SmartTV.

VPN-routermetode

Nogle mennesker foretrækker at bruge en VPN, der er installeret på en flashet router. Dette betyder, at alle enheder i deres hjem - inklusive deres Smart TV - får hjælp af VPN-forbindelsen. Dette er en ekstremt nem metode til at forbinde et Smart TV til en VPN-service (og alle de andre enheder i dit hjem).

Selvom det er rigtigt, at du selv kan blinke en router (hvis den er kompatibel), udføres dette normalt kun af folk, der er temmelig tekniske. Dette skyldes, at det at blinke en router med DD-WRT-firmware (eller enhver anden tredjeparts router-firmware) kan "mursten" enheden (lås den op og gør den ubrugelig).

Hvis du har et lavt niveau af teknisk know-how, blinker din router sandsynligvis ikke for dig. Heldigvis er der virksomheder derude, der tilbyder forudbetalte og forudblinkede routere, som tillader en enkel plug-and-play-opsætning - Flashrouters er et godt eksempel.

Nogle VPN-tjenester (NordVPN sælger f.eks. Præblinkede routere).

Forblinkede routere

En væsentlig fordel ved at bruge en blinket router er, at alle dine internetforbundne enheder (inklusive spilkonsoller, iPhone- og Android-telefoner, og naturligvis din SmartTV), vil drage fordel af at være tilsluttet VPN, når de opretter forbindelse via routeren.

De fleste VPN'er kan købes forblinket på en router hos tredjepartsleverandøren Flashrouters. Der er to hovedtyper af blinkede routere: DD-WRT og tomat. DD-WRT er den mest populære mulighed, fordi det er den mest tilpassede type flashet router. Klik på linkene for at få mere detaljerede oplysninger om disse typer routere.

Fordelen ved at bruge en blinket router er, at den automatisk bruger VPN-tjenesten, uanset hvilken enhed, du opretter forbindelse til dit WiFi-netværk. Det kan også hjælpe med at reducere antallet af netværkskabler, du bruger og gøre det, så du ikke behøver at lege med dine computernetværksindstillinger. Det betyder heller ikke noget, om din computer ikke er tæt på dit SmartTV.

DD-WRT-router

Du kan finde en komplet liste over kompatible routere kan findes på DD-WRT-webstedet, hvor du også kan finde oplysninger om installation og konfiguration af DD-WRT. Og klik på disse links for guider om opsætning af PPTP og OpenVPN.

Tomat router

En komplet liste over kompatible routere kan findes på tomatruterens websted, de har også information om installation og konfiguration af tomat, og en guide til opsætning af OpenVPN.

5 Bedste VPN'er til Smart TV-brugere

Titelbillede kredit: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me