Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 finale online – Kodi, torrent og mere

Sæson 8-finalen er her.

Hvis du er så begejstret som vi er at streame den sidste serie af fantasy-epos, viser denne guide dig, hvordan du ser Game of Thrones sæson 8, afsnit 6 hurtigt og sikkert.

Fjern blokering af Game of Thrones med en VPN

Rul ned for at læse vores trin-for-trin-guide til, hvordan du ser GoT.

NordVPN tilbyder Game of Thrones fans 75% rabat på deres VPN-abonnement, blot ved at klikke på linket herunder og tilmelde dig.

NordVPN er den bedste VPN til Game of Thrones, fordi det er billigt, meget privat og hurtigt til streaming.

Sådan streames GoT sæson 8 afsnit 6 online med en VPN

Du kan streame Game of Thrones på under 5 minutter, bare følg disse enkle trin:

  1. Abonner på en VPN for at fjerne blokering af GoT, vi anbefaler NordVPN - ultrahurtige servere, brugervenlig software og en stor 75% rabat for GoT fans!
  2. Åbn VPN-appen og vælg en VPN-server, NordVPN har dedikerede P2P-servere placeret over hele verden, klik på Opret forbindelse.
  3. Naviger til din foretrukne streamingtjeneste eller torrentwebsite.
  4. Dit VPN-arbejde er konfigureret, og du er klar til at se Game of Thrones online!

Hvorfor har jeg brug for en VPN for at se Game of Thrones online?

Ved at bruge en VPN til Game of Thrones kan du fjerne blokering af streamingwebsteder og torrent sikkert og sikkert, dette er fordi:

  • Fjern blokering af websteder, der ikke er tilgængelige i dit land - Brug en VPN til at få adgang til websteder, der er blokeret.
  • En VPN krypterer din internettrafik - En VPN forhindrer din internetudbyder i at se, at du torrenser.
  • Undgå, at andre torrenter-brugere kan se din rigtige IP-adresse - Beskyt dine data, og vær anonym, når du ser eller torrenterer GoT.

Stream Game of Thrones på Kodi

Hvis du vil se GoT sæson 8 finale på en KODI-boks, er du heldig. Husk, at hvis du vælger at se GoT via denne mulighed, er det piratkopiering, og derfor gør du det på din egen risiko.

Online streaming-websteder

Med GoT, der er ved at blive premiere, kan der ikke være tvivl om, at adskillige muligheder for at se showet på piratkopierede live streams vil blive tilgængelige. Websteder såsom; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - US (anbefalet metode)

HBO sender den officielle verdensomspændende premiere på GoT Season Eight, Episode Six, kl. 21:00 EST - 20:00 Central. Den nye episode udsendes på HBO og streames live på HBO Now og HBO Go.

Du kan streame HBO på Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 og Xbox One, Roku, Apple TV, Samsung smart TV, iOS, Android og Kodi.

Med en VPN kan Android- og iPhone-brugere fjerne blokering af HBO US hvor som helst!

Sky Atlantic - UK

Den britiske finale af GoT forventes at blive sendt på Sky Atlantic kl. 2 mandag den 20. maj. Den gentages derefter kl. 20 mandag aften.

Nu TV - UK

Hvis du ikke er Sky UK-abonnent, vil den bedste måde at se Game of Thrones S8E6 være at købe et NowTV-pass. Nu sælger tv dag-, uge- eller månedskort til Sky TV-kanaler. Denne onlinetjeneste er perfekt til alle, der bor uden for Det Forenede Kongerige, der ønsker at streame GoT på Sky Atlantic.

FOX Showcase - Foxtel Australien

Ved at foregive at være i Australien ved hjælp af en VPN er det muligt at se GoT på FOX Showcase. Foxtel er en abonnementstjeneste, der kun er Australien, og koster $ 49 AU. Det kan ses på de fleste enheder, inklusive din pc, Mac, Android, iPhone og iPad.

Med en VPN er iPhone og Android-brugere i stand til at fjerne blokering af GoT mens du er på farten!

Hotstar - Indien

Hvis du vil se GoT i Indien, kan du se det mandag 20. maj på Hotstar eller Star World. Du skal blot oprette forbindelse til en VPN-server i Indien for at fjerne blokering af tv-showet på dit modersmål.

Hvornår er Game of Thrones sæson 8 afsnit 6 udgivet?

Sæsonens otte finale af GoT er planlagt til premiere i USA den 20. maj, 2020.

Seere i Storbritannien kan drage fordel af Sky's simulcast - hvilket betyder, at det vil præmiere på Sky Atlantic på nøjagtigt samme tid som det udsendes i USA. Det forventes at være klokken 2 om morgenen mandag den 20. maj.

UK-seere, der ikke ønsker at holde sig vågen hele natten, kan se en gentagen udsendelse af episoden mandag 20. maj.

Australien får også se premieren på FOX SHOWCASE mandag den 20. maj.

Fjern blokering af GoT sæson 8 finale - konklusion

Den 20. maj 2020 udsender Game of Thrones sin sidste episode på et stort antal kanaler rundt om i verden. Det betyder, at der er et stort antal måder at se en strøm af GoT med en VPN.

Afhængigt af hvad dit modersmål er, kan du streame en anden version af GoT (på spansk, fransk, tysk eller et hvilket som helst andet sprog). For at gøre dette skal du blot oprette forbindelse til en VPN-server i det land, du vælger, og finde en lokal service eller strøm, der viser Game of Thrones.

Med en VPN kan du foregive at være overalt og fjerne blokering af enhver strøm af GoT S8E6!

Billedkreditter: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me