Sådan ser du Ruiz vs Joshua omatch med en VPN

Lørdag vil Anthony Joshua vende tilbage til ringen for at bekæmpe den nuværende verdensvægtmester i tungvægtboks Andy Ruiz - i hvad der uden tvivl er den mest forventede tungvægtkonkurrence i 2020. Omkampen vil se AJ vende tilbage til ringen for at se, om han kan genvinde WBA ( Super), IBF, WBO og IBO tungvægttitler han tabte for Ruiz tilbage i juni.

På grund af chok og ærefrygt, der er forårsaget af den første forstyrrelse, forårsager denne rematch masser af brummer globalt - hvilket betyder, at mange seere vil henvende sig til en VPN for at fjerne blokering af konkurrencen og se, om Ruiz kan gøre det tilsyneladende umulige endnu en gang.

Sådan streames Ruiz mod Joshua 2 med en VPN

Ved hjælp af en VPN kan enhver foregive at være i et fremmed land for at fjerne blokering af en officiel strøm af Ruiz VS AJ. Dette sparer dig for at skulle jage efter en ulovlig strøm, og garanterer, at du ikke pludselig bliver tilbage i mørket med en strøm, der er brudt.

Med en VPN kan du foregive at være i England, USA, Canada - eller endda Spanien - for at fjerne blokering af Joshua VS Ruiz 2 på DAZN eller Sky Sports. En VPN fungerer ved at skjule din rigtige IP-adresse og erstatte den med en lokal IP-adresse i det land, du har brug for.

Som et resultat kan du betale for den officielle streamingtjeneste og se den ligesom en lokal ville. Følg disse enkle trin for at fjerne blokering af Anthony Joshua VS Ruiz med en VPN:

  1. Abonner på en af ​​de bedste VPN'er. For at fjerne blokering af Ruis mod AJ anbefaler vi NordVPN, fordi det er hurtigt og har servere globalt, hvor du har brug for dem til at streame kampen.
  2. Download og installer VPN-softwaren.
  3. Opret forbindelse til en server i det land, du har brug for.
  4. Gå over til streamingtjenesten, der sender kampen og tilmeld dig
  5. Se Joshua mod Ruiz takket være din VPN.

Hvor kan jeg se Joshua Vs Ruiz online?

DAZN

Den bedste måde for de fleste at streame AJ Vs Ruiz 2 vil sandsynligvis være via online sportsstreamingtjenesten DAZN. DAZN har rettighederne til genoverførsel i USA, Østrig, Tyskland, Japan, Schweiz, Canada, Italien, Spanien og Brasilien.

Det betyder, at enhver kan bruge en VPN til at oprette forbindelse til en server i et af disse lande for at fjerne blokering af DAZN og få et måneds abonnement. Prisen for et abonnement på en måned koster mellem $ 10 og $ 20 afhængigt af hvilket land du vælger. Dog anbefaler vi generelt Canada, hvilket koster dig omkring $ 15 for at se kampen.

Derudover kan DAZN-kunder fra uden for USA i øjeblikket få en 30-dages gratis prøveperiode. Dette betyder, at så længe du abonnerer på DAZN Canada eller Spanien - kan du se kampen med engelsk eller spansk kommentar uden faktisk at betale et cent.

Sky Sports Box Office

Enhver, der foretrækker at se kampen via det britiske Sky Sports-tv-selskab, kan gøre det online ved at købe Box Office-betaling-per-visning-begivenhed på NowTV.

NowTV vil sælge adgang til pay-per-view-kampen for engangsgebyret på $ 24.99. Og enhver, der bestiller kampen via NowTV, kan få adgang til den direkte på deres pc, Mac, smartphone eller tablet.

Hvornår er Joshua Vs. Ruiz 2?

Den forventede omstart skal ske i en specialbygget arena i Ad Diriyah, Saudi-Arabien.

Hovedbegivenheden forventes at starte kl. 21 GMT GMT lørdag den 7. december med ringvandringerne, der forventes at begynde mellem kl. 20:30 og kl. 20.45 GMT..

Hvem forventes at vinde?

Efter det chok, der blev forårsaget af den indledende kamp, ​​er det rimeligt at sige, at der er en masse debat omkring denne omkamp. Mange vedligeholdere mener, at Joshua havde en dårlig aften, og at han let vil genvinde titlerne. Imidlertid hævder nogle bokseeksperter, at Ruiz er den rigtige aftale, og at det er muligt, at Joshua måske befinder sig i en verden af ​​problemer, der kommer lørdag aften.

Det, vi ved, er, at Joshua har kastet en hel del kilo i forkant af denne kamp. Dette håbes, at det vil gøre ham mere behagelig og i stand til at tackle Ruiz 'hurtige håndstil. Realiteten er dog, at resultatet af denne kamp er svært at kalde, hvilket gør Clash on the Dunes til et must-watch for enhver boksefanatiker.

Ifølge bookies er AJ favoritten til at vinde med odds på 4/11. Det betyder, at det at placere en 11/5-indsats på underdogen Ruiz kan være en fremragende måde at gøre aftenen lidt mere spændende på. Når alt kommer til alt, hvis han gjorde det en gang, kan han gøre det igen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me