Sådan oprettes din egen VPN-dræbte switch i Windows ved hjælp af Comodo

Mange mennesker bruger de bedste VPN-tjenester for at beskytte sig mod ophavsretligt håndhævede mobber, men en flerårig fare, når de gør det, er af, at VPN-forbindelsen går ned, hvilket giver BitTorrent-trafik udsat for verden at se.

Nogle VPN-udbydere, såsom Privat internetadgang, Mullvad og VPNArea, (for den bedste VPN i 2018 tjek vores VPN-anmeldelser) inkluderer en internet-kill-switch i deres VPN-klienter (VPNArea inkluderer endda en per-app-kill-switch), og vi har drøftet andre tredjepartsløsninger på problemet før.

Der er imidlertid en anden mere direkte måde at - rulle din egen kill-switch (enten global eller per-app) vha. En firewall.

Brug af den indbyggede Windows Firewall

I Windows 7 er det ganske let at indstille en kill switch ved hjælp af den indbyggede firewall.

I Windows 8.x er tingene sværere, fordi netværks- og delingscenter ikke tillader dig at ændre netværkstype fra hjem til offentlig. Vi kunne heller ikke få Windows 8.1 til at vise vores OpenVPN-forbindelse i Network and Sharing Center.

Det første problem kan løses ved at følge disse instruktioner og skal fungere fint til PPTP- og L2TP-forbindelser. Vi kunne imidlertid ikke løse det andet, så vi vendte os til Comodo Firewall.

Resten af ​​denne tutorial antager, at du bruger OpenVPN (det skal ikke være noget, om via en brugerdefineret VPN-klient eller den basale open source-en).

Brug af Comodo Firewall

Comodo Firewall er en gratis fristående firewall, som i modsætning til den basale Windows-en, der kun overvåger indgående forbindelser, også overvåger alle udgående forbindelser (meget nyttigt til at blokere vira, der har inficeret en computer fra 'at ringe ud', og kommerciel software, der kan lide at "ringe hjem" fra at verificere dets ægthed).

Comodo Firewall kan downloades herfra. For at processen herunder skal fungere, skal du deaktivere Windows Firewall, når Comodo er installeret.

1. Opret din VPNs fysiske adresse

Når din OpenVPN-forbindelse er i gang, skal du starte -> skriv 'CMD'. Skriv ipconfig / all ved kommandoprompten, og rul igennem, indtil du ser afsnittet mærket TAP-Win32 (eller TAP-Windows-adapter). Bemærk den fysiske adresse, og hold vinduet åbent som reference.

cmd

2. Opret en ny netværkszone.

a) Start Comodo Firewall og kør mod Avanceret visning (ikon øverst til venstre) -> Firewall -> Netværkszoner. Klik på den lille pil nederst i Comodo-vinduet, og vælg Tilføj -> Ny netværkszone

comodo 1

b) Giv din nye zone et passende navn, og klik på OK.

comodo 2

c) Vælg din nye netværksoprettede zone, Tilføj -> Ny adresse

comodo 3

d) Vælg Type: Mac-adresse, og indtast den fysiske adresse, du har angivet i trin 1. Klik på OK.

comodo 4

3. Lav et regelsæt

a) Naviger i Comodo til Firewall -> Regelsæt, og klik på 'Tilføj'.

comodo 5

b) Navngiv det nye regelsæt, og klik på Tilføj.

comodo 6

c) Vælg følgende indstillinger:

 • Handling: Blokering
 • Protokol: IP
 • Retning: Ind eller ud
 • Kildeadresse: Enhver adresse
 • Destinationsadresse: Enhver adresse

comodo 7

Klik på OK.

d) Opret yderligere to regler med følgende indstillinger:

 • Handling: Tillad
 • Protokol: IP
 • Retning: Ude
 • Kildeadresse: Netværkszone / din zone
 • Destinationsadresse: Enhver adresse

e) Gentag igen med følgende indstillinger:

 • Handling: Tillad
 • Protokol: IP
 • Retning: Ind
 • Kildeadresse: Enhver adresse
 • Destinationsadresse: Netværkszone / din nyoprettede netværkszone (i vores eksempel VPN Zone)

Du skal nu se 3 linjer i dit brugerdefinerede regelsæt - 2 grønne linjer, efterfulgt af 1 rød en (i rækkefølgen vist nedenfor) - rækkefølgen, som disse regler vises i, er vigtig, da det er i den rækkefølge, de anvendes. Du kan ændre rækkefølgen ved at trække reglerne med din mus eller ved at vælge en regel og bruge 'Flyt op' eller 'Flyt ned' fra menuen (pil nederst).

comodo 8

4. Anvend regel på programmer

a) Naviger til firewall -> Applikationsregler, og find enten det program, du vil tvinge til at bruge VPN (hvis der allerede er indstillet en Firewall-regel til det), eller 'Tilføj' en ny (klik på pilen i bunden af ​​vinduet for opstartsmenu).

comodo 9

b) 'Gennemse' til placeringen af ​​det program, du ønsker at bruge (ved hjælp af et hvilket som helst filgrupper eller kører processer-filter)

c) Klik på alternativknappen 'Brug regelsæt', og vælg dit VPN-regelsæt. Klik på ok. Her har vi anvendt regelsættet på Google Chrome, men det kan også anvendes til programmer såsom uTorrent.

5. Test applikationen for at sikre dig, at alt fungerer.

Vi fandt, at en genstart af pc'en var påkrævet.

Global Kill Switch

Du kan i stedet holde tingene enkle og vælge at indstille en 'global' kill-switch, der vil skære af al din pc's internetadgang, når den ikke er tilsluttet din VPN. For at gøre dette skal du navigere til Firewall -> Globale regler, og tilføj de samme 3 regler, som vi drøftede i trin 3 'Lav et regelsæt'. Disse kan være i konflikt med de eksisterende Firewall-regler, hvoraf nogle muligvis skal fjernes (en smule prøve og fejl kan være nødvendig her).

For mere information om at forblive sikker online, se på vores bedste vpn til Windows 10-guide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me